تصاویر: زنان خیابانی زنگ خطر شیوع ایدز
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: تصاویر: زنان خیابانی زنگ خطر شیوع ایدز
, , , HORLIKAN, CentralWeb, متاسفانه من تا چندی قبل می تونستم با این جور حرفها خودمو راضی کنم و به اونور آب فکر نکنم ولی من ظرفیتم همین قدر بود و دیگه نمی تونم پشت این حکومت باشم ، دیگه نمی تونم پشت این بی فرهنگی ها تو جامعه باشم . من دیگه بریدم. اگر بگن برو بجنگ برای کشورت برای دفاع از ناموسم حاضرم برم ولی برای پشتیبانی از حکومت و .... شرمنده اخلاق ورزشکاریتون هم هستم . دیگه حاضر نیستم این بی عدالتی ها رو تحمل کنم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
Present نوشته شده: , , , HORLIKAN, CentralWeb, متاسفانه من تا چندی قبل می تونستم با این جور حرفها خودمو راضی کنم و به اونور آب فکر نکنم ولی من ظرفیتم همین قدر بود و دیگه نمی تونم پشت این حکومت باشم ، دیگه نمی تونم پشت این بی فرهنگی ها تو جامعه باشم . من دیگه بریدم. اگر بگن برو بجنگ برای کشورت برای دفاع از ناموسم حاضرم برم ولی برای پشتیبانی از حکومت و .... شرمنده اخلاق ورزشکاریتون هم هستم . دیگه حاضر نیستم این بی عدالتی ها رو تحمل کنم .
Present عزیز
احتراما"
فرار رو به جلو راه حل مشکلات نیست . آیا کشورهای دیگه همه آباد هستند و مشکل ندارند ،آیا همه مشکلات جهان مربوط به ایران میشه ، آیا همه کشور های دیگه آزاد هستندو ما در ایران در بند
به هرحال هر جامعه ای مشکلات مربوط به خودش رو داره (مشکلات جامعه ما بیشتر از نوع فرهنگی هستند تا سیاسی، مدیریتی ، اقتصادی و...)
به عنوان مثال و با عذرخواهی : بنده چندی پیش ایمیلی داشتم با این مزمون ""زنانی که قبلا"مرد بوده اند"" بعد از دیدن این تصاویر ضمن متاسف شدن، علاقه مند به تحقیق در مورد (تراجنسیتی ها) شدم و به این نتیجه رسیدم :
امام خمینی (ره) در سال 67 و طی فتوایی عمل تغییر جنسیت برای افرادی را که از این گونه مشکلات رنج مبرند را آزاد و حلال اعلام کرد
در حالی که در جوامع غرب و شرق حقوقی برای این افراد قائل نشده اند و از این نظر ایران آزادترین کشور جهان است
در حالی که در جامعه ما و تحت تاثیر شبکه های ماهواره ای مردم رفتار ناشایستی با این افراد دارند (طبق گفته خودشان در سایت ها و مصاحبه های خبری)
از همه افراد حاضر در جامعه CC به خاطر نوشتن مطالب بالا عذر خوای می کنم

وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
بحث تاپیک خیلی منحرف شد...
اما جناب ساجدی.
شما از کجا مطمئنی در سایر کشورها افراد ترنس حقوقی ندارند؟
شما خودت میگی اگر کسی گفت من چنین مسئله ای را دارم حسابی به مشکل می خورد , یکی از دوستان دوران دبیرستانم همین مسئله رو داشت و آخرش هم تغییر جنسیت داد , می گفت از زمانی که یادش هست از پسر بودن خودش نفرت داشته و خوب این موضوع از ابتدا درون وجود شخص هست نه آنکه صرفا به دلایل موقتی تصمیم به این کار بگیرد.
قبل از هر حرکتی هم چندین مشاوره سنگین برای این افراد انجام می شود.
اما نتیجه این کار چه شد؟
از خانواده خودش طرد گشت و حالا جزء مادرش کسی حاضر به دیدنش نیست , اینجا هم ماهواره نقش دارد؟ , دیگه همه چیز رو به هم وصل نکنید!
اما حداقل نگاهی به کشورهای جنوب شرق آسیا بیاندازید,آنجا تقریبا مهد تمدن این گونه جراحی ها است , کشورهای غربی هم بحث خودشان را دارند و برایشان تقریبا پذیرفته شده است بعد چگونه ما در این زمینه و با این رفتارهایی که با این بندگان خدا وجود دارد و جدا هم تقصیری ندارند طراز اول هستیم؟
یک فتوا که همه چیز نخواهد شد , آیا این افراد در حال حاضر از حقوقی مثل ما برخوردار هستند؟
آیا ما آنها را در کنار خود می پذیریم؟
آیا مراکزی جهت دفاع از حقوق , پشتیبانی و تامین هزینه های آنها وجود دارد؟
جواب را هر فردی می داند.
خوش باشید.

اما جناب ساجدی.
