پيكر آيتالله قزويني بعد از 17 سال سالم از قبر خارج شد...
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
Re: پيكر آيتالله قزويني بعد از 17 سال سالم از قبر خارج شد..
جناب sinaset.
بنده با این بخش از حرف های شما موافقم که اصل موضوع را نباید فراموش کرد و باید به دنبال منشا و حقیقت دین بود.
اما اینکه بگوییم چون چنین چیزی برای افراد خاصی پیدا نشده نمی تواند دلیل محکمی بر انجام نشدن آن باشد.
بنده به شخصی که خودم نام بردم اصلا کاری ندارم , بر فرض وجود حقیقی هم نداشته اما بارها این مسئله تکرار شده و اتفاق افتاده است...
حال که مستند دقیقی از آن در دست نیست دیگر نمی توان گفت امکان وجودش صفر است...
همچنین در ابتدای صحبت هایم عرض کردم بنده نیز نگاه کاملی به اطرافم با علم دارم و می دانم جواب هر سوالی یک روزی پیدا خواهد شد اما مطمئنم در آن صورت نیز جواب گفته شده با اصل موضوع فاصله زیادی دارد.
به هر حال اگر بنا به دریافت نشانه های خداوند باشد همه چیز می تواند در این راه مفید باشد و البته کتب آسمانی خصوصا قرآن از همه بالاتر.
اما کسی که بخواهد به صرف یک دروغ از دین خودش چشم بپوشد و یا گمراه گردد دیگر نمی تواند بهانه ای را داشته باشد , خدواند متعال عقل را به همه انسان ها داده است تا خوب و بد را ببینند و تصمیم بگیرند.
بنده نیز انسان متعصبی به دین نیستم اما برخی از موضوعات برایم انکارنشدنی است.
در هر حال این نظر بنده است و به نظر شما هم احترام می گذارم و از آنجا که ادامه این گونه بحث ها به جایی نمی رسد بنده نیز آن را ادامه نخواهم داد.
موفق باشید.
بنده با این بخش از حرف های شما موافقم که اصل موضوع را نباید فراموش کرد و باید به دنبال منشا و حقیقت دین بود.
اما اینکه بگوییم چون چنین چیزی برای افراد خاصی پیدا نشده نمی تواند دلیل محکمی بر انجام نشدن آن باشد.
بنده به شخصی که خودم نام بردم اصلا کاری ندارم , بر فرض وجود حقیقی هم نداشته اما بارها این مسئله تکرار شده و اتفاق افتاده است...
حال که مستند دقیقی از آن در دست نیست دیگر نمی توان گفت امکان وجودش صفر است...
همچنین در ابتدای صحبت هایم عرض کردم بنده نیز نگاه کاملی به اطرافم با علم دارم و می دانم جواب هر سوالی یک روزی پیدا خواهد شد اما مطمئنم در آن صورت نیز جواب گفته شده با اصل موضوع فاصله زیادی دارد.
به هر حال اگر بنا به دریافت نشانه های خداوند باشد همه چیز می تواند در این راه مفید باشد و البته کتب آسمانی خصوصا قرآن از همه بالاتر.
اما کسی که بخواهد به صرف یک دروغ از دین خودش چشم بپوشد و یا گمراه گردد دیگر نمی تواند بهانه ای را داشته باشد , خدواند متعال عقل را به همه انسان ها داده است تا خوب و بد را ببینند و تصمیم بگیرند.
بنده نیز انسان متعصبی به دین نیستم اما برخی از موضوعات برایم انکارنشدنی است.
در هر حال این نظر بنده است و به نظر شما هم احترام می گذارم و از آنجا که ادامه این گونه بحث ها به جایی نمی رسد بنده نیز آن را ادامه نخواهم داد.
موفق باشید.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
hesam007 نوشته شده:sinaset نوشته شده:sinaset نوشته شده:
[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial Narrow]دوست عزیز [FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial Narrow]
[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial Narrow]شما آیه از قرآن خواستید، بنده دوتا آیه مبنی بر زنده بودن شهدابراتون گذاشتم. مدرک خواستید من هم یه فیلم از یه شهید که بعد از 22 سال سالم اززیر خاک بیرون آورده شده بود رو براتون گذاشتم (که از بیاناتتون مشخصه که تماشانکردیش). حالا اومدید میگید ثابت کنید یاران شهید امام خمینی زنده هستند؟!؟! خوببرادر من بشین اون فیلم با حجم به این کمی رو نگاه کن انقدر بهونه ی بنیاسراییلی نیار دیگه...
سلام بر شما دوست عزیز.
چرا پستتون رو مطالعه کردم ، فیلم رو هم دیدم .
منظور ایه اون چیزی نیست که شما فکر می کنید .
بهتر ان بود که به کتاب های تفسیری مراجعه می کردید .
مفهوم کلی ایه این است که شهیدان نمرده اند و انان نزد خدا هستن در واقع در این دنیا نیستن و در ان دنیا حاضر هستن ( پس زنده هستن در ان دنیا)
به این قسمت تفسیر المیزان توجه فرمایید...
"دقت در آيات سابق اين معنا را بخوبى روشن ميسازد چون مىفهماند كه تمام شخصيت انسان بدن نيست، كه وقتى بدن از كار افتاد شخص بميرد و با فناى بدن و پوسيدن و انحلال تركيبهايش و متلاشى شدن اجزائش، فانى شود، بلكه تمام شخصيت آدمى به چيز ديگرى است، كه بعد از مردن بدن باز هم زنده است"
معنا و مفهوم کاملا واضع است
دوست خوبم شما به پست من عنایت نفرمودید .
من گفتم اگر چنین است پس باید جسد پیامبران و امامان ( که در گذشته از دنیا رفتن هنوز باشد) چون انها از لحاظ درجه ایمانی والاتر بودن ....( همچینین در عصر حاضر امام خمینی (ره ) و یاران شهید وفادارنشون چون شهید مطهری و بهشتی و ....) باید باقی مانده باشد .
بازم می گم اینکه چرا جسد این انسان ها عالم و شهید پس مرگ پوسیده نمی شوند ،می تونه دلیل مختلف داشته .
نمی تونیم بگیم کار خدا بود.
به هر حال چیزی که مشخصه همه این ها جزو امتحانات الهی است که در اخرت مشخص خواهد شد .
باتشکر

