مصاحبه با عامل جنایت فجیع پل مدیریت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

Re: مصاحبه با عامل جنایت فجیع پل مدیریت

پست توسط armanmodern »

دوست عزیز Frogfoot
در کشوری مثل امریکا که شما اینهمه باهاش مشکل دارید، در ارتش و سازمان های دولتی روزی رو اختصاص دادن به ارائه گزارشات در مورد تجاوز یا تعرض به حقوق جنسیتی پرسنل، شما میتونی با یک تماس تلفنی و بدون اینکه شناخته بشی گزارش بدی و مورد رو ثبت و پیگیری کنی. میخوام ببینم تو اون کشور آسیایی یا بقول شما افریقایی چنین امکانی هست؟ در کنار تمام اینها تابوی فرهنگی رو هم در نظر بگیرید. شما میگید آمار دوبرابر میشه...من میگم صد برابر میشه. تو کشوری مثل ایران و پاکستان و امثالهم دختری که بیاد و گزارش بده که بهم تجاوز شده تا اخر عمر برچسب میخوره... از هر 100 نفر یکی میاد گزارش میده. تمام اینها بجز موارد سو استفاده های فامیلی هست که اصلا محسوب نمیشه.
مرد مومن اینجا یارو به 12 تا دختر تجاوز کرده و ازشون فیلم گرفته، آخر نفر دوازدهم میره شکایت میکنه و یازده تای دیگه از ترس آبرو حاضر نمیشدن بیان تو دادگاه غیرعلنی شهادت بدن... اونوقت شما میگی نهایتا آمار دو برابر میشه؟
پس بحث شما و اصرار بر روی اون آمار قابل اتکا نیست، چون آمار واقعی نیست. چون روندی که در کشوری مثل سوئد یا دانمارک برای اعاده حیثیت هست رو نمیتونی با کشوری مثل پاکستان یا گینه بیسائو مقایسه کنی.
در مورد تجارب شخصی هم، تعمیم دادن یک مورد خاص یک چیزه و لمس کردن فضای موجود یک چیزه دیگه. در کشوری مثل عربستان بر اساس عرف خیلی جاها زنها رو صندلی جلوی ماشین نمیشینن و به تازگی دارن این تابو رو میشکونن، اونوقت به نظرت دختر میتونه بیاد راحت ادعا کنه که فلانی به من تجاوز کرده؟ اونوقت باید 2 تا شاهد عالم و بالغ بیاره... اونم مرد!!!
دوست من...شما خودت خوب میدونی که آزادی و امنیت در اقامه دادخواست و پس از دادخواستی که در غرب هست (بر اساس عرف، نه قانون قضایی. قانون ِ اکثر کشورها در متن خودش قشنگه، اما چیزی که رایجه و بهش عمل میشه ...) هیچوفت در کشورهای خاورمیانه و افریقا نیست. اونوقت چطور میتونی بیای و بگی چون آمار کمتره پس اینجا امنیت روانی و جنسی حاکمه؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: مصاحبه با عامل جنایت فجیع پل مدیریت

پست توسط typhoon »

ببخشید من یک سوال دارم:
فرض رو بر این می زاریم که به علت مشکل فرهنگی و بسته بودن فضا در ایران و خیلی مسائل قابل و غیر قابل طرح دیگر آمار تجاوز در ایران بالاست.
چرا در کشورهای غربی که آزادی جنسی و همجنس بازی آزاد است و به قول شما در صورت لزوم شکایت می کنند و مشکلی ندارند اینقدر آمار تجاوز بالاست؟
Old soldiers never die.They just fade away
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”