شما از کجا مطمئنی در سایر کشورها افراد ترنس حقوقی ندارند؟
شما خودت میگی اگر کسی گفت من چنین مسئله ای را دارم حسابی به مشکل می خورد , یکی از دوستان دوران دبیرستانم همین مسئله رو داشت و آخرش هم تغییر جنسیت داد , می گفت از زمانی که یادش هست از پسر بودن خودش نفرت داشته و خوب این موضوع از ابتدا درون وجود شخص هست نه آنکه صرفا به دلایل موقتی تصمیم به این کار بگیرد.
قبل از هر حرکتی هم چندین مشاوره سنگین برای این افراد انجام می شود.
اما نتیجه این کار چه شد؟
از خانواده خودش طرد گشت و حالا جزء مادرش کسی حاضر به دیدنش نیست , اینجا هم ماهواره نقش دارد؟ , دیگه همه چیز رو به هم وصل نکنید!
اما حداقل نگاهی به کشورهای جنوب شرق آسیا بیاندازید,آنجا تقریبا مهد تمدن این گونه جراحی ها است , کشورهای غربی هم بحث خودشان را دارند و برایشان تقریبا پذیرفته شده است بعد چگونه ما در این زمینه و با این رفتارهایی که با این بندگان خدا وجود دارد و جدا هم تقصیری ندارند طراز اول هستیم؟
یک فتوا که همه چیز نخواهد شد , آیا این افراد در حال حاضر از حقوقی مثل ما برخوردار هستند؟
آیا ما آنها را در کنار خود می پذیریم؟
آیا مراکزی جهت دفاع از حقوق , پشتیبانی و تامین هزینه های آنها وجود دارد؟
جواب را هر فردی می داند.
خوش باشید.

آخرین ويرايش توسط 1 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
m-sajedy نوشته شده:Present نوشته شده: , , , HORLIKAN, CentralWeb, متاسفانه من تا چندی قبل می تونستم با این جور حرفها خودمو راضی کنم و به اونور آب فکر نکنم ولی من ظرفیتم همین قدر بود و دیگه نمی تونم پشت این حکومت باشم ، دیگه نمی تونم پشت این بی فرهنگی ها تو جامعه باشم . من دیگه بریدم. اگر بگن برو بجنگ برای کشورت برای دفاع از ناموسم حاضرم برم ولی برای پشتیبانی از حکومت و .... شرمنده اخلاق ورزشکاریتون هم هستم . دیگه حاضر نیستم این بی عدالتی ها رو تحمل کنم .
Present عزیز
احتراما"
فرار رو به جلو راه حل مشکلات نیست . آیا کشورهای دیگه همه آباد هستند و مشکل ندارند ،آیا همه مشکلات جهان مربوط به ایران میشه ، آیا همه کشور های دیگه آزاد هستندو ما در ایران در بند
به هرحال هر جامعه ای مشکلات مربوط به خودش رو داره (مشکلات جامعه ما بیشتر از نوع فرهنگی هستند تا سیاسی، مدیریتی ، اقتصادی و...)
به عنوان مثال و با عذرخواهی : بنده چندی پیش ایمیلی داشتم با این مزمون ""زنانی که قبلا"مرد بوده اند"" بعد از دیدن این تصاویر ضمن متاسف شدن، علاقه مند به تحقیق در مورد (تراجنسیتی ها) شدم و به این نتیجه رسیدم :
امام خمینی (ره) در سال 67 و طی فتوایی عمل تغییر جنسیت برای افرادی را که از این گونه مشکلات رنج مبرند را آزاد و حلال اعلام کرد
در حالی که در جوامع غرب و شرق حقوقی برای این افراد قائل نشده اند و از این نظر ایران آزادترین کشور جهان است
در حالی که در جامعه ما و تحت تاثیر شبکه های ماهواره ای مردم رفتار ناشایستی با این افراد دارند (طبق گفته خودشان در سایت ها و مصاحبه های خبری)
از همه افراد حاضر در جامعه CC به خاطر نوشتن مطالب بالا عذر خوای می کنم
دوست گرامی این اولیت پست بنده در این انجمن هست .
اصطلاح فرار به جلو که چند وقتی هست باب شده فقط و فقط به درد مسولین مملکت ما میخوره نه مردمی که دارن با هزار جور مشکل دست و پنجه نرم میکنند.
مملکت ما به لحاظ مدیریتی عقب مانده نیست در اصل مدیران ما دارند از لفظ اسلام برای بهره برداری از مقاصد خودشون استفاده میکنند.
من هر چی بیشتر دقیق میشم کمتر رد پایی از اسلام در این شیوه حکومت میبینم.
ببینید در قران بیشتر به حجاب پرداخته شده یا دروغ بعد ملاحظه کنید که در این کشور همه به مردم دروغ میگویند و در صدد رفع مشکل حجاب هستند.
یک مثال کوچولو: تو همین برنامه هایی که عمو و خاله و ... دارن چه دختران کوچکی که سنشون 5 یا 6 ساله مجبور میشن لباسی رو که دوست دارند رو کنار بذارن و یه روسری سرشون کنند.
اسمشم میذاریم فرهنگ سازی.
من که به شخصه مطمئن هستم اون کودک تا آخر عمر از حجاب بدش خواهد اومد. نگاه میکنه به چشم یک چیز زورکی ..
