دوست عزیز میشه دقیقا ذکر کنید منظورتون از تاریخ کجاست ، چون تا اونجایی که بنده از تاریخ اطلاع دارم ، جنگهایی مثل جنگ کره ، جنگهای اعراب و اسراییل ، جنگ ویتنام ، جنگ صربها با ناتو و... خلاف حرف شما رو ثابت میکنند .
دقیقا منظور من همین برهه از تاریخ هست که شما گفتید! البته عراق رو یادتون رفت بگید دوست روسیه دوست من!!!
توی این جنگ هایی که نام بردید روسیه جای بازی قرار داشت؟ کدوم کشور با حمایت این کشور به جایی رسید؟ شکست کره در جنگ،شکست خنده دار اعراب در جنگ 6 روزه در برابر کشور کوچک اسرائیل،توی جنگ صرب ها هم که اخر سر به تیکه تیکه شدن انجامید؟ جنگ ویتنام رو با این ها قاطی نکنید لطفا!
خیر روسیه به کدوم کشور رسیده؟ از محصولات دان گرید شده بگم یا اشغال فروشی این جماعت؟
من از امریکا هم تنفر دارم اما امریکا هم به ما تجهیزات نظامی فروخته،روسیه هم فروخته،از کارشناسان نظامی بپرسید کدومشون بدرد بخور بودن،ساپورت و خدمات کدوم بهتر بوده؟
روس ها مردمی هستند بی نهایت منفعت طلب و حزب باد! هرجا باد بوزه اینها اون طرفی میرن!!!
در مورد اینکه ما به S-300 نیاز نداریم هم حرف عجیبی میزنید ! اگر ما به اس-300 نیاز نداشتیم پس چرا میخواستیم 1 میلیارد دلار پول بدیم از روسیه بخریمش !!؟
نیاز داشتیم! الان نداریم!
حدودا 4،5 سال پیش نیاز داشتیم نه الان دوست من!
شما یا ایرانی نسیتی یا ایرانی ها رو نشناختی،حرف زور تو کت ایرانی جماعت نمیره جناب! روس ها هم انسان هایی ذاتن زورگو و مستبد هستن،من خدا خدا میکردم که این قرار داد لغو بشه که شد! یعنی خودمون میتونیم نیازمون رو براورده کنیم نیازی به این جماعت نداریم!
جایی هم گفته بودید درد سال 2001 ایران از فرصتی که روسیه داد استفاده نکرد؟ منظورتون اون پیشنهاد های مسخره مبنی بر فروش میگ-31 و ... نیست که؟؟؟
البته اگر منظورتون از هم پیمان روسیه ، ایرانه ، باید عرض کنم با سابقه ای که ما در بعضی موارد در روابطمون با روسیه داریم ، اعتماد اونها رو نسبت به خودمون سلب کرده ایم ، البته باید اعتراف کرد مقامات ما هم همیشه از عینک شک و ظن به روسها نگاه کرده اند که البته در روابط بین الملل کار معقولانه ایه ، اما با توجه به شرایط فکر نکنم ما در گروه کشورهای هم پیمان روسیه باشیم.
اعتماد خودمون رو سلب کردیم؟؟؟
اقای محترم نکنه منطور از اعتماد داشتن،ساختن نیروگاه بوشهر بعد اهدو بوقی و با هزار ناز و کرشمست؟ نکنه منظورتوم رای مثبت روسیه به قطعنامه شورای امنیته؟ یا در همین مورد قرار داد اس-300؟؟؟ و هزاران مورد دیگه
دوست من! ما حق داریم که روسیه رو نه دوست بدونیم و نه شریک! روس ها دشمن تاریخی ما هستن و این رو در تمام طول تاریخ نشون دادن! خیانت های روسیه در جنگ جهانی و جنگ ایران و عراق و ... رو میشه نادیده گرفت؟
دوست عزیز ای کاش معادلات و مناسبات جهان بر اساس حرف شما باشه ، اما متاسفانه حقیقت اینه که نه تنها ایران توانایی تکنولوژیکی تولید چنین سیستمی بطور مستقل ندارند ، بلکه باید از روی نمونه ی روسیش با مهندسی معکوس بسازند ، البته حتی برای ساخت این سیستم بروش مهندسی معکوس هم مشکلات تکنیکی و فنی زیادی هست ، بطوریکه حتی آمریکا هم بعد از اینکه تونست به چند نمونه از S-300P دسترسی پیدا کنه ، حتی به روش مهندسی معکوس نمونه ی روسی و استفاده از تکنولوژیش در سیستمهای پاتریوت هنوز هم این سیستم مادون سیستم S-300 به حساب میاد ،اتفاقا این بحث رو چند روز پیش با دوستان انجمن اخبار نظامی هم داشتیم ، اما برای شما هم گفتم که توجیه بشید ، ایران S-300 رو هم برای این خرید که از آسمان کشور بخصوص مناطق حساس مثل نیروگاه بوشهر محافظت کنه هم از روش نمونه ی بومیش رو بسازه ، هر چند با اظهارات اخیر وزیر دفاع در مورد ساخت نمونه ی بومی و همچنین اخبار ضد و نقیضی که در چند سال گذشته درمورد دریافت اس-300 از کشورهایی چون روسیه ، بلاروس و لیبی منتشر شده به این نتیجه میرسیم که ایران تعداد معدودی اس-300 در اختیار داره که اگرچه نتونست به هدف اولش یعنی استفاده از اس-300 های روسی برای حفاظت از مناطق حساس سیاسی و نظامی بوشهر تا زمان به تولید انبوه رسیدن نمونه ی بومی ساخته شده از روی اس-300 برسه (البته ظاهرا از چند دستگاه اس-300 که دریافت شده برای محافظت از نیروگاه بوشهر استفاده شده) اما خوشبختانه با اخباری که از مقامات نظامی ایران نقل میشه میتونیم به این نتیجه قطعی برسیم که سیستمهای اس-300 رو (از یکی از کشورهای ذکر شدها) دریافت کرده ایم ، هرچند برای جلوگیری از واکنش کشورهای غربی از انتشار رسمیش جلوگیری شده .
واقعا باعث تعجب بنده است که دوستان بعنوان انسانهای منطقی اظهارنظرهای فلان کارشناس رو فقط بخاطر تعصبات مبنای حرفهاشون قرار میدهند ، این آقا اصلا مقام تصمیم گیرنده نیستند که حرفشون را پیراهن عثمان کردید و دم از گروکشی میزنید ، من از همین خبرگزاری اظهارنظر کارشناسی را میاورم که گفته روسیه باید خسارت نقض قرارداد را بپردازد و خواهد پرداخت ، حتی فرمانده ی ارتش روسیه هم هنگامی که به عنوان اولین مقام رسمی اعلام کرد روسیه به ایران S-300 نمیدهد ، گفت اگر ایران برای این قرارداد از روسیه شکایت کند ، خسارت قرارداد پرداخت میشود
شما زیاد تند نرو اقای کامران روس! امریکایی ها هم میگفتن ایران محال بتونه اف-14 هاش رو سالم نگه داره،میگفتن نیروی هوایی ایران زمین گیر میشه، و هزار هزار مزخرف دیگه!
چند روز پیش میگ-29 کشور عزیزتون توی تبریز به روزرسانی شد!!! محض اطلاع گفتم! همین روس های خائن حتی سیستم سوخت گیری میگ-29 رو هم به ایران ندادن،متخصصان نیروی هوایی امکان سوخت گیری هوایی رو روی همین جنگنده قرار دادن! ایران حدود 30 سال تحریم هستش اما هیچ کدوم از هواپیماهای زمین گیر نیستن و....
امریکایی ها هم مثل شما روس ها بودن! هاگ رو میگفتن ایران یه پیچش رو نمیتونه باز کنه! اول هاگ رو با رادار و سیستم پرتاب اف-14 ست کردن کاری که تقریبا غیرممکن بود و بعد نمونه ایرانی هاگ که برابر با اخرین نمونه امریکایی هست رو ساختن جناب!
اگه نمیدونی شما بدون سیاست اینجا اینه محصولات خوب رو بخر و به حد اعلا برسون! همین روس های موشک اسکاد بی و سی لگن رو به ما نمیفروختن! الان مجموعه موشکی ایران کجاست؟ شهاب-3 سجیل قدر فاتح و ...
زمانیکه توی سال 2005 با نامردی تمام از پرتاب ماهواره ایرانی خودداری کردن رو که یادتون هست قربان؟؟؟؟
سال 88 خودمون ماهواره بر ساختیم! امسال هم خبرهای بهتری میشنوید انشالله! ان روز روسیه شما فکر میکرد که ایران برای همیشه قید پرتاب ماهواره و داشتنش رو میزنه اما میبنید که ایرانی جماعت واسش کار نشد نداره!
شما بگو اس-30 دهه 80 خدای فناوریه،میبینم روزی رو که وزارت دفاع داره از موشک برد بلند ایرانی رونمایی میکنه،نکنه ما رو با افغانستان،اذربایجان و کشورهای درپیت شوروی سابق و ... یکی میدون این حضرات؟
طرح هایی در وزرات دفاع در مرحله تولید و پیش تولید و حتی ساخته شده که دوستام روس شما توی خواب هم نمیتونن تصور کنن ایران به این مرحله از تکنولوژی رسیده باشه!
ارتش مقتدر روسیه از پس یه عده چچنی بر نیومده،به زور و ترس و لرز ابخازیا و اوستیا رو نگه داشته،جدیدا هم که کانادا ادعای مالکیت بر قطب شمال رو کرده روسیه جرات اعتراض هم نداشته،توی پیمان های استارت و ... هم که امریکا تا جایی که میتونسته پیش رفته!!!
باز هم میگم من از امریکا تنفر دارم اما میدونید چرا امریکا از روی اس-300 شما کپی نمیکنه؟؟؟ جوابتون رو من میدم،امریکا به فکر ساخت پدافند لیزی هست دوست عزیز تا چند ساله دیگه پدافند موشکی بیشتر به یه جک شباهت داره،همین الان هم این پدافند ها در برابر موشک های بالستیک تاکتیکی حرفی برای گفتن ندارن!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اخر هم باز تکرار میکنم به عنوان یک ایرانی،که یک فرد عادی محسوب میشه اما حرف حق رو به جون میخره حرف امام رو تکرار میکنم: نه شرقی نه غربی