سفرهای دیپلماتیک «صدر» و غفلت از ظرفیت هایی که ما داریم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1407
تاریخ عضویت: جمعه ۳ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

سفرهای دیپلماتیک «صدر» و غفلت از ظرفیت هایی که ما داریم

پست توسط airplane »

سید «مقتدی صدر»، رهبر جنبش «صدر» عراق هفته گذشته سفر منطقه ای به چند کشور خاورمیانه ای را آغاز کرد تا شاید بتواند با انجام برخی مذاکرات با مسئولان و مقامات ارشد کشورهای مختلف عربی، برای حل بحران جاری در بحرین گامی مؤثر بردارد.

به گزارش صفحه عربی «تابناک»، «مقتدی صدر» در این سفر با «حمد بن خلیفه آل ثانی» پادشاه قطر دیدار کرد و آخرین تحولات کشورهای عربی خصوصا قیام ملت بحرین را مورد بررسی قرار داد. پادشاه قطر بر تلاش وی برای پایان دادن به بحران در بحرین تاکید کرد و اظهار داشت که، در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی کند.

«صدر» همچنین در محل اقامت خود با خبرنگاران و برخی از مسوولان شبکه «الجزیره» دیدار و آنان را به بی طرفی در انتشار خبر و تلاش برای گسترش مفاهیم وحدت و برادری اسلامی دعوت کرد. رهبر جریان «صدر» عراق در یکی از مساجد دوحه حضور یافت و پس از اقامه نماز وحدت به همراه شهروندان اهل سنت این کشور، سخنرانی کرد.

وی گفت: بنده با تعصب نسبت به تشیع و سنت به شدت مخالف هستم و باید به نمادهای دینی یکدیگر احترام بگذاریم و در برابر خشونت هایی که به نام دین انجام می گیرد بایستیم. اگر ما به ریسمان وحدت چنگ بیاندازیم می توانیم فلسطین را آ‍زاد و رژیم اسرائیل را از خاک این کشور اخراج کنیم.

سید «مقتدی صدی» تاکید کرد: اشغالگری مشکلات فراوانی را برای ما بوجود آورده است و در صورتی که با هم متحد شویم کشورهای اسلامی را از وجود اشغالگران عاری می سازیم.

برخی از اخبار و اطلاعات موجود نیز حاکی از آن است که «مقتدی صدر» قصد دارد طی چند روز آینده به بحرین برود تا با مقامات ارشد این کشور دیدار و گفتگو کند.

در مورد علت این تلاش دیپلماتیک رهبر جریان «صدر»، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما به نظر می رسد با توجه به وضعیت و ترکیب جمعیتی بحرین که اکثریت آن را شیعیان تشکیل می دهند، او تلاش می کند نقش ایفا کند تا بر جایگاه بین المللی خود بیفزاید.

از سوی دیگر، برخی گمانه زنی ها نیز وجود دارد که وی حامل برخی پیام های محرمانه از برخی کشورها برای مقامات بحرینی است.


به نظر می رسد در شرایط کنونی اقداماتی مشابه رایزنی های «صدر» ـ با هر هدفی که باشد ـ یکی از بهترین روش ها برای کمک به ملت های عربی معترض است زیرا به سبب سنگین شدن فضای مذاکرات و رایزنی های رسمی برای حل مناقشات عربی، اقداماتی از این دست نتیجه بهتری خواهد داشت. البته نباید غافل شویم که، این ظرفیت در کشور ما نیز وجود دارد و شخصیت هایی در کشورمان وجود دارند که، فارغ از جبهه بندی های سیاسی از ظرفیت های بین المللی بالایی برخوردارند و ورودشان به این عرصه می تواند کمک بسیاری به مردم منطقه به ویژه شیعیان در بحرین باشد.



[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/164579/سفرهای-دیپلماتیک-«صدر»-و-غفلت-از-ظرفیت-هایی-که-ما-داریم]http://www.tabnak.ir/fa/news/164579/سفرهای-دیپلماتیک-«صدر»-و-غفلت-از-ظرفیت-هایی-که-ما-داریم[/url]http://www.tabnak.ir/fa/news/164579/سفرهای-دیپلماتیک-«صدر»-و-غفلت-از-ظرفیت-هایی-که-ما-داریم
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود


برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید


[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت



 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”