ماجرای توسل به امام رضا و رهایی از چنگال جندالشیطان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

ماجرای توسل به امام رضا و رهایی از چنگال جندالشیطان

پست توسط ali1371 »

از سربازانی که اخیرا توسط گروهک جندالشیطان در حوالی چابهار به گروگان گرفته شده بود، ماجرای جالبی را از نحوه آزادی خود و دوستانش تعریف می‌کند.
وی این اتفاق قابل تامل و کرامت ثامن الحجج (ع) را به صورت شفاهی در اختیار "مشرق" قرار داده که متن آن بدین شرح در معرض دید خوانندگان قرار می گیرد:

"راستش را بخواهید اسم و جنایت های این گروهک منحوس و اقدامات وحشیانه‌اش، در سیستان خیلی بازتاب داشت و بین بچه های مرکز( همان پادگان خودمان) نیز خیلی ها بودند که دوست داشتند این آدم ها را یکبار از نزدیک ببینند و اگر هم شد به حسابشان برسند. اما کسی در تصورات خود، خیلی فکر نمی کرد گروگان این اشرار شدن یعنی چه؛ یعنی یا فکر می کردند با آنها درگیر می شوند و یا کاری به این کارها نداشتند.
خلاصه هر کس تصوری از برخورد نزدیک با آنها داشت، ما نیز همینطور. تا اینکه ناگهان اتفاقات اتوبوس و ماجراهای دیدن این افراد پیش آمد.

اولین برخورد ما، خیلی از تصورها را تغییر داد. بالاخره ما فکر می کردیم، تروریست طرح عملیاتی دارد و دنبال هدف مشخص است، نه اینکه جیب راننده اتوبوس و مسافران را برای چند هزار تومان خالی کند یا سراغ ساکهای آنها برود.
البته بعدها فهمیدیم که این جندالشیطانی ها، به خاطر کم بودن نیرو، از برخی دزدهای بیکار و بی پول می خواهند همراهی شان کنند و هر چه پول گیرشان آمد، برای خودشان بردارند. دنیایی است این مزدور بودن!
دیوار کوتاه تر از ما که پیدا نکردند، پیاده شدیم و به راه افتادیم. مدام هم غر می زدند که "ای کاش به جای شماها یک پاسدار گرفته بودیم !"
روز را بین شیارها و مناطقی که امکان مخفی شدن بود، سپری کرده و شب ها به سرعت سمت مرز می دویدند. حسابی خسته شده بودیم.

یکی از سربازان همراه ما، جوانی مبتلا به بیماری دیابت بود. پس از چند ساعت دویدن، به علت خستگی و عدم تزریق انسولین، نای تکان خوردن نداشت. نشست و با فریاد گفت که دیگر رمق حرکت ندارد. داد زد که اگر می خواهید او را بکشید خب چرا معطل می کنید؟
یکی از این تروریست ها، انگار نقش مولوی آنها را داشت. به بقیه گفت باید خلاصش کنیم تا درس عبرت این چند نفر دیگر شود. بعد هم به سبک رئیس به درک واصل شده شان، کمی سخنرانی کرد.
این مولوی که گفتم نشست کنار این سرباز بیمار و شروع کرد بلند بلند قرآن خواندن. خب سرباز هم ترسیده بود؛ حق داشت، در یک قدمی پایان زندگی اش بود. گریه اش گرفت. ما هم گریه مان گرفت. خواهش کردیم، داد زدیم، قسم دادیم به آن قرآن که نکشند، اما انگار نه انگار.
سلاح را که مسلح کرد، خیلی ترسیدیم. درست نشانه گرفت به سمت صورت این همراه ما، آنهم از فاصله 30- 40 سانتی. قلبمان تند تند می زد، امید به معجزه هم نداشتیم حتی.

این جوان بیمار که دیگر توانی برایش نمانده بود، دستبند پارچه ای سبز خود را چلوی چشمانش گرفت و دست ها را حائل میان تفنگ و صورت کرد. ترسیده بودیم خب.
تا جایی که شنیده بودم، وهابیون به زیارت و توسل امام رضا(ع) بسیار ایراد می گیرند و فردی از اهل سنت اگر به زیارت امام هشتم برود ، به محض اطلاع این وهابی ها، خیلی آزار می بیند. حتی یک سی دی هم در جاهای مختلف پخش شده و دیدم که کودک سنی که توسط امام رضا شفا گرفته، پس از شیعه شدن خانواده اش، توسط این بی دین ها سر بریده می شود.
حتی یادم هست آن روز که مادر زن عبد الحمید ریگی ، داماد تروریست خود را دید با ناله از ته دل گفت که از امام رضا (ع) می خواهم عبد المالک زنده دستگیر بشه و به سزای اعمالش برسد . در حالی که کسی فکر نمی کرد ریگی زنده دست گیر شود .

