کارشناس:سیاستمداران ایرانی نمی توانند قرارداد اس-300 را فعال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: کارشناس:سیاستمداران ایرانی نمی توانند قرارداد اس-300 را

پست توسط Mr.Amirhessam »

دوست عزیز میشه دقیقا ذکر کنید منظورتون از تاریخ کجاست ، چون تا اونجایی که بنده از تاریخ اطلاع دارم ، جنگهایی مثل جنگ کره ، جنگهای اعراب و اسراییل ، جنگ ویتنام ، جنگ صربها با ناتو و... خلاف حرف شما رو ثابت میکنند .

دقیقا منظور من همین برهه از تاریخ هست که شما گفتید! البته عراق رو یادتون رفت بگید دوست روسیه دوست من!!!

توی این جنگ هایی که نام بردید روسیه جای بازی قرار داشت؟ کدوم کشور با حمایت این کشور به جایی رسید؟ شکست کره در جنگ،شکست خنده دار اعراب در جنگ 6 روزه در برابر کشور کوچک اسرائیل،توی جنگ صرب ها هم که اخر سر به تیکه تیکه شدن انجامید؟ جنگ ویتنام رو با این ها قاطی نکنید لطفا!

خیر روسیه به کدوم کشور رسیده؟ از محصولات دان گرید شده بگم یا اشغال فروشی این جماعت؟
من از امریکا هم تنفر دارم اما امریکا هم به ما تجهیزات نظامی فروخته،روسیه هم فروخته،از کارشناسان نظامی بپرسید کدومشون بدرد بخور بودن،ساپورت و خدمات کدوم بهتر بوده؟

روس ها مردمی هستند بی نهایت منفعت طلب و حزب باد! هرجا باد بوزه اینها اون طرفی میرن!!!

در مورد اینکه ما به S-300 نیاز نداریم هم حرف عجیبی میزنید ! اگر ما به اس-300 نیاز نداشتیم پس چرا میخواستیم 1 میلیارد دلار پول بدیم از روسیه بخریمش !!؟

نیاز داشتیم! الان نداریم!
حدودا 4،5 سال پیش نیاز داشتیم نه الان دوست من!
شما یا ایرانی نسیتی یا ایرانی ها رو نشناختی،حرف زور تو کت ایرانی جماعت نمیره جناب! روس ها هم انسان هایی ذاتن زورگو و مستبد هستن،من خدا خدا میکردم که این قرار داد لغو بشه که شد! یعنی خودمون میتونیم نیازمون رو براورده کنیم نیازی به این جماعت نداریم!
جایی هم گفته بودید درد سال 2001 ایران از فرصتی که روسیه داد استفاده نکرد؟ منظورتون اون پیشنهاد های مسخره مبنی بر فروش میگ-31 و ... نیست که؟؟؟

البته اگر منظورتون از هم پیمان روسیه ، ایرانه ، باید عرض کنم با سابقه ای که ما در بعضی موارد در روابطمون با روسیه داریم ، اعتماد اونها رو نسبت به خودمون سلب کرده ایم ، البته باید اعتراف کرد مقامات ما هم همیشه از عینک شک و ظن به روسها نگاه کرده اند که البته در روابط بین الملل کار معقولانه ایه ، اما با توجه به شرایط فکر نکنم ما در گروه کشورهای هم پیمان روسیه باشیم.

اعتماد خودمون رو سلب کردیم؟؟؟

اقای محترم نکنه منطور از اعتماد داشتن،ساختن نیروگاه بوشهر بعد اهدو بوقی و با هزار ناز و کرشمست؟ نکنه منظورتوم رای مثبت روسیه به قطعنامه شورای امنیته؟ یا در همین مورد قرار داد اس-300؟؟؟ و هزاران مورد دیگه

دوست من! ما حق داریم که روسیه رو نه دوست بدونیم و نه شریک! روس ها دشمن تاریخی ما هستن و این رو در تمام طول تاریخ نشون دادن! خیانت های روسیه در جنگ جهانی و جنگ ایران و عراق و ... رو میشه نادیده گرفت؟

دوست عزیز ای کاش معادلات و مناسبات جهان بر اساس حرف شما باشه ، اما متاسفانه حقیقت اینه که نه تنها ایران توانایی تکنولوژیکی تولید چنین سیستمی بطور مستقل ندارند ، بلکه باید از روی نمونه ی روسیش با مهندسی معکوس بسازند ، البته حتی برای ساخت این سیستم بروش مهندسی معکوس هم مشکلات تکنیکی و فنی زیادی هست ، بطوریکه حتی آمریکا هم بعد از اینکه تونست به چند نمونه از S-300P دسترسی پیدا کنه ، حتی به روش مهندسی معکوس نمونه ی روسی و استفاده از تکنولوژیش در سیستمهای پاتریوت هنوز هم این سیستم مادون سیستم S-300 به حساب میاد ،اتفاقا این بحث رو چند روز پیش با دوستان انجمن اخبار نظامی هم داشتیم ، اما برای شما هم گفتم که توجیه بشید ، ایران S-300 رو هم برای این خرید که از آسمان کشور بخصوص مناطق حساس مثل نیروگاه بوشهر محافظت کنه هم از روش نمونه ی بومیش رو بسازه ، هر چند با اظهارات اخیر وزیر دفاع در مورد ساخت نمونه ی بومی و همچنین اخبار ضد و نقیضی که در چند سال گذشته درمورد دریافت اس-300 از کشورهایی چون روسیه ، بلاروس و لیبی منتشر شده به این نتیجه میرسیم که ایران تعداد معدودی اس-300 در اختیار داره که اگرچه نتونست به هدف اولش یعنی استفاده از اس-300 های روسی برای حفاظت از مناطق حساس سیاسی و نظامی بوشهر تا زمان به تولید انبوه رسیدن نمونه ی بومی ساخته شده از روی اس-300 برسه (البته ظاهرا از چند دستگاه اس-300 که دریافت شده برای محافظت از نیروگاه بوشهر استفاده شده) اما خوشبختانه با اخباری که از مقامات نظامی ایران نقل میشه میتونیم به این نتیجه قطعی برسیم که سیستمهای اس-300 رو (از یکی از کشورهای ذکر شدها) دریافت کرده ایم ، هرچند برای جلوگیری از واکنش کشورهای غربی از انتشار رسمیش جلوگیری شده .
واقعا باعث تعجب بنده است که دوستان بعنوان انسانهای منطقی اظهارنظرهای فلان کارشناس رو فقط بخاطر تعصبات مبنای حرفهاشون قرار میدهند ، این آقا اصلا مقام تصمیم گیرنده نیستند که حرفشون را پیراهن عثمان کردید و دم از گروکشی میزنید ، من از همین خبرگزاری اظهارنظر کارشناسی را میاورم که گفته روسیه باید خسارت نقض قرارداد را بپردازد و خواهد پرداخت ، حتی فرمانده ی ارتش روسیه هم هنگامی که به عنوان اولین مقام رسمی اعلام کرد روسیه به ایران S-300 نمیدهد ، گفت اگر ایران برای این قرارداد از روسیه شکایت کند ، خسارت قرارداد پرداخت میشود

شما زیاد تند نرو اقای کامران روس! امریکایی ها هم میگفتن ایران محال بتونه اف-14 هاش رو سالم نگه داره،میگفتن نیروی هوایی ایران زمین گیر میشه، و هزار هزار مزخرف دیگه!
چند روز پیش میگ-29 کشور عزیزتون توی تبریز به روزرسانی شد!!! محض اطلاع گفتم! همین روس های خائن حتی سیستم سوخت گیری میگ-29 رو هم به ایران ندادن،متخصصان نیروی هوایی امکان سوخت گیری هوایی رو روی همین جنگنده قرار دادن! ایران حدود 30 سال تحریم هستش اما هیچ کدوم از هواپیماهای زمین گیر نیستن و....

امریکایی ها هم مثل شما روس ها بودن! هاگ رو میگفتن ایران یه پیچش رو نمیتونه باز کنه! اول هاگ رو با رادار و سیستم پرتاب اف-14 ست کردن کاری که تقریبا غیرممکن بود و بعد نمونه ایرانی هاگ که برابر با اخرین نمونه امریکایی هست رو ساختن جناب!

اگه نمیدونی شما بدون سیاست اینجا اینه محصولات خوب رو بخر و به حد اعلا برسون! همین روس های موشک اسکاد بی و سی لگن رو به ما نمیفروختن! الان مجموعه موشکی ایران کجاست؟ شهاب-3 سجیل قدر فاتح و ...

زمانیکه توی سال 2005 با نامردی تمام از پرتاب ماهواره ایرانی خودداری کردن رو که یادتون هست قربان؟؟؟؟
سال 88 خودمون ماهواره بر ساختیم! امسال هم خبرهای بهتری میشنوید انشالله! ان روز روسیه شما فکر میکرد که ایران برای همیشه قید پرتاب ماهواره و داشتنش رو میزنه اما میبنید که ایرانی جماعت واسش کار نشد نداره!
شما بگو اس-30 دهه 80 خدای فناوریه،میبینم روزی رو که وزارت دفاع داره از موشک برد بلند ایرانی رونمایی میکنه،نکنه ما رو با افغانستان،اذربایجان و کشورهای درپیت شوروی سابق و ... یکی میدون این حضرات؟

طرح هایی در وزرات دفاع در مرحله تولید و پیش تولید و حتی ساخته شده که دوستام روس شما توی خواب هم نمیتونن تصور کنن ایران به این مرحله از تکنولوژی رسیده باشه!

ارتش مقتدر روسیه از پس یه عده چچنی بر نیومده،به زور و ترس و لرز ابخازیا و اوستیا رو نگه داشته،جدیدا هم که کانادا ادعای مالکیت بر قطب شمال رو کرده روسیه جرات اعتراض هم نداشته،توی پیمان های استارت و ... هم که امریکا تا جایی که میتونسته پیش رفته!!!

