توهین به مردم‌ایران در داخل سفارتخانه‌های‌غربی در تهران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

Re: توهین به مردم‌ایران در داخل سفارتخانه‌های‌غربی در تهران

پست توسط Hashashin »

از کی تا حالا
بي جنبه بودن بيشتر شركت كنندگان .
دلیل بر لغو شدن یک کنسرت پاپ می شه ؟ این حرف شما چیزی جز توهین به شعور مردم ایران نیست شما می خوای بگی که مردم ایران اینقدر بی جنبن که جنبه ی یک کنسرت پاپ معمولی هم ندارن ؟

شما كه خيلي از اينجا بدت مياد بفرما . راه باز جاده......

مگه مملکت ارث پدری شماست که از هرکی خوشت نیومد و هرکی با تفکراتت موافق نبود میندازیش بیرون ؟

متاسفانه همین تفکرات طالبانیست هست که داره مملکت مارو به عقب میندازه و ما هر روز باید شاهد دو درجا زدن مملکت خودمون باشیم و به پیشرفت همسایه ها فحش بدیم !
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

Hashashin نوشته شده:
ما هر روز باید شاهد دو درجا زدن مملکت خودمون باشیم و به پیشرفت همسایه ها فحش بدیم !

شما به چند تا برج و ساختمان ساختن در دبی میگویید پیشرفت یا تولید مواد مخدر در افغانستان یا انفجار در عراق و کودتای نظامی در در ترکیه و یا محدودیت بیش از 70 درصد جمعیت آذربایجان که مسلمان اند یا عدم ثبات سیاسی در پاکستان .
احتمالا دولت بیاد بگه آزادی کامل یا بگذاره هرکه در داخل هر غلطی خواست کرد و هرچی خواست به هرکسی بگه ایران میشه پیشرفته ترین کشور دنیا .

بله ما فحش دادیم
عربستان نیروگاه اتمی ساخته ما بهش فحش دادیم
ترکیه ماهواره به فضا فرستاده ما بهش فحش دادیم
بورسهای عربی هی در افزایش واحد رکورد زنی میکنند ما بهشون فحش دادیم
افغانستان در تولید بنزین به مرز خود کفایی رسیده و گفته تا چند سال دیگه صادر کننده میشه ما بهش فحش دادیم
کسی جرات وارد شدن به حریم پاکستان رو نداره و هرکسی واردشده دستگیر شده و هیچ جنگنده ای جرات ورود به فضای پاکستان رو نداره ما بهش فحش دادیم
ترکیه در زمینه سلول ها بنیادی و درمان به وسیله آن در سطح جهان خیلی پیشرفت کرده و حتی داروی ضد ایدز ساخته ما بهش فحش دادیم
عراق هواپیما کرار ساخته با موشک سجیل و فاتح و قادر و شهاب مابهش فحش دادیم
و................................................................
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Hashashin »

احتمالا دولت بیاد بگه آزادی کامل یا بگذاره هرکه در داخل هر غلطی خواست کرد و هرچی خواست به هرکسی بگه ایران میشه پیشرفته ترین کشور دنیا .

چرا چرت می گی چرا هرکی میاد می گه افکارتونو باز کنید می بندینش به برهنگی ؟ من یه کلمه گفتم چرا به شعور ملت ایران توهین می کنید ؟ چرا خودتونو سرور ملت می دونید مگه مملکت مال شماست ؟ مگر ملت ایران شعور ندارن ؟ نه خیر دوست عزیز شما خودتونو زدید به خدایی ملت فکر می کنید ملت گوسفندن شما هم چوپان
یعنی چی دولت بیاد آزاد کنه ؟ خودتونو مسخره می کنید یا مارو ؟ یا از این ور میافتید یا اونور چرا شما حد وسط ندارید ؟ به این می گن افکار طالبانیست
کنسرت پاپ تعطیل می کنید چون ملت جنبه ندارن بعد فکر می کنید خیلی کار درستی کردید ؟ خودتون جنبه ندارد
شما به چند تا برج و ساختمان ساختن در دبی میگویید پیشرفت