دستان آن سرباز که مقابل صورتش قرار گرفت با صدایی آرام گفت « یا امام رضا کمکم کن»
این مولوی که این حرف را شنید، با خنده گفت:« بگو. باز هم بگو. شاید امام رضا به کمکت بیاید.»
این را که گفت، ناگهان اولین گلوله را به سمت صورت او شلیک کردند و بلافاصله دومین گلوله. آن جوان معصوم بی حرکت به زمین افتاد و ما مجبور به ادامه راه شدیم.

چندی نگذشت که عملیات ضربتی سپاه، موجب آزادیمان شد.
راستش را بخواهید، از دیدن چندی بعد آن سرباز همراه خود، قالب تهی کردیم، زنده بود، خندان و سرحال.
برایمان تعریف کرد که تیر اول به استخوان بالای بینی اش برخورد و کمانه کرده است. عجیب تر اینکه تیر دوم هم از آن فاصله به گوش او اصابت کرده بود! یا امام رضا (ع) ...
او پس از چند دقیقه، خود را به روستای نزدیکی رسانده و در پیدا کردن مسیر دقیق حرکت اشرار بسیار مؤثر بوده است .

اینها را تعریف کردم تا چند روز دیگر که ولادت امام میهمان مردم ایران است، کمی بیشتر قدر این برکت معنوی و مادی را بدانیم و به یاد داشته باشیم که توسل به او دنیا را زیر و رو خواهد کرد.

السلام ای که تو شمس الشموسی .... السلام ای که انیس  
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

Re: ماجرای توسل به امام رضا و رهایی از چنگال جندالشیطان

پست توسط samsun »

السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان

موضوع جالبی بود ، ولی این را هرگز ما نباید فراموش کنیم ،که این کار ها معجزات خداوند است ، و پیامبران و امامان بدون اجازه خداوند اجازه کوچکترین کار ها را هم ندارند

پس اگر ما دوست داریم رضایت امام علی ،امام حسن ،امام حسین، و..... ، پیامبران ، مومنین ، پاکان و صلاحان و در راس همه امور و تنها قدرت برتر عالم "خدایای بی همتا" را جلب کنیم ، باید گوش به فرمان و پاچسبان نسبت به فرامین قرانی خودمان عمل کنیم .

با عرض پوزش نسبت به پور حرفی
باتشکر :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

سلام بر تمامی دوستان
آخرای متن آقای
sinaset رو زیاد متوجه نشدم .ولی لازم دیدم به متن ایشان این چند جمله هم اضافه کنم:

رضایت اهل البیت (ع) رضایت پیامبر (ص) است و رضایت پیامبر (ص) رضایت خداست
بر اساس حدیث ثقلین از نبی مکرّم اسلام قرآن و اهل بیت از هم جدا نمی شوند تا در روز قیامت در نزد حوض کوثر بر پیامبر وارد شوند

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

درواقع ائمه عزیز معتمد پیش خدا هستند برای ما بندگان گناهکار
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی افتاد ! حتی اگر تمام پیامبران و امامان جمع شوند و برای افتادن آن برگ دعا کن تا خدا نخواهد نمی شود !!!!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

دختر خسته نوشته شده:سلام بر تمامی دوستان
آخرای متن آقای
sinaset رو زیاد متوجه نشدم .ولی لازم دیدم به متن ایشان این چند جمله هم اضافه کنم:

رضایت اهل البیت (ع) رضایت پیامبر (ص) است و رضایت پیامبر (ص) رضایت خداست
بر اساس حدیث ثقلین از نبی مکرّم اسلام قرآن و اهل بیت از هم جدا نمی شوند تا در روز قیامت در نزد حوض کوثر بر پیامبر وارد شوند

