80 درصد مواد غذایی صنعتی عامل بیماری هست !!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

80 درصد مواد غذایی صنعتی عامل بیماری هست !!!

پست توسط رونین »

[HIGHLIGHT=#efeafd]کالباس بنابر شواهد عینی زایدات گوشت و گوشت های غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و کالباس استفاده می شود ، قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است (زیر دندان خود حس کرده اید؟)

گوشت گاو به گفته بو علی سینا عامل 16 بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می باشد. جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است. گوشت مرغ و ماهی پرورشی با هورمون ها هستند که عوارض متعدد به بار می آورند

در شیر پاستوریزه فقط 2% چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده نگهدارنده بنزوات سدیم زده می شود که خطرناک و سرطان زا است؟ در شیر استرلیزه که امکان نگهداری 6 ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟

در ماکارانی 20% کنوتن صنعتی استفاده می شود که سرطان زا است و در بسیاری از کارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارانی استفاده می شود و ماکارانی یبوست زاست؟

سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود. سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند. سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

در نان باگت برای متخلخل شدن از پودر بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شود که در گمرک ها با علامت مرگ وارد می شود؟ نان های مصرفی به دلیل فاقد سبوس بودن از مهمترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامین های (ب) می باشد محرومند و نان باگت بدترین نان هاست؟

ساندیس ها، نوشابه ها، بیسکویت ها، کیک ها و... از قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه است ، رنگ های افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیک ها، ادامس ها و... سرطان زاست

ماده مخدر به نام COLA (پپسی کولا، کوکا کولا و...) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافنین و کارامل از این دست هستند. نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلول های کبدیف بیقراری، نا منظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود. مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندان ها می شود؟ (دندان شکسته داخل نوشابه، پس از 7 ساعت حل می شود.

قیمت روغن های مایع مثل آفتاب گردان اگر واقعی باشند حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهند بود ولی الان در بازار از 800 الی 900 تومان است؟ (این رقم از یک کیلو تخمه آفتاب گردان نیز ارزان تر است) بیشتر محلول های روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است

سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانس ها و رنگ ها هستند که همگی بسیار مضرند

جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده و خیار گلخانه ای به دلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک است؟

در اگثر کارخانه های آب لیمو صنعتی حتی یک لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از "آب کاه" بعلاوه برخی اسانس ها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب تولید مرض و یبوست زاست؟

کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها از فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار "کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما" فریب افکار عمومیست

[HIGHLIGHT=#efeafd]پفک بر اساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب عقیمی و ناباروری می شود 

منبع:[External Link Removed for Guests] 
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

Re: 80 درصد مواد غذایی صنعتی عامل بیماری هست !!!

پست توسط hermes_PERSIAN »