شما یعنی اینقدر ساده نگر و سطحی نگر هستید ؟ شما حتی نزدیک جنوب کشور هم نرفتی چه برسه به دبی هزاران برنامه فرهنگی ترانزیت جهانی از فرود گاه های دبی فرهنگ گردشگری آزاد بودن اقتصاد جهانی برای سرمایه گذاری وضع راوبط ساسی خارج از هرگونه خشم در دنیا
ودتای نظامی در در ترکیه

؟؟؟؟ شما جدیدا به یک رفراندم ملی میگید کودتا ؟ ؟ ؟ احتمالا به رای گیری ریاست جمهوری افغانستانم می گید حمله نظامی نه ؟
انفجار در عراق

شما به هیچ وجه نمی تونید منکر این قضیه بشید که اوضاع عراق از نظر آزادی بیان و گفتار و مطبوعات 1000 برابر زمان صدام شده انفجار در عراق کار افکار مسموم یک عده ی کوچکی هستند که افکار القاعده و افراط گرایانه ی خودشونو به ملت می خوان تحمیل کنند عراق هم افغانستان یک دوره ی طولانی جنگ رو پشت سر گذاشتن و برای رشد و شکوفایی نیاز به زمان دارن !

بعد از 30 سال و با هزینهی وحشتناک ؟
نگران نباش به زودی عربستان هم می سازد

ترکیه اصلا نیازی به هزینه این کار نداره چون با دنیا دشمن نیست هر وقت بخواد می خره
ما فرستادیم دممون گرم می تونیم میفرستیم چشم دشمن هم کور
افغانستان در تولید بنزین به مرز خود کفایی رسیده و گفته تا چند سال دیگه صادر کننده میشه ما بهش فحش دادیم

نگذار بخندم داداش تا حالا تو صف بنزین بودی تو این یک ماه گذشته ! ؟ توهم نزن داداش

واقا متاسفم که این تفکراتو دارید شما پیشرفت فرهنگ و سطح زندگی مردم برا تون پیشرفت نیست
پیشرفت برای شما و نگاه شما شده موشک که بزنی تو سر اینو اون جنگو خون راه بیندازی متالسفم !
دیگه به شما جواب نمی دم شما بچه تر از آنی که با شما بحث کنم !
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

Hashashin نوشته شده:

چرا چرت می گی چرا هرکی میاد می گه افکارتونو باز کنید می بندینش به برهنگی ؟ من یه کلمه گفتم چرا به شعور ملت ایران توهین می کنید ؟ چرا خودتونو سرور ملت می دونید مگه مملکت مال شماست ؟ مگر ملت ایران شعور ندارن ؟ نه خیر دوست عزیز شما خودتونو زدید به خدایی ملت فکر می کنید ملت گوسفندن شما هم چوپان
یعنی چی دولت بیاد آزاد کنه ؟ خودتونو مسخره می کنید یا مارو ؟ یا از این ور میافتید یا اونور چرا شما حد وسط ندارید ؟ به این می گن افکار طالبانیست
کنسرت پاپ تعطیل می کنید چون ملت جنبه ندارن بعد فکر می کنید خیلی کار درستی کردید ؟ خودتون جنبه ندارد

شما یعنی اینقدر ساده نگر و سطحی نگر هستید ؟ شما حتی نزدیک جنوب کشور هم نرفتی چه برسه به دبی هزاران برنامه فرهنگی ترانزیت جهانی از فرود گاه های دبی فرهنگ گردشگری آزاد بودن اقتصاد جهانی برای سرمایه گذاری وضع راوبط ساسی خارج از هرگونه خشم در دنیا
ودتای نظامی در در ترکیه

؟؟؟؟ شما جدیدا به یک رفراندم ملی میگید کودتا ؟ ؟ ؟ احتمالا به رای گیری ریاست جمهوری افغانستانم می گید حمله نظامی نه ؟
انفجار در عراق

شما به هیچ وجح نمی تونید منکر این قضیه بشید که اوضاع عراق از نظر آزادی بیان و گفتار و مطبوعات 1000 برابر زمان صدام شده انفجار در عراق کار افکار مسموم یک عده ی کوچکی هستند که افکار القاعده و افراط گرایانه ی خودشونو به ملت می خوان تحمیل کنند عراق هم افغانستان یک دوره ی طولانی جنگ رو پشت سر گذاشتن و برای رشد و شکوفایی نیاز به زمان دارن !

