سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: سرنوشت تلخ اسب ها و سواران ساری(+گزارش تصویری تکان دهنده

پست توسط Solver »

در حقیقت من از گلایه گزاران بیش تر از هر کس دلگیر هستم، خواه هم عقیده با خودم باشند خواه دارای عقیده متفاوت. ترجیح میدم اطرافم پر باشد از افرادی که در حال کار هستند هر چند عقاید متفاوتی از من داشته باشند تا کلی هم عقیده که فقط بلد هستند غر بزنند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

دوست عزیزم آقا MiimA
میشه شما راه حل این موضوع رو برای ما بگید ممنون میشم . من فکر می کنم تنها کار ممکن همین اعتراض کردنه .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

جناب MiimA عزیز، شما کاملا درست میفرمایید. اصولا یکی از مهمترین دلایل پیشرفت جوامع، وجود عقاید مختلف و متفاوت در کنار هم هست.

اما راجع به بحث، ببینید، دو ماه پیش نمایندگانمون اومدن یه کاری کردن بجای گله و شکوه، اما آخرش شده این! راهی وجود نداره برای روغن کاری این در غرغری! چون دست پایینو داریم...

من به شخصه، در حد و در محدوده تخصص خودم و تواناییم، پیگیر مساله هستم تمام تلاشم رو دارم میکنم. راجع به باقی دوستان اطلاعی ندارم. و از کاری که میکنم هم رضایت کامل دارم و میدونم در آینده پشیمون نمیشم. چون همونطور که گفتم، در محدوده خودم پیگیر مساله هستم.

بهر حال ادامه بحث و صحبت درباره این فاجعه ناگوار (که میگن وجود اسب های برنزی، توهین به آقای خمینی بوده(!) (به حق چیزای نشنیده!)) اسبها رو بر نمیگردونه. راهی هم وجود نداره که برگردن. پس با کمال احترام، از بحث کناره میگیرم. :razz: :razz: :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on X.Nima, ويرايش شده در 0.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

پست توسط kimia 55 »

MiimA نوشته شده:در حقیقت من از گلایه گزاران بیش تر از هر کس دلگیر هستم، خواه هم عقیده با خودم باشند خواه دارای عقیده متفاوت. ترجیح میدم اطرافم پر باشد از افرادی که در حال کار هستند هر چند عقاید متفاوتی از من داشته باشند تا کلی هم عقیده که فقط بلد هستند غر بزنند.
متوجه نشدم ،مگر در اینجا به جز نوشتنِ نظرات کاری دیگه هم میشه کرد؟ شما اظهار نظر افراد رو با غر زدن مساوی میدونید؟

در ضمن در اداره یک مملکت کار مردم اظهار نظر در مورد مسایل کشور هست و این وظیفه مسولین هست که چکیده این نظرات رو اجرا کنند.اگه طبق گفته شما هر کسی‌ بر اساس عقاید شخصی‌ خود و یا گروهی خاص در پی‌ رفع نواقص و مشکلات کشور قدم برداره، پس با این وصف کشور میشه پر از هرج و مرج !
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

یکی دو ساعت پیش در بخش "اتاق خبر" شبکه "من و تو" داشت در مورد همین موضوع بحث میکرد و میگفت در حالی که مثلا در مقدونیه مجسمه عظیم اسکندر به قیمت بیش از 13 میلیون دلار نصب میشه در یاسوج در حال برداشتن مجسمه آریوبرزن هستند؛ همچون برداشتن مجسمه های ارابه سواران در ساری.
خواستم فقط همینو بگم که: "از ماست که بر ماست".
یه خبر هم در این مورد گذاشتم که بحث جر و بحث کمتر بشه:

چند روز قبل سرانجام مجسمه برنزی اسكندر مقدونی، پس از كش و قوس‌های فراوان میان یونان و مقدونیه، در شهر «اسكوپیه» مقدونیه نصب شد.

تصویر

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایرنا ، این مجسمه كه نام آن «جنگجوی اسب سوار» است و در حدود 13 متر ارتفاع دارد، روز سه شنبه (31 خرداد) در میدان مركزی شهر اسكوپیه و در سكویی به ارتفاع 10 متر نصب شد.

به گفته مقامات مقدونیه، این مجسمه كه در ایتالیا ساخته شده برای این كشور بیش از 13 میلیون دلار هزینه داشته تا به عنوان بخشی از برنامه تبلیغاتی «اسكوپیه 2014» نقشی موثر در پیشبرد بخش گردشگری آن ایفا كند.

تصویر

این اقدام دولتمردان مقدونی، به شدت با مخالفت و خشم همسایه جنوبی آن‌ها، یونان،‌همراه بود. زیرا به عقیده آن‌ها، «اسكندر مقدونی»‌ اصالتی یونانی داشته و این مجسمه می‌باید در این كشور نصب می‌شده است.

تصویر

«گرگوری دلاوكوروس» سخنگوی وزارت خارجه یونان در این باره گفت: این اقدام مقامات مقدونی، تاثیر منفی در روابط دوستانه دو كشور داشته ‌و آن را كاهش خواهد داد.

تصویر

گفتنی است از 20 سال گذشته تا كنون، دولت‌های مقدونیه و یونان بر سر اسم كشور مقدونیه اختلافات گسترده‌ای دارند. زیرا به ادعای مقامات آتنی، این مقدونیه، نام شهری در شمال یونان است و این كشور باید نام خود را تغییر دهد.