باز هم میگم من از امریکا تنفر دارم اما میدونید چرا امریکا از روی اس-300 شما کپی نمیکنه؟؟؟ جوابتون رو من میدم،امریکا به فکر ساخت پدافند لیزی هست دوست عزیز تا چند ساله دیگه پدافند موشکی بیشتر به یه جک شباهت داره،همین الان هم این پدافند ها در برابر موشک های بالستیک تاکتیکی حرفی برای گفتن ندارن!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در اخر هم باز تکرار میکنم به عنوان یک ایرانی،که یک فرد عادی محسوب میشه اما حرف حق رو به جون میخره حرف امام رو تکرار میکنم: نه شرقی نه غربی
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

من به عنوان یک ایرانی یکی از ارزوهایی که دارم دیدن سامانه برد بلندی به مراتب قوی تر از اس300پی ام یوست تا ببینم اون روز این کارشناسان روس که بعد از رژه 29 فروردین کلی ریچار بار ملت و دولت ایران کردن چه رنگی خواهند شد.امیدورام روزی برسه که دیگه یه همچین دغدغه هایی نداشته باشیم و باور کنید اگر به جوونای خودمون اعتماد کنیم میتونیم حتی توی دنیا اولین باشیم و اینو به چشم دیدم که اگه از متخصصان خودمون حمایت مالی و معنوی کنیم اس300 که سهله اس400 هم میسازیم.به امید اون روز...
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 283 بار

پست توسط kamranrus »

دوست عزیز شما مثل اینکه آتیشت خیلی تنده و این حس تعصب و احساساتی بودن برای یک بحث منطقی اصلا درست نیست ، اگر از جنگ کره اطلاع داشته باشید متوجه میشید که ارتش کره شمالی قبل از جنگ کره بطور کلی توسط کارشناسان و تجهیزات روسی از جمله T-34 و Mig-15 اولین جنگنده ی جت که در دنیا به تولید انبوه رسیده بود و در اون زمان پیشرفته ترین جنگنده شوروی به حساب میومد ، مدرنیزه شده بود . بعدشم بعد از اینکه آمریکا و نیروهای سازمان ملل ارتش کره شمالی رو تو خاک کره جنوبی متلاشی کردند و بسرعت در حال پیشروی به سمت پیونگ یانگ بودند بطوریکه در کمتر از 3 ماه نه تنها ارتش کره ی شمالی کنترل سئول و تمام کره جنوبی بلکه بیش از 70% کنترل کره شمالی رو هم از دست داد ، بنظر شما در این شرایط چه کسانی با تحمیل تلفات سنگین به آمریکایی ها جنگ رو به تعادل و مذاکره کشوندند که در پی اون مرزهای قبل از جنگ به رسمیت شناخته شد ؟؟
بنابر آمار رسمی بیش از 26.000 افسر شوروی در قالب خبرنگاران خبرگزاری دولتی پراودا وارد کره ی شمالی شدند و جنگنده های Mig-15 شوروی در زمانی که عملا چیزی از نیروی هوایی ارتش کره شمالی نمونده بود ، با رنگ آمیزی ارتش کره ی شمالی صدها عملیات از پایگاههای شوروی برای سرنگون کردن بمب افکن های آمریکایی و زمین گیر کردن نیروی هوایی کشورهای ائتلاف انجام دادند ، در واقع کره شمالی ، موجودیت خودش رو مدیون شوروی و چینه .
درباره ی جنگ اعراب و اسراییل هم همینطور ، گرچه از لحاظ نظامی شوروی فقط به مسلح کردن اعراب به سلاحهای Downgrade شده پرداخت و آموزش چندانی هم بهشون نداد ، اما از نظر سیاسی و در سازمان ملل شوروی به شدت هوای عربها رو داشت ، بطوریکه در مواقعی که احساس میکرد کشورهای عرب در حال سقوط و شکست هستند با نفوذش در سازمان ملل و حتی در چندین مورد با تهدید علنی به بمباران اتمی اروپای غربی و اسراییل کار رو به آتش بس میکشاند ،حتی از نظر نظامی هم نیروهای شوروی با استفاده از کشتی های جمع آوری اطلاعات و ماهواره های جاسوسی اطلاعات از کشورهای عربی درگیر حمایت اطلاعاتی میکردند ، پس از کشف وارد شدن ناوگان 6ام آمریکا به منطقه هم نیروهای شوروی در منطقه ی مدیترانه شرقی به حالت آماده باش دراومدند تا در ضورت ورود آمریکا به جنگ مستقیما مداخله کنند.
اتفاقا جنگ ویتنام رو باید به حساب بیاریم چراکه اون جنگ هم شرایط مشابه جنگ کره رو داشت ،گرچه تاکید شوروی در این جنگ بیشتر به حمایت تسلیحاتی از Ak-47 تا جنگنده و توپخانه سنگین از ویتنام شمالی بود ، اما بعد از فروپاشی شوروی اسنادی فاش شد که نشون داد بدلیل ضعف پدافند هوایی ویتنام شمالی 3000 افسر شوروی بهمراه سامانه های ضدهوایی پیشرفته ی GuideLine S-75 برای حفاظت از پایتخت و پایگاههای نظامی ویتنام شمالی به این کشور اعزام شدند که میشه به این صورت گفت که بخش پدافند هوایی ویتنام شمالی بطور کل برعهده ی افسران شوروی بود.(لازم به ذکره که بقول استالین ، تمام قدرت آمریکا در وارد آوردن ضربات سنگین هواییه در نتیجه کسی که بتونه نیروی هوایی آمریکا رو در جنگ زمینگیر کنه ، پیروزه میدانه که در مورد جنگ ویتنام همینطور هم شد) . مواردی بسیاری از کمک های نظامی و حتی کمک مستقیم ارتش سرخ به کشورهای هم پیمان هست ، مثل کوبا و ...
در مورد صربستان هم گرچه شوروی و روسیه با وجود وضعیت وخیم اقتصادی آخرین تجهیزات نظامیش رو به صربستان اعزام کرد اما فشار کشورهای ناتو بسیار سنگین بود و ارتش سرخ هم در اون برهه ی آشفتگی سیاسی شوروی نمیتونست مداخله ی مستقیم کنه .
در مورد جنگ ایران و عراق هم همونطور که قبلا گفتم ، شوروی در ابتدای کار اعلام بیطرفی کرد و حتی به هر دو کشور پیشنهاد فروش سلاح داد که برخورد تند مقامات ایرانی شوروی رو از کمک علنی به این کشور منصرف کرد ، هرچند تسلیحات شوروی از کانال سوریه و لیبی به ایران صادر میشد.
دوست عزیز اگر ما الان نیاز نداشتیم با نقض قرارداد اس-300 این همه واکنش تند از مقامات ایرانی نمیدیدیم ، تو این چند سال هم که خودمون کار اساسی در مورد ساخت این سامانه ها و به تولید انبوه رساندشان انجام نداده ایم که اقلا بگیم خودمون سیستم مشابه رو داریم و نیازی به خارجی نداریم.
نخیر منظور بنده از سلب اعتماد سابقه های منفی مثل کمک کردن به دشمنان این کشور از جمله مجاهدین افغان و جدایی طلبان چچن بوده که اون عملیات های تروریستی وحشتناک رو انجام دادند و در تازه ترینش هم شعارهای افراطی علیه روسها در یک سال گذشته توسط عده ای بوده ، بنظر شما اینها برای سلب اعتماد در روابط بین دو کشور کافی نیست !؟
من واقعا نمیدونم کسانی که از تاریخ هیچی نمیدانند چطور در مورد "خیانتهای تاریخی" اظهار نظر میکنند ، در مواردی مثل پیاده شدن نیروهای شوروی در ایران در جنگ جهانی دوم مقصر خود ما بودیم ، مقصر رهبران بقول شما "حرف زور نشنو" ایران در اون زمان بودند که در بی کفایتی کامل قراردادهایی رو امضا کردند که حتی استقرار نیروهای شوروی در ایران رو هم موجه میکرد ، جهت اطلاع شما ، حکومت وقت ایران در سال 1921 قبول میکنه که در ازای لغو امتیازات ناعادلانه از جمله حق کاپیتولاسیون برای اتباع روس که در زمان روسیه تزاری به ایران تحمیل شده بود(شاهکار حکومتهای قبلی ایران) قراردادی موسوم به عهدنامه ی مودت بین دو کشور منعقد بشه که ماده ی 6 این عهدنامه به دولت شوروی اجازه میده در صورتی که کشور ثالثی بخواهد از طریق ایران عملیات نظامی بر ضد شوروی ترتیب دهد و یا خطری خارجی از طریق ایران دولت شوروی را مورد تهدید قرار دهد ، در صورتی که حکومت ایران پس از اخطار شوروی نتواند یا نخواهد این خطر را رفع نماید ، دولت شوروی حق خواهد داشت ارتش خود را وارد خاک ایران کرده و با انجام عملیات نظامی تهدید را از بین ببرد و همچنین دولت شوروی متعهد است که پس از رفع خطر بلافاصله ارتش خود را از ایران خارج کند.
استدلال شوروی برای اعزام ارتش سرخ به ایران هم بر مبنای همین ماده و نشانه هایی از تمایل دولت وقت ایران به حمایت از آلمان نازی در جنگ جهانی بوده بطوریکه شوروی در اخطاریه های در 19 ژوییه و 16 آگوست از حمایت ایران از آلمان و فعالیتهای کارشناسان آلمان نازی در ایران در پروژه هایی مثل راه آهن ایران ابراز نگرانی میکنه و دست آخر هم بنابرهمون عهدنامه و با توجه به عدم اخراج کارشناسان و اتباع آلمانی اقدام به اعزام ارتش سرخ به ایران میکنه.
دوست عزیز نمیدنم شما خبر نداری یا خودت رو به بی خبری زدی ، واقعیت اینه که دستاوردهای نیروهای مسلح ایران اکثر نمونه های بومی و آپگرید شده ی خارجی بوده که به روش مهندسی معکوس ساخته شده ، البته بنده نمیخوام دستاوردهای متخصصانمون رو زیرسوال ببرم ، اما نمیشه انکار کرد . مثلا در پروژه ی شهاب ، شباهت های انکار ناپذیری بین شهاب های ایران و موشکهای بالستیک سری نودونگ کره شمالی وجود داره که نشون میده تکنولوژی موشکهای بالستیک با مهندسی معکوس این مدلها بدست امده ، البته کسی از ایران انتظار هم نداره که خودش بتونه موشکهایی 100% ساخت داخل و بدون مشابه خارجی تولید کنه چراکه ارتش چین با استفاده از همین تکنیک مهندسی معکوس صنایع خارجی سومین ارتش جهان رو ساخته ، اما مثل اینکه بعضی از دوستان یه جورایی نسبت به توانایی های نظامی ایران در تولید سلاحهای نظامی "توهم" برشون داشته . تو همین انجمنهای نظامی این فروم اگر چرخی بزنی حتی اگر اطلاعات نظامی زیادی هم نداشته باشی از لابه لای بحث ها میفهمی که سیستمی که ایران ساخته مدل بومی کدام سیستمه که این کار "مهندسی معکوس" هم کار زیاد سخت و پیچیده ای نیست ،بسیاری از کشورها حتی کشورهایی مثل اوکراین (که شما بهش میگی کشور درپیت شوروی سابق) هم میتونه یه سیستم نظامی یا یه تانک رو باز و بسته کنه ، تغییراتی بده و به عنوان سیستم بومی بده بیرون .
نمایش نمونه ی بومی S-300 در رژه ی 29 فروردین در حالیکه بجز مدل شاسی کشنده سیستم هیچ تغییر اساسی در سیستم اس-300 داده نشده بود، نشون داد سیستمی که مقامات ایران از اون به عنوان سیستم برد بلند ضدهوایی ایرانی یاد میکنند در حقیقت مدل بومی شده ی اس-300 هست . جتی شما خودت هم میگی استراتژی ایران اینه که یه سیستم خوب رو بگیره و به حد اعلا برسونه پس غیرمستقیم داری میگی ما خودمون مستقلا نمیتونیم اس-300 بسازیم و باید از روی سیستم روسی "بومی" کنیم ، حالا چی شده !؟ تو این 4 سال قطب نظامی دنیا شدیم که دیگه به اس-300 احتیاج نداریم !؟ نه جانم ما هنوز سیستمها رو بومی میکنیم ، در چندماه آینده هم سیستم برد بلند ما با مهندسی معکوس اس-300 هایی که از روسیه،بلاروس و لیبی گرفتیم رونمایی میشه و باز دوستان متوهمی مثل شما فکر میکنند این سیستم 100% ایرانی و بدون هییییچ کمک خارجی ساخته شده!
جدی !؟! ما طرح فوق پیشرفته تو وزارت دفاع داریم !!!؟ پس من نمیدونم با این همه طرح فوق پیشرفته ای که تو وزارت دفاع داره روش کار میشه یه اسلحه ساخته نمیشه که کسی تو دنیا جز ما نداشته باشه و برای اولین بار ساخته شده باشه !!!؟چرا همه ی طرح های فوق پیشرفته ی ما مشابه 70% به بالای خارجی دارند ؟
در مورد جنگ چچن هم احتمالا شما در زمان جنگ دوم چچن خواب تشریف داشتید ! چون تو اون جنگ دوستان چچنی تکه تکه شده اند و الان هم جز یه عده موش فقط بلدند هر چند وقت یکبار یه بمبی بترکونند که بگن ما هم هستیم چیزی ازشون باقی نمونده !!! شما زیاد بهشون توجه نکن !
در مورد اوستیا و آبخازیا هم واقعا نمیدونم روسیه باید از کی بترسه !؟ از گرجستان با اون 8 تا تیپ فسقلیش (ارتش گرجستان منظورم بود!) که در عرض 5 روز تا 35 مایلی پایتختش هم رفت یا از آمریکا با اونهمه قدرتش که تو شورای امنیت حتی نتونست حمله ی روسها به گرجستانو رو محکوم کنه و تنها کار مفیدش تو اون 5 روز خالی کردن سفارتش تو تفلیس بود !!!؟ :::P هنوز اون 5 روزو یادم نرفته که آمریکا و گرجستان در مقابل روسیه هیچ کاری نمیتونستند بکنن جز عقب نشینی ! حیف اون ارتش گرجستان که آمریکایی ها و ناتو 3 سال برای تعلیمش وقت گذاشتند آخرشم 1 روز و نیم بیشتر نتونست مقاومت کنه !!
تو بحث قطب شمال هم اتفاقا قضیه برعکسه ! نمیدونم شما شاید جز اعتراض های پرسروصدا و پوچ کانادا که توسط رسانه های آمریکایی هم خیلی تو بوق شده چیزی نشنیده باشید ، اما بقول یکی از این کارشناسای روسی ، این حرفهای کانادا "طبل توخالیه" ! واقعیت اینه که الان که کانادا دیده همه قطب شمال داره توسط روسیه تصرف میشه بعد از 3 سال تازه وقتی دیده هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که دیده در توانشه سخنرانی های تهدید آمیز برای ایجاد جنجال رسانه ایه ، اگر کمی اخبار رو دنبال کرده باشید متوجه میشید که اول روسیه با کوبیدن پرچم تیتانیومیش کف دریای قطب شمال در سال 2007 ادعای مالکیت 70% قطب شمال رو کرد و بعدش هم سروکله ی بمب افکنهای استراتژیک و زیردریایی های اتمی روسیه و مشتی های اکتشافی نفت تو قطب شمال پیدا شد ، حتی روسها دارن روی نیروگاههای اتمی شناور برای تامین انرژی پایگاههای اکتشافی نفت و احتمالا پایگاه های دریایی روسی میسازند ! کجای کاری برادر !؟ الان هم که آمریکایی ها و کانادایی ها بعد از 3 سال دیدن همه ی قطب شمال داره از دستشون در میاد سروصدا راه انداختن به امید اینکه با اینکارا یکم بتونن سهم 30 درصدیشون رو بیشتر کنن ! روسیه هم جز واکنش رسمی وزارت خارجه کار دیگه ای در مقابل این اعتراضها نکرده و داره کار خودشو میکنه چون میدونه که کانادایی ها جز حرف زدن هیچ کاری نمیتونن بکنند !! کانادا اگه خیلی قدرت سیاسی داشت در مورد بمب افکنهای استراتژیک روسی رو که راه و بیراه حریم هواییشو نقض میکنند کاری میکرد !!!!
در مورد پیمان استارت جدید هم مفاد قرارداد برای دو طرف یکسانه و تازه این روسیه بود که با مشروط کردن امضای قرارداد کاهش تسلیحات به عدم استقرار سپر موشکی آمریکا در لهستان در حقیقت با یک تیر دو نشون رو زد ، هم تسلیحات اتمی آمریکا رو کاهش داد هم تهدید سپر موشکی آمریکا تو لهستان رو از بین برد.
دوست عزیز آمریکا الان چند ماه بیشتر نیست که سامانه ی ضدهوایی لیزری رو ساخته ، موردی که من گفتم مربوط به 30-40 سال پیشه که آمریکا با مهندسی معکوس سیستم S-300P و استفاده از تکنولوژیش سیستم پاتریوت رو آپگرید میکنه که متاسفانه با ساخت S-300VM و S-400 توسط روسها چنان عقب میافته که دیگه آمریکا هم از سرمایه گذاری برای نصب فناوری های بروز شده روش صرف نظر کرده و رفته سراغ طرحهای دیگه !! در مورد اینکه سیستم پاتریوت در مقابل موشکهای بالستیک و کروز قابلیتی نداره (بخصوص بعد از اون افتضاحی که تو جنگ خلیج فارس به بار آورد) موافقم ، اما S-400 قابلیت درگیری با هر نوع موشک بالستیک و کروز رو داره ، نمونه اش هم همین آزمایش موفقیت آمیز چند روز پیش بود که تونست یک موشک بالستیک تاکتیکی رو منهدم کنه ، در مورد سیستمهای لیزری هم زیاد خوشبین نباش ، چراکه روسها قبل از اینکه این پدافند به مرحله ی عملیاتی برسه با ساخت موشک های SS-27 و Iskandar که برای مقابله با سیستم های لیزری تجهیز شده فاتحه ی این سیستمها رو خونده اند!
سیاست جنگ بدون خونریزی و جنگ سیاست با خونریزی است
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
می دونید دوستان ، من الان یک پشت کنکوری ام و رشته هم انسانی. شعر زیاد می خونم. مخصوصا بیرون از کتابهای درسی، این صحبتهای جناب کامران روس من رو یاد یک بیت می ندازه از حکیم ابوالقاسم فردوسی: برو قوی شو گر راحت جهان خواهی که در نظام طبیعت ضعیف پا مال است
بله رفقا، حق با این آقای کامران روس است، روسیه زور داره و میگه 70 درصد قطب مال منه ، حالا کی می خواد جلوش رو بگیره : نروژ!!!
این داستان اس 300 هم میره در کنار تموم اون خاطرات بد ما ایرانی ها از روسها و به قول دوستمون ایمان آوردن دوباره به حرفهای امام. بابا این مستند شاخص رو اگر دارید برای وزارت دفاع پست سفارشی بفرستید، شاید یک تکونی بخورن.
اگر ما به فروش سلاح توسط کشورهای صاحب تکنولوژی به سایر کشورها نگاه کنیم ، می بینیم که یک حدی رو همه دارن، مثلا روسها بیشتر از موشک اسکاد رو هیچ وقت صادر نکردند. چون می دونه ممکنه یک روز بر علیه خودش استفاده بشه.
این دوست جدید ما هم ظاهرا از برادران روس شاغل در FSB هستند و شب تا صبح نشستند و از روسیه دفاع می کنند. والا من بعید می دونم ایرانی باشن!! ایراد نداره طرفداران آمریکا و اسراییل هم کم نیستند توی این انجمن، اتفاقا خوبه ، توازن برقرار میشه. جالب هم هست که یکی از اون مدافعان کوروش و داریوش و کمی هم آمریکا توی این تاپیک ها نیستند.بازم گلی به گوشه جمال بچه های حزب الله.
میگم آقا مهدی:یک چند تا از کامنتهای این دوستان غرب گرا و شرق گرا رو ترجمه کنیم و بفرستیم برای وزارت خارجه آمریکا و روسیه، باور کنید شاید روادید دادن رفتن و به مراد دلشون رسیدن،اون یکی میره تو کابین F22 عکس می ندازه، اینکی هم بغل اس 300 و اس 400 !!! بزار خودمون بمونیم و هر اون چه که داریم. یک یا علی می گیم و اینقدر هم منت یک مشت خرس ودکا خور رو نمی کشیم. فردای قیامت هم جلوی آباء و اجدادمون سرمون بالاست
یا حق
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 273 بار