ترکیه اصلا نیازی به هزینه این کار نداره چون با دنیا دشمن نیست هر وقت بخواد می خره

نگذار بخندم داداش تا حالا تو صف بنزین بودی تو این یک ماه گذشته ! ؟ توهم نزن داداش

واقا متاسفم که این تفکراتو دارید شما پیشرفت فرهنگ و سطح زندگی مردم برا تون پیشرفت نیست
پیشرفت برای شما و نگاه شما شده موشک که بزنی تو سر اینو اون جنگو خون راه بیندازی متالسفم !
دیگه به شما جواب نمی دم شما بچه تر از آنی که با شمه بحث کنم !

خوب اینا چه چیزهایی دادند و اینا رو به دست آوردند یا می آورند ؟؟
والا یکی برای ما آزادی رو تعریف کنه که ما نه از این طرفی بیفتیم ونه از اون طرفی و به قول معروف متعادل باشیم!!
بعد ما با دنیا دشمنیم یا غرب با ما دشمنه که 30 ساله داره به همه جوره بر ضد ملت و ج.ا.ا کار می کنه؟
از روزی که انقلاب شد خودشون ارتباطشون رو قطع کردند بعد به صدام کمک کردند برای کشتار مردم ما و حالا هم قطعنامه پشت قطعنامه!
در ضمن به دست آوردن انرژی هسته ای برای ما ارزش بیشتری داره چون با ایستادگی مردم و دولت به دست آمده در مقابل آمریکا و ...همین خودش خیلی با ارزشه
کشورهایی که به خاطر انرژی هسته ای حتی حاضرند به مردم دیگر کشورها مثل ایران فشار بیاورند پس اینا دلشون به حال مردم ایران نسوخته و به فکر منافع خودشون هستند ، تو فکرند چه جوری یک کشوری رو بقاپند و اگر نشد چگونه اونو به قول خودشون منزوی کنند .
شما از کشوری که کل زیر ساختش چندین مرتبه نابود شده و سالهای سال تحت استعمار و جنگ بوده انتظار دراید مثل آمریکا و دیگر استعمارگرها بتونه پیشرفت کنه؟
هر کشوری که بخواد استقلال داشته باشه باید بهاش رو هم بپردازه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

Hashashin نوشته شده:

ودتای نظامی در در ترکیه

انفجار در عراق

شما به هیچ وجه نمی تونید منکر این قضیه بشید که اوضاع عراق از نظر آزادی بیان و گفتار و مطبوعات 1000 برابر زمان صدام شده انفجار در عراق کار افکار مسموم یک عده ی کوچکی هستند که افکار القاعده و افراط گرایانه ی خودشونو به ملت می خوان تحمیل کنند عراق هم افغانستان یک دوره ی طولانی جنگ رو پشت سر گذاشتن و برای رشد و شکوفایی نیاز به زمان دارن !

دیگه به شما جواب نمی دم شما بچه تر از آنی که با شما بحث کنم !

افکاری که من و امثال من دارند به هیچ عنوان تندروی نیست . من خودم انتقادهای زیادی نسبت به دولت و وضع جامعه دارم ولی گفته های شما رو هم نمیتوانم قبول کنم.

درباره دبی هم تمامی بنیادهای اقتصادی این شهر و کلا امارات بر پایه گردشگری است اگر گردشگری دیگر به آنجا نرود این کشور دیگر نابود میشود . شما به وضع کنونی دبی توجه نمیکنید که این همه سرمایه گذار دارند پولشون رو بر میدارند و میبرند جای دیگه مثل همین ایران خودمون سرمایه گذاری میکنند . من پیشرفت رو در همه جهت میبنم که به نظر من دبی در دیگر جهات فنی ،علمی و.....از خودش چیزی نداره و اگر پشتیبانی دیگر کشورها قطع شود دبی هیچ کاری نمیتواند بکند . این همه برنامه فرهنگی که شما نام میبرید آیا در جهت نشان دادن فرهنگ مردم عرب بوده آیا طرز فکر جهانیان نسبت به عربها تغییری کرده؟

درباره ترکیه منظور من کودتاهایی بود که نمونه آخرش نافرجام ماند . دولت اسلام گرای ترکیه برای کاهش قدرت نظامی ها و لائیکها این رفراندوم رو برگذار کرد که نتیجه آن نشان از نزدیکی مردم ترکیه به آرمانهای اسلام است .