برادر گرامی بهتر است به جای دادن اطلاعات اشتباه به خوانندگان کمی در رابطه با مواد ذکر شده بطور تخصصی یا یر تخصصی فکر شود:
1: قرمزی گوشتهای سوسیس و کالباس از تاج خروس است!!! برای حفظ رنگ سوسسیس و کالباس از ماده ای بنام نیتریت و نیترات استفاده می شود که اگرچه مضر هستند ولی در تمامی دنیا هنوز استفاده می شوند. مطالعاتی برای جایگزینی مواد فوق انجام شده ولی هنوز عملی نشده اند. یک سئوال: اگر مورد فوق صحیح باشد به نظر شما در هر روز چند میلیون خروس باید به خاطر تاجشان ذبح شوند؟
2: گوشت گاو مرغ و ماهی مضر هستند!! به نظر شما به جای گوشتهای فوق از چه موادی استفاده شود و غذای جمعیت رو به افزایش کره زمین چگونه تامین شود. در ضمن وقتی گوشت جانوران فوق حلال است به نظر شما با توجه به آنکه در دین متین اسلام حتی به کوچکترین جزییات توجه شده و گوشت خوک بعلت دارا بودن تنیای مسلح و عوامل دیگر حرام اعلام شده آیا از گوشت گاو صرفنظر شده؟ حتی گیاهخواران نیز بعلت نخوردن گوشت دچار مشکلات بسیاری می شوند که بایستی با مکمل های غذایی جبران شود.
3: فرایندهای پاستوریزاسیون و استرلیزاسیون دو فرایند معمولی و نسبتا کم خرج هستند و کارخانجات حتما این دو فرایند را انجام می دهند ضمن اینکه در فرایند پاستوریزاسیون کفایت فرایند با آزمون فسفاتاز قلیایی سنجیده می شود که این فریند باید کوکسیلا بورنتی را نیز از بین ببرد. همچنین اسید بنزوییک نیز هیچگاه به شیر اضافه نمی شود. یک سئوال: به نظر شما اگر مورد فوق صحیح بود آیا همه ما تاکنون به بیماری سل دچار نبودیم؟
4: در ماکارونی باید از سمولینای گندم دیوروم استفاده شود اگرچه برخی از کارخانجات به جای آن از فارینای کندم عادی استفاده می شود در هر حال استفاده از نان خشک موجب عدم ایجاد بافت و مشکلات فنی می شود و انجام این کار غیرممکن است.
5: سس مایونز دارای سوربات است، اسن ترکیب بصورت عادی در بدن تجزیه می شود و تاکنون خطری برای آن گزارش نشده.
6: آرد نول و آردهای کم سبوس در بسیاری از مواد استفاده می شوند. هیچکسی نان را به خاطر اینکه منبع ویتامین ب یا ث ایت مصرف نمی کند چون فرایند پخت در هر حال باعث تخریب آنها می شود.
7:کافیین و کارامل از یک دسته نیستند. کافیین، تئوفیلین و تئوبرومین از دسته موادی هستند که در قهوه، چای و کاکائو موجودند و باعث رفع خستگی می شوند. در حالیکه کارامل یک ماده رنگی است که از فرایند قندها تولید می شود. اثر نوشابه برروی دندان مربوط به وجود اسید فسفریک در آن است.
8: برای تست روغنها از دستگاهی بنام کروماتوگرافی گازی استفاده می شود که این دستگاه تمامی روغنها حتی منشا آنها را تشخیص می دهد. کلسترول مخصوص منابع حیوانی است. قیمت واقعی روغن هم همین است.
9: اما عجیب ترین بخش صحبتها استفاده از مواد نفتی و فضولات انسانی برای تولید مارگارین است. مارگارین از روغنهای گیاهی تولید می شود.

لطفا در انتقال مطالب کمی کارشناسانه تر عمل نمایید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

با سلام خدمت دوست گرامی و ارجمند hermes_PERSIAN

قبلش از شما ممنون هستم از بایت خواندن مطلب و نظراتتون

قسمت اول= در این مورد باید عرض کنم منظور بعضی از اجسام سختی هست که در سوسیس و کالباس ها وجود دارد و گاهی زیر دندان می آید شاید احساس کرده باشید!
قسمت دوم=متاسفانه در پرورش ماهی، مرغ، گاو از هورمون استفاده میشود( امروزه) که این هورمون ها باعث آلرژی شدید و گاهی عقیمی به همراه دارد
قسمت سوم=خدمت شما عرض کنم به نسبت 20 به 80 نان خشک آرد شده استفاده میکنند چون تولید گندم مرغوب در کشورهای جهان سوم گران تمام میشود و به جای این گیاه کلزا گیاه غالب زمین شده و کشت می شود
قسمت چهارم=خدمت شما عرض کنم در تهیه روغن نباتی حتی گاهی از روغن سوخته نیز استفاده می شود چه برسد به فضولات انسانی!
قسمت پنجم=سس مایونز دارای ترکیبات الرژی زای زیادی هست ( خدمت شما عرض کنم اکثر ترکیباتی که در انها سذیم + اوره + نیترات به کار رفته بسیار خطرناک هستند البته شاید شما کبد قوی داشته باشی ولی به مرور زمان تاثیر بدی به اعضای حیاتی انسان میگذارند)

دوست عزیز مواردی که در هر قسمت گفته شده در مورد چندین مواد را نام برده، مثلا در مورد نوشابه درسته اسید فسفریک موجب پوسیدگی میشود ولی میدانی در نوشابه چند ترکیب وجود دارد؟؟؟ دراکثر مواردی که بیان شده از ترکیبات مختلفی نام برده شده اول تحقیق کن و بدون چه ترکیباتی وجود داره و بعد نظر بده، ذکر یک ترکیب به کار برده شده درست نیست! مثلا در مورد پرورش ماهی؟ میدانی چند هورمون به کار میبرند؟؟ یا میدانی گاو ها امروزه در کشورهای جهان سوم به جای علوفه چه میخورند؟ نان خشک کپک زده! میدانی چرا خیار ها زود پلاسیده میشوند؟ چرا وقتی بعضی افراد دچاره ناراحتی معده و روده هستند در اکثر موارد مشخص شده از سس مایونز استفاده زیاد کرده اند! بنده میدان در ماکارانی چه گندمی به کار میره و ....