سلام بر شما

ممنون از شما بابت تکمیل حرف ها من
ولی من با دلایل اون جملات را گفتم
ببینید اینکه رضایت امامان و پیامبران مساویس با رضایت خداست کاملا صحیح و هیچ شکی در ان نیست
ولی من اون جملات را به دلیلی گفتم
ببیند در عصر حاضر ، من احساس می کنم مقداری شخصیت پرستی (که مساویس با شرک با خدا) زیاد شد ، متاسفانه بعضی کتاب ها و بعضی مطالب هم به افزایش این موضوع می افزایید
بر همین اساس در عصر گذشته و حال و اینده، بهترین کتاب جهت رشد و رسیدن به کمال ،قران می باشد. (بزرگترین معجزه خداوند به حضرت محمد(ص))
دلیلی برتری این کتاب هم ، دعوت مردم به یکتا پرستی ،و راه کارهای ان جهت رسیدن به خداوند بی همتا می باشد .( که البته نویسنده ان انسان شناس کامل،مهندس کل عالم بشریت می باشد)
که از این باب این کتاب میار اصلی مسلمان قرار می گیرید ، که زین پس هر کس و هر چیز را جهت صالح بودن باید با قران سنجش کرد
امامان ، در واقع همان قران شناسان واقعی بودن ( که با تمام وجود ان را درک و اجرا می کردند)، پس ما اگر می خواهم به خدا نزدیک تر شویم ، باید مانند انها قران را بخوانیم ، و به صورت کامل به ان عمل کنیم تا به خدا برسیم ( در این راه می تواینم از احادیث وروایت و کتاب های این معصومین هم استفاده کنیم)

در کل پیامبران و امامان جزء راهنما برای بشریت نبودن ، به طوری که خداوند در قران چند بار به پیامبر تذکر می دهد ، که "ای پیامبر ناراحت نباش از اینکه افرادی گمراه شده اند ، وظیفه تو فقط گفتن راه است" ، سپس خدواند در ادامه می فرمایید ،" اگر می خواستم همه را با ایمان می کردم" .(البته معنی ایه را درست بیان نکرده ولی دارایی همچنین مفهومی می باشد)

همه اینها را گفتم که بگویم امامان و پیامبران هم می گفتن فقط خدا ، ما هم مانند انها (با رفتار و اعمالمان)باید بگویم فقط خدا ، در عالم هستی و نیستی فقط یک نام می درخشد ، و ان خداست ، باقی هر چه هست با اجازه او و به اندازه ای که او بخواهد شان و منزلت دریافت می کند .

پس وظیفه ما در این دنیا عشق بازی فقط با خدا ، چاپلوسی فقط با خدا ، درخواست هدایت فقط با خدا ، و در این راه قطعآ از احادیث وکوتب وروایت ،پیامبران و امامان شریف و پر منزلت و عالم و دانشمند استفاده خواهیم کرد ( و 100 البته ما همیشه قدر دان پیامبران و امامان بابت سختی های که کشیدن تا دین از بین نرود هستیم و امیدوارم که خداوند درجات این انسان ها را به بی نهایت افزایش یابد)

از اینکه پر حرفی کردم پوزش می طلبم
باتشکر از همه دوستانتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

سلام بر تمامی دوستان مخصوصا جناب sinaset
می دونم خیلی دیر شده ولی لازم دیدم این مطالب هم گفته بشه
فرمودید شخصیت پرستی می شود ما بریم سراغ قرآن ،اگر فردا کتاب پرستی شد چه می کنید ؟مگر زمانی نبود که به خاطر کاغذ پاره هایی بر سر نیزه روح قرآن تنها ماند در آن زمان گروهی گفتند ما با قرآن نمی جنگیم و جبهه حق را خالی کردند.
قرآن کتاب کامل و جامعی است و تمام مطالب، تمام آنها را شامل شده است به خاطر همین نیاز به مفسر دارد و هیچ کس نمی توامد مثل ائمه (ع) آن را تفسیر کند. رفتار ائمه (ع) عین قرآن است ائمه (ع) روح قرآن هستند.هیچ کدام را به بهانه اینکه نکند در نظر مردم، زیادی بالا رود و عده ای احمق آنها را به جای خدای متعال بپرستند کنار گذاشت. رسیدن به خدا فقط از طریق ائمه (ع) و قرآن با هم ممکن است

موفق باشید
تصویر

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

دختر خسته نوشته شده:سلام بر تمامی دوستان مخصوصا جناب sinaset
می دونم خیلی دیر شده ولی لازم دیدم این مطالب هم گفته بشه
فرمودید شخصیت پرستی می شود ما بریم سراغ قرآن ،اگر فردا کتاب پرستی شد چه می کنید ؟مگر زمانی نبود که به خاطر کاغذ پاره هایی بر سر نیزه روح قرآن تنها ماند در آن زمان گروهی گفتند ما با قرآن نمی جنگیم و جبهه حق را خالی کردند.
قرآن کتاب کامل و جامعی است و تمام مطالب، تمام آنها را شامل شده است به خاطر همین نیاز به مفسر دارد و هیچ کس نمی توامد مثل ائمه (ع) آن را تفسیر کند. رفتار ائمه (ع) عین قرآن است ائمه (ع) روح قرآن هستند.هیچ کدام را به بهانه اینکه نکند در نظر مردم، زیادی بالا رود و عده ای احمق آنها را به جای خدای متعال بپرستند کنار گذاشت. رسیدن به خدا فقط از طریق ائمه (ع) و قرآن با هم ممکن است
موفق باشید
تصویر

سلام بر شما
ممنون بابت پاسخ
غیر ممکن است ، که کسی قران را بخواند در ان تدبر و اندیشه کند و انگاه قران را پرستش کند ، اصلا چنین چیزی بر فرض محال هم محالست ...(مگر مثل همیشه انسان ها از نوع بشر دوپا ،برای قرار دادن دین ،برای پیش برد منافع خود)

مدرک حرف من این مباشد ، قران کلام مستقیم خداست ، و تمام کلمات موجود در قران با اخرین و بهترین روانشناسی انسان (توسط مهندس کل قوا) فرستاده شده است ،و قران حرفی جزء پرستش فقط خدا ندارد ، لذا هر کس قران را درست بخواند، قطعا سر تعظیم به سوی خداوند متعال فرود می اورد .
نکته بعدی ، خدا فرموده ، من این قران را به زبان فصیح عربی فرستادم ، که قابل فهم برای همه می باشد ، بر فرض مثال اگر قران برای ما قابل فهم نبود ، ما می توانستیم در روز قیامت (نعوذ بالله) به خداوند ایراد بگریم که چرا یک کتاب قابل فهم برای ما نفرستادی !!!!!!!؟؟؟؟

نه بلکه قران یک کتاب عموم ایست که برای همه مردم فرستاده شده (نعوذ بالله من این حرف رو نزدم، بلکه خداوند این حرف رو زده ) ،اما این کتابیست که هر کس با توجه به درجه ایمانی و بعد معنویی خودش می توانند از ان بهر بیشتری نسبت به دیگری داشته باشد ، امامان چون از درجه معنوی بخصوصی بهره می بردن توانایی ان را داشتن که تا عمق قران و لایه های ان نفوذ کنند.(چون انها به شدت طلبیه خدا بوده اند)

اما نکته بعد در رابطه با امامان ، من که خدا رو شکر به امامان مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی انها را دوست دارم ( اصلا مگر میشود قران بخواینم ولی افراد صالح و درست کار را دوست نداشته باشیم ، مخصوصا وقتی این انسان ها مومن ، انسان های از جنس امامان و پیامبران زجر کشیده در راه خدا باشند.)

نکته بعد در رابطه با قران ایسنت که قران از دست شیاطین انس و جن و در امان مانده ، و هنوز هیچ کدام نتوانسته اند ، در ایات ان دستکاری کنند و یا از ان کم و کاست کنند ، و این یکی از ویژگی ها مهم قران می باشد ، و ما می توانیم به قران اعتماد کامل کنیم و مطمعن باشیم که تک تک کلماتش توسط خدواند فرستاده شده ، پس ابتدا با خواندن قران و درک صحیح از ان می توانیم ، ان را به معیار برای زندگی و تشخیص درست یا نادرست بودن مسائل قرار بدهیم و بد این وسیله هیچ کس نمی توانند ما را از راه راست به گم راهه بکشاند( در صورتی که واقعا به درستی ان را خوانده و به ان عمل شود)(البته در این راه می توانیم از احادیث و کوتب معتبر جهت درک بهتر و صحیح تر استفاده کنیم)

پس در نگاه کلی معجزه حضرت محمد(ص) یعنی کتاب پر عزمت قران کریم ، و امامان و پیامبر (ص) همگان امدن بگویند مردم فقط یک نفر قدرت دارد ،فقط یک نفر لیاقت پرستش دارد ، در یک جمله اول اوست و اخر اوست .(و در این ببین هیچ یک از خلایق ، چه از جنس فرشته ، چه از جنس انس ، چه ازن جنس جن کاریه نیستن و تا او نخواهد هیچ چیز بدون اجازه او حتا معنی هم پیدا نمی کند. )

اشتباه بشر همیشه این بود که برای خدا خود شریک انی قرار می داده است( البته من این سخن رو نگفته ام). بهتر است برای ختم عرایضم به دو ایه زیر عرایضم را پایان ببخشم

سوره 103 یوسف
وَمَا أَكْثَرُ النَّاسِ وَلَوْ حَرَصْتَ بِمُؤْمِنِينَ
و بيشتر مردم هر چند آرزومند باشى ايمان‏آورنده نيستند (103)

