typhoon نوشته شده:همون طور که کیمیا عزیز گفتن این احتمال ضعیف نیست. قرداد اولیه این نیروگاه در اوایل دهه ۷۰ شمسی امضاء شد و روسها با علم به این که اصل این کار توسط آلمانها انجام شده قرار رو بر این گذاشتن تا اوایل دهه ۸۰ شمسی نیروگاه رو تحویل بدهند و اکنون در سال ۹۰ هستیم و هنوز این نیروگاه عملیاتی نشده.در تاپیکی که کیمیای عزیز در مورد روابط تجاری ایران و روسیه قرار دادند می شود به ریشه های این امر و اصل بازی با کارت ایران توسط روسیه رسید.
دیدی دوست عزیز ؟ پس میشه معقولانه تر و به دور از احساسات هم به قضایا نگاه کرد .
در مورد حرف جناب کیمیا باید عرض کنم که اولا خروج میله های سوختی اصلا ربطی به خود میله ها نداشت ! اگر دوستان یادشون باشه هم ایران و هم روسیه اعلام کردند یکی از پمپهای قدیمی (ساخت آلمان) نیروگاه خرد شده و قطعات فلزی در کل کانال ها پخش شده برای همین برای اینکه این قطعات به میله ها آسیب نزنند میله ها خارج و کل کانالها شستشو داده شد .
در مورد تاخیر نیروگاه بوشهر هم همونطور که قبلا بارها عرض کردم (و ظاهرا دوستان گوششون بدهکار نیست !) روند ساخت نیروگاه بوشهر بخاطر سختی های تطبیق تکنولوژی روسی با تکنولوژی آلمانی که بر اساس اون زیرساخت نیروگاه بوشهر احداث شده بود با مشکلات و تاخیر مواجه میشد ، برای مثال جایگاهی که آلمانی ها برای راکتور (هسته ی نیروگاه) ساخته بودند برای ابعاد راکتور روسی کوچک بود ، حالا روسها باید اندازه ی جایگاه رو تغییر میدادند و ...
در مورد علم داشتن هم بله روسها میدونستند زیرساخت کار آلمانی هست اما نه تنها روسها بلکه هیچ کشور دیگری تجربه ی ساخت یک نیروگاه بر اساس زیرساخت یک تکنولوژی دیگر ، اونهم در شرایطی که طرف آلمانی تحت فشار غرب از ارایه ی کوچکترین اطلاعات فنی درباره ی قطعات و زیرساختشون به ایران امتناع میکردند رو نداشته اند ، مسلما در چنین شرایطی روسها نمیتونستند تخمین دقیقی از زمان اتمام کار بزنند .
به موارد بالا اثر احتمالی (تاکید میکنم ، احتمالی) تلاشهای غرب و رژیم صهیونیستی برای اخلال در کار نیروگاه از طریق استاکس نت یا .... رو هم اضافه کنید .
در ضمن باید دوباره خدمت دوستان یادآوری کنم که
نیروگاه از نیمه ی اردیبهشت 1390 بصورت تست راه اندازی شده است
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی