SORENA نوشته شده:نادر70 نوشته شده:Mohammad 1985 نوشته شده:مگر ما چند دانشمند هسته ای داریم ؟ که نشه ازشون محافظت کرد ؟! من که نگفتم از تمام مردم ایران میشه در مقابل ترور محافظت کرد !
مسایل امنیتی فقط برای دانشمندان هسته ای نیست.بسیاری از اوقات باید از مردم هم محافظت کرد تا امثال بمب گذاری ها در رژه اتفاق نیفته در آنجا هدف فقط مردم بودند.(در اصطلاح ترور کور) البته محافظت نه به شکل مرسومش که از اشخاص مهم و خاص صورت می گیرد.
اینم شد جواب؟ کار حفاظت از یک دانشمند با حفاظت از یک مراسم زمین تا آسمون فرق داره. اینکه با یه موتور تو روز روشن به این سادگی یه دانشمند رو میکشن نیازی به هیچ توجیهی نداره چون کم کاری صورت گرفته. فکر کنم حفاظت از ایشون خیلی مهم تر از حفاظت از یک سری آقازاده باشه البته اگه به کسی بر نمیخوره!
سلام
اول اینکه بنده آقا زاده نیستم که بهم بر بخوره.دوم اینکه بنده فقط مثال زدم که بگویم کارهای اطلاعاتی پیچیدگی های خاص خود را دارد و به سادگی حرفهای من و شما نیست خوشبختانه در مثل هم که مناقشه وجود نداره.در مورد محافظت از مراسم هم خود بنده در پست قبلی به تفاوت اون با محافظت از اشخاص اشاره کرده ام و همون طوری که قبلا گفتم صرفا مثال زدم که مشکلات کار مشخص بشود.البته در پستهای قبلی ام هم به این نکته اشاره نمودم که باید محافظت بهتری از این سرمایه ها به عمل بیاید.
اما سوال اساسی اینجاست که چرا باید چنین اقداماتی طراحی و به مرحله ی اجرا در آید. بدخواهان ملت چرا به استیصال افتاده اند که این گونه به این اقدامات بی شرمانه می پردازند؟ و...
موضوع این بود که چرا می گوییم کار،کار غرب و صهیونیستها و آمریکاست و جناب Mohammad 1985 هم به این نکته اعتراض داشتند. به هر حال در این زمینه مدارک تاریخی بسیارند و همان طور که گفتم ما حق داریم به آنها بسیار مشکوک (شک در حد یقین) داشته باشیم.بگذریم فکر می کنم توضیحات دو پست قبلم کفایت کند.
اما نکته ی قابل توجه در موقعیت زمانی این ترور ها ،نزدیکی زمان آن با زمان مذاکره ی ایران با 5+1 و هم زمانی ترورها با انتشار گزارش های مشکوک سایت ویکی لیکس بخصوص مباحث مربوط به خاورمیانه و ایران است که دوستان کمتر در این مبحث به آن پرداختند.