بازهم یک کودک آزاری دیگر در تهران +عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 63 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

Re: بازهم یک کودک آزاری دیگر در تهران +عکس

پست توسط melika.b »

airplane نوشته شده:
Helios نوشته شده:
خداوند در خلقت انسان بخودش هم تبریک گفته

ببخشید، اون موقعی که خداوند داشتند به خودشون تبریک میگفتند شما اونجا تشریف داشتید؟

نهدوست عزیز.اما مسلمانها یه کتاب دارن به نام قران که اگه بری توش بگردی می تونی این کلام رو ببینی.

فعلا که نشون دادن اشرف مخلوقات نیستند.و همینکه فکر می کنن اشرف مخلوقاتن به خودشون اجازه هر کاریو میدن!
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
سپاس‌های ارسالی: 1369 بار
سپاس‌های دریافتی: 1309 بار

پست توسط امیر جمالی »

ببخشید، اون موقعی که خداوند داشتند به خودشون تبریک میگفتند شما اونجا تشریف داشتید؟[/quote]

دوست عزیز من ! در ابتدا ورودت را به سایت زیبا و جذاب سنترال تبریک عرض میکنم و بعد به عرض برسانم که هیچ لزومی نیست که برای شنیدن سخن خداوند و اینکه وی چه فرموده اند حتما" باید آنجا تشریف داشته باشین ، در ثانی بقول دوست عزیزم که قبلا" به شما پاسخ دادند ما مسلمانها کتابی داریم که پر از سخنان خداوند بزرگ است و برای شنیدن سخنش و آنچه که خطاب به ما میفرماید همین بس که بقول بزرگش اولو الابصار باشیم. در بعد سوره مبارکه تین را هم قرائت بفرمایید خالی از لطف نیست . با تشکر

و دوست عزیز melika.b

اگر نگاهی کوتاه به آیات 30 تا 35 سوره مبارکه بقره بیندازید متوجه اشتباهتان( البته مرا ببخشید)در این زمینه خواهید شد .
آن زمان که خداوند خبر آفریدن انسان را به فرشتگان مقربش داد آنها اعتراض کردند و گفتند آیا میخواهی انسانی را بیافرینی که در زمین فساد کند و خون بریزد و خداوند در پاسخ سوالشان که شاید مثل فرموده شما باشد که - فعلا" که انسان اشرف مخلوقات نیست - فرمودند : من به چیزی علم دارم که شما از آن نا آگاهید .

پس خداوند با وجود علم به ماهیت انسان و اینکه چه کار میکند و چه خواهد کرد انسان را آفرید و بر این آفرینش به خود تبریک گفته و خود را بهترین خلق کنندگان نامید و انگاه فرشتگان را فرمود که بر انسان سجده کنند.

حال که افرادی که بهر دلیل گرفتار این رفتار بیمارگونه هستند به آفرینش خداوند خدشه وارد نموده اند که دیگر انسان اشرف مخلوقات نیست ؟
با تشکر و سپاسگذاری از همه دوستان

موفق باشید
اللهم عجل لولیک الفرج
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

Helios نوشته شده:
خداوند در خلقت انسان بخودش هم تبریک گفته

ببخشید، اون موقعی که خداوند داشتند به خودشون تبریک میگفتند شما اونجا تشریف داشتید؟

من به خاطر گرفتاري متعسفانه نتونستم خودمو به معركه برسونم ولي از برو بچه ها كه پرسيدم گفتا:

كه بله خدا شخصا اين حرف رو زد و گفت تكذيب كنندگانش هم به عذابي عظيم دچار ميشن

داداش من شما ديگه چسبيده به خود خدا و داري از اوستا كريم جلو ميزني ؟؟؟

يه ادم رواني بچش و بدجور نوازش كرده تقصير همه ادماي دنياست .

حضرت محمد (ص) هم بشر بود پس خدايي نكرده زبونم لال ايشون هم اين طور بود .

بهتر به جاي جمع بستن بگيد بعضي از افراد اين جورين

چون بعضي ها ميتونن 50 نفر يا 1 نفر باشه ولي ميگي انسان يعني از اقا ادم و خانوم حوا بگير تا كسي كه اخرين نفس رو ميكشه.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 286 بار

پست توسط Helios »

اگر نگاهی کوتاه به آیات 30 تا 35 سوره مبارکه بقره بیندازید متوجه اشتباهتان( البته مرا ببخشید)در این زمینه خواهید شد .
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 286 بار

پست توسط Helios »

و خداوند در جای دیگری میفرمایند :

وقتى ماه هاى حرام پايان گرفت، مشركان را هر جا يافتيد به قتل برسانيد; و آنها را اسير سازيد; و محاصره كنيد; و در هر كمينگاه، بر سر راه آنها بنشينيد! هرگاه توبه كنند، و نماز را برپا دارند، و زكات را بپردازند، آنها را رها سازيد; زيرا خداوند آمرزنده و مهربان است! (5)سوره توبه
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

Helios نوشته شده:و خداوند در جای دیگری میفرمایند :

وقتى ماه هاى حرام پايان گرفت، مشركان را هر جا يافتيد به قتل برسانيد; و آنها را اسير سازيد; و محاصره كنيد; و در هر كمينگاه، بر سر راه آنها بنشينيد! هرگاه توبه كنند، و نماز را برپا دارند، و زكات را بپردازند، آنها را رها سازيد; زيرا خداوند آمرزنده و مهربان است! (5)سوره توبه

باشه چشم، بخاطر شما میگیم خدا ورژن جدید قرآن رو بده بیرون!

شما کل قرآن رو که همش حرف از رحمت خدا و زندگی نیک هست رو ول کردی اومدی یه آیه از سوره ای از قرآن که خدا حتی با "بسم الله الرحمن الرحیم" شروعش نکرده رو بدون اینکه آیه ی قبل و بعدش رو هم بنویسی چسبیدی؟

این سوره نهایت هشدار خداوند به کافران هست و با این حال هم خدا داخلش از رحمت نسبت به توبه کنندگان سخن گفته.
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
سپاس‌های ارسالی: 1369 بار
سپاس‌های دریافتی: 1309 بار

پست توسط امیر جمالی »

Helios نوشته شده:و خداوند در جای دیگری میفرمایند :

ببخشید دوست من میشه بفرمایید این آیه شریفه از سوره توبه چه ربطی به ماجرا داره ؟
من که هر چی نگاه کردم حتی یه ذره از منظورتون رو از استفاده از این آیه نفهمیدم
اللهم عجل لولیک الفرج
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”