پست توسط MoHsEn 1368 »

قبل از هر صحبتی میخوام بگم من طرفدار آمریکا نیستم و خیلیم بدم میاد ازش من فقط ایران رو دوست دارم پس بازم میگم سربلند و پیروز باشی ای ایرانه من.
آقای کامران روس عزیز همین کامپیوتر که پشتش نشستی داری سایته سنترالو میگردی ساخت آمریکاس.
قدرت تجهیزات روس رو تو جنگ 2003 جرج بوش با صدام دیدیم که تانکهای تی 72 حتی واسه نمونه هم نتونستن یه ام 1 آبرامزو شکار کنن. :D
روسیه تا دو سه سال پیش به جای ترانزیستور از لامپ خلع عهد انسانهای غار نشین استفاده میکرد.
چندین سال آمریکا با ماهواره شنود و جاسوسی روسیه رو زیر نظر داشت در خالی که روس ها داشتن با لامپ خلع رادیو میساختن اندازه کاخ کرملین.
یه مقایسه کوچیک:کارشناسای نظامی میگن اف 16 سورتی پروازش 16000 ساعته و بعدش یه اورهال کلی میخواد درحالی که میگ 29 سورتی پروازش 4000 ساعته.
تازگیا به هواپیمای توپولف 154 که بیشتر پروازای ایران در خاک خودمون با اون انجام میشه لقب عزرائیلف رو دادن در حالی که هواپیما های بوئینگ و ایرباس هنوز از اونا سرپا ترن.
مردم روسم که یه آدمای مرموز و آب زیره کاهین که دومی ندارن حداقل آمریکا با ما رو بازی میکنه مثل روسیه از پشت خنجر نمیزنه.
فقط خاک پاک ایرانو عشقه جانم فدای ایرانم.
موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

میلیون ها نفر در جنگ کره و ویتنام به خاطر شوروی و آمریکا کشته شدند. دخالت های بیجای شوروی، مردم کشورهای مختلف را به جان هم انداخت. ضمنا" جناب کامران روس، شوروی پس از جنگ جهانی دوم خیلی از مناطق را در اروپای شرقی و خاور دور اشغال کرده و ضمیمه خاک خودش کرده مانند جزایر کوریل که متعلق به ژاپن بود و شوروی بدون اجازه سازمان ملل، آنجا را ضمیمه خاک خودش کرد.
و اما بشنوید یک خبر دیگر که روسیه دوباره ما را تحریم کرد. الان در این چند روز، روسیه رکورد تحریم ها را زده است !