تصویر

نكته قابل توجه كه بیشتر به طنز تلخ تاریخ شبیه است، همزمانی جنجال بر سر حذف مجسمه آریوبرزن، سردار تاریخی ایران در یكی از میادین شهر یاسوج ایران با نصب مجسمه اسكندر مقدونی در یكی از شهرهای مقدونیه است!

تصویر

آریو برزن یكی از سرداران بزرگ تاریخ ایران است كه در سال 331 پیش از میلاد مسیح در یكی از نقاط كهگیلویه و بویراحمد در برابر یورش اسكندر مقدونی به ایران زمین، دلیرانه از سرزمین خود پاسداری كرد و در این راه جان باخت و نموداری از شجاعت و از جان گذشتگی در راه میهن را برای آیندگان به یادگار گذاشت.

جنجال مذكور در شهر یاسوج در حالی شدت گرفته كه اعضای شورای شهر یاسوج برای جلوگیری از پایین آوردن مجسمه آریوبرزن با دادستان این شهر دیدار كردند اما به گفته برخی از اعضای این شورا این جلسه نتیجه ای در برنداشت و به احتمال زیاد این موضوع به شورای تامین ارجاع می شود.

آنگونه كه مهر خبر داده، دادستان یاسوج هفته گذشته به شهرداری این شهر دستور داد تا مجسمه "آریوبرزن" را از میدانی به همین نام در وروودی شهر یاسوج پایین آورد.

رئیس شورای شهر یاسوج در خصوص دیدار اعضای این شورا با دادستان یاسوج گفت: در این جلسه اعضای شورای شهر یاسوج بر ماندن تندیس در این مكان تاكید كردند اما دادستان یاسوج معتقد است كه تندیس باید به مكان دیگری منتقل شود.

ابراهیم عبدالی افزود: در این جلسه دادستان تاكید داشت كه این تندیس به موزه و یا یكی از پاركهای شهر یاسوج انتقال یابد.

وی بیان داشت: با این حال تاكنون اتفاق آرا در شورای شهر برای انتقال این تندیس به نقطه ای دیگر ایجاد نشده است.

عبدالی عنوان كرد: میدان آریوبرزن سه سال پیش در كمیسیون نامگذاری شهر یاسوج با حضو شهرداری، بنیاد شهید و شورای شهر انجام و مجسمه آریوبرزن نیز پنج ماه پیش توسط شهرداری و بدون اخذ مصوبه شورا در این میدان نصب شد.

وی با بیان اینكه شورای شهر تابع قانون و مسائل و شرایط جامعه است، از ارجاع این موضوع برای بررسی بیشتر به شورای تامین استان خبر داد.
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

پست توسط kalafe2006 »

اروپایی ها در تمام کتابهای تاریخشون اسم اسکندر گجستک رو نوشتن و از اون به افتخار یاد می کنند در حالی که می دونند انسان خونخواری بوده . سزار رو هم همین طور . مغول ها هم به چنگیز خان خیلی افتخار می کنند با وجود اینکه می دانند انسان خونخوار و تجاوزگری بوده . خلاصه همه توی تاریخشون یک کشور گشای خونخوار دارن که بهش افتخار کنند ولی توی کشور ما هیچ وقت هیچ سرداری به جایی حمله نکرد مگر برای دفاع از حقوق مردم ما و یا آزاد کردن مردم اونجا از بردگی و هیچ وقت هم دست به تجاوز و کشتار نزدند . اون وقت اونها چطور از تاریخشون حمایت می کنند و ما چطور به تاریخ خودمون می تازیم و به اعرابی که در کشور دست به تجاوز های زیاد و کشتار هایی که حتی اسکندر هم انجام نداد زدند افتخار می کنیم . ما ایرانی هستیم ؟؟

مجسمه های چنگیز خان مغول
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

با سلام

دوستان گرامی و محترم

بنده نیز انقدر میتوانم انتقاد کنم که برام سوت و کف بزنید و مسائل را ریز تر از شما بشکافم،اما صحبت های سیاسی در سنترال به هر نحو و به هر نوعی ممنوع است.
از گذشته هم روی بنده و تنی چند از دوستان حساسیت هایی وجود داشته و دوستان بنده را به سکوت توصیه کرده اند برای همین دلیلی برای پاسخگویی نمیبینم.
" فقط همین جمله بس که اقتدارگرها پشت دروازه های شهر منتظر ورود هستند و عده ای دارند راه را برای ایشان باز می کنند،کسانی که ملی گرایی را ننگ میدانند،اعتقاد دارند جای زنان در اشپزخانه است و ....! "

خدا اخرت و عاقبت همه ما را ختم بخیر کنید.
====================================
پ .ن : سنترال برای همه ماست اگر دوست دارید سنترال فیلتر شود بسم الله :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

بعضی از اقایون مثل این که فکر میکنن مملکت فقط برا اوناس هر کاری که دوست دارن انجام میدن و هر عقیده ای هم که دارن بر مردم تحمیل میکنن و مردم رو به چشم یک مشت گوسفند میبینن که هیچ چیزی نمیفهمن و نظرشونم به هیچ عنوان مهم نیست.
واقعا ناراحت کنندس مسئولین یک کشور اینطور به هویت و تاریخ وشعور یک ملت توهین کنند.چیزی که فکر نمیکنم تو هیچ جای دنیا نظیری داشته باشه.ای کاش کمی اعتدال رو رعایت میکردن.البته شاید از مقابل هم قرار دادن هویت ایرانی ما با اسلام منفعتی میبرند.
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”