دوستان بنده چند نکته بنظرم رسید :
1- این اقدام (حداقل تا جایی که سردار رادان گفته) ورود به حریم خصوصی محسوب نمیشه چون وارد خود خونه نمیشن ، هرچند واسه خودم خیلی عجیب بود که تصمیم گرفتن این کارو انجام بدن اما به هر حال تنها راه موجود برای دیشهایی هست که در تراس ها گذاشته میشه ، بیشتر تاکید سردار رادان هم روی جمع کردن دیشهای "در ملا عام" بود ، اگر حاضرن عملیاتهایی مثل راپل برای جمع آوری این دیشها انجام بدن بخاطر اینه که نمیخوان قبح این مساله در جامعه ریخته بشه .
2- مسلما عملیات راپل از روی پشت بوم همون خونه انجام میشه نه از هلیکوپتر (مگر اینکه مانعی برای انجام این کار باشه که مجبور شن به هلیکوپتر متوسل شن) ، بخاطر گذاشتن عکس راپل از هلیکوپتر که باعث انحراف دوستان شد پوزش میطلبم !
3- در اینکه باید در این مورد کار فرهنگی و تقویت رسانه ی ملی انجام بشه شکی نیست اما برخورد مستقیم پلیس هم تا حدودی لازمه ، همه ی ما میدونیم بخشی از بینندگان ماهواره ها هستند که یا بخاطر جهت گیری سیاسیشون میخوان به شبکه های تبلیغاتی غربی دسترسی داشته باشند یا میخوان به شبکه های غیراخلاقی دسترسی داشته باشند ، مسلما برنامه های رسانه ی ملی ما هیچوقت نمیتونه این افراد رو راضی کنه !
در این مورد یک مثال دیگه هم میزنم ، ببینید در قضیه مواد مخدر و اعتیاد کار فرهنگی زیادی انجام شد که تا حدی هم موفق بود اما این دلیل نمیشه که برخورد انتظامی با فروشندگان مواد یا معتادان پرخطر انجام نشه ، این هم مساله ی مشابه همونه .
عملیات راپل برای جمع آوری دیش های ماهواره !
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
Re: عملیات راپل برای جمع آوری دیش های ماهواره !
اقايون كه داريد تخته گاز ميريد شما ميگيد تلوزيون ايران اين و اون رو مسخره ميكنه قبووووووووووول
برنامه هاش مسخرس ؟قبببببببببببول
ادم پشت فيلماش خوابش ميره قققققققققققققققققبول
در كل خيلي ضعيفه قبوللللللللللللللللللللللللل
ولي يه سوال؟؟؟؟
هركي ميتونه جواب بده
چرا ميگن در اينترنت 80 درصد ترافيك مال سايت هاي غيره اخلاقي ؟؟؟؟؟؟
مگه اينترنت اخبار علمي نداره
مگه عكس حيات وحش نداره
مگه جوك و لطيفه نداره
پس چرا 80 درصد ميرن از اون شيطوني ها ميكنن؟؟؟
خب ماهواره هم بدين منوال
شما ميري كارت ميخري ميشيني برنامه مستند Animal & Plantرو ميبيني؟؟؟؟؟
نه جان خودت ميري برنامه علمي ميبيني؟؟؟
يا ..... اعوذبلله من الشیطان الرجیم؟
حالا به نظر من بعضي از دوستان بهتره از صدا و سيما تشكر كنن چون اگر ما اين صدا و سيمارو نداشتيم شما چه بهانه اي داشتي براي رفتن سراغ ماهواره.
الان يه رسيور 900 كانال داره فقط فارسي 1 ديده ميشه .
اون ها هم ياد گرفتن هرچي فيلم لختي تر دارن ميزارن براي ملت ايران ببينن استغفرالله بفرستن.
اي بابا
هرجا ميشيني ميگن ايران 2500 سال تاريخ به اصطلاح تمدن داره
قربون اين تمدن افكارو بند بسات شما ها بره فارسي1
برنامه هاش مسخرس ؟قبببببببببببول
ادم پشت فيلماش خوابش ميره قققققققققققققققققبول
در كل خيلي ضعيفه قبوللللللللللللللللللللللللل
ولي يه سوال؟؟؟؟
هركي ميتونه جواب بده
مگه اينترنت اخبار علمي نداره
مگه عكس حيات وحش نداره
مگه جوك و لطيفه نداره
پس چرا 80 درصد ميرن از اون شيطوني ها ميكنن؟؟؟
خب ماهواره هم بدين منوال
شما ميري كارت ميخري ميشيني برنامه مستند Animal & Plantرو ميبيني؟؟؟؟؟
نه جان خودت ميري برنامه علمي ميبيني؟؟؟
يا ..... اعوذبلله من الشیطان الرجیم؟
حالا به نظر من بعضي از دوستان بهتره از صدا و سيما تشكر كنن چون اگر ما اين صدا و سيمارو نداشتيم شما چه بهانه اي داشتي براي رفتن سراغ ماهواره.