بعدا در مورد موارد گفته شده تک تک بحث میکنم، از نظرات شما سپاسگذار هستم

سید میثم ک
دانشجوی دکترای تخصصی فیزیولوژی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

دوست گرانقدر

همانگونه که عرض کردم مطالب فوق باید از نظر تخصصی بررسی شود.
تخصص بنده صنایع غذایی است و خواستم با ارسال مطالب فوق راه را برای بررسی و اظهار نظر خوانندگان هموار کنم.
کارخانجات صنایع غذایی دارای مسئول فنی بوده و تحت نظارت ادارات محترم نظارت بر مواد غذایی و استاندارد می باشند. علاوه بر آن کارخانجات فرآورده های گوشتی تحت نظارت سازمان دامپزشکی نیز می باشند.
امیدوارم در ادامه مطالب منطقی تر و تخصصی تر بررسی شود.
موفق باشید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

سلام خدمت شما دوست گرامی hermes_PERSIAN

خدمت شما دوست عزیز عرض کنم فرمایش شما درست و منطقی میباشد اما همیشه راه فرعی وجود داره برای تولیدات! مثلا فکر میکنی چرا زعفران های ما اکثرا تقلبی میباشد!
یا چرا رنگ سوسیس و کالباس ها گاهی تغببر میکند؟ من قصد جسارت به شما را ندارم و منکر تحصیلات شما و تجربه شما نیز نیستم، اما دیدم چه کلک ها و حقه هایی سوار میکنند همه که مثل شما وجدان ندارند!

به هر جهت از شما بسیار سپاسگذار هستم، از بابت خواندن مطلب و نظردادن شما امیدوارم بتونم مواردی زیادی را از شما یاد بگیرم.

زیبنده
.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط farhadiannn »

فکر می کنم حق با جناب رونین باشد مواد غذایی تقلبی در کشور ما خیلی زیاد است وقتی تخم مرغ تقلبی! وارد بازار می شود دیگر چه جای این حرفهاست.در مورد سوسیس و کالباس باید بگم وضع بدتر از اینهاست و حتی وقتی بچه بودم یکی از اشنایان که متخصص تغذیه بود می گفت در فلان کارخانه تولید کالباس با اینکه به کارکنان سهمیه ای از این مواد را مجانی می دهند اما هیچکس قبول نمی کند و حتی برخی می گویند دلمان نمیاد به سگ و گربه بدهیم!!!
حالا به نظر شما چه باید کرد؟ غم انگیز اینکه مردم با وجود بالا رفتن سطح اگاهی عمومی اقدامی نمی کنند و انگار سلامتی برایشان بی اهمیت است.بروید ببینید مطب پزشکان و ازمایشگاه ها چه خبره!
من که خودم سعی میکنم رعایت کنم اما الان با این مطلب ترسیدم.واقعا چه باید کرد؟؟؟تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط farhadiannn »

من هنوز منتظر توضیحات بیشتر هستم. :razz:
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط vahid1364 »

