جناب Achilles اگر به حرف بنده دقت میکردید متوجه میشدید بنده اصلا نخواستم ایران الان رو با ایران 30 سال پیش مقایسه کنم و اصلا حرفی درمورد ایران نزدم ! هرچند خالی از لطف نیست که ذکر کنیم ایران هم با استفاده از همون سلاحهایی که قبلا از آمریکا خریده بود 8 سال در مقابل عراق جنگید ، سلاح سلاحه نباید دست کمش گرفت .
اما در هرصورت هدف اصلیم از پیش کشیدن جنگ ایران و عراق اینبود که میخواستم کاری که عراق تو جنگ کرد رو خاطر نشان کنم که قبل از جنگ و در طولش بی مهابا خودش رو به آخرین تجهیزات و سلاحها مجهز میکرد ، کشورهای عربی مثل عربستان و امارات هم با وجود اینکه خودشون توان داخلی برای تولید سلاح ندارند اما برای اینکه این ضعف رو پوشش بدن دارن خودشون رو به آخرین تجهیزات نظامی اونهم در تعداد زیاد مجهز میکنند و ماشالله الان هم که دیگه شرکتهای نظامی خصوصی کم کم در حال رشد و ظهور هستند ، عربستان میتونه حتی افراد و خلبانهای خصوصی باتجربه آمریکایی رو هم بجای افراد کم تجربه ی خودش استخدام کنه تا واسش بجنگن (مثل آذربایجان که در درگیری قره باغ بعضی خلبانها و افراد باتجربه ی روسی رو استخدام کرد)
پیشی گرفتن توان نظامی کشورهای خلیج فارس از ایران!!!
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
Re: پیشی گرفتن توان نظامی کشورهای خلیج فارس از ایران!!!
اگر قراره اعراب هم همانند صدام با ما درگیر بشوند که دیگر جای هیچ نگرانی نیست.
اونکه صدام گنده لات اعراب بود رو دیدیم چه بلایی سر خودش و مملکتش اومد و فکر کنم یه دویست سالی شوت شده باشه عقب.
از این ببعد هم دیگر عراقی به آن شکل سابق وجود نخواهد داشت، بعبارت دیگر نسخه عراق پیچیده شده.
باید خدمتتان عرض کنم که اسلحه تولید داخل سه فرق اساسی با اسلحه وارداتی دارد:
- نخست اینکه تعدادش نامحدود است
- دوم اینکه برای تولید آن در قیاس با اسلحه وارداتی ارز قابل توجهی از مملکت خارج نشده، بعبارتی دیگر قدرت اقتصادی شما تضعیف نشده
- و سوم اینکه اختیار اون دست خود شماست، یعنی اینکه میتوانید اونو بطرف هر کسی نشونه گیری کنید.
من هم مانند شما خیلی دوست داشتم که هیچ جنگی در نمیگرفت و بدون اینکه اعراب بما کوچکترین تعرضی بکنند در صلح و صفا بدون دقدقه زندگی میکردیم، اما متاسفانه ما در منطقه خطرناکی از دنیا زندگی میکنیم.
بد نیست این رو هم بدانید که بسیاری از روشنفکران دلیل پویایی و پیشرفت آمریکا را همین روحیه جنگ طلبی آن میدانند و معتقدند که اروپا هم باید دوشادوش آمریکا در صحنه بین المللی حاضر شود تا از خطر واماندگی و پسرفتی که هم اکنون آنرا تهدید میکند در امان بماند.
با سپاس
اونکه صدام گنده لات اعراب بود رو دیدیم چه بلایی سر خودش و مملکتش اومد و فکر کنم یه دویست سالی شوت شده باشه عقب.
از این ببعد هم دیگر عراقی به آن شکل سابق وجود نخواهد داشت، بعبارت دیگر نسخه عراق پیچیده شده.
باید خدمتتان عرض کنم که اسلحه تولید داخل سه فرق اساسی با اسلحه وارداتی دارد:
- نخست اینکه تعدادش نامحدود است
- دوم اینکه برای تولید آن در قیاس با اسلحه وارداتی ارز قابل توجهی از مملکت خارج نشده، بعبارتی دیگر قدرت اقتصادی شما تضعیف نشده
- و سوم اینکه اختیار اون دست خود شماست، یعنی اینکه میتوانید اونو بطرف هر کسی نشونه گیری کنید.
