زن آمریكایی بازداشت شده در ایران آزاد شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

زن آمریكایی بازداشت شده در ایران آزاد شد

پست توسط hani1459 »

"سارا شورد" یکی از سه متهم آمریکایی بازداشت شده در ایران با دستور بازپرس پرونده و موافقت دادستان تهران از زندان آزاد شد.

تصویر
دادسرای تهران اعلام کرد: بازپرس پرونده در پی ارائه ضمانت نامه بانکی دالبر تودیع وثیقه متهم یاد شده(سارا شودر)‌ مراتب را به جعفری دولت آبادیدادستان تهران اعلام و پس از اخذ موافقت دادستان، دستور آزادی نامبرده راصادر کرد.

سارا شورد به همراه دو تبعه دیگر آمریکایی سال گذشته به اتهام ورود غیرقانونی به خاک جمهوری اسلامی ایران و نیز جاسوسی ، توسط مرزبانان جمهوریاسلامی ایران دستگیر شده بودند.

پیش از این دادستان تهران اعلام کرده بود سارا شورد به دلیل بیماری درصورت تودیع وثیقه 500 میلیون تومانی می‌تواند از زندان آزاد شود.

این در حالی است که دادگاه با تمدید قرار بازداشت دو تبعه دیگر آمریکاییبه مدت دو ماه دیگر موافقت کرده است و نامبردگان همچنان در بازداشت بسر میبرند.

سارا شورد پس از آزادی از زندان به مقامات سفارت سوئیس در ایران به عنوانحافظ منافع آمریکا تحویل شد. پرونده سایر متهمان با صدور کیفرخواست بهدادگاه ارسال می‌ شود.

irinn
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”