من منکر آزادی مطبوعات در عراق نیستم ولی این آزادی آرامش و امنیت رو به عراق بازگردانده ؟ برای من امنیت از نان شب هم واجب تر است . شما در عراق نشانی از رفتن به سمت شکوفایی میبینید
با وضعیت کنونی عراق تا 20 سال دیگر هم به سمت شکوفایی حرکت نمیکند . این در افغانستان با توجه به وجود طالبانی که مردم و غیر مردم حالیش نیست خیلی بدتره.

درباره نیرو گاه بوشهر کل دستاورد ایران فقط این نیروگاه که نیست . الان امارات و عربستان با چندین کشور برای ساخت نیروگاه قرارداد بستن آیا اگر این کشورها به به اعراب سوخت ندن و کمک فنب خودشون رو قطع کنند آیا عربی که حتی تمیتوانند یک کمری رو تعمییر کنند آیا میتوانند این نیرو گاه رو عملیاتی نگه دارند و سوخت تولید کنند .

ترکیه هم مثل اعراب اگر در ضمینه ماهواره کشورهای غربی کمک خدمات خودشون رو قطع کنند دیگر ترکیه میتوانند ماهواره بخرد یا از خدمات ماهواره ای بهره ببرد ؟

morteza_1234m عزیز درست میگن آنها چیزی که آن نفت است و عزت و استقلال است رو دادن اینها رو گرفتن.

درباره صف بنزین شما جوری میگین که انگار ایران این مشکل رو ابداع کرده . درضمن در تابستان قرار داریم و بلطبع مسافرت خیلی زیاد است به ویژه در این روزهای پایانی .

من بر عکس شما پیشرفت رو در همه جهات میبینم . درباره فرهنگ هم من نه فکر شما رو رد میکنم نا آن را قبول دارم .یکی از نشانه های پیشرفت ایران در زمینه فرهنگ بالا رفتن سطح دانش و آگاهی مردم از حقوق خودشون است ویکی نشانه های بی فرهنگی در جامعه همین موارد غیر اخلاقی و پوشش بد است .

درضمن یکی از نشانه های فرهنگ ادب و خویشتن داری و بکار بردن واژه ها خوب و در آخر هم احترام به عقاید دیگران است .

یا علی
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
واقعا" براي بعضي از دوستان متاسفم اصلا" فكر نميكردم كه انقدر فكر يه انسان ميتونه بسته باشه به قول يكي از دوستان مگه مملكت ارث 1پدري شماست...
والا علاقه به جواب دادن ندارم چون ميدونم بعضي ها جز حرف خودشون چيز ديگه اي رو قبول نميكنن
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
من فکر می کنم باز داره بحث منحرف میشه. ببینید ، در رابطه با بحث دبی خود ما مقصریم. من نمی خوام بگم اصلا نریم و مثلا یک سال عید کسی نره دوبی.والا راستش ما که تا حالا قسمتمون نشده بریمتصویرتصویرتصویر ولی دوستانی که رفته بودند برام تعریف کردند که نزدیک عید کلیه فروشگاه ها و در کل صاحبان صنعت توریسم آماده می شن تا ایرانی ها بیان. وقتی یک سال نرفتی و دست طرف رو گذاشتی تو پوست گردو ، حساب کاردستش میاد دیگه می دونه چطوری با شما برخورد کنه.
اما یک جمله راجع به ترکیه و عراق و افغانستان
ترکیه اگر چند وقتی که به نون و نوایی رسیده به خاطر سیاستهای دولت اسلام گراست. می تونید به آمار بدهی های ترکیه قبل از این دولت رجوع کنید.ترکیه یک اهمیت داره و اون هم کنترل تنگه های بوسفر و داردنائل و جلوگیری از ورود روسها به مدیترانه است دلیل سالها وام و کمک نظامی به ترکیه اینه.
عراق: این کشور هنوز هم دارای پتانسیل های بالایی است و حتی می تونه در آینده برای ما خطرناک باشه ، اما اکثر زیر ساختهاش نابود شده و اکثر نیروهای دانشگاهی اون ها هم یا فرار کردن و یا ترور شدن.
افغانستان: یک چیزی که یک کشور باید برای پیشرفت داشته باشه ، امنیته.یک شیشم صندوقهای رای در انتخابات اخیر به علت نبود امنیت تعطیل شدن و اکثر راهها در این کشور مال رو هستند.
دوستان گرامی اگر با جمهوری اسلامی به هر دلیل مشکل دارید، لااقل اون رو با افغانستان و امارات و عراق مقایسه نکنید.
اما در آخر یک سوال از بعضی از دوستان دارم:
من می گم نباید کسی رو از مملکت اخراج کرد و باید حرف رو شنید.حالا من می خوام بدونم منظور شما درباره آزادی چیست؟تا اونجایی که من از پستهای بالا متوجه شدم لااقل موافق به قول دوستان لختی نیستید.می خواهم بدونم منظور شما چیه؟
با تشکر
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Hashashin »

