با سلام...
دوست عزیز typhoon، از شما بعنوان یکی از نویسندگان مجله وزین جنگ افزار بعیده که زاد تاریخو مطالعه نکردید.یکی از نمونه هاشم اینه که بجای دریای مازندران/کاسپین میفرمایید بحر خزر...!
شما همچین از کمونیسم یا سوسیالیسم حرف میزنید که انگار تروریست باشن.
افسر ارشد KGB بودن جرم هست؟
مگه ما هم تو کشورمون نداریم که جز حکومت قبلی بودن، الانم دارن به حکومت کنونی خدمت میکنن؟
راستی، از نظر شما ضد کمونیسم یعنی روشنکر؟؟؟
وضع رضایت مردم هم اگه منابعرو قبول ندارید برید از اونایی که زمانی اونجا بودن بپرسید.... نه اینکه بریدو منابع غربی طنز رو نگاه کنید.
حق اون کشور ها بود که نازی ها کشورشونو میگرفتنو سر تک تکشونو میبریدن. نمک به حروما...
آزادی از این بیشتر که حزب کمونیسم و سرمایه دار کنارز هم باشن؟ در حالی که تو غرب اسم کمونیسم هم نمیشه اوورد؟ اگه غیر اینه بفرمایین آزادی سیاسی چیه؟!
در رابطه با ممنوعیت زبانو این حرفای بی اساس، اتفاقا رادیو صدای مسکو در سال 1945 یا 46، خوب یادم نیست. یه زبون دیگه هم به برنامه هاشون اضافه کردن اونم زبان فارسی بود دوست عزیز. این فقط یه نمونه بود که براتون آوردم.
دوست عزیز جناب فرهادیان،
دنیا همینه. همه گرگن. اگه حواست نباشه به همه چی آدم چشم دارن. همه ی دنیا از غرب و شرق نه تنها به ایران، بلکه به همه کشورای دیگه چشم دارن.
شما بفرمایین بدی وضع حقوق بشر رو از کجا اندازه گرفتین؟ من خیلی کنجکاوم بدونم!
وضع شکننده ی اقتصادی روسیه = پروپاگوندای غرب!
خوب حقایق رو باید پذیرفت که ایران به بعضی ملل خودش ظلم کرده و میکنه. بقیه هم سو استفاده میکنن. این عادیه. اگه برعکسش هم پیش بیاد و ایرانعرضه داشته باشه هم همون کاریو میکنه که روسیه تزاری کرد.
شما که میفرمایین اکثریت ایران اصالتا ایرانی هستن، چطور این حرفو میزنید؟ بجز چند منطقه که زبارشون فارسی بوده و فقط کمی لهجه دارن ایرانی بودن. خیلی از استان های کشور ایران از یه نژاد دیگه هستن. الانم اگه فارسی حرف میزنن خوب بخاطر ظلمی هست که در حقشون شده از طرف حکومت مرکزی تو زمان های قبل. بطوری که کم کم زبونها دارن از بین میرن.
این تبعید به سیبری هم خوب افتاده تو دهن مردم.باز هم پروپاگوندای غرب!
گفتن حقایق اجنبی پرستی هست؟ نشون میده شما نمیخواین حرف راست رو بشنوین و حتما باید تهتون دروغ گفت. نه؟
الحق و الانصاف که بی عرضه تر از سیاست مداران قجر وجود نداشته و نداره. بی عرضه های بی غیرت خوش گذرون. مملکت رو به باد فنا دادن رفت.
اگه انتقاد رو انعکاس نده میگین خوب دولتیه دیگه... حالا که میده هم میگین بچه گول زنی هست. اینا دیگه چیکار کنن؟؟؟
مدودوف: روسیه مصر نیست
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
Re: مدودوف: روسیه مصر نیست
سلام
من واقعا نمی دونم عده ای چه طور می تونند خودشون رو ایرانی بدانند. پس با حساب جناب چکا اقدامات حزب منحله کومله و دمکرات در کردستان در اوایل انقلاب کار صحیحی بوده چون حکومت مرکزی دچار مشکل شده بود. پس اسراییل هم چون یک دوره تونست بخش هایی از کشورهای عربی رو تصرف کنه دیگه نباید با آن مقابله کرد چون میشی تروریست وحشی!!!!
ببخشید استفاده از نام قدیمی اون پهنه آبی چه ایرادی داره؟
کدام ظلم؟ما کدام بخش از داخل کشورمون رو به زور تصرف کردیم؟کردستان و یا خوزستان رو ویا شاید بلوچستان رو؟
میشه من بدونم ارتش گرجستان چقدر قدرت داشت که پیروزی بر اون رو عامل قدرتمند بودن روسیه می دانید؟کشوری که تمام دارایی اش تعدادی سوخوی ۲۵ است چگونه می تواند در مقابل سیل تانکها و هواپیماهای روسی مقاومت کند؟
می فرمایید از منابع غربی درباره روسیه قضاوت نکنیم. پس اگر اینطور باشد که رسانه ها خصوصا قبل از فروپاشی شوروی هیچ چیز جز خوبی و پیشرفت شوروی را بروز نمی دادند پس چطور یکهو این کشور استسنایی از هم پاشید؟
من کی گفتم روشنفکر بودن یعنی ضد کمونیست بودن؟من نگفتم کمونیست بودن یعنی تروریست بودن. اما نگاهی به اقدامات کمونیستها می تونه جالب توجه باشه. اقدامات سازمان اطلاعاتی شوروی در زمان استالین ،چکا هم پروپاگاندای غربه؟کشتار هزاران افسر و سرباز لهستانی و میلیونها دهقان و دامدار روس مخالف اشتراکی کردن هم دروغه؟دادگاه های ۱ ساعته استالین هم دروغه؟اقدامات جلادی به نام بریا هم دروغه؟اضهارات نیکیتا خورشچف درباره استالین هم دروغه؟اسناد متروخین هم پرپاگاندای غربه؟
شما واقعا نمیدونید چرا اکثر مردم جهان از کمونیست و سوسیالیسم فراری هستند؟نتیجه کمونیسم چه بوده در روسیه و چین و کره شمالی و کوبا و اروپای شرقی؟
اینجا هم باید به خبرگزاری تاس و روزنامه پراوادا و راشا تودی و رایا نوستی مراجعه کنیم؟
ببینم روسها به غیر از تولید اسلحه و موشک و فناوری های وابسته به آن در چه بخشی پیشرفت داشتند؟
اگر به قول شما اقتصاد روسیه اقتصادی قوی است چرا از ترس از دست دادن کمکهای اقتصادی غرب بارها قردادهای تسلیحاتی با ایران را کنسل کرد؟
در ضمن شما که روی روسها رو هم در روس پرستی کم کردید مقداری از زندگی در روسیه بگویید.
من واقعا نمی دونم عده ای چه طور می تونند خودشون رو ایرانی بدانند. پس با حساب جناب چکا اقدامات حزب منحله کومله و دمکرات در کردستان در اوایل انقلاب کار صحیحی بوده چون حکومت مرکزی دچار مشکل شده بود. پس اسراییل هم چون یک دوره تونست بخش هایی از کشورهای عربی رو تصرف کنه دیگه نباید با آن مقابله کرد چون میشی تروریست وحشی!!!!
ببخشید استفاده از نام قدیمی اون پهنه آبی چه ایرادی داره؟
کدام ظلم؟ما کدام بخش از داخل کشورمون رو به زور تصرف کردیم؟کردستان و یا خوزستان رو ویا شاید بلوچستان رو؟
میشه من بدونم ارتش گرجستان چقدر قدرت داشت که پیروزی بر اون رو عامل قدرتمند بودن روسیه می دانید؟کشوری که تمام دارایی اش تعدادی سوخوی ۲۵ است چگونه می تواند در مقابل سیل تانکها و هواپیماهای روسی مقاومت کند؟
می فرمایید از منابع غربی درباره روسیه قضاوت نکنیم. پس اگر اینطور باشد که رسانه ها خصوصا قبل از فروپاشی شوروی هیچ چیز جز خوبی و پیشرفت شوروی را بروز نمی دادند پس چطور یکهو این کشور استسنایی از هم پاشید؟
من کی گفتم روشنفکر بودن یعنی ضد کمونیست بودن؟من نگفتم کمونیست بودن یعنی تروریست بودن. اما نگاهی به اقدامات کمونیستها می تونه جالب توجه باشه. اقدامات سازمان اطلاعاتی شوروی در زمان استالین ،چکا هم پروپاگاندای غربه؟کشتار هزاران افسر و سرباز لهستانی و میلیونها دهقان و دامدار روس مخالف اشتراکی کردن هم دروغه؟دادگاه های ۱ ساعته استالین هم دروغه؟اقدامات جلادی به نام بریا هم دروغه؟اضهارات نیکیتا خورشچف درباره استالین هم دروغه؟اسناد متروخین هم پرپاگاندای غربه؟
شما واقعا نمیدونید چرا اکثر مردم جهان از کمونیست و سوسیالیسم فراری هستند؟نتیجه کمونیسم چه بوده در روسیه و چین و کره شمالی و کوبا و اروپای شرقی؟
اینجا هم باید به خبرگزاری تاس و روزنامه پراوادا و راشا تودی و رایا نوستی مراجعه کنیم؟
ببینم روسها به غیر از تولید اسلحه و موشک و فناوری های وابسته به آن در چه بخشی پیشرفت داشتند؟
اگر به قول شما اقتصاد روسیه اقتصادی قوی است چرا از ترس از دست دادن کمکهای اقتصادی غرب بارها قردادهای تسلیحاتی با ایران را کنسل کرد؟
در ضمن شما که روی روسها رو هم در روس پرستی کم کردید مقداری از زندگی در روسیه بگویید.
Old soldiers never die.They just fade away
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
وضع رضایت مردم هم اگه منابعرو قبول ندارید برید از اونایی که زمانی اونجا بودن بپرسید.... نه اینکه بریدو منابع غربی طنز رو نگاه کنید
یکی از اشنایان ما در روسیه پزشکی خوانده دو سال قبل ایران امد و از وضعیت بد اقتصادی و رفاه مردم می گفت.می گفت فقر بیداد می کنه! ولی از دانشگاهش راضی بود. درمورد خودکامگی پوتین و اینکه چطور رقبایش را از بین می برد هم زیاد خوانده ام.صرف وجود حزب که دلیل نیست.
حق اون کشور ها بود که نازی ها کشورشونو میگرفتنو سر تک تکشونو میبریدن. نمک به حروما...
قبول دارید استالین هم لنگه هیتلر بود؟ ماجرای قتل عام لهستانیها را که حتما می دانید ان زمان انداختند گردن نازیها اما الان دیگه لو رفته...به نظر من شوروی بدتر از نازیها بود.نمیشه از ان مردم توقع داشت به روس ها علاقه مند باشند.حتی امروزه هم احساسات ضد روسی در انجا به وفور یافت می شود.
شما بفرمایین بدی وضع حقوق بشر رو از کجا اندازه گرفتین؟ من خیلی کنجکاوم بدونم!
وضع شکننده ی اقتصادی روسیه = پروپاگوندای غرب!
سازمانی مستقل وجود داره به نام دیده بان حقوق بشر که هرچی باشه از ریانووستی قابل اعتمادتره و درباره وضعیت حقوق بشر در جهان گزارش میده.البته تعجب اور هم نیست از مامور سابق کا گ ب که نمیشه انتظار حقوق بشر داشت.
مشخصه که اقتصاد روسیه یک اقتصاد دولتی وابسته به صادرات اسلحه و انرژی است.مگر غیر این است؟؟ برن خدا را شکر کنند رابطه ایران با غرب خب نیست وگرنه خیلی بدتر از اینها میشد.
