سلام خدمت دوستان
«روح الله داداشی» یكی از قویترین مردان ایران شنبه شب و در جریان یك درگیری خونین به قتل رسید.
ماموران كلانتری ۳۹ گلشهر در ساعت ۱۱:۴۵ شنبه شب از طریق تماس مردمی در جریان وقوع یك درگیری در تقاطع خیابان گلزار كرج قرار گرفتند.
ماموران كلانتری پس از دریافت این خبر بلافاصله در محل حادثه حضور یافته و دریافتند سرنشینان دو دستگاه خودرو سواری با یكدیگر درگیر شده كه یكی از آنها در این حادثه به علت ضربات وارده در ناحیه گردن و سینه مجروح و به بیمارستان شهید مدنی كرج منتقل شده است.
ماموران برای كسب اطلاعات بیشتر راهی بیمارستان شهید مدنی شده و درآنجا دریافتند كه مضروب یكی از قوی ترین مردان ایران به نام «روح الله داداشی» بود كه به علت شدت جراحات جان خود را از دست داده بود.
تحقیقات ماموران برای واكاوی زوایای پنهان این پرونده آغاز شد و آنان در اولین گام دریافتند كه این حادثه در حالی رخ داد که روح الله داداشی قوی ترین مرد ایران شب گذشته ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه در منطقه ۴۵ متری گلشهر کرج در حال عبور بود که خودروی پرایدی با سه سرنشین جلوی خودروی داداشی را که هنوز علت آن مشخص نیست گرفته و ابتدا درگیری لفظی پیدا می کنند كه در این حادثه داداشی با ضربات سلاح سرد از پای در آمده و سرنشینان پراید مشكی نیز از محل حادثه متواری می شوند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ایسنا، در حال حاضر جسد هم اكنون در پزشكی قانونی قرار دارد و پرونده جهت رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی استان های تهران و البرز ارجاع داده شده است.
براساس این گزارش مراسم تشییع پیكر روح الله داداشی ساعت ۹ صبح روز دوشنبه فردا از مقابل درب منزل وی برگزار می شود.
آفتاب