سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 95 بار

Re: سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده

پست توسط iraniran78 »

متاسفانه اگه صدایی از کسی در بیاد که خودتون عاقبتش رو میدونید....ولی وای به روزی که رگ ملی عامه مردم بیرون بزنه......دیگه هیچ چیزی جلوشون رو نمیتونه بگیره..... :-o

صلا بحث این را ندارم که توجه یا بی توجهی به تاریخ ما برقرار است. چون پیش از آن مسائل مهم تر قرار دارند، مثل اینکه ما به چه چیز تاریخمان افتخار میکنیم و این مفتخر بودن چه دست آوردهایی برای ما به همراه دارد.

واقعیت این است که هر روز بیشتر متوجه میشوم ما ایرانی ها امروزه چه مردمان بی فرهنگ و عقب مانده ای هستیم! (هیچ قشر و جامعه خاصی مد نظر نیست، سراسر ایران بی فرهنگیست و جهل ... )

متاسفانه در بی فرهنگی عامه مردم شکی نیست ولی عاملش چیست؟؟؟؟
ایا عاملش قطع روابط با دنیای مدرن و ۳۲ سال جنگ ستیزی با دنیا نیست؟
ایا هر روز موشکی جدید شلیک کردن پیشرفت تکنولوژیکی هست؟
چرا این مشکلات در ترکیه نیست؟
کشوری که با یک پنجم جاذبه توریستی ما ، ۳ برابر فروش نفت ما از صنعت توریست درامد داره و حقا با روابط خوبش با دنیا داره از تاثیر گذارترین کشورها در سیاست جهانی میشه و پیشرفت های تکنولوژیکی بسیار وسیعی هم بارها وبارها بیشتر از ایران نموده. شما یک مقایسه سر انگشتی بکنی به عمق فاجعه پی میبری.
واقعا عامل این بی فرهنگی عامه ، سیاست تعهد بهتر از تخصص نیست؟؟؟؟
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

iraniran78 نوشته شده:متاسفانه اگه صدایی از کسی در بیاد که خودتون عاقبتش رو میدونید....ولی وای به روزی که رگ ملی عامه مردم بیرون بزنه......دیگه هیچ چیزی جلوشون رو نمیتونه بگیره..... :-o

دوست عزیز، ملت ایران به جک ساختن و مسخره کردن همدیگه نمیرسن، چه برسه رگ ملی! بیرون بزنه! زهی خیال باطل... (متاسفانه/البته برای ملتی که همدیگه رو مسخره میکنن، خوشبختانه!)

[HR]

MiimA عزیز تصویر، اصولا باهاتون هم عقیدم. و صد البته راجع به این پستی که دادید. من عادت ندارم مثل یه عده بگم : "داشتیم داشتیم.فلان موقع فلانچیز بودیم! " اما علت ناراحتی من، این تصمیم احمقانه ، زشت و ناپسند مسئولین بوده. و دلیلش هم خیلی جالب بود البته! احتمالا شما از نزدیک ندیدید میدون امام رو. اما نمای زیبایی رو از بین بردن...

:razz: :razz: :razz:  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

X.Nima عزیز ، حرف درست را شما زدید .
حداقل کار ممکن این بود که مجسمه ها را به جای دیگر منتقل می کردند ولی.................................

من باز تاکید می کنم که ما ایرانی مسلمان هستیم ، نه چیز دیگری .
تمدن ما همان تمدن ایرانیست که با ورود اسلام به ایران و در امیختن تمدن ما با اسلام و خدمت فرهنگ و تمدن ایران و کوشش مردم این سرزمین باعث شکوفایی تمدن اسلامی شد( افرادی چون ابن سینا ، ابوریحان بیرون خواجه نظام الملک و...................) . با کنارگزاردن ایرانیان از مسندهای اجرایی ، حمله چنگیزخان و جنگهای صلیبی ، نالایقی فرمان روایان . تمدن اسلامی رو به افول گذاشت و فقط توانست در سرزمین ایران به حیات خود ادامه دهد که به آن هم اکنون تمدن ایرانی اسلامی و یا ایران اسلامی می گویند .

در ضمن این مشکل بزرگ نابودی و بی توجهی به اثار تاریخی مربوط به قسمت باستانی ایران فقط نیست ، همین دو سال پیش بود که چند کتیبه با ارزش اسلامی در مناطقی همچون یزد و اصفهان به سرقت رفت .
این قضیه حتی به مزار شهدا هم رسیده است و از اول سال به بهانه های مختلف همچون بهسازی چند مزار شهدا ویران شده است .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان از مشکلات گلایه دارند و من از بیکار نشستن ایشان جهت حل مشکلات ...

دوای دری که جیر جیر میکند روغن است نه گلایه از صدای نابهنجارش!

و البته گلایه ها به گوش آنان که مشغول یا حتی در فکر روغن کاری هستند هیچ خوش نمیاد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

با سلام
بنده نیز این حرکت و حرکت های این چنینی را محکوم میکنم.

اما این تاپیک نباید به عقده گشایی عده ای از نظام تبدیل شود،برخی دوستان هر تاپیکی گیر می اورند حرف های تکراری خودشان را بیان می کنند!!
تحجر محکوم است به شکست،خواه در دوران قاجار باشد خواه در قرن 21 :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 95 بار

پست توسط iraniran78 »

با سلام

اما این تاپیک نباید به عقده گشایی عده ای از نظام تبدیل شود،برخی دوستان هر تاپیکی گیر می اورند حرف های تکراری خودشان را بیان می کنند!!

اگر منظورتان بنده هستم لطفا یک لغت غیر منطقی یا ناشی از عقده در سخنان بنده پیدا کنید ، اگر پیدا نکنید متاسفانه باید بگم شما یک عقده ای هستید تصویر
به نظر جنابتان همه چی با بمب و موشک حل میشود (اگر چه بنده خود بیش از ۳ ساله کارشناس ارشد طراحی و ساخت موشک هستم)
و هر که صدایی برارد عقده ای است..........
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 798 بار
سپاس‌های دریافتی: 136 بار

پست توسط Peyman-Phantom-1351 »

این مسئله به صورت سازمان یافته در تمام کشور در حال شکل گیری است:
1- ناپدید شدن مجسمه های مشاهیر در تهران
2- پاک کردن نقاشی های دیواری شاهنامه در مشهد
3- مجسمه آریویرزن
4- مجسمه های میدان ساری
و ...
از دوستان می خواهم که لیست را تکمیل کنند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

بابا خدا را شکر یه تاپیک پیدا شد دوستانم هم تونستن چندتا فحش یواشکی ردو بدل کنند.

بابا چه خبرتونه . محیط رو با این پست ها خراب نکنید.چیه چپ و راست دارید به هم دیگه توهین می کنید.دوستان اگر حرفی برای گفتن ندارن خواهشا به هم بدو بیراه هم نگن.

اقا من خودم اهل شمال هستم و واقعا از این موضوع ناراحت .مجسمه های به اون زیبایی رو از دور تا دور میدان کندن و میدان رو به میدان ارواح تبدیل کردند.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط John rider »

Mr.Amirhessam نوشته شده:

:razz:

شماوهرفردی دیگری درجهان هستی، درجایگاهی نیست،که به سایرین بگوید، چه بگویید وچه نگویید.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

شماوهرفردی دیگری درجهان هستی، درجایگاهی نیست،که به سایرین بگوید، چه بگویید وچه نگویید.

و چه کسی این جایگاه ها را تعیین میکند؟ شما؟

:-) پیش از گفتن جملات به ظاهر فلسفی کمی فکر کنیم...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
دوستان یک نکته جالبی:
دقت کردید چند وقته در سنترال تا خبر از مشکلی در کشور مطرح میشه همه به صنایع نظامی گیر می دهند.برای من سوال است که چه ارتباطی بین ساخت موشک و ماهواره و بمب و توپ و تانک با این مشکلات وجود دارد؟اگر آنان کاری می کنند برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به عراق و یا افغانستان دیگری است.
جناب MiimA
من چند بار پست جناب John rider رو خوندم ولی تا جایی که من متوجه میشم ایشون قصد نداشتند برای کسی جایگاه تعیین کنند.ممکن است توضیح بدهید؟
Old soldiers never die.They just fade away
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7631 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

Mr.Amirhessam نوشته شده:با سلام

تحجر محکوم است به شکست،خواه در دوران قاجار باشد خواه در قرن 21 :razz:

سلام

اقا امير حسام شما اين حركت رو محكوم ميكنيد؟ شما و من كه همه اين نظام رو تا حدودي دوست داريم چرا بايد محكوم كنيم؟
چرا اقايون كاري با ملت ميكنن كه خودي غير خودي همه متنفر ميشن ازشون.

شما به عمق مسئله نگاه كن . يك مجسمه مال اريوبرزن سردار نامي ايران در يكي از ميادين شمال . به چه كسي ازار ميرسوند. جاي كي رو تنگ كرده بود. چرا بايد يهو بيان بكنن ببرنش . ايا اين كار جز دوشمني با نژاد فارسي اسم ديگه اي داره

چرا رئيس كل بسيج ايران بايد يه عراقي الاصل باشه؟؟؟ ما ايراني بسيجي نداريم كه يك عرب بايد راس كار بسيج باشه.؟

اين مثال رو زدم كه بگم ريزش ها از همين جا شروع ميشه برادر من . ريزش تبعات خطرناكي هم داره كه ميتونه غير قابله پيش بيني باشه.

اين اقاي miima داره احساسات حضرات رو تحريك ميكنه كه كاره بدي هم نميكنه.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”