من می گم نباید کسی رو از مملکت اخراج کرد و باید حرف رو شنید.حالا من می خوام بدونم منظور شما درباره آزادی چیست؟تا اونجایی که من از پستهای بالا متوجه شدم لااقل موافق به قول دوستان لختی نیستید.می خواهم بدونم منظور شما چیه؟

ببینید دوست عزیز یک سوال از شما می پرسم ببینید درست می گم یا نه !
آیا شما قبول دارید که بستن یک کنسرت موسیقی پاپ ایرانی به علت بی جنبه بودن تماشاگران توهینی به شعور ایرانیان هست ؟
آیا این درسته که تفکرات خودمونو صاحب این مملکت بدونیم و هرکسی خلافش صحبت کرد بگیم برو بیرون ؟
من مسلمان نیستم ولی در مورد حضرت علی تحقسقاتی کردم ! ایشون در جایی می فرمایند که انتقاد باید بشه و انتقاد سازندست درست نمی گم ؟

آزادی از نگاه من : من به عنوان یک شخص غیر مسلمان اسلامی بودن ایران رو پذیرفتم و معتقد هستم که در این چهار چوب اسلامی باید حجاب رعات بشه حداقل این برای من جا افتادست
حالا آزادی که من گفتم اینه که اشخاص باید آزادی بیان و آزادی رفتار در چهار چوب قانون باید داشته باشیم بدون توهین به طرف مقابل و با داشتن حس انتقاد پذیری ! این حرکتی که یک عده ای به نام لباس شخصی ها که خود را بالا تر از قانون می بینند نباید وجود داشته باشه چون وجود این اشخاص نظم آزادی رو بهم می زنند نمونش هم بستن کنسرت پاپ در ایران خوب همین حرکت باعث می شه یک شخص ایرانی در یک کنسرت که در ایران برگذار می شه احساس امنیت نکنه و برای به کنسرت رفتن ترجیح می ده به دبی یا امثالهم صفر کنه !خوب! از این تعداد افرادی هستن که هزینه ی یه همچین کاری رو ندارن مجبور به اعتراض می شن در همین حال افرادی که خود را صاحب مملکت و بالا تر از قانون قرار می دن برخوردی نشون می دن که نمونش در این سایت هم کم نیست ! برای مثال اینکه می گن دوست ندارید برین بیرون ! خوب این یعنی چی ؟ یعنی زیر پا گذاشتن حق آزادی بیان و سخن از یک طرف و گرفتن تمامی قدرت از سمت دیگه ! البته این کنسرت فقط مثال بود

در مورد اون قضیه ای که گفته شد اگر یک روزی کسی پشتشونو خالی کنه فلان کارو نمی تونند بکنند باید به شما بگم که چرا اصلا بخواهد پشتشونو خالی کنند ؟ تبادلات تجاری و اقتصادی بر پایه تبادل 2 طرفست و رفع نیاز 2 طرف اصلا نیازی نیست با هم دشمن باشن !
ولی گفته های شما رو هم نمیتوانم قبول کنم.