من هم مانند شما خیلی دوست داشتم که هیچ جنگی در نمیگرفت و بدون اینکه اعراب بما کوچکترین تعرضی بکنند در صلح و صفا بدون دقدقه زندگی میکردیم، اما متاسفانه ما در منطقه خطرناکی از دنیا زندگی میکنیم.
بد نیست این رو هم بدانید که بسیاری از روشنفکران دلیل پویایی و پیشرفت آمریکا را همین روحیه جنگ طلبی آن میدانند و معتقدند که اروپا هم باید دوشادوش آمریکا در صحنه بین المللی حاضر شود تا از خطر واماندگی و پسرفتی که هم اکنون آنرا تهدید میکند در امان بماند.
با سپاس
- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 283 بار
ببینید بازهم شما منظور من رو متوجه نشدید ، من میگم عربها اگر پاشون به جنگ بیافته شده همه ی پولشون رو اسلحه بخرن میخرن به اثرات اقتصادی بعد از جنگ کاری ندارم، نمونه اش هم جنگ ایران و عراق بود که آخر جنگ وقتی که بخش عمده ی تسلیحات و مهمات ارتش ایران از بین رفته بودند ، عراق با خرید های گسترده اش یک ارتش تازه نفس و قدرتمند (حتی میشه گفت قویتر از اول جنگ) ایجاد کرد که اگر ایران قطعنامه ی صلح رو نمیپذیرفت امکان نداشت ایران بتونه در مقابل ارتش تازه نفس عراق بجنگه . کما اینکه اگر عراق به هدفش که اشغال خوزستان بود میرسید میتونست چندین برابر پولی رو که تو خرید سلاح از دست داده رو از چاههای نفت ایرانی بدست بیاره (هدف اصلی عراق از جنگ هم رسیدن به چاههای خوزستان و آبهای خلیج فارس بود)
در مورد اینکه اسلحه ی تولید داخل نامحدوده هم بنده کاملا گیج شده ام ! چطور اسلحه ی ساخت داخل نامحدوده وقتی توان صنعتی تولید اسلحه ی ما محدوده (حالا هر چقدر که هست) !؟ نکنه توان صنعتی ما تازگیا نامحدود شده !؟ اگر اینطور که شما تحلیل میکنید بخوایم تحلیل کنیم که پس چون پول نفت عربها هم نامحدوده پس سلاحهای اونها هم نامحدوده !!
مطمئن باشید اگر به فرض آمریکا اختیار تجهیزاتی رو که به اعراب میفروشه داشته باشه خودش اولین نفریه که در صورت جنگ اعراب با ایران به اعراب اجازه ی استفاده از سلاحهاشو میده ! پس ما باید این سلاحها رو جدی بگیریم .
اتفاقا برخلاف نظر شما بسیاری از اندیشمندان اقتصادی (بخصوص سوسیالیستها) دلیل اینکه اقتصاد آمریکا هنوز فرونپاشیده رو رونق تسلیحاتیش میدونند نه دلیل اینکه در حال پیشرفته و معتقدند آمریکا خودش هر چند سال بطور غیرمستقیم یا حتی مستقیم جنگی رو آغاز میکنه تا با رونق مصنوعی تسلیحاتی اقتصاد کشور رو از رکود و بحران نجات بده.
در مورد اینکه اسلحه ی تولید داخل نامحدوده هم بنده کاملا گیج شده ام ! چطور اسلحه ی ساخت داخل نامحدوده وقتی توان صنعتی تولید اسلحه ی ما محدوده (حالا هر چقدر که هست) !؟ نکنه توان صنعتی ما تازگیا نامحدود شده !؟ اگر اینطور که شما تحلیل میکنید بخوایم تحلیل کنیم که پس چون پول نفت عربها هم نامحدوده پس سلاحهای اونها هم نامحدوده !!
مطمئن باشید اگر به فرض آمریکا اختیار تجهیزاتی رو که به اعراب میفروشه داشته باشه خودش اولین نفریه که در صورت جنگ اعراب با ایران به اعراب اجازه ی استفاده از سلاحهاشو میده ! پس ما باید این سلاحها رو جدی بگیریم .
اتفاقا برخلاف نظر شما بسیاری از اندیشمندان اقتصادی (بخصوص سوسیالیستها) دلیل اینکه اقتصاد آمریکا هنوز فرونپاشیده رو رونق تسلیحاتیش میدونند نه دلیل اینکه در حال پیشرفته و معتقدند آمریکا خودش هر چند سال بطور غیرمستقیم یا حتی مستقیم جنگی رو آغاز میکنه تا با رونق مصنوعی تسلیحاتی اقتصاد کشور رو از رکود و بحران نجات بده.
سیاست جنگ بدون خونریزی و جنگ سیاست با خونریزی است
kamranrus نوشته شده:ببینید بازهم شما منظور من رو متوجه نشدید ، من میگم عربها اگر پاشون به جنگ بیافته شده همه ی پولشون رو اسلحه بخرن میخرن به اثرات اقتصادی بعد از جنگ کاری ندارم
چطور میشه به اثرات اقتصادی کاری نداشته باشید.
قدرت که فقط در قدرت نظامی خلاصه نمیشه ، قدرت اقتصادی و نظامی و غیره یک کشور هست که از آن کشور یک ابر قدرت میسازه، اینها در کنار هم هستند که معنا پیدا میکنند.
همان روسیه ای که به مسائل آن اشراف کامل دارید در زمان قبل از فروپاشی یکی از دو قدرت بزرگ نظامی دنیا بود، اما دیدیم چطور بواسطه قدرت اقتصادی ضعیف آن از هم پاشید.
kamranrus نوشته شده:کما اینکه اگر عراق به هدفش که اشغال خوزستان بود میرسید میتونست چندین برابر پولی رو که تو خرید سلاح از دست داده رو از چاههای نفت ایرانی بدست بیاره (هدف اصلی عراق از جنگ هم رسیدن به چاههای خوزستان و آبهای خلیج فارس بود)
بازهم دارید اشتباه میکنید، سیاست دول غربی در برابر جنگ 8 ساله یک جنگ فرسایشی بود یعنی اینکه آنها اجازه نمیدادند چنین اتفاقی بیفته و در صورت اشغال خوزستان از طرف عراق، با روشهایی که بلد بودند وزنه جنگ را بنفع ایران سنگینتر میکردند و این موضوع بارها بطور رسمی از طرف غربیها عنوان شده.
kamranrus نوشته شده:
در مورد اینکه اسلحه ی تولید داخل نامحدوده هم بنده کاملا گیج شده ام ! چطور اسلحه ی ساخت داخل نامحدوده وقتی توان صنعتی تولید اسلحه ی ما محدوده (حالا هر چقدر که هست) !؟ نکنه توان صنعتی ما تازگیا نامحدود شده !؟
برای اینکه اگر بخواهیم با نمونه وارداتی آن مقایسه کنیم حقیقتا نامحدوده، برای اینکه در صورت نافرمانی هر آن که اراده کنند میتوانند جلوی صادرات آنرا بگیرند، یا اینکه با توجه به وضعیت تحریم ، حداقل برای ما نا محدوده، داستان واردات سیم خاردار در زمان جنگ را فراموش نکنید.
اسلحه وارداتی بخصوص از نوع غربی آن بار اقتصادی بسیار سنگینی دارد، خواهشا قدرت اقتصادی را جدی بگیرید.
kamranrus نوشته شده: اگر اینطور که شما تحلیل میکنید بخوایم تحلیل کنیم که پس چون پول نفت عربها هم نامحدوده پس سلاحهای اونها هم نامحدوده !!
جهت اطلاعتون عربستان با این حجم صادرات نفت و بالطبع درآمد ارزی سرشار، گاهی کسری بودجه هم میآورند!
kamranrus نوشته شده:مطمئن باشید اگر به فرض آمریکا اختیار تجهیزاتی رو که به اعراب میفروشه داشته باشه خودش اولین نفریه که در صورت جنگ اعراب با ایران به اعراب اجازه ی استفاده از سلاحهاشو میده ! پس ما باید این سلاحها رو جدی بگیریم .
بدون شک، برای اینکه آمریکا درحال جنگ وکالتی با ماست بمجردی که ایران را از میدان بدر کند همان بلایی را سر اعراب خواهد آورد که سر صدام آورد.
این رو فراموش نکنید که آمریکا اجازه استفاده از سلاح شیمیایی رو نیز به صدام علیه ما داده بود، اما آخرش هم دیدیم چه بلایی سر صدام آمد.
kamranrus نوشته شده:اتفاقا برخلاف نظر شما بسیاری از اندیشمندان اقتصادی (بخصوص سوسیالیستها) دلیل اینکه اقتصاد آمریکا هنوز فرونپاشیده رو رونق تسلیحاتیش میدونند نه دلیل اینکه در حال پیشرفته و معتقدند آمریکا خودش هر چند سال بطور غیرمستقیم یا حتی مستقیم جنگی رو آغاز میکنه تا با رونق مصنوعی تسلیحاتی اقتصاد کشور رو از رکود و بحران نجات بده.
فکر میکنم این نه تنها بر خلاف نظر من نبود بلکه تا حدودی نظر من رو تایید میکرد اما مقصود من از پیشرفت، جنبه اقتصادی آن نبود.
با سپاس
ببینید قدرت اقتصادی ، نظامی و .... شاخصه های یک کشورند من دارم فقط در زمان جنگ رو بحث میکنم ، من دارم در زمان جنگ رو بحث میکنم نه بطور کلی و در زمان جنگ توان نظامیه که اهمییت پیدا میکنه حتی اگر با هزینه های سنگین اقتصادی همراه باشه ، حالا اگر شما میخواهید منتظر بشید تا بعد جنگ ، احتمالا در اثر مشکلات اقتصادی به زانو در بیاد بحث دیگری است .
من در بحث جنگ 8 ساله سیاست و هدف عراق از شروع جنگ رو ذکر کردم فکر نمیکنم به سیاست دول غربی در جنگ ربطی داشته باشه !
دوست من هیچ چیزی نامحدود نیست ، توان نظامی ماهم اگر چه داخلیه اما محدودیت داره و محدودیتش هم محدودیت صنعتیه ، در مورد بحث واردات اسلحه هم بنظر من نمیشه ایران رو با اعراب مقایسه کرد چون اعراب الان حکومتهای کاملا همگرا با آمریکا دارند.
والا من که در مورد کسری بودجه ی عربستان که چیزی نشنیدم ! اما بجاش از ذخیره ی ارزی عربستان که جز بیشترین ذخیره هاست خیلی شنیدم !!!
دوست من نمیدونم شما چقدر اصرار دارید سرنوشت اعراب رو پیش بینی کنید که آمریکا چه نقشه ی دراز مدتی برای اعراب داره! حالا بعد از اینکه اعراب با سلاح های آمریکایی ایران رو شکست دادند دیگه چه فرقی میکنه که آمریکا میخواد مثل عراق اشغالشون کنه یا نه ؟! مهمش اینه که ما شکست میخوریم !
منظور من از برخلاف اینه که رونق تسلیحاتی عامل پیشرفت اقتصاد آمریکا نیست بلکه نگهدارنده اش از سقوط اقتصادیه ،
در آخر در مورد اقتصاد شوروی هم که عرض کردید بطور سربسته عرض میکنم که شوروی در طول عمرش نه تنها یکی از دو قدرت بزرگ نظامی بلکه یکی از دو قدرت بزرگ اقتصادی هم بود (بنا بر آمار خودشون) ، پس اقتصاد شوروی ضعیف نبوده ، فقط بیش از حد هزینه نظامی بهش تحمیل شد تا آخر کمرش رو شکست.ولی بنظر من کشورهایی مثل عربستان و امارات با وجود خریدهای سنگین نظامی فشار چندانی به اقتصادشون وارد نمیکنند.
من در بحث جنگ 8 ساله سیاست و هدف عراق از شروع جنگ رو ذکر کردم فکر نمیکنم به سیاست دول غربی در جنگ ربطی داشته باشه !
دوست من هیچ چیزی نامحدود نیست ، توان نظامی ماهم اگر چه داخلیه اما محدودیت داره و محدودیتش هم محدودیت صنعتیه ، در مورد بحث واردات اسلحه هم بنظر من نمیشه ایران رو با اعراب مقایسه کرد چون اعراب الان حکومتهای کاملا همگرا با آمریکا دارند.
والا من که در مورد کسری بودجه ی عربستان که چیزی نشنیدم ! اما بجاش از ذخیره ی ارزی عربستان که جز بیشترین ذخیره هاست خیلی شنیدم !!!
دوست من نمیدونم شما چقدر اصرار دارید سرنوشت اعراب رو پیش بینی کنید که آمریکا چه نقشه ی دراز مدتی برای اعراب داره! حالا بعد از اینکه اعراب با سلاح های آمریکایی ایران رو شکست دادند دیگه چه فرقی میکنه که آمریکا میخواد مثل عراق اشغالشون کنه یا نه ؟! مهمش اینه که ما شکست میخوریم !
منظور من از برخلاف اینه که رونق تسلیحاتی عامل پیشرفت اقتصاد آمریکا نیست بلکه نگهدارنده اش از سقوط اقتصادیه ،
در آخر در مورد اقتصاد شوروی هم که عرض کردید بطور سربسته عرض میکنم که شوروی در طول عمرش نه تنها یکی از دو قدرت بزرگ نظامی بلکه یکی از دو قدرت بزرگ اقتصادی هم بود (بنا بر آمار خودشون) ، پس اقتصاد شوروی ضعیف نبوده ، فقط بیش از حد هزینه نظامی بهش تحمیل شد تا آخر کمرش رو شکست.ولی بنظر من کشورهایی مثل عربستان و امارات با وجود خریدهای سنگین نظامی فشار چندانی به اقتصادشون وارد نمیکنند.
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
دوستان به خدا ناراحت میشم وقتی برای یک همچین تحلیل های ابکی و بی مصرفی 2صفحه تایپیک میرید.بابا ارزش سنترال بیشتر از این هاست(تو عزیز دلمی
)
اصلا قدرت نظامی یک کشور پارامتر های زیادی رو شامل میشه که تعداد تانک و هواپیما و ...بخشی از این هاست.مثلا کشوری مثل امارات اگر هزاران جنگنده مدرن هم داشته باشه در عرض کمتر از 2ساعت کاملا نابود خواهد شد.این چیزی هست که همه میدونند.یا عربستان در نبرد با الحوثی ها شکست های مفتضحانه ای خورد.و در نهایت سعی کنیم یک تحلیل جامع و علمی داشته باشیم نه اینکه بد و بیرا باره نویسنده و اعراب بکنیم.

اصلا قدرت نظامی یک کشور پارامتر های زیادی رو شامل میشه که تعداد تانک و هواپیما و ...بخشی از این هاست.مثلا کشوری مثل امارات اگر هزاران جنگنده مدرن هم داشته باشه در عرض کمتر از 2ساعت کاملا نابود خواهد شد.این چیزی هست که همه میدونند.یا عربستان در نبرد با الحوثی ها شکست های مفتضحانه ای خورد.و در نهایت سعی کنیم یک تحلیل جامع و علمی داشته باشیم نه اینکه بد و بیرا باره نویسنده و اعراب بکنیم.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
جناب میهن پرست ، با اینکه بنده به نظر شما احترام میذارم ، اما تحلیلی که شما کردین که از همه بی پایه و اساس تره ! چجوری قراره جنگنده های امارات در عرض کمتر از دو ساعت نابود بشن !!!؟ قرار بمب EMP بنداریم رو سرشون ؟
در ضمن بنظر من جنگ بین یک کشور و یک گروه کوچک چریکی (که البته پیروزی چندانی هم نصیب کسی نشد) نمیتونه ارزیابی مناسبی برای جنگ بین دو کشور ، مثل عربستان و ایران باشه
در ضمن بنظر من جنگ بین یک کشور و یک گروه کوچک چریکی (که البته پیروزی چندانی هم نصیب کسی نشد) نمیتونه ارزیابی مناسبی برای جنگ بین دو کشور ، مثل عربستان و ایران باشه
دوستان بجای ایراد گرفتن بهتره خودشون یک تحلیل خوب ارائه کنند.
موضع برخی از دوستان منو یاد یه ضرب المثلی انداخت که میگه : منع كنك كه منع مي كرد خودش مي ...د و پهن مي كرد.
به جرات میتونم بگم چنین تحلیلی که بر پایه علمی باشه از عهده هیچیک از کاربران این انجمن بر نخواهد آمد.
چراکه پیش نیاز چنین تحلیلی اطلاع دقیق از مشخصات فنی و تکنیکی اسلحه های موجود در زرادخانه های ما و دشمن است.
اگر قرار بود هر کس از راه میرسه یک تحلیل علمی ارائه بکنه که پس نیروهای اطلاعاتی و جاسوسی باید بروند جلو بوق بزنند!
موضع برخی از دوستان منو یاد یه ضرب المثلی انداخت که میگه : منع كنك كه منع مي كرد خودش مي ...د و پهن مي كرد.
به جرات میتونم بگم چنین تحلیلی که بر پایه علمی باشه از عهده هیچیک از کاربران این انجمن بر نخواهد آمد.
چراکه پیش نیاز چنین تحلیلی اطلاع دقیق از مشخصات فنی و تکنیکی اسلحه های موجود در زرادخانه های ما و دشمن است.
اگر قرار بود هر کس از راه میرسه یک تحلیل علمی ارائه بکنه که پس نیروهای اطلاعاتی و جاسوسی باید بروند جلو بوق بزنند!
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
دوستان به نظر من نمیشه در این مورد نظر قطعی داد دشمن رو هم نمیشه دست کم گرفت یادتون باشه جنگنده های همین عربهای دست و پا چلفتی (عربستان )در زمان جنگ دو تا از هوا پیماهای مارو زدند و اجساد خلبانامون هم پیدا نشدند (امید وارم یه روزی حق شونو کف دستشون بذاریم )
زمانی که دو کشور با هم جنگ میکنن وسعت و پهناوری هر کشور براش یه امتیاز بزرگ حساب میشه نمونش جنگ جهانی دوم و درگیری و پیشروی آلمانی ها در شورویه ، فکرشو بکنین آلمانی که کشور های اروپایی کوچک (از نظر وسعت )رو به راحتی گرفت و تا عمق خاک شوروی پیش رفت چه طوری آخرش به علت های زیادی منجمله طولانی شدن خطوط تدارکاتی و...(سردی هوا)شکست خورد - یا همین ایران خودمون اگه وسعت زیادی نداشت عراق تمام اونو با جنگنده و موشک هاش شخم میزد و ... در کل از نظر نظامی ها وسعت و عوارض جغرافیایی یکی از عوامل مهم در جنگه .
در مورد قوی شدن عراق در آخر جنگ این که میگن اگه قطعنامه رو قبول نمیکردیم شکست میخوردیم درست نیست بعد از قبول قطعنامه این طور نبود که بلافاصله عراق کوتاه بیاد چون نیروها مردمی بودند بعد از قطعنامه جبهه ها خالی شدند عراق حملات رو از سر گرفت به خیال اینکه خوزستان و شاید جاهای بیشتری رو بگیره یه مقدار هم پیشروی کرد امام مجدد نیروهای مردمی رو به جبهه ها فراخوند و در کل نیرو های عراقی عقب نشینی کردند خاطر تون جمع باشه اگه عراق یقین 100 در 100 داشت کوتاه نمیومد چون کشوری نبود که پایبند قانون باشه و اینو در طول جنگ نشون داده بود - یکی از علت هایی که امام عزیز جام زهر رو نوشید به علت بیماری میدونست آخر عمرشه و نمیخواست بعد از اون کشور که دچار اختلاف بین مسئولین میشه در حال جنگ هم باشه و ... عراق هم که میدونید شانسشو با کویت امتحان کرد و ظرف 6 ساعت اونو فتح کرد و همه فهمیدند که ایرانی ها با دست خالی تو خرمشهر غیرت نشون دادند
زمانی که دو کشور با هم جنگ میکنن وسعت و پهناوری هر کشور براش یه امتیاز بزرگ حساب میشه نمونش جنگ جهانی دوم و درگیری و پیشروی آلمانی ها در شورویه ، فکرشو بکنین آلمانی که کشور های اروپایی کوچک (از نظر وسعت )رو به راحتی گرفت و تا عمق خاک شوروی پیش رفت چه طوری آخرش به علت های زیادی منجمله طولانی شدن خطوط تدارکاتی و...(سردی هوا)شکست خورد - یا همین ایران خودمون اگه وسعت زیادی نداشت عراق تمام اونو با جنگنده و موشک هاش شخم میزد و ... در کل از نظر نظامی ها وسعت و عوارض جغرافیایی یکی از عوامل مهم در جنگه .
در مورد قوی شدن عراق در آخر جنگ این که میگن اگه قطعنامه رو قبول نمیکردیم شکست میخوردیم درست نیست بعد از قبول قطعنامه این طور نبود که بلافاصله عراق کوتاه بیاد چون نیروها مردمی بودند بعد از قطعنامه جبهه ها خالی شدند عراق حملات رو از سر گرفت به خیال اینکه خوزستان و شاید جاهای بیشتری رو بگیره یه مقدار هم پیشروی کرد امام مجدد نیروهای مردمی رو به جبهه ها فراخوند و در کل نیرو های عراقی عقب نشینی کردند خاطر تون جمع باشه اگه عراق یقین 100 در 100 داشت کوتاه نمیومد چون کشوری نبود که پایبند قانون باشه و اینو در طول جنگ نشون داده بود - یکی از علت هایی که امام عزیز جام زهر رو نوشید به علت بیماری میدونست آخر عمرشه و نمیخواست بعد از اون کشور که دچار اختلاف بین مسئولین میشه در حال جنگ هم باشه و ... عراق هم که میدونید شانسشو با کویت امتحان کرد و ظرف 6 ساعت اونو فتح کرد و همه فهمیدند که ایرانی ها با دست خالی تو خرمشهر غیرت نشون دادند
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]