رئيس‌جمهوري روسيه با صدور حكمي ضدايراني، دولت و اتباع جمهوري اسلامي را از مشاركت در فعاليت‌هاي تجاري مربوط به غني سازي اورانيوم يا فن‌آوري‌هاي هسته‌اي در خاك اين كشور منع كرد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه «وزگلاد»، "دميتري ميدويديف " رئيس‌جمهوري روسيه فرماني را صادر كرده است كه دولت و اتباع ايران را از مشاركت در فعاليت‌هاي تجاري مربوط به استخراج و غني سازي اورانيوم يا فن‌آوري‌هاي هسته‌اي در خاك اين كشور منع مي كند. اين دستور ميدويديف همكاري‌هاي نظامي روسيه و ايران را بسيار پيچيده خواهد كرد.

رئيس‌جمهوري روسيه اين دستور را در تاريخ 22 سپتامبر امضاء كرده بود، ولي اين مسئله روز پنج شنبه اعلام شد.

دفتر مطبوعاتي كاخ كرملين در آن تاريخ اعلام كرده بود كه اين اسناد فروش برخي انواع تسليحات نظامي، از جمله تانك‌هاي جنگي زره پوش نظامي، سامانه‌هاي توپخانه، هواپيماهاي جنگنده، بالگردهاي نظامي، كشتي‌هاي جنگي و سامانه‌هاي موشكي، از جمله سامانه موشكي «اس-300» به جمهوري اسلامي ايران را ممنوع كرده است.

بر اساس اطلاعات منتشره روز گذشته در حكم ميدويديف آمده است: «هر نوع سرمايه گذاري از سوي دولت جمهوري اسلامي ايران و اتباع آن و يا اشخاص حقوقي كه بر اساس ضوابط حقوقي در اين كشور به ثبت رسيده اند و يا اشخاص حقيقي و حقوقي كه از جانب آنها فعاليت دارند و يا ساختارهايي كه تحت كنترل آنها قرار دارند، در هر نوع فعاليت تجاري مربوط به استخراج اورانيوم، توليد و استفاده از مواد و فن‌آوري‌هاي هسته‌اي قيد شده در ليست مواد و تجهيزات هسته‌اي و همچنين فن‌آوري‌ها مربوطه كه شامل قانون كنترل صادرات مي گردند، ممنوع است.»

در اين سند تاكيد شده كه صحبت بر سر سرمايه گذاري در فعاليت‌هاي مربوط به غني سازي اورانيوم، در زمينه توليد سوخت هسته اي و تمامي فعاليتهاي مربوط به آب سنگين و يا فن‌آوري‌هاي مربوط به موشك‌هاي قاره پيماي قادر به حمل كلاهك‌هاي هسته اي است.

بدين ترتيب همكاري‌هاي نظامي-فني ايران و روسيه در حقيقت بسيار پيچيده مي شود.

پيش از اين "سرگئي پريخودكا " مشاور رئيس‌جمهوري روسيه با تاكيد بر اينكه دستور اخير ميدويديف شامل طرح نيروگاه اتمي بوشهر نمي شود، يادآور شده بود كه اين محدوديت‌ها شامل همه عرصه هاي همكاري‌هاي نظامي-فني با جمهوري اسلامي ايران نمي شود.

برخي كارشناسان بر اين عقيده اند كه دستورات ضد ايراني اخير رئيس جمهوري روسيه در راستاي توسعه روابط اين كشور با غرب، به خصوص آمريكا است

منبع : عصر ایران
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط kamranrus »

متاسفانه بدلیل عدم اطلاع دوستان از جنگهای بوجود اومده ، معلوم نیست دوستان براساس چه مستنداتی جنگها رو تقصیربندی (اصطلاح جدید !) میکنند ! جناب Zector ، جنگ کره ناشی از طمع خود رهبران کره شمالی برای تحت کنترل گرفتن و استقرار رژیم کمونیستی در کل شبه جزیره کره بود ، شوروی هم به عنوان متحد در این برهه فقط بهش اسلحه داد ، ارتش سرخ تنها زمانی وارد عمل شد که آمریکا و ناتو وارد جنگ شده بود و پیونگ یانگ و کره شمالی در حال سقوط بود در این شرایط اگر شوروی و چین کره شمالی رو تنها میذاشتند ، پیونگ یانگ بطور قطع سقوط میکرد ، دخالت باجای شوروی و چین در جنگ کره نتیجه ی دخالت بیجا و قلدرمابانه ی آمریکا بود که هنوز در دوران جنگ جهانی دوم سیر میکرد.
در جنگ ویتنام هم به اذعان خود مورخان غربی و شرقی ، نیروهای ویتنام جنوبی بودند که با کمک ارتش آمریکا بدلایل واهی چون سرکوب شورشهای کمونیستی وارد ویتنام شمالی شدند ، جنگ رو آمریکایی ها در ویتنام شروع کردند دوست عزیز.
من بازهم و برای صدمین بار از شما تقاضا دارم بجای اتهامهای بی اساس ، یه ذره تاریخ مطالعه بفرمایید ! جزایر کوریل و ساخالین سالها جز مناطق تاریخی تحت نفوذ و کنترل روسیه به حساب میامدند و از نظر حقوقی هم این جزایر جز سرزمین روسیه به حساب میان ، در سال 1907 ارتش ژاپن با استفاده از شرایط بد ارتش روسیه تزاری اقدام به اشغال این جزایر میکنه که به درگیری با ارتش تزار منجر میشه و دست آخر ژاپنی ها روسها رو عقب میرانند ، در سال 1945 بعد از اینکه شوروی آلمان رو شکست داد ، به درخواست انگلستان و آمریکا وارد جنگ با ژاپن میشه و جزایر کوریل به همراه مناطقی از چین رو آزاد میکنه که مناطق اشغال شده ی چینی به خاک چین ملحق شده و جزایر کوریل هم بعد از 40 سال به خاک صاحب حقوقی و اصلیشون برمیگردند. اگر منظورت از سازمان ملل هم آمریکاست ، به اجازه ی اون احتیاجی نبوده و نیست ! شوروی و چین خودشون نصف سازمان مللند و طبیعتند لازم نیست منتظر بشند تا بقیه حقشون رو بهشون بدند.
در ضمن در مورد بقیه مناطق اشغالی شوروی در جنگ جهانی هم فقط یه جمله میگم اونهم اینه که تو جنگ نقل و نبات پخش نمیکنند
همونطور که آلمان نازی در اول جنگ بسیاری از مناطق شوروی رو اشغال و به خاکش ضمیمه کرد ، شوروی هم همین کار رو با مناطق آلمان کرد ، هرچند بعد از پایان جنگ اگرچه میتونست به خاک خودش الحاق کنه اما به عنوان یک کشور به رسمیت شناختشون.
در ضمن دوست عزیز ! این تحریم جدید نیست ، مثل اینکه شما اصلا با تاریخ های اتفاقات بیگانه اید ! به تاریخش دقت کنید ، این یکی از مفاد همون تحریمیه که مدودف در 22 سپتامبر کرد که ظاهرا بعد از چند روز سکوت رسانه ای ، تازه به رسانه های ایران رسیده ، برای اینکه دیگه از این اشتباهات نکنید پیشنهاد میکنم به این لینک برید تا متن کامل مقاد تحریم ها رو ببینید !
http://www.centralclubs.com/topic-t72136.html
در مورد اظهارات بقیه دوستان هم چند نکته قابل ذکره ، دوست عزیز ارتش عراق در سال 2003 اصلا دستور درگیری با آمریکایی ها نداشت ! و صدام بجای اینکه طرحی برای دفاع از کشور بچینه داشت جنگنده هاشو خاک میکرد ، چرا ؟ چون با تضمین هایی که روسیه و فرانسه بهش داده بودند فکر میکرد آمریکاییها مثل جنگ خلیج فارس تا دروازه بغداد میان اما تو بغداد نمیان ، در ثانی اگر قرار بود هر کشوری به صرف خرید اسلحه های مدرن ارتش حرفه ای داشته باشه که الان باید عربستان بر ما سروری کنه ! ارتش عراق ارتشی بود که کمترین آموزشها برای کار با اسلحه های شوروی رو دیده بود و در کل ارتش مبتدی بود ، و این نقطه ضعف نه تنها در جنگ با آمریکا بلکه در جنگ با ایران هم با وجود برتری تجهیزات ارتش عراق چه از نظر کمیت و چه از نظر کیفیت نسبت به ایران ، تلفات سنگینی رو به ارتش این کشور تحمیل کرد.در ثانی حتی اگر ارتش عراق با آمریکا درگیر میشد هم واضحه که آبرامز تانک پیشرفته تر از T-72 اونهم از مدل صادراتیش هست هست ، اگرچه در برخی موارد مثل کالیبر گلوله و سیستم گلوله گذار خود کار بازهم T-72 برتری داره اما بازهم نباید فراموش کرد آبرامز بعد از مطالعه ی زیاد روی تی-72 و 7 سال بعد از تولید تی-72 وارد خدمت شد ، اگر دوست داری مقایسه کنی بیا آبرامز رو با T-90 و T-95 مقایسه کن !!!! در موردی که درباره ی زمان اورهال گفتی جز موارد پشتیبانی و بیرون از میدان جنگ به حساب میاد ، شاخصهای هواپیماهای نظامی در میدان جنگ سرعت بالا ، مانورپذیری ، سقف پروازی ، مداوت پروازی ، سلاحهای پیشرفته و ...هست نه زمان اورهال ! البته این شاخص هم اهمییت داره ها ولی بیشتر به عنوان شاخص درجه دو در مقایسه ی هواپیماها به حساب میاد
دوست عزیز اونموقع که همین آمریکاییها تازه داشتن بعد از پرتاب سریالی ماهواره های روسی میفهمیدن اصلا ماهواره چیه ، روسها داشتن اولین ایستگاههای فضایی غیرنظامی و نظامی دنیا رو میساختن ! از وقتی هم که آمریکا ماهواره ی جاسوسی داشته شوروی هم هم جاسوسی هم ماهواره های کشف موشکهای بالستیک و هم ماهواره های مخابراتی داشته ، الانم که در فضا هنوز هم با ساخت بیشتر تجهیزات ایستگاه فضایی بین المللی و استفاده از سیستم مکانیابی مستقل از GPS به نام گلوناس پیشرفته ترین کشور در حوزه ی فضاییه.
توپولف154 رو لقب اعزراییل بهش دادن چون هواپیمای ساخت 30 سال پیشه و خود روسها هم دیگه نه این مدل رو تولید میکنند نه ازش استفاده میکنند ، حالا شرکتهای هوایی ما علاقه ی زیادی به Tu-154 دارن بحث دیگه ایه ! در ضمن مدلهای قدیمی بویینگ و ایرباس صد برابر از Tu-154 بدترند ، باورت نمیشه یه بار Boieng MDهای شرکت کیش ایر رو سوار شو میفهمی !
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