کو اون عدل علی که ازش صحبت میشد؟ چند قرن باید بگذره برا اصلاح امور؟
از چین کمونیست هم کمترین که رشوه گیرا و رانت خوارا رو اعدام میکنن.
حکومتی که برای حفظ خودش هر جور حفتی رو تحمل میکنه و میشه بندگاه کالای بنجل چینی بویی از عدل علی برده به نظر شما؟
امیدوارم روزی خدا عقلانیت رو به این مملکت برگردونه ...
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
خب به نظر من این مورد بر می گردد به رفتارهای جامعه و مشگل از مردم جامعه است که قضیه ای حلال را حرام یا گناه می پندارند مثل قضیه ازدواج موقت که خداوند روش تاکید زیاد دارد اما این مردم نمی پذیرندش ( به دلیل قضایایی) و العان این نپذیرفتن شده یکی از مشگل های اساسی ما " موضوع همین تاپیک "
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
DJ Dani جان
صرفا" مثال زدم
به غیر از ایران در هیچ کجای دنیا بعد از تعییر جنسیت هویت فرد (جنسیت) در شناسنامه عوض نمی شود. (ایران بیشترین تعداد این عمل را در جهان دارد)
بنده تا به حال با این گونه افراد روبرو نشده ام و اطلاعاتم مربوط به جند مقاله و مصاحبه خبری و اینترنتی است حال شما که با این افراد روبرو شده اید بگویید رفتار ما با این افراد چگونه است
تا جایی که من اطلاع دارم (این افراد معمولا" به تن فروشی مبادرت دارند) بسیاری از زنان خیابانی همین ها هستند
رسانه ها ابزاری برای آموزش و اطلاع هستند (اگر خانوارده دوست شما در این مورد توسط رسانه ها قانع می شدند این گونه رفتاری از آن ها سر می زد)
جناب razates
شرعیات نباید پوششی برای اعمال ناشایست باشد (نظر شحصی)
صرفا" مثال زدم
به غیر از ایران در هیچ کجای دنیا بعد از تعییر جنسیت هویت فرد (جنسیت) در شناسنامه عوض نمی شود. (ایران بیشترین تعداد این عمل را در جهان دارد)
بنده تا به حال با این گونه افراد روبرو نشده ام و اطلاعاتم مربوط به جند مقاله و مصاحبه خبری و اینترنتی است حال شما که با این افراد روبرو شده اید بگویید رفتار ما با این افراد چگونه است
تا جایی که من اطلاع دارم (این افراد معمولا" به تن فروشی مبادرت دارند) بسیاری از زنان خیابانی همین ها هستند
رسانه ها ابزاری برای آموزش و اطلاع هستند (اگر خانوارده دوست شما در این مورد توسط رسانه ها قانع می شدند این گونه رفتاری از آن ها سر می زد)
جناب razates
شرعیات نباید پوششی برای اعمال ناشایست باشد (نظر شحصی)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
سوره مبارکه البقرة
سوره مبارکه البقرة
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
جناب m_sajedy امام علی فرمودند: اگر عمر با ازدواج موقت (که خواست خداست) مخالفت نمی کرد هیچ مردی زنا کار نمی شد (همچنین زن ) به قول شاعر که گفت از ماست که بر ماست " البته بماند که خیلی ها کارشون اینه " یک حدیث هم از پیامبر است که خلاصه می گویم : دوشیزگان مانند میوه درخت هستند هنگامی که رسیدند باید انها را چید و اگر در مقابل افتاب و باد قرار گیرند و از زن بودن شناخت پیدا کنند (میل جنسی که در زن ها هست ) راهی جز شوهر کردن ندارد در غیر این صورت به تباهی کشیده می شود البته با عرض پوزش این حدیث را جایی خونده بودم برا همین دقیق مثل خود حدیث نیست
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
razates نوشته شده:جناب m_sajedy امام علی فرمودند: اگر عمر با ازدواج موقت (که خواست خداست) مخالفت نمی کرد هیچ مردی زنا کار نمی شد (همچنین زن ) به قول شاعر که گفت از ماست که بر ماست " البته بماند که خیلی ها کارشون اینه " یک حدیث هم از پیامبر است که خلاصه می گویم : دوشیزگان مانند میوه درخت هستند هنگامی که رسیدند باید انها را چید و اگر در مقابل افتاب و باد قرار گیرند و از زن بودن شناخت پیدا کنند (میل جنسی که در زن ها هست ) راهی جز شوهر کردن ندارد در غیر این صورت به تباهی کشیده می شود البته با عرض پوزش این حدیث را جایی خونده بودم برا همین دقیق مثل خود حدیث نیست
ممنون
ما هم عولش اینو گفتیم اما کی حاضره به جوان تو ایران زن بده اونم با کمترین ریخت و پاش ها
در مورد ازدواج موقت هم ابوبکر و عمر اصلیترین مانع کننده گان این عمل در اسلام هستند و خدا وند به تمامی عاملان این جور مشکلات لعنت کنه

در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی