سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
Re: سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده
سلام
واقعا این حرکت باعث تاسف است.ولی نکته جالب برای من درس نگرفتن ما از حقایق تاریخی است.این تند روی های همیشگی ملت ما همیشه برای من آزار دهنده بوده و البته اقدامات دولت.برای نمونه در دوران پهلوی دوم ما شاهد یک موج کاملا ملی گرایی بودیم.که می توان اوج اون رو در ماجرای جشن های 2500 ساله میشه دید و یا تغییر تاریخ رسمی کشور از هجری شمسی به شاهنشاهی و در کل یک بی توجهی کامل به آن بخش مذهبی جامعه ایرانی.که نتیجه اون رو ما در انقلاب سال 57 دیدیم و اقداماتی که پس از اون انجام شد.از آنانی که قصد تخریب تخت جمشید در روزهای اول پس از انقلاب را داشتند تا آنانی که امروز دست به این اقدام زدند.یک واکنش غلط در طول بیش از 3 دهه به اقدامات غلط در سیستم گذشته.و حال نتیجه این اقدامات غلط را می توان در دین گریزی و یا دین ستیزی نسل جوان جامعه دید.
آیا کوروش و داریوش راضی به آن ریخت و پاش بودند؟
آیا راضی به از دست رفتن بحرین بودند؟
آیا راضی به قانون ننگ آور کاپیتولاسیون بودند؟
آیا روح امام خمینی (ره) راضی از این اقدامات است؟
آیا روح شهدا و امام شهدا و تمام بزرگان و پیشوایان دین از این اقدامات رضایت دارند؟
دوستان بیایید یاد بگیریم که اقدامات مشتی چابلوس و یا تندرو را ناگهان به پای همه ننویسیم.
واقعا این حرکت باعث تاسف است.ولی نکته جالب برای من درس نگرفتن ما از حقایق تاریخی است.این تند روی های همیشگی ملت ما همیشه برای من آزار دهنده بوده و البته اقدامات دولت.برای نمونه در دوران پهلوی دوم ما شاهد یک موج کاملا ملی گرایی بودیم.که می توان اوج اون رو در ماجرای جشن های 2500 ساله میشه دید و یا تغییر تاریخ رسمی کشور از هجری شمسی به شاهنشاهی و در کل یک بی توجهی کامل به آن بخش مذهبی جامعه ایرانی.که نتیجه اون رو ما در انقلاب سال 57 دیدیم و اقداماتی که پس از اون انجام شد.از آنانی که قصد تخریب تخت جمشید در روزهای اول پس از انقلاب را داشتند تا آنانی که امروز دست به این اقدام زدند.یک واکنش غلط در طول بیش از 3 دهه به اقدامات غلط در سیستم گذشته.و حال نتیجه این اقدامات غلط را می توان در دین گریزی و یا دین ستیزی نسل جوان جامعه دید.
آیا کوروش و داریوش راضی به آن ریخت و پاش بودند؟
آیا راضی به از دست رفتن بحرین بودند؟
آیا راضی به قانون ننگ آور کاپیتولاسیون بودند؟
آیا روح امام خمینی (ره) راضی از این اقدامات است؟
آیا روح شهدا و امام شهدا و تمام بزرگان و پیشوایان دین از این اقدامات رضایت دارند؟
دوستان بیایید یاد بگیریم که اقدامات مشتی چابلوس و یا تندرو را ناگهان به پای همه ننویسیم.
Old soldiers never die.They just fade away
- محل اقامت: پشت كامپيوتر !
- سپاسهای ارسالی: 10734 بار
- سپاسهای دریافتی: 5977 بار
- تماس:
airplane نوشته شده:این مجسمه ها توی میدان انمام ساری به صورت خیلی زیبا و با وقار نصب شده بود . خدا بگم این مسئولهای .............. رو چیکار کنه..واقعا همه مازندرانی ها از این حرکت شاکی هستند
تأييد ميشه...........................
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
عجب... رفیقم یه روز گفت بیا یه عکس کنارش بگیریم، گفتم ولض، حوصله ندارم. بعدا میگیریم! فکر کنم هفته بعدش بود که خبرش رسید که اینارو هم کندن! باور نکردم، تا اینکه رفتیم ساری که بریم دانشگاه، دیدیم متاسفانه واقعیته... حیف، عکسم نگرفتیم! (البته با تشکر از بابت این خبر، اما این قضیه تقریبا مال دو سه هفته پیش هست...).
البته من که فکر میکنم این قضیه یه جورایی شبیه انتقام اقایون از تبری ها بوده. بابت یه سری قضایا که یکی دو ماه پیش اومده بودو تو مجلسم یکمی سرو صدا شده بود!
البته من که فکر میکنم این قضیه یه جورایی شبیه انتقام اقایون از تبری ها بوده. بابت یه سری قضایا که یکی دو ماه پیش اومده بودو تو مجلسم یکمی سرو صدا شده بود!

- محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
- سپاسهای ارسالی: 5009 بار
- سپاسهای دریافتی: 2658 بار
فقط بلدن بمب و موشک بسازن
اگه کشور های دنیا فرهنگ و تمدن ایرانو داشتن صداشون گوش فلک رو کر میکرد ولی حالا ما با این تمدن کهن داریم با خودمون این کارو میکنیم. حرف هم که میزنی میگن (حتی بعضی از سنترالی ها) چیزی نگو که وحدت(!) به هم میخوره
اگه کشور های دنیا فرهنگ و تمدن ایرانو داشتن صداشون گوش فلک رو کر میکرد ولی حالا ما با این تمدن کهن داریم با خودمون این کارو میکنیم. حرف هم که میزنی میگن (حتی بعضی از سنترالی ها) چیزی نگو که وحدت(!) به هم میخوره
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
يه چند وقتيه مملكت يه جوري شده . هرچه نماد در مورد اصالت ايرانه همرو از بيخ ميكنن.
اين همه داد و قار كردن كه اگر آرامگاه كوروش كبير بره زير آب فلان ميكنيم +بيسار .
رفت زير آب الان هم ازش اثري هم نيست. هيچ كس هم كوچك ترين اقدامي نكرد
بعد ميان كنگره و ستاد و .... با بوجه ما و شما درست ميكنن براي دفاع از نام خليج فارس. از يه اسم ساده نميگذرن بعد ميان مجسمه ميكنن و سر كوروش رو ميكنن زير آب ميكنن .
فكر كنم چند وقت ديگه ميان مجسمه هاي بزگان عرب رو ميزارن. عبدالناصر . عماد مقنيه و خالد مشعلو اين بند و بسات .
اگر كسي تو اين سايت 200 هزار نفري بياد يه توجيه اين كارو بكنه بلكه ما آروم شيم من دستشو ميبوسم.
كاملا معلومه اين كار ها علتش چيه . يعني از علني هم علني تره ولي چه به گويم كه سنترال محله علم و اصوله وگرنه ميگفتم.
واقعا ديگه خط قرمز كه هيچ ديگه دارن ميزنن وسط برجك .
به جان عزيزم از اول امسال هيچ خبر خوبه اقتصادي و فرهنگي نشنيدم ولي بر عكس الا ماشالله خبر توپ و تانك و موشك
خوبه ولي تانك و موشك ارزشش از رضايت مردم بيشتره؟
اين همه داد و قار كردن كه اگر آرامگاه كوروش كبير بره زير آب فلان ميكنيم +بيسار .
رفت زير آب الان هم ازش اثري هم نيست. هيچ كس هم كوچك ترين اقدامي نكرد
بعد ميان كنگره و ستاد و .... با بوجه ما و شما درست ميكنن براي دفاع از نام خليج فارس. از يه اسم ساده نميگذرن بعد ميان مجسمه ميكنن و سر كوروش رو ميكنن زير آب ميكنن .
فكر كنم چند وقت ديگه ميان مجسمه هاي بزگان عرب رو ميزارن. عبدالناصر . عماد مقنيه و خالد مشعلو اين بند و بسات .
اگر كسي تو اين سايت 200 هزار نفري بياد يه توجيه اين كارو بكنه بلكه ما آروم شيم من دستشو ميبوسم.
كاملا معلومه اين كار ها علتش چيه . يعني از علني هم علني تره ولي چه به گويم كه سنترال محله علم و اصوله وگرنه ميگفتم.
واقعا ديگه خط قرمز كه هيچ ديگه دارن ميزنن وسط برجك .
به جان عزيزم از اول امسال هيچ خبر خوبه اقتصادي و فرهنگي نشنيدم ولي بر عكس الا ماشالله خبر توپ و تانك و موشك
خوبه ولي تانك و موشك ارزشش از رضايت مردم بيشتره؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
من هم با دوست عزیزمان hesam 007 کاملا موافقم. اگر هر کشوری در دنیا فرهنگ، تاریخ و تمدن کشور مارا داشت صدایش گوش فلک را کر می کرد. ببینید مولانا در کشور ترکیه مدفون است و با آنکه اهل آنجا نیست و حتی اشعارش هم به زبان فارسی است چقدر در دنیا برایش تبلیغ می کنند ولی ما فردوسی، حافظ، سعدی و ... داریم و ساکتیم.
شما شاید در مورد کشورهایی مانند ایتالیا، یونان و ... داستانهای زیادی در مورد عظمت بناهای تاریخی شان شنیده باشید ولی به جرات می توانم بگویم هیچکدام حتی اثری به مانند تخت جمشید یا پاسارگاد ندارند.
آیا کشوری را می توانید پیدا کنید که تنوع فرهنگ، لباس، زبان و اقلیم مانند ایران داشته باشد.
شما شاید در مورد کشورهایی مانند ایتالیا، یونان و ... داستانهای زیادی در مورد عظمت بناهای تاریخی شان شنیده باشید ولی به جرات می توانم بگویم هیچکدام حتی اثری به مانند تخت جمشید یا پاسارگاد ندارند.
آیا کشوری را می توانید پیدا کنید که تنوع فرهنگ، لباس، زبان و اقلیم مانند ایران داشته باشد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
تنها فردی که که از این خبر ناراحت نشد انگار من هستم.
اصلا بحث این را ندارم که توجه یا بی توجهی به تاریخ ما برقرار است. چون پیش از آن مسائل مهم تر قرار دارند، مثل اینکه ما به چه چیز تاریخمان افتخار میکنیم و این مفتخر بودن چه دست آوردهایی برای ما به همراه دارد.
واقعیت این است که هر روز بیشتر متوجه میشوم ما ایرانی ها امروزه چه مردمان بی فرهنگ و عقب مانده ای هستیم! (هیچ قشر و جامعه خاصی مد نظر نیست، سراسر ایران بی فرهنگیست و جهل ... )
یک جا ازم خواستن یک متنی بنویسم، بی ربط نیست اینجا قسمتیش را بزارم:

اصلا بحث این را ندارم که توجه یا بی توجهی به تاریخ ما برقرار است. چون پیش از آن مسائل مهم تر قرار دارند، مثل اینکه ما به چه چیز تاریخمان افتخار میکنیم و این مفتخر بودن چه دست آوردهایی برای ما به همراه دارد.
واقعیت این است که هر روز بیشتر متوجه میشوم ما ایرانی ها امروزه چه مردمان بی فرهنگ و عقب مانده ای هستیم! (هیچ قشر و جامعه خاصی مد نظر نیست، سراسر ایران بی فرهنگیست و جهل ... )
یک جا ازم خواستن یک متنی بنویسم، بی ربط نیست اینجا قسمتیش را بزارم:
...
بنابراین در کشوری که ناصالحان دایه اصلاح گری و مجرمان دایه دار جرم ستیزی باشند، دلیل آسیب ها عکس میشود. دیگر این فقدان افراد آگاه نیست که دلیل مشکلات است. بلکه وارانگی تعریفی از واژه آگاه باعثش است. ایران اسلامی بیش از هر چیز به مردم آگاه نیاز دارد. تاریخ ایران را تنها افراد اهل مطالعات تاریخی حفظ توانند کرد نه آنان که روایات نادرشاه را به کورش و فضایل کریم خان را به امیر کبیر نسبت میدهند که البته نه از روی قرض که از روی جهل. اسلامیت ما هم چنین است، یک روز کار مروجین دین پاسخگویی به سوالات دینی بود و امروزه کارشان شده پیشگیری از طرح سوالات دینی! این وارانگی ها همه دست آورد همان تحولات دو صده اخیر کشوریست که دیگر در چشم مردم جهان ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
واقعا مایه ی شرمه که با خودمون اینجوری کنیم.البته انتظاری دیگری هم نداریم.وقتی در یک سخنرانی رسمی در قم میگویند که باید با خونریزی سر دخترانمون رو بپوشونیم،این کار هم عادی است.