دوست عزیز شما مثل اینکه آتیشت خیلی تنده و این حس تعصب و احساساتی بودن برای یک بحث منطقی اصلا درست نیست ، اگر از جنگ کره اطلاع داشته باشید متوجه میشید که ارتش کره شمالی قبل از جنگ کره بطور کلی توسط کارشناسان و تجهیزات روسی از جمله T-34 و Mig-15 اولین جنگنده ی جت که در دنیا به تولید انبوه رسیده بود و در اون زمان پیشرفته ترین جنگنده شوروی به حساب میومد ، مدرنیزه شده بود . بعدشم بعد از اینکه آمریکا و نیروهای سازمان ملل ارتش کره شمالی رو تو خاک کره جنوبی متلاشی کردند و بسرعت در حال پیشروی به سمت پیونگ یانگ بودند بطوریکه در کمتر از 3 ماه نه تنها ارتش کره ی شمالی کنترل سئول و تمام کره جنوبی بلکه بیش از 70% کنترل کره شمالی رو هم از دست داد ، بنظر شما در این شرایط چه کسانی با تحمیل تلفات سنگین به آمریکایی ها جنگ رو به تعادل و مذاکره کشوندند که در پی اون مرزهای قبل از جنگ به رسمیت شناخته شد ؟؟
بنابر آمار رسمی بیش از 26.000 افسر شوروی در قالب خبرنگاران خبرگزاری دولتی پراودا وارد کره ی شمالی شدند و جنگنده های Mig-15 شوروی در زمانی که عملا چیزی از نیروی هوایی ارتش کره شمالی نمونده بود ، با رنگ آمیزی ارتش کره ی شمالی صدها عملیات از پایگاههای شوروی برای سرنگون کردن بمب افکن های آمریکایی و زمین گیر کردن نیروی هوایی کشورهای ائتلاف انجام دادند ، در واقع کره شمالی ، موجودیت خودش رو مدیون شوروی و چینه .

منظور شما اینه روسیه صبر میکنه تا هم پیمانش تا مرز نابودی پیش بره بعد کمکش میکنه دیگه؟ ارتش کره جنوبی رو امریکا کمک کرد،چرا شوروی همون اول به کمک کره شمالی نیامد تا کنترل سئول و ... در دست انها بماند؟؟

درباره ی جنگ اعراب و اسراییل هم همینطور ، گرچه از لحاظ نظامی شوروی فقط به مسلح کردن اعراب به سلاحهای Downgrade شده پرداخت و آموزش چندانی هم بهشون نداد ، اما از نظر سیاسی و در سازمان ملل شوروی به شدت هوای عربها رو داشت ، بطوریکه در مواقعی که احساس میکرد کشورهای عرب در حال سقوط و شکست هستند با نفوذش در سازمان ملل و حتی در چندین مورد با تهدید علنی به بمباران اتمی اروپای غربی و اسراییل کار رو به آتش بس میکشاند ،حتی از نظر نظامی هم نیروهای شوروی با استفاده از کشتی های جمع آوری اطلاعات و ماهواره های جاسوسی اطلاعات از کشورهای عربی درگیر حمایت اطلاعاتی میکردند ، پس از کشف وارد شدن ناوگان 6ام آمریکا به منطقه هم نیروهای شوروی در منطقه ی مدیترانه شرقی به حالت آماده باش دراومدند تا در ضورت ورود آمریکا به جنگ مستقیما مداخله کنند.

از همون کمک هایی که به عراق در جنگ کردند دیگه؟؟؟ منظورتون همینه؟؟؟

تا جایی که من خوندم در جنگ 6 روزه اعراب به بدبختی دچار شدن و با التماس و فریاد صلح سر دادن و با له شدن غرور ملی و ... در برابر اسرائیل زانو زدن،از کدم تهدید حرف میزنید؟؟؟ جنگنده های روسی و رادارهای روسی و ... حتی نتونستن در برابر نیروی هوایی این رژیم غاصب حرفی برای گفتن داشته باشند! پیشروی اسرائیل با سرعت برق و باد در صحرای سینا،بلندی های جولان و ... رو فراموش کردید انگار؟؟؟

یادتون رفته توی جنگ ایران و عراق جنگنده های روسی عراق چگونه مقهور قدرت نیروی هوایی ایران شده بودند؟!!!

اتفاقا جنگ ویتنام رو باید به حساب بیاریم چراکه اون جنگ هم شرایط مشابه جنگ کره رو داشت ،گرچه تاکید شوروی در این جنگ بیشتر به حمایت تسلیحاتی از Ak-47 تا جنگنده و توپخانه سنگین از ویتنام شمالی بود ، اما بعد از فروپاشی شوروی اسنادی فاش شد که نشون داد بدلیل ضعف پدافند هوایی ویتنام شمالی 3000 افسر شوروی بهمراه سامانه های ضدهوایی پیشرفته ی GuideLine S-75 برای حفاظت از پایتخت و پایگاههای نظامی ویتنام شمالی به این کشور اعزام شدند که میشه به این صورت گفت که بخش پدافند هوایی ویتنام شمالی بطور کل برعهده ی افسران شوروی بود.(لازم به ذکره که بقول استالین ، تمام قدرت آمریکا در وارد آوردن ضربات سنگین هواییه در نتیجه کسی که بتونه نیروی هوایی آمریکا رو در جنگ زمینگیر کنه ، پیروزه میدانه که در مورد جنگ ویتنام همینطور هم شد) . مواردی بسیاری از کمک های نظامی و حتی کمک مستقیم ارتش سرخ به کشورهای هم پیمان هست ، مثل کوبا و ...
در مورد صربستان هم گرچه شوروی و روسیه با وجود وضعیت وخیم اقتصادی آخرین تجهیزات نظامیش رو به صربستان اعزام کرد اما فشار کشورهای ناتو بسیار سنگین بود و ارتش سرخ

بنظر شما روسیه یا شوروی سابق این کارها رو برای رضای خدا انجام داد؟

در دوره جنگ سرد حضور امریکا در نزدیکی چین کمونیست و ... برای شوروی زنگ خطر را به صدا در اورد،از جنگ ویتنام به عنوان تنها پیروزی شوروی انهم با همت مردمان جنگجوی ویتنام نام برد همین!!!

در مورد جنگ ایران و عراق هم همونطور که قبلا گفتم ، شوروی در ابتدای کار اعلام بیطرفی کرد و حتی به هر دو کشور پیشنهاد فروش سلاح داد که برخورد تند مقامات ایرانی شوروی رو از کمک علنی به این کشور منصرف کرد ، هرچند تسلیحات شوروی از کانال سوریه و لیبی به ایران صادر میشد.
دوست عزیز اگر ما الان نیاز نداشتیم با نقض قرارداد اس-300 این همه واکنش تند از مقامات ایرانی نمیدیدیم ، تو این چند سال هم که خودمون کار اساسی در مورد ساخت این سامانه ها و به تولید انبوه رساندشان انجام نداده ایم که اقلا بگیم خودمون سیستم مشابه رو داریم و نیازی به خارجی نداریم.

خوبه اسرار کمک های نظامی و مسلح کردن عراق تا خر خره! در مرکز اسناد دفاع مقدس موجوده که این حرف ها رو میزنید!
کدوم اعلام بی طرفی اقا!!! المان هلند و ... هم بی طرف بودن!!! اما براستی بی طرف بودن؟؟؟ ایرانی ها در جنگ تجهیزات امریکایی هم از بازار سیاه میخریدن این میشه دلیل؟؟؟؟

نیازهای دفاعی را فقط مسئولین نظامی میدونن و بس! وزیر دفاع که بالاترین مقام در تولید و تجهیز نیروهای مسلح هستش اعلام کرد که ما نیازی به این سامانه نداریم و برخی کارشناسان ما اون رو قبول ندارند!!!
توی این مملکت خیلی کارها انجام میشه قرار نیست بیان اعلام عمومی کنن که عزیزه من!!

نخیر منظور بنده از سلب اعتماد سابقه های منفی مثل کمک کردن به دشمنان این کشور از جمله مجاهدین افغان و جدایی طلبان چچن بوده که اون عملیات های تروریستی وحشتناک رو انجام دادند و در تازه ترینش هم شعارهای افراطی علیه روسها در یک سال گذشته توسط عده ای بوده ، بنظر شما اینها برای سلب اعتماد در روابط بین دو کشور کافی نیست !؟

مورد دوم که بیشتر به جک شبیه دوست من!!! کدوم شیعه ای میاد به یکسری وهابی و سلفی کمک کنه؟؟؟
در مورد دوم اشغالگر باید از کشور اخراج بشه بهر قیمتی ما به مردم افغانستام کمک کردیم که یکسری اشغالگر رو بیرون کنن شما چی میگی؟؟؟؟ نکنه ناراحتی که ابهت ابرقدرت پوشالی شرق در پشت دره پنج شیر شکست؟؟؟

دوست عزیز نمیدنم شما خبر نداری یا خودت رو به بی خبری زدی ، واقعیت اینه که دستاوردهای نیروهای مسلح ایران اکثر نمونه های بومی و آپگرید شده ی خارجی بوده که به روش مهندسی معکوس ساخته شده ، البته بنده نمیخوام دستاوردهای متخصصانمون رو زیرسوال ببرم ، اما نمیشه انکار کرد . مثلا در پروژه ی شهاب ، شباهت های انکار ناپذیری بین شهاب های ایران و موشکهای بالستیک سری نودونگ کره شمالی وجود داره که نشون میده تکنولوژی موشکهای بالستیک با مهندسی معکوس این مدلها بدست امده ، البته کسی از ایران انتظار هم نداره که خودش بتونه موشکهایی 100% ساخت داخل و بدون مشابه خارجی تولید کنه چراکه ارتش چین با استفاده از همین تکنیک مهندسی معکوس صنایع خارجی سومین ارتش جهان رو ساخته ، اما مثل اینکه بعضی از دوستان یه جورایی نسبت به توانایی های نظامی ایران در تولید سلاحهای نظامی "توهم" برشون داشته . تو همین انجمنهای نظامی این فروم اگر چرخی بزنی حتی اگر اطلاعات نظامی زیادی هم نداشته باشی از لابه لای بحث ها میفهمی که سیستمی که ایران ساخته مدل بومی کدام سیستمه که این کار "مهندسی معکوس" هم کار زیاد سخت و پیچیده ای نیست ،بسیاری از کشورها حتی کشورهایی مثل اوکراین (که شما بهش میگی کشور درپیت شوروی سابق) هم میتونه یه سیستم نظامی یا یه تانک رو باز و بسته کنه ، تغییراتی بده و به عنوان سیستم بومی بده بیرون .
نمایش نمونه ی بومی S-300 در رژه ی 29 فروردین در حالیکه بجز مدل شاسی کشنده سیستم هیچ تغییر اساسی در سیستم اس-300 داده نشده بود، نشون داد سیستمی که مقامات ایران از اون به عنوان سیستم برد بلند ضدهوایی ایرانی یاد میکنند در حقیقت مدل بومی شده ی اس-300 هست . جتی شما خودت هم میگی استراتژی ایران اینه که یه سیستم خوب رو بگیره و به حد اعلا برسونه پس غیرمستقیم داری میگی ما خودمون مستقلا نمیتونیم اس-300 بسازیم و باید از روی سیستم روسی "بومی" کنیم ، حالا چی شده !؟ تو این 4 سال قطب نظامی دنیا شدیم که دیگه به اس-300 احتیاج نداریم !؟ نه جانم ما هنوز سیستمها رو بومی میکنیم ، در چندماه آینده هم سیستم برد بلند ما با مهندسی معکوس اس-300 هایی که از روسیه،بلاروس و لیبی گرفتیم رونمایی میشه و باز دوستان متوهمی مثل شما فکر میکنند این سیستم 100% ایرانی و بدون هییییچ کمک خارجی ساخته شده!
جدی !؟! ما طرح فوق پیشرفته تو وزارت دفاع داریم !!!؟ پس من نمیدونم با این همه طرح فوق پیشرفته ای که تو وزارت دفاع داره روش کار میشه یه اسلحه ساخته نمیشه که کسی تو دنیا جز ما نداشته باشه و برای اولین بار ساخته شده باشه !!!؟چرا همه ی طرح های فوق پیشرفته ی ما مشابه 70% به بالای خارجی دارند ؟

خوبه! دروغ که کنتور نداره!!!

قبل از هر چیزی کپی کردن هم نوعی تولید محسوب میشه!(انگار فراموش کردید که اگر المانی ها و اسناد و نقشه های المان نبود شما تا الان یک پیشه هم نمیتونستید درست به فضا پرتاب کنید! نه؟)
روزگاری روسیه کپی و در اغلب موارد دزدی کرد،چرا ما نباید این کار رو انجام بدیدم؟

اگر منظور شما از موشک های بالستیک ایران سری شهاب هست؟ تا حدودی حرف شما درسته در مورد شهاب 1 و 2 کپی اسکاد بودند!!! الان فکر کنم یه مقدار فرق کردن نه کردن؟؟
شهاب 3 که داستانی جدا دارد،ارتقا پشت ارتقا تا حد بینهایت! پرتاب کاوشکر-1 با همین موشک شهاب 3!!!
احتمالا سجیل هم کپی محسوب میشه؟ قدر چی؟ اگه لازم بود بگید منبع انگلیسی معرفی کنم تا در مورد این دو موشک 100% مطمئن بشید!

احتمالا فاتح-110 ،موشک عاشورا و ... هم کپی هستند مگه نه؟

و صد البته ماهواره بر ایرانی هم کپیست،طرحی که کره شمالی موفق به اجرای مشابه اون نشد نمیدونم چطوریه ما طرح مهندسی معکوس شده میخریم مال ما که کپیه سالمه ولی نسخه اصلی کار نمیکنه؟؟؟ درسته؟

حتما قیام-1 هم نسخه کره شمالیی داره نه؟؟؟

چندتا کشور به فضا ماهواره فرستادن؟ تنوع موشکی کدوم کشور در حال حاضر مثل ماست؟

مثال زیاده حال ندارم بیخودی بحث کنم!

دوست عزیز آمریکا الان چند ماه بیشتر نیست که سامانه ی ضدهوایی لیزری رو ساخته

احتمالا این پدافند لیزری از خم رنگرزی بیرون اومده چند ماه؟؟؟ برای همچین پروژه ای؟؟؟

شما هم به اس-300 نناز دوست من هیچ پدافندی در برابر موشک های تاکتیکی ضد رادار هسنتد،قابلیت مانور دارن و غیره یه خش هم نمیتونه بندازه!

باز هم میگم نه روسیه چیزی داره و نه امریکا دوران این ابر قدرت ها تمام شده اقاجان
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط kamranrus »

شوروی نمیخواست مستقیما وارد جنگ کره بشه چون احتمالش وجود داشت که با ورود مستقیم شوروی کار به جنگ جهانی سوم بکشه ، موقعی هم که کره ی شمالی در لبه ی سقوط قرار داشت مجبور شد با هزار دوز و کلک خلباناشون طوری بفرسته به جنگ که آمریکاییها بو نبرن ارتش سرخ مداخله کرده ، تمام جنگنده های شوروی رو رنگ آمیزی ارتش کره شمالی کردند ، به خلبانا یونیفرم ارتش کره ی شمالی میدادند و حتی برای اینکه تو مکالمات رادیویی از روی زبان روسی لو نره خلبانا روسی هستند روی یه کارت واسشون کلمات حیاتی در جنگهای هوایی رو به زبان کره شمالی و با تلفظ روسی نوشتند،برای جلوگیری از اسارت خلبانهای شوروی هم به همشون دستور داده بودند زیاد تو قلمرو تحت اشغال نیروهای آمریکایی نفوذ نکنند.
بله از این دست کمکها به عراق هم کردن دلیلش رو هم قبلا گفتم اونهم سیاست خصمانه ی ایران نسبت شوروی در مسایلی مثل افغانستان و چچنها بود (در مورد اینکه مجاهدین افغان تروریست بودند و شوروی ها اشغالگر بحث مفصلی در پست نامه ی سرگشاده به دیمیتری مدودف با جناب Zector داشتیم که بر طبق منابع تاریخی اثبات شده شوروی ها به تقاضای خود دولت افغانستان وارد خاک این کشور شدند نه به قصد اشغال ، متاسفانه بنده حوصله ندارم دوباره همه ی اونها رو بنویسم خودتون لطف کنین بخونیدشونف البته باید این رو هم بگم که برخلاف تبلیغات رسانه ها اتفاقا نیروهای شوروی در حمله ی 7ام به دره ی پنجشیر تونستند بیش از 70% این دره رو اشغال و مجاهدین رو بیرون کنند ، احمد شاه مسعودتون هم مجبور شد مرکز فرماندهیش رو به قسمت عقبتر دره منتقل کنه . اما بی عرضگی نیروهای ارتش افغانستان در حفظ نقاط کلیدی بعد از واگذاری کنترل دره دوباره باعث برگشتن مجاهدین به دره شد ) در مورد کمک به چچن ها هم چه جک چه واقعیت بنابر اعلام بسیاری از منابع امنیتی روسی در سالهای گذشته ، ایران بطور غیررسمی جدایی طلبان چچن رو حمایت میکرد حتی تو Wikipedia هم اسم ایران در لیست حامیان این گروه درج شده .
در جنگ 6 روزه عربها به دست و پا افتادند ؟ بله ، غرورشون شکست ؟ بله اما اشغال نشدند که فکر هم نکنم برای رهبران شوروی در اون برهه شکسته شدن غرور ملی عربها چندان اهمیتی داشته باشه
درباره ی بحث اس-300 هم لازم به ذکره که وزیر محترم دفاع بیشتر مقامی سیاسی هستند تا نظامی و اظهارنظرهاشونم بر اساس همین بازی های سیاسی هست ، چنین واکنشی از سوی وزیر دفاع بعد از اینکه روسها قراردادو نقض کردند کاملا قابل پیش بینی بود ، انتظار نداشتید که وزیر دفاع بیاد بعد از اینهمه نمایش دستاوردهای نظامی و قدرت نمایی سیاسی نظامی در دنیا بگه ما نمیتونیم اس-300 بسازیم و الان لنگ روسها هستیم !!! اما واقعیت اینه که اگر ما واقعا نیاز نداشتیم قراردادشو نمیبستیم و تا الان هم معطلش نبودیم ! این یک حقیقت ساده و انکار ناپذیر است. فعلا که میبینیم در قضیه اس-300 بحث از پنهانکاری و حفاظت اطلاعات گذشته و همه کم و بیش از قضیه اطلاع دارند ، بعد از اون رژه ی شکوهمند اس-300 های روسی روی شاسی های ایرانی هم که دیگه همه ی اسرار برملا شده دوست من !
در مورد تحقیقات موشکی آلمان نازی هم قبلا توضیح دادم ، تنها تکنولوژی جدید آلمانها موشکهای بالستیکی مثل وی-2 و مدلهای پیشرفته تر بود که توانایی خروج از جو رو هم نداشتند و تکنولوژی سرامیک برای عبور از جو رو خود روسیها اختراع کردند.
بله بنده هم قبول دارم تولید بروش مهندسی معکوس نوعی تولید صنایع نظامیه و روسیه و آمریکا هم هردو در بسیاری از موارد از تکنولوژیهای هم استفاده کرده اند ، اما ساخت به این روش با اینکه بگیم سلاحی رو خودمون 100% ساختیم خیلی خیلی فرق داره ، خوشحالم که شما حداقل این حقیقت رو قبول دارید .
پدر موشکهای بالستیک ایران رو میشه سری شهاب به حساب آورد و از اونجایی که این سری هم به اعتراف خودتون کپی شده بوده ، موشکهای نسل بعد هم (که البته من شنیده بودم بعضیاشون اسم شهاب4 و 5 داشتند و بعد برای اینکه بگن این از اون سری شهابها نیست که از روی نودونگ کپی شده باشه اسمش رو عوض کردند به اسمهایی مثل قدر و سجیل !) آپگرید های هرچند با اهمییت داشت اما نمونه ی پایه و اصلی همه ی این موشکها همان شهاب (یا به عبارت دقیقتر همان نودونگ) است !
بله البته ساخت سیستم رهگیر موشکهای بالستیک و کروز مخصوصا مدلهای امروزیش که هم مانور میدن و هم منحرف کننده سخته حتی یکی از دلایل آمریکا برای لغو ساخت سپر دفاع موشکی هم همین چالش بود ، اما تا حدودی در اس-400 و در مدل در حال ساخت (S-500) میشه بهش رسید .
در مورد سیستم پدافند لیزری هم یک چیزی بگم خیالتو راحت کنم ، اگر تکنولوژی این سیستم همون سیستم لیزری ید هواپایه که قرار بود تو سپر دفاع موشکی استفاده بشه ، باشه (که به احتمال زیاد هست) این شمایی که نباید زیاد به این سیستم لیزری تکیه کنی چون قدرت این لیزر انقدر ضعیفه که در اون طرح هم میخواستن فقط با استفاده از اون یک سوارخ در مخزن سوخت موشکهای بالستیک ایجاد کنند تا در اثر نشت سوخت موشک منهدم بشه که بلافاصله و بعد از اضافه کردن لایه های سرامیکی و زرهی به این مخزن در موشکهای SS-27 این پروژه ی گرانقیمت کارایشو از دست داد ، اصولا هم چون هر شلیک این لیزر احتیاج به مقدار بسیار زیادی مواد شیمیایی بعنوان سوخت داره ، امکان شلیک های با قدرت مگاوات عملا نشدنیه ، تنها کاری که این سیستم میتونه بکنه از بین بردن UAV هاست ، وگرنه با یک Upgrade اضافه کردن صفحات سرامیکی به مخازن سوخت هواپیماها و موشکها جای این سیستم در موزه ی ملی ایالات متحده خواهد بود .
نکته ی آخر هم اینه که اگر روسیه و آمریکا بقول شما چیزی ندارند و با صرف هزینه های هنگفت اقدام به گسترش تکنولوژیهای نظامی روز نمیکردند الان ما تو تکنولوژی همون توپ های سرپری بودیم که از قشون فرانسه برای مقابله با عثمانی گرفتیم ! چراکه واقعیت (هرچند تلخ) اینه که نیروهای نظامی ما چه بطور مستقیم چه بطور غیرمستقیم دارند از تکنولوژیها و سلاحهای همین دو کشور استفاده میکنند.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 273 بار

