پنجشنبه ی سیاه تهران...!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: پنجشنبه ی سیاه تهران...!

پست توسط MRSTAR »

دوستان من از پلیس حمایت نمیکنم

اما :صرف همراه داشتن اسلحه همراه مامور دلیل بر مجاز بودن استفاده از اون نمیشه جامعه ایرانی همیشه دچار افراط و تفریطه اوایل برای یه جرم کوچک اعدام داشتیم حالا اگه پلیس با زور گیر درگیر بشه و مجبور به کتک کاری بشت از مامور بازخواست میکنن چرا آقای محترم زورگیر رو زدی باید با احترام میگفتی عزیزم بیا سوار ماشین شو بریم زندان ...

باور ندارید یه سری به دادسراهاس نظامی بزنین ببینید چند تا مامور اونجان و مجبورن از وقت استراحت که باید به خانواده و ... برسن بزنن و جواب سئوال های آقایون قاضی رو بدن

دوست من خودش پلیسه تو ایست و بازرسی به یه نفر شک کردن خواستن بگردنش یارو اسلحه در آورده بود یکی از مامورا رو زخمی کرده بود مامور کناریش با تیر مجرم رو زخمی کرده بود وقتی پرونده به دادگاه رفت قاضی احمق به مامور دومیه گیر داده بود که چرا اول ایست ندادی و تیر هوایی نزدی یکی نبود به قاضیه بگه آقای محترم و همه چیز فهم اگه ایست میداد و تیر هوایی میزد مجرمه که سر مامور رو هدف قرار داده بود هر دو مامور رو میکشت که هیچی تیر خلاصی هم میزد

یه مورد دیگه دنبال کیف قاپ کرده بودند کیف قاپه که با موتور بود خورده بود زمین از مامورا شاکی شده بود قاضیه گفته بود چرا بچه مردم (کیف قاپ)رو ترسوندین که با این سرعت فرار کنه و بخوره زمین به نظر شما راه دیگه ای هم برا دستگیری هست

یه نگاه به فیلم های خارجی بکنین همون اول چطور بازرسی بدنی میکنن پلیس ما جرات چنین کاری رو داره ؟

گفتم قصد دفاع ندارم تو این قضیه پنجشنبه هم مامورا کوتاهی کردن چون خوب آموزش ندیدن مشکلی که ما ایرانی ها تو همه کارا مون داریم باید ریشه ای برخورد بشه

در مورد برخورد با جرایم هم بگم قانون نقص داره دوستان عزیز

فکرشو بکنین یارو تو مشهد به دختر بچه 7 ساله تجاوز کرده بود کلی هم سابقه خلاف داشت 15 سال براش زندان بریدن حتما بعدش با ضمانت آزاد میشه و دوباره کثافت کاری میکنه اگه باور نمیکنین همین مستند های مکث که از صدا و سیما پخش میشه رو نگاه کنین همه آدم رباهاو خلاف سنگین ها سابقه دارندو با ضمانت آزاد شدن مشکل از دستگاه قضاییه ...

خودمون هم مشکل داریم اگه پلیس برخورد کنه میگیم جوون مردم رو زدند پلیس خشنه اگه نزنن میگیم پلیش شل و وله

خلاصه حرف زیاده و سرتون رو به درد نمیارم
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

جالب اینجاست که پلیس ما د*ز.*د هم هست .
دو روز پیش دو تا موتور پلیس به بهانه اینکه ماشین منو بگردند از توی ماشین چند قلم دزدی کردند . واقعا متاسفم برای همچنین نیروی انتظامی.... :x
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

یه خاطره جالبتر:تو محل کار ما دو تا ارازل اومدند دادوهوار کردند ما هم مثل یه شهروند مدنی زنگ زدیم به 110 . مامور 110 تو تلفن گفت چی شده .گفتم تو محل کسب داد و هوار را انداختن .ماموره گفت آقا برا این مسائل زنگ نزن اگر زد شیشه مغازت شکست اسلحه سرد وگرم در آورد بگو اون موقع بعد وقوع جرم بییایم ........
ولی یه دختر و ÷سر رو تو خیابون میگیره 20 نفر هم دورش جمع میکنه به جرم نکرده رابطه نامشروع............
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

خب اینقدر داریم از پلیس میپگیم یکی هم من بگم
همسایمون خونه نبود دزد اومد داشت خالی میکرد همه اهل محل ریختن خونه و دزدا رو گرفتن
زنگ زدیم به 110 چند بار هر بار میگفتم فرستادم بیان آخرین بارم با تشر گفت مامور نداریم خودتون ببرید پاسگاه یه گشتم بود که داشت رد میشد وایساد ماجرا رو گفتیم
برگشت گفت به من ابلاغ نشده ربطی پس نداره
بعد زنگ زدیم 198 ماجرا رو گفتیم بعد 5 دقیقه همون گشت بعلاوه دو تا گشت دیگه که مال 198 بودن اومدن .
جالبش اینجاس دزدا میگفتم تازه از از بازداشت ولمون کردن بذارین بریم
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

Eagle_of_sky نوشته شده:جالب اینجاست که پلیس ما د*ز.*د هم هست .
دو روز پیش دو تا موتور پلیس به بهانه اینکه ماشین منو بگردند از توی ماشین چند قلم دزدی کردند . واقعا متاسفم برای همچنین نیروی انتظامی.... :x

آقای مثلاٌ محترم یک خورده فهم و ادبو درک داشته باش و قتی میگی پلیس مادزده یعنی هرچی پلیس هست تو این مملکت دزد.
اگر همین پلیس نبودن توی بی شخصیت راس راست تو خیابون نمی تونستی راه بری.

واقعا .......................
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

خدا وکیلی تا این تایپیک رو به قفل شدن نکشوندین بس کنید...!
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

, جان من جواب اینگونه افراد رو نمیدهم چون از ادبیاتی که به کار برده مشخص میکنه کیه . شما نگران نباش. :-)
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط MRSTAR »

110 یعنی فوریت های پلیسی
آیا تا به حال شده برای سرماخوردگی و اسهال و ... بیماری هایی از این قبیل به فوریت های پزشکی یا همون 115 زنگ بزنین !!!
جرایمی مثل مزاحمت ،چک بلامحل و ... مثل همون سرماخوردگی اند و فوریتی نیستند پس جون آدما در میون نیست پس نیازی هم به اقدام سریع نداره ، امکانات و اختیارات پلیس هم محدوده پس باید فقط به جرایم حساس به صورت فوری رسیدگی بشه البته یه سری تخلفاتی هم توسط بعضی از مامورین میشه چون اونا هم مثل ما تو همین جامعه بزرگ شدند دروغ گفتن و کلک زدن رو مثل ما تو همین جامعه یاد گرفتند اما چون شغلشون حساسه بیشتر تو چشم میان
من قصد توهین به هیچ شغلی رو ندارم اما آیا تا به حال شهرداری رفتین یا بیمارستان رفتین ببینین چطوری بعضیهاشون (تاکید میکنم :بعضیاشون) جیباتونو خالی کنن
تو همین قشر زحمت کش پزشک بعضی هاشون پول زیر میزی میگیرند حالا چون مبلغش بالاست آقا دکتره هم خوش تیپه و لفظ قلم صحبت میکنه نمیگن رشوه میگن حق الزحمه تخصصی در صورتی که خلاف قانونه ولی مجبوری پولو بدی وگرنه یا شکمی رو که باید 2 سانت باز کنه 20 سانت بازمیکنه یا قیچی یا بانداژ رو تو شکم مریض جا میذاره !!!
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

پست توسط wild-bear »

با اجازه از دوست عزیز جوادفکوری تصویر

دوستان سلام :razz:
با اینکه با خودم عهد کرده بودم داخل موضوعات جنجالی نشوم ولی دیدم بعضی از رفقا دوباره یک پیرهن عثمان پیدا کردن.
دوستان عزیز به خدایی که میپرستید راهی بس اشتباه را در پیش گرفتید..از صبح 4-5 یوزر هستند که زحمت میکشند تاپیک میزنند .جالب اینجاست که خودشون هم باید بیان خواهش کنند که آقای ......بس کن ....خانم....بس کن تاپیک قفل میشه!!
عزیزان تا کی میخواهید خودتون و هموطنانتون رو آزار بدید ؟
هدف منو شما از آمدن به نت چیه ؟ دق دادن دیگری ..بردن آبرو ؟..ببخشید کل کل ؟..یک روز بحث سپاه و ارتش ..فرداش دوتا کشور..نیروی هوایی..خود من روسیه...4 نفر دیگه امریکا...آخرش چند نفر میشن بی شعو.......یا وطن فروش یا ....
بس است بخدا
حیفه این انجمنه.. من تازه عضو شدم قول میدم زودی هم رفع زحمت کنم ولی بیایید واسه وقتمون ارزش قائل بشیم..یکمی در مورد subject یک تاپیک بحث کنیم نه حواشی آن..
شما نگاهی به آخرین موضوعات ارسالی بکنید ..مقایسش کنید با یک سال گذشته ..بخدا تعجب میکنید!..آخر تاپیکها تو این چند مدت شده جنگ و دعوا...(خود بنده عامل اصلی تشنج)
خواهش میکنم..خواهش میکن کمی برای خودتان ارزش و همچنین دوستانمان در هرجای و مکانی دیگر احترام قائل شوید.
تا چند صباحی دیگر اگر خواستیم به گذشته فکر کنیم حداقل جرات کنیم آن گذشترو روی کاغذ به عنوان خاطرات بنویسیم...
عذر بندرو بپذیرید اگر لحنم در شان خود و شما دوستان نبود...

نمیدانستم شیشه ها هم احساس دارند...وقتی روی شیشه بخار کرده اتاقم نوشتم دوستت دارم .... آرام گریست. :razz:
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma][COLOR=#0a0a0a]
wild-bear نوشته شده:حیفه این انجمنه.. من تازه عضو شدم

قول میدم زودی هم رفع زحمت کنم :razz:

خبر خوشحال کننده ای بود ! فقط امیدوارم آدم خوش قولی باشی !

ببینم راستی همزادتون جناب کامران خان کجا تشریف دارن؟ چند وقتیه خبری ازشون نیست!!
ایشون هم رفع زحمت کردند یا اینکه زحمتشون رو رفع، کردند؟!!

[FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma][COLOR=#0a0a0a]
wild-bear نوشته شده:(خود بنده عامل اصلی تشنج)
:razz:

[FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma] [FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma]خوبه خودتم میدونی.   

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”