Mohammad Shaltookei جان

اینکه اسلام رو با نظام جمع میبندید از بیخ اشتباهه چون تنها چیزی که از اسلام در این نظام هست همون کلمه ی 5 حرفی اسلام هست،باید در نظر داشته باشید که اداراتی که مملو از فساد است جزوی از این نظام هستند! بانک هایی که دیگر اختلاس های میلیون دلاری براشون افت شان داره و زدند تو کار میلیارد دلار جزوی از همین نظام هستند.حالا یا نظام اسلامی نیست یا اسلامی هست و اینها هم جزوی از اسلام هستند(نعوذبالله)
نه دوست عزيز ؛ بشدت با شما مخالفم! امام خميني (ره) فرمودند ولايت فقيه همان ولايت رسول الله هست! پس بدونيد كه ولايت فقيه جزئي از اسلام هست پس نمي تونيد بفرماييد كه جمهوري اسلامي صرفا اسمي است! بحث مفصل ميشه وگرنه مينشستم براتون از سير تا پياز توضيح ميدادم ولي جاش اينجا نيست چون تاپيك از موضوع اصلي منحرف ميشه!
به هر حال ولايت فقيه ، شوراي نگهبان ، مجلس و ... عضوي از اين نظام هستند و امام خميني (ره ) با بينش سياسي دقيقي كه داشتند تك تك اين ها رو تعريف كردند و مطمئن باشيد كه مشكل از نظام اسلامي جمهوري اسلامي نيست بلكه مشكل از مجريان اون هست! پس شخص (منظورم شخص رهبري ، شوراي نگهبان و ... نيستند!!!!) مشكل داره و منظور از شخص هم همون مجريان هستند نه قانون گذاران!!!
چرا دلیل نمیشه! وقتی بد و بیراه میگیم یعنی ناراضی هستیم،وقتی هم ناراضی باشیم معلومه که باید کل انقلاب رو بشوریم بزاریم کنار.چون آرمان های انقلاب که گفته میشد انقلاب مستضعفین داره له میشه.حالا جدا از اون قضیه آب و برق مفتی!
وقتي بد و بيراه ميگيم ما منظورمون كل نظام اسلامي نيست! منظورمون شخص مجري هست!!! يعني اون كسي كه سنگ ميندازه جلوي پا نه اون كسي كه به فكر مردم هست و بايد شرايط رو مدنظر قرار بده تا فردا از همين قانون سوء استفاده نشه! ميدونم نقص هايي هست اما اين نظام نوپا بايد تجربه كنه تا كامل تر و كامل تر بشه! اگر هم هنگام بدبيراه گفتن منظورتون كل نظام هست و نظام كلي جمهوري اسلامي رو هدف قرار ميديد بايد به فكر بيافتيد و بدونيد استدلال شما شايد (گفتم شايد تا كمي به فكر فرو بريم!) ناقص باشه!
انقلاب مستضعفين رو هم قبول دارم و بايد اين انقلاب به سمتي بره كه مستضعفين كل جهان رو تقويت كنه! بازهم در اين قسمت با كمبودهايي مواجه هستيم و بايد كامل بشه و همين
هدفمندي يارانه ها كه خيلي ها بهش گيرميدن كه فلانه و چنانه براي اين فقيرهايي كه نون شب هم نداشتن بخورن بسيار عالي و تاثير گذار بوده! من كسي رو مي شناختم كه فقط توي
يك اتاق زندگي ميكرد و تلويزيون و ... نداشت! (صبح ميرفت دستفروشي و ... شب ميومد خونه و كل وسايل برقيش يك لامپ 100 واتي بود!) الان همين آدم با پول يارانه ها تونسته به زندگيش سر و سامون ببخشه و همين قضيه آب و برق مجاني هم واقعا براي اين آدم در حد مجاني هست!!!!!!!! قرار نيست اون باباي پولدار هرچقدر خواست برق مصرف كنه و حق چنين فقرايي رو بخوره! اگر انصاف داشته باشيم ميدونيم كه براي اون صرفه جو پول آب و برقش در حد مجاني هست و اون طرف پولدار هم اگر خونه اش رو چراغاني ميكنه و از شب تا صبح هم روشنه بايد پولش رو بده !!! (يكي كم مصرف ميكنه - اون يكي زياد ؛ حساب دو دو تا چهارتاست پس پرمصرفه بايد بهاي بيشتري بده!!!

)
خوب فعلا که هستند و از صدر تا ذیل نظام رو در بر گرفته اند! وقتی میفرمائید عضو نظام نیستند یعنی از سیستم های حکومتی خارج هستند.
حالا اومدیم و خداوند عنایت نفرمودند و نسل بعدی مسئولین هم اینطور بود تکلیف ما چیست؟!باید دست روی دست بزاریم و ببینم کی نسل جدید مدیران میخوان اصلاح بشوند؟!
عزيز من! قرار نيست يكي از آسمون بياد و اينا رو اصلاح كنه! من و شما هم دست روي دست بگذاريم تا يكي بياد و اين چنين مسئولين و اين نسل از مديران رو اصلاح كنه!
من و شما بايد جاي چنين مديراني رو بگيريم! يكي از مملكت فرار ميكنه و ميره اون ور كه واي اين ور آب ظلم و بي عدالتي بيداد ميكنه! اين فرار از حل مسئله هست! مرد باش و بمون و درس بخون و مدير بلندپايه كشور شو و مملكتت رو به سمت عدل هدايت كن! چرا هميشه عادت داريم توپ رو بندازيم توي زمين ديگري؟
اگر مرد هستيم بايد مدير با كفايت بشيم و خودمون دست بكار شيم نه اينكه يكي بياد اصلاح كنه!
من صدر نظام رو قبول ندارم كه انسان هاي بي كفايتي وجود دارند! هر چند در اين ميان شايد بعضي ها با پارتي و ... به اين رده رسيده باشند ولي مطمئن باشيد من و شما هم ميتونيم!
اما اون كارمند رشوه خور كه من و شما باهاش سرو كار داريم و از قوانين پيروي نمي كنند و خون مردم رو توي شيشه مي كنند رو (من و شمايي كه حداقل حداقلش مي تونيم جاي چنين آدم هايي رو بگيريم ) همين كارمند مريض باعث ميشه كه من و شما كل نظام رو آبكشي بكنيم! يعني آيا اين آدم مثلا به سران مملكت وصله و به عمد و با دستور سران نظام داره اين كار ها رو ميكنه؟ نه عزيز من ، اين چنين كارمندان و مديران صرفا مريض هستند و دوست دارند احساس قدرت بر مردم داشته باشند! ما هم ميشينيم و فقط نگاه ميكنيم كه فلان فلان شده كار منو راه ننداخت! اما همين كارمند تا بهش ميگي "ببخشيد دفتر بازرسي كجاست؟!" با همين جمله جفت ميكنه و رام ميشه! پس بدونيم مشكل از اين كارمند عقده اي هست نه نظام!
به این شدت که شما میفرمائید نه! یک مثال میزنم چهارتا مرد ایرانی رفتند استانبول با یه چندنفر دیگه که بهشون میگن 5+1 نشستند و کمی بگو بخند کردند دلار 2000 تومانی شد 1600 تومن!اگر جمهوری اسلامی کمی در رفتار خود در عرصه بین الملل تجدید نظر کند مطمئنا بسیاری از مشکلات خصوصا مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.ولی نمیدانم فلسفه ی این لجبازی های حکومت با غربی ها چیست.همیشه پیش خودم فکر میکنم یعنی فلانی وقتی پب میخواد سرشو بزاره رو بالش بخوابه فکر این ملت نیست؟!
این بحث شیطان پرستی و شستشوی مغزی مرتبط با اون هم که دیگه جای خودش رو داره.آخرش هم نفهمیدم ستاره 6 پر مال کیه 5 پر مال کی!
به نظر شما سياست خارجي ما بايد دست دادن و اوكي دادن به آمريكا و غرب باشه؟! اگر شما آرمان هاي امام رو قبول داريد و اسم از انقلاب مستضعفين مياريد بايد كل صحبت هاي امام رو قبول داشته باشيد نه يك نكته رو قبول داريد و نكته كه باعث فشار و تحريم به ما ميشه رو به كل رد ميكنيد و مي فرماييد كه فلسفه لجبازي با غرب چيه؟ همون امام هم هميشه با آمريكا لج بودند و آمريكا و غرب رو دشمن اين انقلاب ئ مردم مي دونستند!
منظور شما در تجديدنظر در عرصه بين الملل منظورتون چراغ سبز به غرب هست و اين دقيقا عكس فرمايشات امام خميني (ره) هست! يعني به نظر شما امام نمي دونستند ما تو تحريم هستيم و اين تحريم باعث فشار به مردم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

فلاني وقتي سرشو ميذاره رو بالش اول از همه اسلام و آرمان هاي امام (ره) و ... رو مدنظر قرار ميده (البته تك تك كارهاي اون فلاني رو تاييد نمي كنم!)
همچنين اين سياست ها هم با نظارت كامل مجلس و نمايندگان من و شما هست! (اگر ميفرماييد كه نماينده هاي مجلس ، نماينده مني كه راي نمي دهم نيست پس پيشنهاد مي كنم راي بديم تا نماينده ما به مجلس بره!

)
اين بحث هاي فراماسوني و به قول شما شستشوني مغزي هم يك واقعيت تلخ هست كه نمي خواهيد باور كنيد كه پشت هر تفكر غربي يك هدف خاص هست و من و شما چنين بحث هايي رو قبول نمي كنيم و جدي نمي گيريم و اون رو بازي ميدونيم و به اون اهميت نمي دهيم ولي مطمئن باشيد همين آمريكا (از مجلس و ... گرفته تا بوش و اوباما و... ) وابسته به اتاق صهيون و يهود هست و من و شماي بچه مسلمون اصلا چنين چيزهايي رو جدي نمي گيريم و وقتي دو نفر ميخوان روشنگري كنند و ما رو با اين چيزها آشنا كنند ميگيم واي باز اومدن واسه ما سخنراني كنن! اما از اون طرف وقتي يكي مثل شاهين نجفي و ... رو ميشنويم سريع تحت تاثير قرار ميگيرم و حرف هاش رو قبول مي كنيم و ميگيم احسنت اين حرف دل ماست!
ولي هميشه بايد با مطالعه و منطق صحبت كرد نه بي پروا و در هوا! (منظورم همين خواننده رپ شاهين نجفيه كه متاسفانه چون ميگيم داره به اين نظام حمله ميكنه پس كارش درسته!
عزيز من منطق اين آدم كو؟ يا فقط با بازگو كردن مشكلات ، مشكلات حل ميشه؟ نه عزيز بايد مرد باشيم و خودمون جاي چنين مديران بي كفايتي رو بگيريم!)
Mohammad Shaltookei جان
صحبت هايي كه كردم ، قصد توهين به شما دوست عزيز ندارم و اگر جايي كمي تند شدم معذرت ولي كل دوستاني كه يكجانبه قضاوت ميكنند رو مخاطب قرار دادم...
به هر حال شرمنده...
با تشكر