پست توسط MoHsEn 1368 »

سلام دوستان و بلاخذ دوستم آقای کامران روس.
از لحاظ فضایی آمریکا حرف اول رو میزنه در این هیچ شکی با وجود سفینه فاتح کره ماه و ویجر 1و 2 و چندین سفینه دیگه مانند مارینر و گالیله و چشم دنیا یعنی تلسکوپ فضایی هابل وجود نداره.روسیه بزرگترین کارش فرستادن فضاپیما به عطارد بوده درحالی که ویجر 2 از منظومه شمسی خارج شده.
عزیزم کمونیست شاخو دم نداره درسته اسم نظامشون عوض شده اما بیشتر مردمش کمونیستن یا لاییکن.
عزیزم تانک تی 95 نشنیده بودم تی 94 شنیده بودم از همین دوتام آبرامز برتره همون اورانیم ضعیف شده بدنش به کل تی 94 می ارزه.حالا بماند سیستم کنترل آتش آبرامز رایانه ای مدرنه در حالی که روسا قبلا یه عکس با رایانه ننداخته بودن چه برسه به استفاده ازش.
ببخشید این هواپیما که تازگیا در راه مسکو به جنگل سقوط کرده بود مگه توپولف 154 نبود؟حتما مال ایران بوده داشته از روسیه رد میشده آره؟
همینقدر بهت بگم که روسیه داره خودشو میکشه تا آمریکا سپر دفاع موشکی تو اروپای شرقی نسازه اما آمریکا عین خیالش نیست داره کاره خودشو میکنه.
درضمن فقط بعد نظامی مگه مهمه؟آمریکا 20 درصد سرمایه دنیا رو گرفته دستش روسیه چقدر؟روسیه ای که حتی ناوگان هوایی خودش رو به دلایل مالی و عدم تامین بودجه نمیتونه مدرنیزه کنه و بیشتر هواپیماهاش میگ 29 دودزا که خط دوده سیاهش از یه مسافر بری بیشتره و سوخو 27 هستش که نصفشون مدرنیزه نشدن.در حالی که آمریکا 40 درصد بودجه نظامی کل دنیارو داره.
یا مثلا از بعد فرهنگی تاثیر آمریکا خیلی بیشتره.
توی جنگ ایرانه عزیزم و عراق بعثی یه اف 14 تونست چندتا هواپیمای روسی که دسته عراقیا بودن با یه فروند موشک فونیکس شکار کنه آبرو ریزی از این بیشتر؟
روسیه هنوز یه هواپیمای جنگنده نسل پنجم نداره در حالی که آمریکا دومیشم داره میفروشه پس از لحاظ تکنولوژی این دو کشور شیطان رو باهم مقایسه نکن.
روسیه بهترین چیزی که به ایران صادر کرده و هنوزم ازش استفاده میشه سماوره همین.
بازم میگم هردو این کشور ها شیطانن اما حداقل آمریکا رو بازی میکنه اما روسیه ...
موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
والا من دوست ندارم تو بحث های این انجمن شرکت کنم بیشتر خواننده هستم
ولی یه مورد رو میگم ایران در شرایط حال تکنولوژی ساخت اس-300 رو نداره
البته منظورم این نیست که نمیشه خوب اونایی که این سیستمو ساختن هم انسان بودن از فضا که نیومدن باید اول زیر ساخت هاش فراهم بشه که خیلی وقت گیره مثل برنامه موشکی ایران که در دهه 90 میلادی به طور جدی شروع شد و حالا به این بیشرفت رسیده ساخت اس-300 هم همینه اگه از الان به فکر باشیم و زیر ساخت ها رو فراهم بکنیم میتونیم 10 سال بعد یه سیتم موشکی در حد و اندازه اس-500 بسازیم به امید ان روز زنده با ایرانو ایرانی نابود باد جهل و نادانی
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط kamranrus »