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
فکر کنم مطلب زیر تا حد زیادی به درک موضوع کمک کند :
جسدی سالم پس از 900 سال!
آشكار شدن آرامگاه شیخ صدوق و پدیدار شدن جسد او
آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگهای خوارزمیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شد و سالها در زیر تودههای خاك پنهان گردیده بود.
در حدود سال 1238 هجری قمری، سیل عظیمی آمد و تمام اراضی مزروعی و باغات اطراف شهرری را آب فرا گرفت و بعضی از مناطق را تخریب نمود كه در این حادثه، واقعه عجیبی نیز اتفاق افتاد و بعد از سالیانی طولانی قبر مطهر شیخ صدوق منكشف شده و بدن شریف وی تازه و معطر و كاملا سالم و بدون هیچگونه تغییر و عیب و نقصی هویدا گردید كه تفصیل این واقعه را بسیاری از بزرگان در كتب خود، مانند:
خوانساری در كتاب روضات، تنكابنی در كتاب قصص العلمأ، مامقانی در كتاب تنقیح المقال، خراسانی در كتاب منتخب التواریخ، قمی در كتاب فوائد الرضویه و رازی در كتاب اختران فروزان ری و همچنین در مقدمه كتب مرحوم صدوق، از جمله كتاب كمال الدین صدوق و مقدمه كتاب خصال صدوق نقل نمودهاند.
وقتی كه برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده كردند كه تمام اعضاء بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیكو آرمیده بود!
اما شرح واقعه چنین است:
باغ مستوفی در اطراف شهرری، یكی از باغاتی بود كه در آنجا زراعت میكردند. اتفاقا سیل عظیمی آمد و تمامی اراضی مزروعی را آب فراگرفت و بسیاری از مكانها را تخریب نمود.
بر اثر آب باران، حفره و شكافی عمیق، در باغ مستوفی نیز پدید آمد. هنگامی كه به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد كه آب قسمتی از آن را تخریب كرده بود.
وقتی كه برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده كردند كه تمام اعضأ بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیكو آرمیده بود! و هنوز اثر خضاب كردن بر ناخنهایش مشهود بود! و ناخنهای یك دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود و محاسن شریفش روی سینهاش ریخته بود و بدن چنان سالم و تازه بود كه چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمده است و فقط رشتههای نخ پوسیده كفن كه از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاك ریخته بود!
این خبر در شهرری و تهران، به سرعت دهان به دهان گشت؛ و مردم فورا به سلطان وقت اطلاع دادند. به دستور سلطان، سریعا گروهی از علمأ و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، كه در بین ایشان مرحوم حاج آقا محمد آل آقا كرمانشاهی و مرحوم میرزا ابوالحسن جلوه، حكیم گرانمایه آن روزگار و مرحوم آیة الله ملا محمد رستم آبادی و مرحوم علامه سید محمود مرعشی نجفی حضور داشتند؛ انتخاب و برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا كردند و وارد سرداب شدند و پس از تایید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به تفحص و جستجو نمودند.
با تفحص و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند كه بر روی آن چنین نوشته شده است:
هذا المرقد العالم الكامل المحدث، ثقة الامحدثین، صدوق الطایفه، ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.
پس از بررسیهای كامل و پیدا شدن این سنگ نبشته و تایید علمأ و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد مطهر شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند؛ و لذا دستور دادند، سرداب را بازسازی كنند و در آن را بستند و حفره پدید آمده را نیز مرمت كردند و بنایی مناسب بر آن ساختند و به بهترین وجه تزیین و آیینه كاری نمودند.
مرحوم آیة الله مرعشی نجفی كلامی را نیز در ادامه بیان میدارند كه:
مرحوم پدرم، علامه سید محمد مرعشی نجفی میفرمودند:
من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم كه تقریبا پس از نهصد سال كه از مرگ و دفن شیخ صدوق میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
آری این چنین است سرانجام عاشقان و دلدادگان کوی حضرت دوست که مس وجود خود را با کیمیای محبت او به طلا مبدل ساختند.
منبع:
مقدمه كتاب من لا یحضره الفقیه و کتاب روضات الجنات خوانساری.
جسدی سالم پس از 900 سال!

آشكار شدن آرامگاه شیخ صدوق و پدیدار شدن جسد او
آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگهای خوارزمیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شد و سالها در زیر تودههای خاك پنهان گردیده بود.
در حدود سال 1238 هجری قمری، سیل عظیمی آمد و تمام اراضی مزروعی و باغات اطراف شهرری را آب فرا گرفت و بعضی از مناطق را تخریب نمود كه در این حادثه، واقعه عجیبی نیز اتفاق افتاد و بعد از سالیانی طولانی قبر مطهر شیخ صدوق منكشف شده و بدن شریف وی تازه و معطر و كاملا سالم و بدون هیچگونه تغییر و عیب و نقصی هویدا گردید كه تفصیل این واقعه را بسیاری از بزرگان در كتب خود، مانند:
خوانساری در كتاب روضات، تنكابنی در كتاب قصص العلمأ، مامقانی در كتاب تنقیح المقال، خراسانی در كتاب منتخب التواریخ، قمی در كتاب فوائد الرضویه و رازی در كتاب اختران فروزان ری و همچنین در مقدمه كتب مرحوم صدوق، از جمله كتاب كمال الدین صدوق و مقدمه كتاب خصال صدوق نقل نمودهاند.
وقتی كه برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده كردند كه تمام اعضاء بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیكو آرمیده بود!
اما شرح واقعه چنین است:
باغ مستوفی در اطراف شهرری، یكی از باغاتی بود كه در آنجا زراعت میكردند. اتفاقا سیل عظیمی آمد و تمامی اراضی مزروعی را آب فراگرفت و بسیاری از مكانها را تخریب نمود.
بر اثر آب باران، حفره و شكافی عمیق، در باغ مستوفی نیز پدید آمد. هنگامی كه به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد كه آب قسمتی از آن را تخریب كرده بود.
وقتی كه برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده كردند كه تمام اعضأ بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیكو آرمیده بود! و هنوز اثر خضاب كردن بر ناخنهایش مشهود بود! و ناخنهای یك دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود و محاسن شریفش روی سینهاش ریخته بود و بدن چنان سالم و تازه بود كه چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمده است و فقط رشتههای نخ پوسیده كفن كه از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاك ریخته بود!

این خبر در شهرری و تهران، به سرعت دهان به دهان گشت؛ و مردم فورا به سلطان وقت اطلاع دادند. به دستور سلطان، سریعا گروهی از علمأ و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، كه در بین ایشان مرحوم حاج آقا محمد آل آقا كرمانشاهی و مرحوم میرزا ابوالحسن جلوه، حكیم گرانمایه آن روزگار و مرحوم آیة الله ملا محمد رستم آبادی و مرحوم علامه سید محمود مرعشی نجفی حضور داشتند؛ انتخاب و برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا كردند و وارد سرداب شدند و پس از تایید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به تفحص و جستجو نمودند.
با تفحص و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند كه بر روی آن چنین نوشته شده است:
هذا المرقد العالم الكامل المحدث، ثقة الامحدثین، صدوق الطایفه، ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.
پس از بررسیهای كامل و پیدا شدن این سنگ نبشته و تایید علمأ و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد مطهر شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند؛ و لذا دستور دادند، سرداب را بازسازی كنند و در آن را بستند و حفره پدید آمده را نیز مرمت كردند و بنایی مناسب بر آن ساختند و به بهترین وجه تزیین و آیینه كاری نمودند.
مرحوم آیة الله مرعشی نجفی كلامی را نیز در ادامه بیان میدارند كه:
مرحوم پدرم، علامه سید محمد مرعشی نجفی میفرمودند:
من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم كه تقریبا پس از نهصد سال كه از مرگ و دفن شیخ صدوق میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
آری این چنین است سرانجام عاشقان و دلدادگان کوی حضرت دوست که مس وجود خود را با کیمیای محبت او به طلا مبدل ساختند.
منبع:
مقدمه كتاب من لا یحضره الفقیه و کتاب روضات الجنات خوانساری.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
- سپاسهای ارسالی: 5009 بار
- سپاسهای دریافتی: 2658 بار
سلام خدمت دوست عزیز Mil@d
آقا میلاد من نمیخوام خیلی راجع به اون کلیپ بحث کنم چون ظاهرا قبلا بحثش شده با شما هم موافقم که باید حرفمون با سند و مدرک باشه، من خودم هم نمیتونم روی فیلم حساب کامل باز کنم چون خودم اونجا نبودم. ولی آنچه که از تصاویر بر میاد (لباس خاکی بسیجی، نوشتن نام شهید، کشیدن پرچم کشورمون دورش و نگاه های حیرت زده ی بقیه) اینه که ایشون شهید جنگ تحمیلی هستند که سالم موندن. ستاد نیرو های مسلح هم باید تکذیب کنه چون همونطور که هممون میدونیم بسیاری از مردم ما خرافاتی اند و هر روز به هر دلیلی دنبال رمال و فالگیر و جادوگر و اینجور چرت و پرت ها هستند، کافیه که یه همچین خبری هم در میانشون بپیچه که دیگه واویلا.
نمونه اش هم عکسی مربوط به چند سال پیشه که آثار آب ناودان یکی از خانه ها رو شبیه به تصویر حضرت عباس دونستند و برای شفا دست و چادر میکشیدند روش!

در مورد قضیه آیت الله قزوینی هم مدرک مطمئنی نیست ولی همونطور که برای صحبت های چند تا از دوستان که ماجراهایی رو تعریف کردند مدرک مطمئنی نیست.
ضمنا از توضیحات دوست عزیز sinaset هم تشکر میکنم

آقا میلاد من نمیخوام خیلی راجع به اون کلیپ بحث کنم چون ظاهرا قبلا بحثش شده با شما هم موافقم که باید حرفمون با سند و مدرک باشه، من خودم هم نمیتونم روی فیلم حساب کامل باز کنم چون خودم اونجا نبودم. ولی آنچه که از تصاویر بر میاد (لباس خاکی بسیجی، نوشتن نام شهید، کشیدن پرچم کشورمون دورش و نگاه های حیرت زده ی بقیه) اینه که ایشون شهید جنگ تحمیلی هستند که سالم موندن. ستاد نیرو های مسلح هم باید تکذیب کنه چون همونطور که هممون میدونیم بسیاری از مردم ما خرافاتی اند و هر روز به هر دلیلی دنبال رمال و فالگیر و جادوگر و اینجور چرت و پرت ها هستند، کافیه که یه همچین خبری هم در میانشون بپیچه که دیگه واویلا.
نمونه اش هم عکسی مربوط به چند سال پیشه که آثار آب ناودان یکی از خانه ها رو شبیه به تصویر حضرت عباس دونستند و برای شفا دست و چادر میکشیدند روش!

در مورد قضیه آیت الله قزوینی هم مدرک مطمئنی نیست ولی همونطور که برای صحبت های چند تا از دوستان که ماجراهایی رو تعریف کردند مدرک مطمئنی نیست.

[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 3405 بار
- سپاسهای دریافتی: 5807 بار
بخاطر دارم چندین سال قبل در شهر خمین زمانی که یک لورد برای کندن زمینی مشغول کار بود یک جسد مطهر و نورانی در خاک پدیدار شد
راننده به مردم خبر داد امدند و افرادی که تبحر داشتند شجره نامه ایشان را خواندند که یکی از امام زادگان بود و جسد ایشان مربوط می شد به 700 سال قبل جسدی کاملا سالم که جوانی بودند بیست و چند ساله و دارای ریش و صورتی بسیار نورانی من زمانی به انجا رفتم که مشغول ساختن معجر و حرم برای ایشان بودند اما یک عکس که مربوط به زمانی که تازه پیکر مطهر ایشان کشف شده و توسط خود مردم گرفته شده بود و مردم هم اطراف ان بودند دیدم که بر پارچه سبز قبر مطهر نصب شده بود یک دست نورانی که از خاک بیرون امده بود پارسال به اصفهان مسافرت کردم یاد ایشان افتادم و به خمین رفتم چون چند سالی از ان واقعه می گذشت حتی بعض حیابان ها راهم بیاد نمی اوردم از چند نفر پرسیدم بالاخره یک مرد مسن فهمید من در پی یافتن کدام امام زاده هستم ادرس را به من گفت و من به ان زیارتگاه که اکنون تقریبا کامل شده رفتم وقتی از شهر خمین باز می گشتم با خودم گفتم ان حضرت این حقیر را برای زیارتشان دعوت فرمود و الا کجا بعد از این سالها من در اصفهان یکباره به یاد ایشان افتادم بهر حال ان عکس ( شاید عکس های دیگری هم بوده من ندیده ام) حتما هنوز موجود است و اگر کسانی برای زیارت ایشان به خمین سفر کردند شاید اگر درخواست کنند و البته در این زمان اجازه ی رویت باشد بتوانند عکس ان دست مطهر را مشاهده کنند

راننده به مردم خبر داد امدند و افرادی که تبحر داشتند شجره نامه ایشان را خواندند که یکی از امام زادگان بود و جسد ایشان مربوط می شد به 700 سال قبل جسدی کاملا سالم که جوانی بودند بیست و چند ساله و دارای ریش و صورتی بسیار نورانی من زمانی به انجا رفتم که مشغول ساختن معجر و حرم برای ایشان بودند اما یک عکس که مربوط به زمانی که تازه پیکر مطهر ایشان کشف شده و توسط خود مردم گرفته شده بود و مردم هم اطراف ان بودند دیدم که بر پارچه سبز قبر مطهر نصب شده بود یک دست نورانی که از خاک بیرون امده بود پارسال به اصفهان مسافرت کردم یاد ایشان افتادم و به خمین رفتم چون چند سالی از ان واقعه می گذشت حتی بعض حیابان ها راهم بیاد نمی اوردم از چند نفر پرسیدم بالاخره یک مرد مسن فهمید من در پی یافتن کدام امام زاده هستم ادرس را به من گفت و من به ان زیارتگاه که اکنون تقریبا کامل شده رفتم وقتی از شهر خمین باز می گشتم با خودم گفتم ان حضرت این حقیر را برای زیارتشان دعوت فرمود و الا کجا بعد از این سالها من در اصفهان یکباره به یاد ایشان افتادم بهر حال ان عکس ( شاید عکس های دیگری هم بوده من ندیده ام) حتما هنوز موجود است و اگر کسانی برای زیارت ایشان به خمین سفر کردند شاید اگر درخواست کنند و البته در این زمان اجازه ی رویت باشد بتوانند عکس ان دست مطهر را مشاهده کنند

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
من هم شنیده ام که میگن وقتی جنازه سالم میماند که دریک جایی جنازه را به امانت بگذارند جنازه سالم میماند
وهرکی تو این دنیا با قدرت خداوند امکان پذیره بعضی ازدوستان به چه چیزی شک میکنند دوستان هم چند مثال زدن که شیخ صدوق رحمه الله علیه نمونه بارز ان است
وهرکی تو این دنیا با قدرت خداوند امکان پذیره بعضی ازدوستان به چه چیزی شک میکنند دوستان هم چند مثال زدن که شیخ صدوق رحمه الله علیه نمونه بارز ان است
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
پس نمیشه فورآ بگیم این کار خدا بود .
جمله ای پر اشتباه. همچنین اشتباه است " احتمالاً دلیلش را هنوز ما کشف نکرده ایم و ممکن است دلیلی داشته باشد"
ما اساس اثبات خدا را بر برهان علیت نیز به اتمام برده ایم، و خودمان را معتقد بر داشتن علت برای هر معلول میدانیم. بنابراین باید معتقد باشیم هر چیزی علتی دارد و نباید بگوییم ممکن است دلیلی داشته باشد، مگر شما معتقد هستید بعضی اتفاقات و مسائل بدون دلیل هستند؟

دوم آنکه، آیا در نظر شما آن معلول که علتش روشن شد، خارج از اراده خدا بوده است؟ مثلا 2 + 2 میشود چهار به دلایل استدلال ریاضیات و این امر ارتباطی به اراده خدا ندارد. یا مثلا سبزه از دانه رشد میکند و این در زیست کشف شده است و ارتباط با امر خدا ندارد؟
بر عکس، در خود قرآن بارها این دلایل بیان شده حتی برخی مواردش برای نخستین بار و با استناد به اونها اشاره کرده به بحث نشد ها که خود دلیلی بر وجود و قدرت خداست. حالا ما داریم اینجا کاملاً از همین استدلال نتیجه گیری برعکس می کنیم که این دلیلش فقط تنبل بودن ذهن ما در پویش موضوع و حل نکردن معادلات موجود است.
چطور خدایی که با علت و معلول اثباتش کردیم را در اموراتی که به علتشان دست یافته ای بی ارتباط میکنیم؟
آیا اساساً هر آنچه علتش کشف شد به معنای آن است خدا بر آن قادر نیست؟
قطعا دلیل سالم باقی ماندن اجساد در خاک پس از مدت ها، روزی توسط علوم زیستی کشف خواهد شد! اما این معنایش خارج از اراده خدا بودن این امر نیست!
ساده ترین مثال در این باب همان آزمایش قطرات آب و ساختار مولکولیشون هست و اینکه درصد عمده ای از بدن ما را آّب تشکیل میدهد! آیا اگر روزی علت تاثیر اصوات مختلف بر مولکول های آب را شنیدیم باید از باوری که اکنون بر مبنای آزمایش ها به دست آوردیم تردید کنیم و بگیم مربوط به اراده خدا نیست و دلیل داره!
اصلا مگر در جایی گفته شده آنچه به اراده خدا رخ میدهد قرار است بدون دلیل باشد؟
تعجبم دوستان چطور به این سادگی از کنار موضوع گذشته و غفلت دارند. تکرر جملات جنبه تاکیدی داشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
آشنایی با قلب و بیماری های آن
topic-t70239.html
آشنایی با گیاهان دارویی
forum-f70.html
آشنایی با داروهای گیاهی
topic-t73245.html
آشنایی با زیست شناسی حیوانات
forum-f196.html
آشنایی با موارد زمین شناسی
topic-t71820.html
موفق باشید

آشنایی با قلب و بیماری های آن
topic-t70239.html
آشنایی با گیاهان دارویی
forum-f70.html
آشنایی با داروهای گیاهی
topic-t73245.html
آشنایی با زیست شناسی حیوانات
forum-f196.html
آشنایی با موارد زمین شناسی
topic-t71820.html
موفق باشید

مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
عزیزان این بحث های الکی رو پایان بدید.
من خودم اصالتا اهل روستای بیزکی شهرستان جویبار هستم... غزیزانی که منکر این قضایا میشن تشریف بیارن روستای ما خودشون به صورت رو در رو با بسیاری از افرادی که جنازه یه خانوم رو به صورت تقریبا سالم بعد از حدود 15 سال از مرگ ایشان از داخل قبر خارج کردن رو ببینند.
من عکسی از این بنده خدا ندارم ولی اگه پیدا کردم براتون می ارم. حتی یک سری از جوان های مثل شما که باور نمی کردن شبانه اومدن و اون بنده خدا رو دو باره نبش قبر کردند تا ببینند و البته به اون ها ثابت هم شد.
برای اثبات این حرفها هم می تونین از امام جمعه جویبار موضوع رو جویا بشین.
در اخر هم یادتون باشه علم ناقص بشری نمی تونه همه چیز رو برای عقل ناقص ما توجیح کنه.
من خودم اصالتا اهل روستای بیزکی شهرستان جویبار هستم... غزیزانی که منکر این قضایا میشن تشریف بیارن روستای ما خودشون به صورت رو در رو با بسیاری از افرادی که جنازه یه خانوم رو به صورت تقریبا سالم بعد از حدود 15 سال از مرگ ایشان از داخل قبر خارج کردن رو ببینند.
من عکسی از این بنده خدا ندارم ولی اگه پیدا کردم براتون می ارم. حتی یک سری از جوان های مثل شما که باور نمی کردن شبانه اومدن و اون بنده خدا رو دو باره نبش قبر کردند تا ببینند و البته به اون ها ثابت هم شد.
برای اثبات این حرفها هم می تونین از امام جمعه جویبار موضوع رو جویا بشین.
در اخر هم یادتون باشه علم ناقص بشری نمی تونه همه چیز رو برای عقل ناقص ما توجیح کنه.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
hesam007 نوشته شده:سلام خدمت دوست عزیز Mil@d![]()
دوست عزیز خرافات و این جور اراجیف و مردم بیسوادی که دچار این جهل میشن رو خواهشن وارد این بحث نکنید. خدا مارو از شر شیطان و انحراف نجات بده.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
- محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
- سپاسهای ارسالی: 5009 بار
- سپاسهای دریافتی: 2658 بار
airplane نوشته شده:
دوست عزیز خرافات و این جور اراجیف و مردم بیسوادی که دچار این جهل میشن رو خواهشن وارد این بحث نکنید. خدا مارو از شر شیطان و انحراف نجات بده.
شما از کجای صحبت من متوجه شدید که من میخوام پای اون بحث الکی رو (که خودم هم با نام "چرت و پرت" ازش یاد کرده بودم) رو باز کنم؟ آقای Mil@d یه صحبتی فرموده بودند من هم مخاطب اصلیم ایشون بود.
صد البته که ما هم دعای آخری شما رو میکنیم.

- سپاسهای ارسالی: 2851 بار
- سپاسهای دریافتی: 2041 بار
sinaset نوشته شده:پس اگر چنین بود ، الان باید جنازه حضرت محمد (ص) و یا حضرت علی (ع) و یا همه پیامبران و معصومین سالم مونده باشن.
اگر این مسئله ی سالم ماندن جسد حقیقت داشته باشد چرا که نه؟
مگر استغفرالله کسی قبر پیامبر(ص) یا امامان(ع) را نبش قبر کرده؟
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.