البته 100% با MiimA عزیز موافقم.از شکوه گذشته فقط نامی و از فرهگ دیروز فقط سرابی باقیست.
البته 100% با MiimA عزیز موافقم.از شکوه گذشته فقط نامی و از فرهگ دیروز فقط سرابی باقیست.

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
وطن یعنی گذشته ، حال ، فردا تمام سهم یک ملت ز دنیا
وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا ، یعنی ایران

وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا ، یعنی ایران

Old soldiers never die.They just fade away
-
- سپاسهای ارسالی: 130 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
جنایتی زشت ،کثیف، ومستهجنی بود.
من فقط تعجب می کنم، ازاین مسببان بی فرهنگی که، می پندارند،میتوانند بااین اقدام ،تمدنی 7000 ساله رانابودسازند.
ولی مجسمه ی سربازان پارسی راانداختید؟
آیاقدرت به خاک افکندن سربازپارسی راهم دارید؟!
درنهایت فقط میتوانم بگویم:
شرم برآنان
من فقط تعجب می کنم، ازاین مسببان بی فرهنگی که، می پندارند،میتوانند بااین اقدام ،تمدنی 7000 ساله رانابودسازند.
ولی مجسمه ی سربازان پارسی راانداختید؟
آیاقدرت به خاک افکندن سربازپارسی راهم دارید؟!
درنهایت فقط میتوانم بگویم:
شرم برآنان
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
سلامُ علیکم یا اخوات و اخوان
اهلا و سهلاً .هل هذا ماذا ؟ انا من دیار العربی که اسمهو ایران. انشاالله ماشاالله به هذه المسعولین که از اعراب الجاهیه عرب ترن . هذان در حالِ تکمیلُِ جنایاتُ اجدادانها فی ایران قدیم . انشاالله ُ اجرَهما مع اخوان ال سعود و ال خلیفه .
چیه بابا ؟ خب دارم تمرین میکنم که اگه فردا گفتن فارسی حرف زدن ممنوعه بتونم یه چیزی بگم .
حالم داره ازشون بهم میخوره . با این کارا فقط باعث به هم ریختن اعصاب مردم میشن . اگه واقعا ملیت مهم نیست خب به کردستان خود مختاری بدن . آذربایجان رو از ایران جدا کنن . خوزستان رو به برادرای عرب بی غیرتشون بدن .سیستان و بلوچستان رو به پاکستان و بقیه کشور رو هم به مزایده بذارن . اینا فکر میکنن این طایفه های لر و کرد بلوچ و ترکمن و فارس و ... رو اسلام دور هم نگه داشته . یکی باید بهشون حالی کنه اینها رو ملیتشون و اسم ایران دور هم نگه داشته . والا تاحالا هزار باره ایران از هم پاشیده بود . واقعا متاسفم برای این کج فهمی هاشون .
اهلا و سهلاً .هل هذا ماذا ؟ انا من دیار العربی که اسمهو ایران. انشاالله ماشاالله به هذه المسعولین که از اعراب الجاهیه عرب ترن . هذان در حالِ تکمیلُِ جنایاتُ اجدادانها فی ایران قدیم . انشاالله ُ اجرَهما مع اخوان ال سعود و ال خلیفه .
چیه بابا ؟ خب دارم تمرین میکنم که اگه فردا گفتن فارسی حرف زدن ممنوعه بتونم یه چیزی بگم .
حالم داره ازشون بهم میخوره . با این کارا فقط باعث به هم ریختن اعصاب مردم میشن . اگه واقعا ملیت مهم نیست خب به کردستان خود مختاری بدن . آذربایجان رو از ایران جدا کنن . خوزستان رو به برادرای عرب بی غیرتشون بدن .سیستان و بلوچستان رو به پاکستان و بقیه کشور رو هم به مزایده بذارن . اینا فکر میکنن این طایفه های لر و کرد بلوچ و ترکمن و فارس و ... رو اسلام دور هم نگه داشته . یکی باید بهشون حالی کنه اینها رو ملیتشون و اسم ایران دور هم نگه داشته . والا تاحالا هزار باره ایران از هم پاشیده بود . واقعا متاسفم برای این کج فهمی هاشون .
آخرین ويرايش توسط 1 on FREE MAN, ويرايش شده در 0.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در