الان يه رسيور 900 كانال داره فقط فارسي 1 ديده ميشه .
اون ها هم ياد گرفتن هرچي فيلم لختي تر دارن ميزارن براي ملت ايران ببينن استغفرالله بفرستن.
اي بابا
هرجا ميشيني ميگن ايران 2500 سال تاريخ به اصطلاح تمدن داره
قربون اين تمدن افكارو بند بسات شما ها بره فارسي1
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
منبع؟ بنابراین 80% کاربران اینترنت فاسد هستند، به عبارت دیگر 80% کاربران سنترال فاسد هستند ؟
این سخن ناسنجیده ای بود که یکی از مسئولین زد و جای تاسف داره که این مسئول بی خبر است موتورهای جستجو آمارهایی از جستجو های انجام شده و کلیدواژه ها ارائه می کنند.
به این مبحث رجوع کنید:
اینترنت حلال - تصور غلط از فساد کاربران اینترنت
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
لطفا خودتون رو به خواب نزنین همه ما میدونیم که برخورد با ماهواره دلیلش چیه و بحث فرهنگی و اخلاقی مالیدست کسایی که وقتی وسط خیابون یک رو میکشن وامیستن نگاه میکنن واسه ما از هلیکوپتر اویزون میشن اگه بحث سر اخلاق بود به جای پارازیت انداختن روی bbc روی pb و pg و صد تا شبکه مستهجن دیگه میانداختن
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard
[FONT=Microsoft Sans Serif]live [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard
- تماس:
,
بحث پارازیت باز مطرح شد! قبلا از نظر علمی موضوع بررسی شد و نهایت نتیجه بحث :
یا ایران به یک تکنولوژی دست یافته که هیچ جای دنیا نداره (که بتواند روی یک شبکه پارازیت بفرستد به این شکل که مدعی هستند)
یا ایران دارای عامل نفوذی در سامانه فرستنده مربوطه هست. چون از سمت گیرنده نمیتوان تنها یک کانال ماهواره را فیلتر کرد، بلکه میتوان یک پهنه را فیلتر کرد که در حال حاضر این اتفاق نمی افتد. مثلا سال 86 این کار را سپاه کرد و مشاهده میشد یک دفعه 100 تا کانال قطع میشد! اما اینکه یک کانال خاص قطع میشود از نظر فنی از سمت گیرنده غیر ممکن است و تنها نفوذ در سمت فرستنده توجیح منطقیش است.
اما دلیل این کار چیست؟ من از همان اول نظرم در مورد ماهواره و امثالهم این بود که، ماهواره یا همه کس یا هیچ کس!
متاسفانه جمهوری اسلامی دارد برعکس نظر من عمل میکند، فقط بعضی ها، و اصلا بعضی های دیگر!
بحث پارازیت باز مطرح شد! قبلا از نظر علمی موضوع بررسی شد و نهایت نتیجه بحث :
یا ایران به یک تکنولوژی دست یافته که هیچ جای دنیا نداره (که بتواند روی یک شبکه پارازیت بفرستد به این شکل که مدعی هستند)
یا ایران دارای عامل نفوذی در سامانه فرستنده مربوطه هست. چون از سمت گیرنده نمیتوان تنها یک کانال ماهواره را فیلتر کرد، بلکه میتوان یک پهنه را فیلتر کرد که در حال حاضر این اتفاق نمی افتد. مثلا سال 86 این کار را سپاه کرد و مشاهده میشد یک دفعه 100 تا کانال قطع میشد! اما اینکه یک کانال خاص قطع میشود از نظر فنی از سمت گیرنده غیر ممکن است و تنها نفوذ در سمت فرستنده توجیح منطقیش است.
اما دلیل این کار چیست؟ من از همان اول نظرم در مورد ماهواره و امثالهم این بود که، ماهواره یا همه کس یا هیچ کس!