سوره 106
وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللّهِ إِلاَّ وَهُم مُّشْرِكُونَ
و بيشترشان به خدا ايمان نمى‏آورند جز اينكه [با او چيزى را] شريك مى‏گيرند(106)

باتشکر از شما
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

بسم الله الرحمان الرحیم

اللهم صل علی محمّد و آل الاجمعین اطاهرین

الحزاب ، آیه 33

(( .... عصمکم اللّه من الزلل و آمنکم من الفتن و طهّرکم من الدّنس و اذهب عنکم الرجس و طهرّکم تطهیرا ))

(( .... خداوند شما را از لغزشها مصون داشت و از فتنه ها در امانتان داشت و از آلودگى ها پاکتان گردانید و از هرگونه پلیدى شما را پاک

نمود، پاک نمودنى ..))

النساء ، آیه 59

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ ....

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد خدا را اطاعت كنيد و پيامبر و اولياى امر خود را [نيز] اطاعت كنيد ....

پیامبر (ص) :

مَثَل اهل بیت من در میان شما مَثَل کشتی نوح است. هر کس به این کشتی سوار شود، نجات می‌یابد و هر کس نپذیرد، غرق می‌شود.»

و حدیث ثقلین و مهمانی های دعوت رسمی و ....

حتی اگر تمام پیامبران و امامان جمع شوند و برای افتادن آن برگ دعا کن تا خدا نخواهد نمی شود !!!!!

بندگان صالح اجر و قرب و به دنبال آن آبروی بیشتری نزد خدا دارند ؛ آیا آن ها که می دانند و نمی دانند برابرند؟

هل یستوی یعلمون و لا یعلمون ؟

که من شهر علمم علیم در است درست این سخن گفت پیغمبر است

بنگر که از هفت آسمان جایی فرا سوی زمان ، نوری هبوت می کند در غربت این لامکان ....

[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

oweiys نوشته شده:بسم الله الرحمان الرحیم
اللهم صل علی محمّد و آل الاجمعین اطاهرین
الحزاب ، آیه 33
(( .... عصمکم اللّه من الزلل و آمنکم من الفتن و طهّرکم من الدّنس و اذهب عنکم الرجس و طهرّکم تطهیرا ))
(( .... خداوند شما را از لغزشها مصون داشت و از فتنه ها در امانتان داشت و از آلودگى ها پاکتان گردانید و از هرگونه پلیدى شما را پاک
نمود، پاک نمودنى ..)
النساء ، آیه 59
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ ....
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد خدا را اطاعت كنيد و پيامبر و اولياى امر خود را [نيز] اطاعت كنيد ....
پیامبر (ص) :
مَثَل اهل بیت من در میان شما مَثَل کشتی نوح است. هر کس به این کشتی سوار شود، نجات می‌یابد و هر کس نپذیرد، غرق می‌شود.»
و حدیث ثقلین و مهمانی های دعوت رسمی و ....

سلام بر برادر دوست داشتنی "Oweiys"
پیامبر و امامان حرف خدا را می زنند و اطاعات از انها یعنی اطاعت از خدا ، ولی اویس جان مشکل اینجاست نامردان عالم دست در سخنان این حکیمان و عالمان و پاکان برده اند ، و ما برای تشخیص (حرف ها صحیح ) نیاز به یک ملاک یا میار داریم که در اینجا می توانیم از قران کریم(کتاب وحی ، که خدواند خودش در ان کتاب گفته است ما ازن ان حفاظت می کنیم ) اونس بگیریم و سپس ان را به عنوان یک میار قرار دهیم ، بعد هر کدام از سخنان از این پاکان را شنیدم ، با معیار که در اختیار داریم سنجش کنیم و در صورت صحت ان را با جان دل بپذیریم .
قطعا امامان مایه افتتخار اسلام هستن ، و خواندن سخنان و روایت و احادیث انها پر از رمز راز می باشد ، و می توانیم از نحویه زندگی و عبادت و بندگی و تجریبات و سخنان حکیمانه انها استفاده کنیم ،در یک کلام پیروی از انها مایه سعادت در دنیا و اخرت به صورتی 100 درصد تضمین شده ،میشود.
(این رو خواستم بگم که خدای نکرده سوء برداشت از نوشته های قبلیم نشود،گرچه در ان پست ها هم اشاراتی کردم.)

دورود خداوند بر عالم محمد و پاکان و صالحان عالم .
باتشکر از شما کاربر خوب انجمن سنترالتصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”