دوست عزیز با یکی دو سفینه تحقیقاتی که برتری تکنولوژی اثبات نمیشه تازه اونهم چیزهایی که هنوز تو صحتش شک هست (هنوز سر اینکه فیلم پیاده شدن آرمسترانگ روی ماه واقعی بوده یا هالیوود واسه اینکه آمریکا جلوی شوروی کم نیاره ساخته بحث هست!) !! روسیه در کارنامه ی فضاییش ساخت اولین ایستگاه فضایی نسل اول Salyut ، ساخت اولین ایستگاه تحقیقاتی فضایی (میر) رو داره ، اگر پروژه ی ایستگاه نظامی مروارید هم با کمبود بودجه مواجه نمیشد الان شاهد اولین ایستگاه نظامی فضایی دنیا بودیم ، بیشترین تعداد ماهواره رو روسها به فضا فرستادن، قطعات اصلی ایستگاه فضایی بین المللی هم ساخت روسهاست و فقط بعضی بخشهای آزمایشگاهیشو آمریکا و ژاپن ساخته ، فکر میکنی چرا تو گروههایی که اعزام میشن فضانورد روس همیشه فرمانده ی پروازه و فضانورد آمریکایی مهندس معمولی !؟
تازه الانم که دیگه آمریکا با بازنشسته شدن شاتل کلا به سفینه های سایوز روسی وابسته است و روسها اگر بخوان میتونن دسترسی فضانوردهای آمریکایی به فضا رو قطع کنند ، حتی بغیر از این هم الان آمریکاییها از موتورهای پیشرفته تر و کم مصرفتر روسی بجای موتورهای آمریکایی برای ساخت سفینه های ماهواره بر Atlas شون استفاده میکنن !!! :::P en.rian.ru/russia/20100915/160593106.html اینه برتری آمریکا در فضا !!!؟ در همین حال روسها دارن هتل های فضایی میسازند و پروژه ی بزرگ سفر به مریخ روسیه هم از یکی دو سال پیش کلید خورده و با پایان دوره ی 500 روزه ی آماده سازی فضانوردان ، پروژه بطور عملی آغاز میشه.
در مورد مقایسه تانکها هم اولا این نکته رو بگم که اگر نمیدونی T-95 چیه پس نمیدونی اصلا تانک چیه ! حتی مجله ی جنگ افزار هم در موردش نوشته ! پیشتهاد میکنم یه سرچی تو گوگل بزنی تا متوجه بشی تانک نسل بعد چیه ، اما قبل از اینکه در مورد T-95 بگم بذار T-90 را با آبرامز مقایسه کنم تا قشنگ متوجه بشی حتی T-90 هم میتونه به راحتی آبرامز رو ناک اوت کنه !!!
تانک T-90 اتفاقا دارای سیستم کنترل آتش کامپیوتری فوق العاده پیشرفته متشکل از سیستم هدف گیری خودکار در روز و شب PNK- 4S/SR AGAT در قسمت فرمانده تانک هست که این سیستم قابلیت کشف تانکهای دشمن در شب در فاصله ی 700 تا 1100 متر رو داره ، علاوه بر این سیستم آشکارساز حرارتی جانبی ESSA که از دوربین های حرارتی CATHERINE-FC استفاده میکنه امکان شلیک دقیق در برد 5000 تا 8000 متری رو به تانک میده ، توپچی تانک هم مجهز به سیستم هدف گیری 1G46 مجهز به مسافت یاب لیزری و سیستم هدایت کننده موشکهای ضد تانک هست که قابلیت درگیری با اهدافی در فاصله ی 5 تا 8 کیلومتر به تانک میده.این سیستم کنترل آتش به همراه تثبیت کننده های دو محوره ی توپ تانک نه تنها قابلیت شلیک دقیق در هنگام حرکت بلکه قابلیت شلیک دقیق در حالت پرواز رو هم به T-90 میده ! (کلیپ تستهای سیستم T-90 در هنگام پرواز در youtube هست)
جهت اطلاع شما عرض کنم که تانک T-90 در هر سه فاکتور اصلی قدرت آتش ، تحرک و حفاظت یک سرو گردن از آبرامز بالاتره ، در بخش حفاظت ، T-90 بجای استفاده از زره های بسیار سنگینی مثل زره اورانیومی که باعث سنگین شدن تانک و در نتیجه کاهش تحرک تانک میشه ، از ترکیبی 3 لایه متشکل از زره های جدید و سیستمهای الکترونیکی "برخورد نرم" استفاده کرده که تا الان هیچ تانکی به درجه حفاظت این تانک نرسیده ، زره 1350 میلیمتری این تانک متشکل از 700 میلیمتر زره کامپوزیتی (فولاد-پلاستیک-آلومینیوم) و 450 میلیمتر زره واکنشی انفجاری پیشرفته ی Kontakt-5 هست (در آبرامز به طور Default از زره واکنشی استفاده نشده) .
علاوه بر این زره ، تانک T-90 از یک سیستم پیشرفته ی اخلالگر موسوم به Shtora-1 استفاده میکنه بطوریکه که در صورتی که تانک توسط یک سیستم هدایت لیزری اسلحه "قفل" بشه ، سیستم اخلالگر به طور خودکار اقدام به پرتاب نارنجکهای مخصوص (با نارنجکهای دودزای معمولی اشتباه نشود) برای شکستن قفل و بعد از اون بوسیله ی دو اخلالگر اوپتیکال/IR که در دو طرف لوله ی تانک نصب شده اند ، باعث اختلال در سیستم هدایت سلاحهای لیزری (SACLOS) میشود. تکنولوژی این سیستم که برای اولین بار درجهان ساخته شده به قدری محرمانه است که تانکهای T-90 که توسط ارتش هند سفارش داده شده اند ، فاقد این سیستم است و فکر نمیکنم آبرامز تاحالا مشابه این سیستم رو بطور آزمایشی هم به خودش دیده باشه !!!
اما این همه ی داستان نیست ! T-90 بجز موارد بالا برای افزایش حفاظتش از سیستم EMT-7 که قابلیت خنثی سازی خودکار مینهای مغناطیسی در نزدیکی تانک بوسیله ی ارسال امواج الکترومغناطیسی را داره استفاده میکنه ، همچنین این تانک حتی از یک سیستم انقلابی به نام Nakidka استفاده میکنه که با جذب امواج راداری و حرارتی باعث کاهش اثر حرارتی و راداری تانک و در نتیجه اختفای تانک از آشکارسازهای حرارتی و راداری دشمن میشه !! علاوه بر همه ی اینها T-90 در صورت نیاز میتونه از سیستم حفاظت فعال Arena که به تازگی توسعه داده شده استفاده کنه ، این سیستم با استفاده از رادار فوق دقیق داپلر قادر به کشف انواع موشکهای ضد تانک در فاصله ی 70 متری تانک و انهدام این تهدیدات موشکی با استفاده از پرتابه های مخصوص واکنش سریع در زمان فقط 0.27 ثانیه است !!( کامپیوتر این سیستم زمان واکنشی نزدیک به 0.05 ثانیه داره) خوب آبرامز در مقابل این همه چیز چی داره !!!!!؟
از نظر تحرک ، این تانک به لطف وزن فوق العاده کم (فقط 46 تن در مقابل 67 تن در آبرامز) و موتور 1000 اسب بخاری دارای ماکسیمم سرعت 60KPH در جاده آسفالت و 45KPH در جاده ی خاکی است (آبرامز 45MPH در جاده آسفالت و 30MPH در جاده خاکی)
در مورد قدرت آتش هم اگرچه هر دو تانک مجهز به توپ 125 میلیمتری هستند (البته مدلهای M1A1 آبرامز که از M1A2 بیشتر هم هستند ، توپ 105 میلیمتری دارند !) T-90 با استفاده از سیستم گلوله گذاری خودکار (که آمریکایی ها هنوز هم نتونستن همچین سیستمی بسازن و خدمه گلوله میذارند!) علاوه بر کاهش خدمه از 4 به 3 و کاهش تعداد تلفات احتمالی ، نرخ آتش بالاتری نسبت به تانک هایی چون آبرامز داره ، بطوریکه سیستم گلوله گذار T-90 هر 5 تا 8 ثانیه یک گلوله عوض میکنه ، یعنی نرخ اتش متوسط 10 گلوله در دقیقه . علاوه بر این T-90 از یک تیربار سنگین کنترل از راه دور 12.7 میلیمتری برای مقابله با اهداف هوایی استفاده میکنه که دیگه نیازی به به خطر افتادن جان فرمانده تانک نیست .
آبرامز برخلاف تبلیغات در مقابل T-90 هیچی نیست ، تازه T-95 که دیگه هیچ تانکی حتی T-90 جلوش بچه است!
T-95 موسوم به "عقاب سیاه" جدیدترین تانک روسیه است که بنابر گزارشات از امسال (2010) وارد خدمت در ارتش روسیه شده ، با وجود حفاظت شدید اطلاعاتی ، یا درز تصاویر تمرین این تانک تو حومه ی مسکو و اخبار محدود رسمی ، این تانک نسل جدید کم کم داره نمایان میشه ، این تانک بتابرگزارشات از توپ فوق قدرتمند 153 میلیمتری (!!) به همراه سیستم کنترل آتش راداری/IR استفاده میکنه ، طراحی منحصر بفرد این تانک طوریه که برای حفظ جان خدمه ، جایگاه تمامی اونها از برجک به بدنه ی زیرین تانک منتقل شده که حتی در صورت اصابت گلوله به برجک خدمه آسیب نبینند ، توپ اصلی و سیستم گلوله گذار خودکا تیربارهای تانک که در برجک قرار دارند هم هم تماما بطور از راه دور هدایت میشن ، از نظر کامپیوتری هم تانک علاوه بر سیستم کنترل آتش جدید از سیستم فرماندهی اطلاعاتی یکپارچه و سیستم مدیریت تاکتیکی خودکار برای به اشتراک گذاری اطلاعات با بقیه تانکها و فرماندهی استفاده میکنه.
همچنین وجود سیستم حفاظت فعال Drozd بطور Default روی تانک تایید شده ، در طراحی T-95 بطور سنگین از اصل اختفا در کاهش احتمال برخورد گلوله به برجک استفاده شده بطوریکه ارتفاع برجک تانک حتی از برجک تانکهای T-80 و T-90 هم کمتر شده ، بدین ترتیب ارتفاع کلی تانک فقط 1.8 متر هست که در بین تانکهای امروزی یک رکورد به حساب میاد ! زره T-95 ترکیبی از زره کامپوزیتی (ترکیب تامعلوم) و زره نسل جدید واکنشی انفجاری Kaktus هست که قدرت بازدارندگی بیشتری نسبت به Kontak-5 داره.
طبق اطلاعات درز کرده وزن تانک حدود 50 تن و موتور تانک یک موتور 1200 اسب بخاری است ، قدرت ، حفاظت و سرعت تانک به حدی بالاست که کارشناسان پیش بینی کرده اند این تانک در مشخصه های اصلی به راحتی تانکهای فعلی رو با نسبت 1.7 کنار میزنه !!!
این تانک آینده است دوست من !! آبرامز شما که با T-90 پاش لب گوره دیگه با T-95 به موزه ی تاریخ میپیونده ! اینم عکس این غول زره پوش ! :
تصویر
در مورد Tu-154 درسته که هنوز چند فروند هنوز عملیاتیه (که البته تازه ساخته نه مثل مال ما واسه 30 پیش باشه !) اما روسها از سال 1998 تولیدش رو خیلی کم کردند و دارن با Tu-204 عوض میکنند.
دوست عزیز شما مثل اینکه الان یک سالی هست خواب تشریف دارید !! اوباما یک سال پیش طرح سپر دفاع موشکی در اروپا رو به دلیل فشارهای روسیه متوقف کرده و حتی پیش شرط اعلام شده توسط روسیه برای امضای قرارداد استارت جدید تضمین آمریکا در مورد اینکه هیچ سپری در اروپا ساخته نمیشه داده بود که آمریکا هم این تضمین رو داد ، از همون سال هم آمریکا پروژه ی سپر جدید رو که قراره در خاور میانه نصب بشه شروع کرده .
عزیز من به بودجه نیست که ! آمریکا که بودجه ی نظامیش نصف دنیاست اسلحه هاش هم به همون نسبت گرونتره ! در حالیکه اسلحه های روسی با قیمت کمتر به همون نسبت (و در برخی موارد بهتر) کارایی و تکنولوژی اسلحه های غربی رو دارند ، برای مثال چندتا تا نمونه رو بهت میگم ، اسلحه ی Ak-107 که Upgrade شده ی Ak-47 هست و الان اسلحه ی سازمانی ارتش روسیه است فقط 250 دلار قیمتشه در حالیکه اسلحه ی M-16 بیش از 2500 دلار (2 و نیم میلیون تومن !) قیمتشه ! یا مثلا قیمت جنگنده ی پیشرفته ی نسل پنجم روسی T-50 فقط 100 میلیون دلاره ، یعنی 2.5 برابر ارزون تر از F-22 !!! در حالیکه از لحاظ تکنولوژی و توانایی نظامی فرق چندانی باهم ندارند !
یه داستان معروفیم هست که اصلا نماد همینه که آمریکایی ها که رفتن فضا برای حل این مشکل که خودکار بخاطر اینکه تو فضا نیروی گرانش نیست جوهرش پایین نمیاد و نمی نویسه ، هزاران دلار خرج کردند تا خودکاری بسازند که تو گرانش صفر هم بنویسه ، در مقابل روسها از مداد در فضا استفاده کردند !!!
میبینی !؟ هنر اینه که با کمترین هزینه بهترین استفاده ها رو بکنی و بهترین چیزها رو بسازی که آمریکایی ها این هنر رو ندارن ، واسه همینم الان که تو بحران اقتصادی به بی پولی و خنسی خوردن ، ناسا مجبوره شاتلهاشو بدلیل کمبود بودجه حراج کنه و از سایوز های به صرفه تر روسی استفاده کنه !! فرهنگ هم که نمیدونم کشوری که کلا فقط 200 تاریخ پر از جنگ و خوتریزی داره چه فرهنگی داره !!؟، اگر منظورت قدرت تبلیغاتیه که البته بله داره ، اونهم بیشتر بخاطر اینه که شوروی که رقیب ایدئولوژیکیش که اونهم قدرت تبلیغاتی زیادی داشت از بین رفت و الان خودش تک تاز میدانه چون ایدئولوژیش ایدئولوژی غالب جهانه . با همین قدرت تبلیغاتیش هم تونسته در ذهن بعضی ها دروغهای شاخداری مثل اینکه ارتش آمریکا یا آمریکا بهترین و قویترین هستند جا بندازه در حالیکه اگر یه ذره مطالعه کنی میفهمی همش دروغه !
میگم که ارتش عراق خیلی خیلی ارتش ابتدایی بود ، نه فقط عراق بلکه همه ی کشورهای عربی تو سالهای گذشته فقط هواپیما هواپیما اسلحه های روسی رو خریدند ، عربها به ارزش آموزش نظامی به افراد و حرفه ای بودن پرسنل پی نبردند که نتیجه اش تو جنگهای اعراب و اسراییل ، ایران و عراق و جنگهای خلیج فارس مشخصه ، تازه هنور هم نفهمیده اند ! ، نمونه اش عربستان که فقط داره دلار میده اسلحه میخره ، در حالیکه هیچ آموزش تخصصی ندیده و اگر همین ارتش پیشرفته عربستان وارد جنگی بشه ، نتایجش به مراتب عجیب تر و باورنکردنی تر از جنگ های قبل خواهد بود .
در مورد هواپیمای نسل پنجم روسیه هم که بهت گفتم ، جنگنده ی T-50 ساخت و طراحیش تموم شده تستهاشم داده ،از دو سه سال دیگه هم وارد خدمت ارتش روسیه میشه . ضعف های ارتش آمریکا در مقابل روسیه زیاده ، مثلا آمریکا هم هنوز یک بمب افکن مافوق صوت که بتونه با سرعت 2 ماخ به بالا بره نداره در حالیکه روسیه 2 تا بمب افکن با این قابلیت داره و .....
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”