متاسفانه جمهوری اسلامی دارد برعکس نظر من عمل میکند، فقط بعضی ها، و اصلا بعضی های دیگر!
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
دوست عزیز بحث من سر اهداف قضیه بود نه بعد فنی در ضمن اگه لطف کنین ادرس تایپیک رو بگین ممنون میشم چون بعید میدونم قضیه اینقدر پیچیده باشه
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
دوستان
یار بد بدتر بود از مار بد مار بد تنها تو را بر جان زند
یار بد بر جان و بر ایمان زند
اقا به خدا اگه برن تو خونه های مردم و ماهواره ها رو جمع کنند باز شرف داره .
من خودم یه رفیق دارم که اهل نماز و مسجد بود بعد از یه مدتی دیدم مسجد نمی اد چند ماه بعد که داشتم با هاش بحث می کردم دیدم لا به لای حرفهاش داره همه چیزی رو که بهش اعتقاد داشت رو با سوالهای انحرافی میبره زیر سوال. حتی نماز خوندن هم رو ترک کرد که هیچی اصل نماز و قران رو هم داشت منکر میشد.
اتفاقا همون روز رفتم خونه اونها و متاسفانه دیدم اقا چند ماهه که ماهواره گرفته و کارش شده فقط پشت اون لعنتی نشستن.
من اصلا با ماهواره مخالف نیستم من معتقدم ماهواره فقط و فقط برای کسانی مناسبه که از خودشون قدرت تحلیل داشته باشن تا بتونند حق رو از ناحق تشخیص بدن کههمچین ادم هایی هم 99 % محققین هستن نه ادمهایی مثل من و 99% دیگه مردم.
شما خودتون بگید وقتی بالای هزار رسانه صوتی و تصویری و نوشتاری فقط برای زدن پایه های دین ما دارن به زبان فارسی برنامه پخش می کنند اونوقت ماربد بهتره یا یار بد
یار بد بدتر بود از مار بد مار بد تنها تو را بر جان زند
یار بد بر جان و بر ایمان زند
اقا به خدا اگه برن تو خونه های مردم و ماهواره ها رو جمع کنند باز شرف داره .
من خودم یه رفیق دارم که اهل نماز و مسجد بود بعد از یه مدتی دیدم مسجد نمی اد چند ماه بعد که داشتم با هاش بحث می کردم دیدم لا به لای حرفهاش داره همه چیزی رو که بهش اعتقاد داشت رو با سوالهای انحرافی میبره زیر سوال. حتی نماز خوندن هم رو ترک کرد که هیچی اصل نماز و قران رو هم داشت منکر میشد.
اتفاقا همون روز رفتم خونه اونها و متاسفانه دیدم اقا چند ماهه که ماهواره گرفته و کارش شده فقط پشت اون لعنتی نشستن.
من اصلا با ماهواره مخالف نیستم من معتقدم ماهواره فقط و فقط برای کسانی مناسبه که از خودشون قدرت تحلیل داشته باشن تا بتونند حق رو از ناحق تشخیص بدن کههمچین ادم هایی هم 99 % محققین هستن نه ادمهایی مثل من و 99% دیگه مردم.
شما خودتون بگید وقتی بالای هزار رسانه صوتی و تصویری و نوشتاری فقط برای زدن پایه های دین ما دارن به زبان فارسی برنامه پخش می کنند اونوقت ماربد بهتره یا یار بد
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- تماس:
,
آدرس تاپیک را خودتون باید پیدا کنید، من روز آخر مرخصیم هست و وقت زیادی ندارم، اگر پیدا نکردید از یک دوست که با الکترونیک آشناست گفتگو کن، بدون اینکه در مورد ماهواره حرفی بزنی که تخیلاتش را بگوید، در مورد امواج میکروویو سوال کن و شیوه مدولاسیون امواج ماهواره، خودت متوجه غیر ممکن بودن این موضوع (پارازیت فقط روی یک کانال) خواهید شد.
آدرس تاپیک را خودتون باید پیدا کنید، من روز آخر مرخصیم هست و وقت زیادی ندارم، اگر پیدا نکردید از یک دوست که با الکترونیک آشناست گفتگو کن، بدون اینکه در مورد ماهواره حرفی بزنی که تخیلاتش را بگوید، در مورد امواج میکروویو سوال کن و شیوه مدولاسیون امواج ماهواره، خودت متوجه غیر ممکن بودن این موضوع (پارازیت فقط روی یک کانال) خواهید شد.