شما که میفرمایین اکثریت ایران اصالتا ایرانی هستن، چطور این حرفو میزنید؟ بجز چند منطقه که زبارشون فارسی بوده و فقط کمی لهجه دارن ایرانی بودن. خیلی از استان های کشور ایران از یه نژاد دیگه هستن. الانم اگه فارسی حرف میزنن خوب بخاطر ظلمی هست که در حقشون شده از طرف حکومت مرکزی تو زمان های قبل. بطوری که کم کم زبونها دارن از بین میرن.
شما مثل اینکه فرق زبان را با نژاد نمی دانید.اتفاقا بیشتر اقوام غیرفارسی زبان اصالت ایرانی دارند مثل کردها لرها بلوچ ها.شما هنوز مردم خودتون را نمی شناسید.الان هم فارسی به زور حرف نمی زنند بلکه برای ارتباط به ان نیاز دارند چون اکثر ایرانی ها فارسی زبان اند و ین زبان زبان رسمی و اداری ماست.محض اطلاع شما حکومت مرکزی ایران در زمانهای قبل خودشون فارس نبودند که بخواهند به اجبار بقیه را وادار به فارسی حرف زدن کنند اگر هم زبانهای محلی کم رنگ شده اند بخاطر مهاجرت مردم انها به شهرهای بزرگ است نه اینکه مجبور شده اند زبانشون را تغییر بدهند.
برای اینکه متوجه بشید میگم ، روسیه تا زمانی که حاکم گرجستان خودش پیشنهاد پیوستن به روسیه رو نداده بود نیروهاش رو تو گرجستان نیاورد ، وقتی که حاکم گرجستان از روسیه تقاضای تحت الحمایگی کرد ارتش تزار هم اومدن تو گرجستان ، دیگه این از بی کفایتی و بیخیال بودن شاهای ما بوده !
گفتم که این سناریو ساختگی و دروغین است زیرا روس ها از قبل به خاک ایران نظر داشته و در هرفرصتی اقدام به حمله می کردند و در گرجستان هم متوقف نشدند.مگر مناطق ارمنستان و اذربایجان و شروان و قره باغ برای روسیه دعوتنامه فرستاده بودند؟! در ضمن اگر در هر کشوری که قومی ادعای استقلال کنه کشور دیگری بخواهد حمله کند و انجا را تصرف کند و طبق ادعای شما کارش درست باشه پس با این حساب صدام هم متجاوز نبود چون به ندای خلق عرب پاسخ داد!
در مورد اقلیتهای دینی و مذهبی معمولا این مسایل رو در سطح کشور میسنجند نه منطقه ای !!! وگرنه اگر اینطوره ترکها هم باید از ما جدا بشن چون تو آذربایجان اکثریت هستند .در بحث زبان و مذهب ... اولا که گفتم ، الان که در روسیه آزادی مذهبی هست اما برخی هنوز دنبال اهداف تروریستی خودشون به اسم اسلام در منطقه ی چچن هستند
گفتم که شما مردم خودتون را نمی شناسید ومشکل اصلی هم همینجا است.شماکه به اذری میگی ترک و اینقدر نمی دانی که اذربایجان هزاران ساله که جز خاک ایرانه نه مثل روسیه که برای کشورگشایی سرزمین قوم دیگری را اشغال کرده! اذریها اقلیت زبانی هستند و نه اقلیت نژادی.مردم قفقاز از خون و خاک و فرهنگ و دین دیگری هستند و دلیلی ندارد که بخواهند الت دست یک مشت روس دائم الخمر وحشی باقی بمانند. اینکه شما انها را تروریست می دانی خب از دید روس هانگاه می کنی. مسلما مشکل این مردم با زبان خوش که حل نمیشه دشمن با زور امده توی خانه اش و با زور هم میره.درباره بی عرضگی ایران هم قبول دارم دولت ایران در گذشته و حال در مقابل روس ها ضعیف عمل کرده و ندای مرگ بر روسیه مردمش توجه نکرده.اگر ایران قوی تر بود می توانست حتی امروزه خیلی بازیگر مهمتری در منطقه باشه اما متاسفانه نیست.
