من می گم نباید کسی رو از مملکت اخراج کرد و باید حرف رو شنید.حالا من می خوام بدونم منظور شما درباره آزادی چیست؟تا اونجایی که من از پستهای بالا متوجه شدم لااقل موافق به قول دوستان لختی نیستید.می خواهم بدونم منظور شما چیه؟
ببینید دوست عزیز یک سوال از شما می پرسم ببینید درست می گم یا نه !
آیا شما قبول دارید که بستن یک کنسرت موسیقی پاپ ایرانی به علت بی جنبه بودن تماشاگران توهینی به شعور ایرانیان هست ؟
آیا این درسته که تفکرات خودمونو صاحب این مملکت بدونیم و هرکسی خلافش صحبت کرد بگیم برو بیرون ؟
من مسلمان نیستم ولی در مورد حضرت علی تحقسقاتی کردم ! ایشون در جایی می فرمایند که انتقاد باید بشه و انتقاد سازندست درست نمی گم ؟
آزادی از نگاه من : من به عنوان یک شخص غیر مسلمان اسلامی بودن ایران رو پذیرفتم و معتقد هستم که در این چهار چوب اسلامی باید حجاب رعات بشه حداقل این برای من جا افتادست
حالا آزادی که من گفتم اینه که اشخاص باید آزادی بیان و آزادی رفتار در چهار چوب قانون باید داشته باشیم بدون توهین به طرف مقابل و با داشتن حس انتقاد پذیری ! این حرکتی که یک عده ای به نام لباس شخصی ها که خود را بالا تر از قانون می بینند نباید وجود داشته باشه چون وجود این اشخاص نظم آزادی رو بهم می زنند نمونش هم بستن کنسرت پاپ در ایران خوب همین حرکت باعث می شه یک شخص ایرانی در یک کنسرت که در ایران برگذار می شه احساس امنیت نکنه و برای به کنسرت رفتن ترجیح می ده به دبی یا امثالهم صفر کنه !خوب! از این تعداد افرادی هستن که هزینه ی یه همچین کاری رو ندارن مجبور به اعتراض می شن در همین حال افرادی که خود را صاحب مملکت و بالا تر از قانون قرار می دن برخوردی نشون می دن که نمونش در این سایت هم کم نیست ! برای مثال اینکه می گن دوست ندارید برین بیرون ! خوب این یعنی چی ؟ یعنی زیر پا گذاشتن حق آزادی بیان و سخن از یک طرف و گرفتن تمامی قدرت از سمت دیگه ! البته این کنسرت فقط مثال بود
در مورد اون قضیه ای که گفته شد اگر یک روزی کسی پشتشونو خالی کنه فلان کارو نمی تونند بکنند باید به شما بگم که چرا اصلا بخواهد پشتشونو خالی کنند ؟ تبادلات تجاری و اقتصادی بر پایه تبادل 2 طرفست و رفع نیاز 2 طرف اصلا نیازی نیست با هم دشمن باشن !
ولی گفته های شما رو هم نمیتوانم قبول کنم.
نکنید ! من که به زور نمی خوام افکار خودمو به شما تحمیل کنم نه چماقی تو دستمه نه اسلحه !
در مورد گفته های دوست خوبمون هم آقای morteza_1234m باید بگم که :
شما یه کمی در مورد قبل از انقلاب منابع متفاوت تری بخونید اون زمان بعد از انقلاب ( اون چیزی که من دیدم و در جریانم) آمریکا گفتش که من بنا به تهد نامه های جهانی باید به تهد های خودم مبنی بر فروش جنگ افزار به ایران عمل کنم ( این قانون وجود داره اگر کشوری به کشوری دیگه اسلحه بفروشه و در خلال این فروش حکومت تغییر کنه کشور فروشنده موظف به انجام تمام وعیار قرارداد است ) که البته 100 % آمریکا قصد داشت در این امر کم کاری کنه این درش شکی نیست تا یه شب ما خوابیدیم صبح بیدار شدیدم دیدم ریختن سفارتو گرفتن تمامی این شاخو شونه کشیدنا از اونجا شروع شد نه قبلش و نه از روز اول انقلاب
خلاصه کلام ما اگر کمی با جامعه جهانی بهتر تا می کردیم و از روز اول گروه های لباس شخصی که آقای م.... پشتشون بود رو کنترول می کردیم آمریکارو مجبور به سازش و نشستن پشت میز مذاکره می کردیم و دست بالا تر رو حداقل در دوران نخست انقلاب به دست می آوردیم تا علان عراب واسه ما شاخو شونه نکشن !
در مورد آمریکا هم بگم آمریکا دلش به حال مردم خودش نمی سوزه چه برسه به حال من ایرانی
ما کاری که باید بکنیم اینه که ببینیم منافع ما در آمریکا چیست و اگر منافع خوبی بود باید ازش استفاده کنیم
مثالی هست که می گه : از دشمنت چیزهای خوبو برای خودت وردار و چیز های بدش را برای خودش بگذار
حالا ما کلا اومدیم صورت مساله رو پاک کردیم به امید حل مشکل
شرمنده سرتونو درد آوردم !