نکنید ! من که به زور نمی خوام افکار خودمو به شما تحمیل کنم نه چماقی تو دستمه نه اسلحه !
در مورد گفته های دوست خوبمون هم آقای morteza_1234m باید بگم که :
شما یه کمی در مورد قبل از انقلاب منابع متفاوت تری بخونید اون زمان بعد از انقلاب ( اون چیزی که من دیدم و در جریانم) آمریکا گفتش که من بنا به تهد نامه های جهانی باید به تهد های خودم مبنی بر فروش جنگ افزار به ایران عمل کنم ( این قانون وجود داره اگر کشوری به کشوری دیگه اسلحه بفروشه و در خلال این فروش حکومت تغییر کنه کشور فروشنده موظف به انجام تمام وعیار قرارداد است ) که البته 100 % آمریکا قصد داشت در این امر کم کاری کنه این درش شکی نیست تا یه شب ما خوابیدیم صبح بیدار شدیدم دیدم ریختن سفارتو گرفتن تمامی این شاخو شونه کشیدنا از اونجا شروع شد نه قبلش و نه از روز اول انقلاب
خلاصه کلام ما اگر کمی با جامعه جهانی بهتر تا می کردیم و از روز اول گروه های لباس شخصی که آقای م.... پشتشون بود رو کنترول می کردیم آمریکارو مجبور به سازش و نشستن پشت میز مذاکره می کردیم و دست بالا تر رو حداقل در دوران نخست انقلاب به دست می آوردیم تا علان عراب واسه ما شاخو شونه نکشن !
در مورد آمریکا هم بگم آمریکا دلش به حال مردم خودش نمی سوزه چه برسه به حال من ایرانی
ما کاری که باید بکنیم اینه که ببینیم منافع ما در آمریکا چیست و اگر منافع خوبی بود باید ازش استفاده کنیم
مثالی هست که می گه : از دشمنت چیزهای خوبو برای خودت وردار و چیز های بدش را برای خودش بگذار
حالا ما کلا اومدیم صورت مساله رو پاک کردیم به امید حل مشکل
شرمنده سرتونو درد آوردم !
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان گرامی تصویر

بنده قصد شرکت در این تاپیک را نداشتم اما گویا عده ای از کاربران علاقه وافری نسبت به حاشیه سازی و متفرق سازی مسیر اصلی بحث ها و تاپیک ها دارند ؟! صحبت های بنده در ادامه این پست پیرامون موضوع اصلی این تاپیک در صفحه نخست و حساسیت به وجود آمده در خصوص اخذ روادید شینگن و مراحل تائید و اهراز هویت مخاطبین میباشد.

انگشت نگاری که توی سفارت خانه ها انجام می شود بصورت الکترونیکی و به نوعی اسکن از انگشتان متقاضی میباشد که بعداً با تصویر متقاضی به کشور مبداء ارسال می شود که اگر در آینده این متقاضی در کشور مبداء مرتکب جرمی بشه و اگر تنها سرنخ که معمولاً اثر انگشت در محل جرم می باشد بتوان فرد خاطی را به راحتی شناسایی کرد و به مراجع قانونی معرفی کرد.

در ادامه سخنان جناب DARYOSH گرامی باید توجه داشت در مرحله اول این اثر انگشت به همراه تصویر و مشخصات اولیه فرد متقاضی برای اداره اتباع بیگانه در شهر بروکسل کشور بلژیک ارسال میگردد تا از صحت نیت و عدم سوء سابقه فرد متقاضی در هریک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اطمینان حاصل گردد. بطور معمول پاسخ این استعلام حدود 5 الی 7 روز کاری زمان میبرد و در طول این پروسه 7 روزه سایر بررسی ها در منابع مراجع قضایی در کشور فوق صورت میپذیرد و در صورت منفی بودن پاسخ و عدم سوء سابقه, این مرحله با موفقیت به اتمام میرسد.

اسکن و نمونه گیری از اثر انگشت و یا قرنیه چشم معمولا" برای افرادی الزامی میباشد که قصد دارند برای اولین بار به یکی از کشورهای اروپایی سفر نمایند و یا اگر تاکنون سفری به این اتحادیه داشته اند, آن کشور از نظر درجه و Ranking امنیتی در بین سایر کشورهای اروپایی از مقام کمتری برخوردار بوده است (همچون رومانی). اما اگر شخص متقاضی اولین ویزای شینگن خود را از کشورهای معتبری همچون سوئیس و یا آلمان دریافت کرده باشد طبیعتا" برای سفرهای آینده با مشکلات بسیار کمتری روبرو خواهد بود و در اکثر موارد نیازی به اسکن نمیباشد و استعلام سازمان اتباع بیگانه کافی میباشد.

سوال و جواب‌های بیش از حد از ایرانیانی که قصد سفر به انگلیس دارند

بریتانیا و کشور انگلستان از گذشته های بسیار دور به سختگیری و دقت بسیار زیاد بر روی عبور و مرور و ترانزیت کالا مشهور بوده است و یکی از دلایل عدم پیوستن این کشور به قرارداد شینگن نیز محدودیت های بیش از حد آن میباشد. شاید برای دوستان گرامی جالب باشد که تمامی خلبانان بین المللی و شاغل فدرال آمریکا (FAA) دارای پاسپورت آبی یا اصطلاحا" دیپلماتیک میباشند که دقیقا" مشابه پاسپورت سیاستمداران و رئسای جمهور میباشد و این افراد به راحتی میتوانند بدون اخذ ویزا به کشورهای مختلف و عضو پیمان (اتحادیه اروپا - تمامی کشورهای آمریکایی - استرالیا و بیش از 95% کشورهای آسیایی و 35% کشورهای آفریقایی) سفر نمایند. اما همین افراد برای ورود به کشور انگلستان نیازمند هماهنگی و تکمیل فرم های مخصوص این امر میباشند.

نمونه اش سفارت ایتالیا که مردمی رو که تقاضای ویزا دارند چه معطل بیخود می کنند در گرما نیمه شب

کشور ایتالیا به دلیل سخت گیری های کمتر در ارائه ویزای بلند مدت شینگن (بیش از 3 ماه و کمتر از 1 سال) در بین تجار و جهانگردان کلاس عادی و افرادیکه در هر سال بطور متوسط بین 3 الی 5 مرتبه به کشورهای اروپایی سفر مینمایند از محبوبیت بالایی برخوردار میباشد و در واقع بخش اعظمی از تقاضای زیاد این سفارتخانه در ایران نیز همین امر میباشد. همچنین ایرانیان مقیم ایران که بنا به دلایل مختلف نمیتوانند برای ورود مستقیم به کشورهای آلمان و سوئیس از طریق سفارتخانه های آنها در تهران ویزا دریافت نمایند, نهایتا" سراغ سفارت ایتالیا میروند تا بتوانند از این طریق وارد خاک کشور ثالث گردند.

برای رفتن به کشورهایی مثل امارات و ریختن دلارهاشون به جیب اونا اینقدر سر و دست نشکنند

برای یک سرمایه گذار مهمترین عامل, امنیت سرمایه گذاری و بازدهی سود سرمایه میباشد. کشور امارات و مخصوصا" شهر دبی با تدبیر یک سیاست جامع اقتصادی و جذب سرمایه خارجی, از سوی مشاوران انگلیسی و آمریکایی توانست در حد فاصل سال های 2000 الی 2008 میلادی, شرایطی را در داخل خاک این کشور فراهم سازد تا شاهد یک رشد اقتصادی عظیم و ایجاد Damper های میلیون دلاری باشیم. پس از آن اغلب سرمایه گذاران خارجی با توجه به سرعت رشد و امنیت سرمایه گذاری بسیار بالا, خواهان سرمایه گذاری در این منطقه بودند, بطوریکه طبق آمار موسسه JD Power در سال 2007 میلادی بیش از 25% کل جرثقیل های دنیا در شهر دبی مستقر بودند !

دوستان و کاربران گرامی توجه داشته باشند که هدف بنده از بیان گفته های بالا فقط بمنظور رفع ابهامات و بیان اطلاعات دقیقتر در خصوص عنوان اصلی تاپیک و موارد اعلام شده در صفحه نخست میباشد.

موفق باشید تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
نمی دونم چرا امشب بی خوابی اومده سراغم
دوست عزیز Hashashin
به قول ارتشی ها درود به شرفت، ممنون از اینکه درست و حسابی و به قول بچه های تهرون عین بچه آدم جواب رو دادی.والا راستش نمی خوام جانماز آبکشم و یا هر چیز دیگه ، من هم تقریبا مثل شما فکر می کنم. من اهل کنسرت موسیقی نیستم ولی در عین حال اعتقاد دارم که اون خواننده ای که لااقل از وزارت ارشاد مجوز گرفته و آلبوم داده باید بتونه کنسرت برگزار کنه.بله شاید جو این محیطها مورد پسند خانواده های مذهبی نباشه، اما خوب باید تحمل کرد. به هر حال همزیستی مسالمت آمیز رو باید رعایت کرد. همه هم وطنیم و جدای از دین و مذهب و نژاد یک فصل مشترک داریم و اون هم هموطن بودنه.مسیحی ، مسلمان ، یهودی ، زرتشتی و یا هر آیین دیگری ما تحت یک پرچم و در یک کشور زندگی می کنیم. به هر حال تندروی ها همیشه هست،یک وقتها هم حق با آنها است و یک وقت هم نه. از CAPTAIN PILOT هم ممنونم که جوابهای قشنگی داد.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

بحث انگشت نگاری توفرودگاه جده اینه که ابتدا 5انگشت دست راست روی دستگاه گذاشته نمیدانم چرا دست چپ رو نمی گیرن بعد ازبادوربین دیجیتال canonیه عکسی از صورت شما می گیرند که به نظر من هم تو ایران باید برای مسافران خارجی اجرا میشه روش خوبیه
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

Hashashin عزیز حرف شما متینه (یا بهتره بگم خیلی متینه) اون زمان حضرت امام (ره) هم گفتند ما با همه کشورها جز رژیم صیهونیستی باید رابطه دوستانه داشته باشیم ولی به این هم کنید در هر شورشی که تاقبل از تسخیر سفارت رخ میداد ردپای پررنگی از آمریکا پیدا میشد و زمانی که سفارت تسخیر شد چه اسناد و دم و دستگاه جاسوسی پیدا شد . ما تواین 30 ساله به ویژه تو این چندساله چقدر حسن نیت نشان دادیم . تعلیق غنی سازی ، آعلام امادگی دائم برای گفت و گو و مذاکره ، آمدن سر میز مذاکرات هسته ای ، تصویب و امضا بیانیه تهران که آمریکا تا قبل از آن ادعا میکرد که دنبال آن است ،اعلام آمادگی برای برقراری خط مستقیم هوایی و...............
ولی در مقابل آمریکا برای نشان دادن حسن نیت خود چه کار کرد : تحریمهای 30 ساله ،قطعنامه ، تهدید ایران به حمله نظامی و هسته ای ، حمایت از گروهان مخالف کشور ، فروش سلاح به کشورهای عربی به بهانه ایران و................
ما خودمون که از اول نخواستیم اینطوری باهشون رفتار داشته باشیم خودشون باعث شدن . ما اگر یک قدم برای نشان دادن حسن نیت عقب کشیدیم آنها دو قدم جلو آمدن مثل افراد پررو رفتار کردن .
درباره قرار دادهای نظامی هم اکثر آنها توسط بختیار لغو شد و باقی آنها توسط دولت موقت ملغی شد مثل اف16 ها که متاسفانه به اسرائیل دادن .
خداییش این لباس شخصی ها هم مشکل بزرگی برای خودشون شدن . هرکه میاد به هر نامی میگه من لباس شخصی ام و هر غلطی که میخواد میکنه . یکی دلایل دوری و نامیدی بعضی افراد همین لباس شخصی ها اند. باید یک فکری کرد.
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”