چیزی که مسلمه نمیشه مردمی را تا ابد سرکوب کرد و انها را از اصلیتشون دور ساخت.الان اقای مدودوف میگه روسیه مصر نیست اما واقعا کسی فکرمی کرد مبارک اینطور راحت بره؟گفتم که دوره مشت اهنین تمام شده و روس ها ترسیده اند چون جزهمان مشت اهنین هنر دیگری ندارند.
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
نميدونم بعضي دوستان چرا انقدر دوست دارند فرافكني كنند و بحث رو به انحراف بكشند !
آقاي Typhoon
من اصلا در مورد مسايل فني و نظامي جنگ سال 2008 حرفي زدم كه شما دوباره سوالهاي كليشه اي تون از جنگ گرجستان رو پيش كشيده ايد !؟ من گفتم اگر اقتصاد روسيه انقدر كه دوستان ميفرمايند شكننده است بعد از يك جنگ و يك بحران اقتصادي عظيم كه خيلي از كشورها رو تا مرز ورشكستگي برد الان سرپا نبود .
چيزي كه من در كتابهاي تاريخي خوندم اينه كه بخاطر وضعيت بد معيشتي گرجي ها ترجيح دادند از ايران جدا بشن به روسيه بپيوندند .
موضوعي كه واضحه اينه كه در دوران جنگ جهاني دوم و جنگ سرد همه ي طرفها بطور انكار ناپذيري اقدام به جنايات جنگي و تصفيه هاي سياسي كردند ، شوروي هم از اين قاعده مستثني نيست . جناب Typhoon شما بهتر از هركسي ميدوني كه كار سازمانهاي اطلاعاتي در هر كشور چيه و اين سازمانها در هر كشوري وجود دارند .
جناب farhadian
عرض كردم كه وضعيت حقوق بشر در همه ي كشورها كم و بيش نامناسبه ، مگه آمريكا با اين همه ادعاي حقوق بشريش چند ماه پيش توسط همين شوراي حقوق بشر به نقض حقوق بشر محكوم نشد ؟!
همين اقتصاد دولتي بود كه تونست روسيه يا چين يا حتي كشور خودمون رو در برابر موج بحران اقتصادي مصون كنه . اقتصاد هر كشوري هم خوب به چيزهاي مشخصي وابسته است اينكه ديگه گفتن نداره
در مورد اين سناريوي ساختگي !! هم ميشه بگيد اگر ساختگيه چرا مورخهاي خودمون هم تاييدش كردن !؟! يا شايد شما به منابع مخفي دسترسي داري !!؟
آقاي Typhoon
من اصلا در مورد مسايل فني و نظامي جنگ سال 2008 حرفي زدم كه شما دوباره سوالهاي كليشه اي تون از جنگ گرجستان رو پيش كشيده ايد !؟ من گفتم اگر اقتصاد روسيه انقدر كه دوستان ميفرمايند شكننده است بعد از يك جنگ و يك بحران اقتصادي عظيم كه خيلي از كشورها رو تا مرز ورشكستگي برد الان سرپا نبود .
چيزي كه من در كتابهاي تاريخي خوندم اينه كه بخاطر وضعيت بد معيشتي گرجي ها ترجيح دادند از ايران جدا بشن به روسيه بپيوندند .
موضوعي كه واضحه اينه كه در دوران جنگ جهاني دوم و جنگ سرد همه ي طرفها بطور انكار ناپذيري اقدام به جنايات جنگي و تصفيه هاي سياسي كردند ، شوروي هم از اين قاعده مستثني نيست . جناب Typhoon شما بهتر از هركسي ميدوني كه كار سازمانهاي اطلاعاتي در هر كشور چيه و اين سازمانها در هر كشوري وجود دارند .
جناب farhadian
عرض كردم كه وضعيت حقوق بشر در همه ي كشورها كم و بيش نامناسبه ، مگه آمريكا با اين همه ادعاي حقوق بشريش چند ماه پيش توسط همين شوراي حقوق بشر به نقض حقوق بشر محكوم نشد ؟!
همين اقتصاد دولتي بود كه تونست روسيه يا چين يا حتي كشور خودمون رو در برابر موج بحران اقتصادي مصون كنه . اقتصاد هر كشوري هم خوب به چيزهاي مشخصي وابسته است اينكه ديگه گفتن نداره
در مورد اين سناريوي ساختگي !! هم ميشه بگيد اگر ساختگيه چرا مورخهاي خودمون هم تاييدش كردن !؟! يا شايد شما به منابع مخفي دسترسي داري !!؟
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
بر منکرش لعنت که در دوران جنگ سرد و جنگ دوم کا گ ب و سیا دست به اقدامات وحشتناکی زدند اما اقداماتی که سازمان چکا در دهه ۳۰ در روسیه صورت داد را چگونه می توان توجیه کرد؟آیا آن کوچ های اجباری بسیاری از اقوام غیر روس و سرکوبهای خونین هم جز وظایف یک سازمان اطلاعاتی است ؟آیا منشاء بسیاری از نارضایتی های فعلی در روسیه ریشه اش به همان تصفیه های خونین چکا در دهه ۳۰ برنمیگردد؟کدام سرویس اطلاعات غربی در حق مردم خود اینچنین جنایتهایی را مرتکب شده است؟به نظر من آن نیروها چیزی شبیه به اس اس و گشتاپوی آلمان نازی بودند که وظیفه شان نه تامین امنیت بلکه اجرای اوامر خون آشامانی مثل هیتلر و استالین بوده است.جناب چکا در صورت لزوم می توانید به سخرانی نیکیتا خروشچف سومین رهبر شوروی در ۲۵ اجلاس حزب کمونیست شوروی مراجعه کنید تا حدودی از زبان رهبر خود شوروی به عمق فاجعه حکومت استالین و سازمان چکا پی ببرید.ننگ بر سازمان اطلاعاتی که وسیله انتقام کشی عده ای از شهروندان خودش شود.سازمانی که باعث ایجاد رعب در بین شهروندان خود شود از نظر من فاقد هر گونه مشروعیت می باشد.
و ظاهرا در قاموس شما الان باید بسیاری از کشور های دنیا نوای استقلال طلبی رو از بسیار از ایالات خودشون بشنوند چون دوران مشکلات اقتصادی است.پس مفاهیم مثل میهن دوستی و وحدت هم برای دوران خوشی و رونق اقتصاد است.!!!!
و ظاهرا در قاموس شما الان باید بسیاری از کشور های دنیا نوای استقلال طلبی رو از بسیار از ایالات خودشون بشنوند چون دوران مشکلات اقتصادی است.پس مفاهیم مثل میهن دوستی و وحدت هم برای دوران خوشی و رونق اقتصاد است.!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
اگر مشكل شما با سازمانهاي اطلاعاتي شوروي فقط به اين تصفيه هاي دهه ي 30 ختم ميشد بازم خوب بود !
شما خودتان داريد در مورد دهه ي 30 صحبت ميكنيد ، دهه ي بعد از پيروزي انقلاب اكتبر ، اگر تاريخ انقلاب هاي مختلف رو مطالعه كرده باشيد متوجه ميشيد كه انقلاب به خاطر نفس راديكاليش هميشه در سالهاي بعد از پيروزي به پاره از تصفيه حسابها منتهي ميشه ، در مورد شوروي و انقلاب نسبتا خشن اكتبر اين وضع حادتر هم بود چراكه در حاليكه هنوز انقلاب سرخ سرجاش محكم نشده بود ارتشي بنام ارتش سفيد متشكل از وفاداران به تزار و زمين داران و سرمايه داراني كه زمينهاشون مصادره شده بود دست به آغاز جنگ داخلي شديدي بر عليه بلشويكها زدند كه در ادامه حتي پاي 14 كشور سرمايه داري رو هم به وسط كشيد ، مطمئنا در چنين وضعيت جنگي نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي انقلاب مجبور بودند هركسي رو كه با ائتلاف سرمايه دارها بود تصفيه كنند تا بقاي انقلاب تضمين بشه . علت ادامه ي اين تصفيه ها هم نگراني شوروي از بازگشت كشور به دوران جنگ داخلي با سرمايه دارهاي داخلي بود .
