پژو ۴۰۵ پانزده روز پس از تحويل آتش گرفت !

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: همه جا
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 221 بار

پژو ۴۰۵ پانزده روز پس از تحويل آتش گرفت !

پست توسط کلاغ kalaq »

پناه-آتش کم کم همه خودرو را در برمي گرفت، نشانه اش هم پلاستيک هاي ذوب شده اي بود که روي سر و گردن راننده مي ريخت و لباس هايش که اندک اندک داغ و داغ تر مي شد و کمي هم سوخته بود راننده هر چه سعي کرد تا کمربند ايمني را باز کند اثري نداشت، شايد هم نگاهش به شعله اي بود که حالا خودش را از کناره هاي در خودرو نشان مي داد. برادرش که قبل از او از خودرو خارج شده بود، دل در دلش نبود وقتي شعله ها را مي ديد و «حسين» را هم در حال تقلا کردن براي خروج از خودرو نظاره مي کرد. شايد او به عصر روز قبل حادثه فکر مي کرد که مسئول آن نمايندگي شرکت ايران خودرو، بعد از ۳ ساعت کار بر روي پژوي ۴۰۵ صفرشان، گفته بود، خيالتان راحت! «حسن» اما خيالش راحت نبود، چرا که برادر بزرگ تر را گرفتار مي ديد، آن هم درون خودرويي که حالا کم کم شعله هايش بيشتر و بيشتر مي شد.داخل خودرو، دستان «حسين» همچنان مشغول تلاش براي گشودن کمربند «ايمني» بود، شعله کم کم به خود کمربند رسيد، دست «حسين» باز هم ناتوان از باز کردن آن بود، اما تقدير اين بود که در آن سياهي شب کودک چند ماهه «حسين»، باز هم روي پدر را ببيند.کمربند ايمني سوخت، تا او بتواند از خودرو خارج شود و زنده بماند.اين چند سطر، بخشي از اتفاقاتي بود که به گفته «حسين شاهين فرد» راننده خودروي صفر کيلومتر ۴۰۵ که حدود ساعت ۳:۲۰ صبح روز گذشته، در محور مشهد- سرخس (۲۰ کيلومتري سرخس) اتفاق افتاد. جايي که يک «پژو ۴۰۵» که به گفته مالکش، تنها ۱۵ روز از تحويل گرفتن اش مي گذشت، ظرف چند دقيقه در آتش سوخت و شد آن چيزي که در تصوير مي بينيد.مالک اين خودروي آتش گرفته، روز گذشته در گفت وگو با خراسان گفت: يک شنبه شب پس از آن که خودرو را که براي گارانتي و سرويس اوليه به نمايندگي مجاز در ميدان ... مشهد برده بود، تحويل گرفتم، به اتفاق برادرم عازم سرخس شديم. وي افزود: حدود ساعت ۳:۲۰ بامداد دوشنبه در حالي که حدود ۲۰ کيلومتر تا سرخس فاصله داشتيم ناگهان گرماي شديدي را از کنار در خودرو احساس کردم که اين امر باعث شد خودرو را در حاشيه جاده متوقف کنم.«شاهين فرد»، اضافه کرد: برادرم موفق شد از خودرو خارج شود اما شعله هاي آتش بيشتر مي شد و همين هم باعث ذوب شدن پلاستيک هاي سقف خودرو و پاشيدن آن ها بر روي سر و گردن من شد ولي قادر نبودم کمربند ايمني را باز کنم.وي تصريح کرد: لحظاتي بعد همزمان با سوختن بخشي از لباس هايم، کمربند ايمني هم سوخت و توانستم با سرعت از خودرو خارج شوم و ۲ يا ۳ دقيقه بعد هم اتومبيل منفجر شد.وي در برابر اين سوال که پليس و آتش نشاني چه زماني به سراغ وي آمده اند، مدعي شد: در تماس با پليس راهنمايي و رانندگي آن ها اعلام کرده اند که اين حادثه به آن ها ارتباطي ندارد. وي افزود: نيروهاي آتش نشاني هم پس از آن مراجعه کردند که با يکي از دوستانم تماس گرفتم و به اين ترتيب آن ها حدود ۲۰ دقيقه بعد از سوختن خودرو خود را به محل حادثه رساندند. وي درباره علت آتش سوزي هم گفت: تاکنون علت آن تعيين نشده است و هم اکنون در حال انجام روند امور مربوطه هستم.
 تصویر 

منبع:
روزنامه خراسان مشهد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

Re: پژو ۴۰۵ پانزده روز پس از تحويل آتش گرفت !

پست توسط kalafe2006 »

با با ایران خودرو کیفیت محصولاتش یورو30 این وصله ها بهش نمی چسبه. شانس آورده ماشین خارجی نخریده و الا قبل از آتش گرفتن منفجر میشده ماشین های ایرانی همشون استاندارد فضایی دارن
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”