سلام به همه عزيزان من خيلي وقته تو اين انجمن عضو هستم ولي تا حالا جوابي به پستي ندادم اما اين دفعه چون مربوط به تخصص من هست مخصوصا بحث سموم در مواد غدايي كه موضوع پايان نامه ام بود لازم يكسري تو ضيحات بدم خدمت عزيزان
همه چيز سم هست اگه بيشتر از حد مصرف شه!
خطرزا بودن به طور ساده حاصل ضرب ميزان سميت و در معرض قرار گيري هست. يعني چه سمي بخوريم و چقدر بخوريم!
در مورد نيترات و نيتريت همون جور كه دوست عزيزمون گفت هدف اضافه كردنش يكسري قابليت هاي فني هست كه لازم به توضيح نيست
مادي سمي مورد بحث اينجا تركيبي به نام نيتروزآمين هست كه در طي فرآوري سوسيس و كالباس ممكن توليد شه ولي مقدارش خيلي كمه و با توجه به مصرف اين مواد در كشور خطر زيادي از اين بابت نيست
اين ماده تحت شرايط اسيدي ايجاد مي شه پس اگر شما نيترات و نيتريت بخوريد ( كود هاي شيميايي اضافه مخصوصا در بعضي سبزي ها) در معده شما اين ماده تشكيل مي شه و سرطان زا هست و چون مصرف ميوه و سبزي بيشتر از سوسيس و كالبس هست در حقيقت در معرض قرار گيري از اين نظر قابل توجه تره تا سوسيس و كالباس.
اون خورده هايي كه دوست عزيزمون زير دندونش رفته در اثر خوردن سوسيس و كالباس احتمالا مربوط به خورده هاي استخون هست!
پيشنهاد مي كنم سوسيس و كالباس با درصد گوشت بالاي 90 درصد و از كارخانه هاي معتبر تهيه كنيد.
بوعلي سينا هم كه نظرش در اين مورد زياد معتبر نيست ! اما فكر مي كنم پيامبر عزيزمون فرمودند اگه گوشت براي بدن مفيد نبود اصلا مصرف نمي كردم يعني لازمه واسه بدن اما كم !
اينكه شير پاسوريزه مي شه هيچ شكي نيست چون اگه پاستوريزاتور نباشه كارخونه اصلا اجازه فعاليت نداره اما عمل بنزوات با پاستوريزاسيون فرق داره به طور كلي بنزوات ها در مقابل كپك و مخمر موثر هست در صورتي كه عامل فساد شير باكتري هست پس اگرم قراره نگهدارنده اي اضافه بشه ماده ديگه اي هست به دلايلي نمي تونم بگم اما بدونيد اگه شير گاوي خريديد كه شور بود بدونيد مشكل داره در ضمن مارك هاي معتبر اين كارارو نمي كنن
چرا گلوتن صنعتي سمي هست؟ لازم بدونيد گلوتن صنعتي از آرد گندم بدست مي اد نه اينكه ساخته بشه مثل پلاستيك!
ممكن تا درصدي از نان خشك قاطي ارد براي توليد ماكاروني بشه اما راه ساده اي واسه فهميدنش هست درضمن بدونيد مسئله تو ماكاروني نان خشك نيست بلكه چيز ديگه است كه اينم متاسفانه نمي تونم بگم اما اگه ماكاروني خريديد ودر موقع پخت ابش خيلي كدر شد بهتره ديگه اون ماركو نخريد مارك هاي معروف خوبي تو بازار هست.
نمي دونم منظورتون از سم كبد تو مايونز چيست اما لازم بگم تقريبا اضافه هر ماده اي تو كبد متابوليزه مي شه و به مراتب خوردن دارو سرخود از بنزوات و سوربات خطرناك تره
سوربات و بنزوات ماده سرطان زا تو بدن نيستند لااقل من منبعي نديدم كه اثر اثبات شده تو سرطان در بدن انسان رو نشون بده. در ثاني مقدار مصرف اين مواد خيلي قابل توجه نيست و بنزوات به طور طبيعي در تمشك و توت فرنگي وجود داره
در مورد جوش شيرين با دوستمون موافقم حتي كم اون هم خوردنش جالب نيست.
در مورد ساخارين بايد بگم در حال حاضر در ايران فقط در نوشابه هاي رژيمي استفاده مي شه و رو بسته ذكر شده و همون طور كه خودتونم گفتيد 1000 برابر شيرين تره از شكر پس خيلي كم استفاده مي شه در مورد قند هاي سنتتيكي مساله بدتر از ساخارين هم وجود داره !
مهمترين مساله به نظر من در مورد نوشابه ها پوكي استخوان كه در اثر مصرف اون ها بوجود مي اد (عدم جذب كلسيم)
در ثاني اسيد معده از نوشابه به مراتب قوي تر هست
كارخونه كولا از عصاره كوكائين استفاده مي كنه كه كنترل شده هست و تا به حال موردي از اعتياد به نوشابه غير الكلي مشاهده نكردم
دوست خوبمون گفت كافئين با كارامل فرق داره كه كاملا درسته
لازم بگم مقدار كافئين چاي و قهوه كمتر از نوشابه شايد نباشه ! كافئين خستگي رو به تاخير مي اندازه و عادت مي اره اما نه مثل ترياك چاي خواص مفيد زيادي داره من كه مي خورم اونم از نوع وطنيش!
كلا بجاي نوشابه دوغ بخوريد بهتره
روغن گياهي از واردات دانه از كشور هاي خارجي بدست مي اد كه الان قيمت يك كيلو روغن مايع 2000 تومن فكر كنم شما مي تونيد تو بورس هاي جهاني قيمت يك تن دانه روغني مثل افتاب گردان چك كنيد تا متوجه بشيد كه اين روغن واقعيه ( آفتاب گردان به طور متوسط 40 درصد روغن داره)
پارافين خوراكي حاصل از پالايشگاه نفت وجود نداره
تازه اگه باشه بصورت جامد احتمالا ودر روغن جامد ممكن وجود داشته باشه كه به عنوان تقلب شناخته مي شه
در مورد سركه الان تقلب وجود داره كه از رنگ و اسيد استيك صنعتي استفاده مي شه مارك معروف بخريد!
در مورد خيار گلخانه اي و كلا غذا هاي خام اطلاعات زيادي ندارم بجز سموم افت كش به نظر من بهتره اگه از منبع سبزي و يا ميوه مطمئن نيستيد پوستشونو بگيريد
در مورد آب ليمو هم متاسفانه همون طور كه گفتيد تقلب وجود داره پيشنهاد مي كنم هميشه از ليموي تازه استفاده كنيد و اگه نمي تونيد ليمو ترش بخريد و بديد ابشو بگيرن و از اون استفاده كنيد
در مورد مارگارين هم به نظر من كاملا اشتباه به عرضتون رسوندن همين قدر بگم در مورد مارگارين براي ايجاد بافت مناسب از روغن هيدروژنه استفاده مي شه و ما مسئله اسيدهاي چرب ترانس و اسيد هاي ايزومره شده رو داريم و رنگ مصنوعي كلا به نظر من نخوريد بهتره
پفك چرا باعث عقيمي هست ؟؟/
مشكلات پفك چيزهاي ديگه است كه مهم ترينش در بچه هاست و اونم اينه كه سيري كاذب ايجاد مي كنه و بچه ديگه به اندازه غذا نمي خوره و سوء تغذيه پيدا مي كنه
لازم ديدم اين توضيحات بدم هرچند خيلي ناقص هست اگه غلط املايي داشم ببخشيد
بحث سموم در مواد غذايي بسيار گستره هست و سمومي وجود داره خيلي خطر ناك تر از موارد بالا هست اميدوارم استاندارد هاي غذايي كشور بهتر بشن
يا حق
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط farhadiannn »

ممنون از توضیحاتتون.

ممكن تا درصدي از نان خشك قاطي ارد براي توليد ماكاروني بشه اما راه ساده اي واسه فهميدنش هست

ان راه چیه؟؟ در ضمن قبول داریداستانداردهای غذایی در کشور ما سطح پایینه و همون هم درست اعمال نمیشه؟نمونه واضحش ماجرای برنج های الوده که خود هندی ها گفتند الودگی دارد اما وزارت بهداشت می گفت سالمه.منظورم اینه که به مارک های معتبر هم ندان اعتمادی نیست.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط vahid1364 »

خواهش مي كنم
تو توضيحات بالا گفتم اما نه بطور مستقيم ! اگه از نان خشك استفاده بشه بافت ماكاروني يك نواختي لازم رو نداره البته منظورم حباب هاي هوا داخل بافت يا لكه هاي آردي سفيد رنگ احتمالي روي ماكاروني نيست بلكه تو خود بافت ماكاروني يكنواختي نيست موقع پخت بدليل اينكه نشاسته مربوط به نان خشك قبلا يك بار ژلاتينه شده خيلي بيشتر از نشاسته معمول آرد ماكاروني به بيرون نشت مي كنه و آب پخت كدر مي شه البته اگه كيفيت آرد مصرفي براي توليد ماكاروني مناسب نباشه ( از نظر تكنولوژيكي) اين نشتي وجود داره و همچنين چسبندگي رشته ها به هم رو داريم اما اونقدر زياد نيست كه اب پخت خيلي كدر بشه.
اگه استاندارد خيلي سخت گيرانه باشه ديگه هيچ كارخونه اي نمي تونه محصولشو بفروشه
در ساخته شدن يك استاندارد حداقل ها در نظر گرفته مي شه
افزايش كيفيت يه خواست عمومي هست كه كارخونه ها رو به طرف توليد محصول ايمن تر سوق مي دهد بايد مردم بخوان! لازم بدونيد استانداردهاي بين الملي از استانداردهاي ملي ما هم آسون گيرانه تر هستند مگر در موارد خواص.
منظورم از مارك معتبر اصلا برنج خارجي نبود چون برنج ايراني خيلي بهتر و معتبر تر از برنج هندي يا كشورهاي ديگر هست
كلا منظورم از مارك معتبر محصولات توليد داخل هست
به نظر من بعضي از كشورهاي خارجي دانسته محصول معيوب به كشور ما مي فرستند چون تقريبا به جز چند سم ازمايش تخصصي ديگه اي ( بحث سموم) رو اون مواد انجام نمي شه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”