البته بايد اين نكته رو اضافه كنم كه قصد من به هيچ عنوان توجيه جنايات شوروي نيست ، چون در تاريخ هر كشوري نقاط سياه و تاريك وجود دارند ، اما بايد منصف بود و اقتضاي اون موقع رو هم در نظر گرفت ، يك طرفه پيش قاضي رفتن فايده اي نداره.
اما در مورد اظهاراتتون در رابطه با طهارت و پاكي سازمانهاي اطلاعاتي غربي كه بيش از پيش جهتگيري شما رو نشون ميده ، از بحث قتل عامهاي سرخ پوستان توسط آمريكايي ها در اوايل تاسيس كشور آمريكا كه بگذريم ميتونيد در مورد ماجراهايي مثل زنده زنده سوزاندن 80 نفر از فرقه ي داووديه توسط FBI ، زندانهاي متعدد سازمانهاي اطلاعاتي آمريكا در سراسر جهان ، آزمايشهاي بيولوژيكي سيا روي صدها شهروندان آمريكايي و كانادايي در دهه ي 80 ، حملات تروريستي 11 سپتامبر و ... تحقيق كنيد !
شما خودتان داريد در مورد دهه ي 30 صحبت ميكنيد ، دهه ي بعد از پيروزي انقلاب اكتبر ، اگر تاريخ انقلاب هاي مختلف رو مطالعه كرده باشيد متوجه ميشيد كه انقلاب به خاطر نفس راديكاليش هميشه در سالهاي بعد از پيروزي به پاره از تصفيه حسابها منتهي ميشه ، در مورد شوروي و انقلاب نسبتا خشن اكتبر اين وضع حادتر هم بود چراكه در حاليكه هنوز انقلاب سرخ سرجاش محكم نشده بود ارتشي بنام ارتش سفيد متشكل از وفاداران به تزار و زمين داران و سرمايه داراني كه زمينهاشون مصادره شده بود دست به آغاز جنگ داخلي شديدي بر عليه بلشويكها زدند كه در ادامه حتي پاي 14 كشور سرمايه داري رو هم به وسط كشيد ، مطمئنا در چنين وضعيت جنگي نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي انقلاب مجبور بودند هركسي رو كه با ائتلاف سرمايه دارها بود تصفيه كنند تا بقاي انقلاب تضمين بشه . علت ادامه ي اين تصفيه ها هم نگراني شوروي از بازگشت كشور به دوران جنگ داخلي با سرمايه دارهاي داخلي بود .
البته بايد اين نكته رو اضافه كنم كه قصد من به هيچ عنوان توجيه جنايات شوروي نيست ، چون در تاريخ هر كشوري نقاط سياه و تاريك وجود دارند ، اما بايد منصف بود و اقتضاي اون موقع رو هم در نظر گرفت ، يك طرفه پيش قاضي رفتن فايده اي نداره.
اما در مورد اظهاراتتون در رابطه با طهارت و پاكي سازمانهاي اطلاعاتي غربي كه بيش از پيش جهتگيري شما رو نشون ميده ، از بحث قتل عامهاي سرخ پوستان توسط آمريكايي ها در اوايل تاسيس كشور آمريكا كه بگذريم ميتونيد در مورد ماجراهايي مثل زنده زنده سوزاندن 80 نفر از فرقه ي داووديه توسط FBI ، زندانهاي متعدد سازمانهاي اطلاعاتي آمريكا در سراسر جهان ، آزمايشهاي بيولوژيكي سيا روي صدها شهروندان آمريكايي و كانادايي در دهه ي 80 ، حملات تروريستي 11 سپتامبر و ... تحقيق كنيد !
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی