فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

قفل شده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2659
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۸۸, ۹:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط RAHVAR »

در حالی که تا چندی پیش روابط خارجی جمهوری اسلامی از پویاترین و بانفوذترین دیپلماسی های جهان اسلام محسوب می شد، اکنون شرایط به گونه ای شده است که رییس جمهور ایران در پیام تبریک خود، پادشاه فاسد کشور گمنام سوازیلند که مساحت آن در حد یک درصدخاک ایران است را اعلیحضرت خطاب می کند.
به نقل از آینده، کشور سوازیلند در جنوب آفریقا با مساحتی حدود 17هزار کیلومتر که یک درصد مساحت ایران محسوب می شود، حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و دو نکته ای که این کشور را در جهان متمایز کرده است، یکی درصد بالای ایدز و دیگری فساد و خودکامگی مسواتی سوم پادشاه این کشور است.
وی که مدت 26 سال است سلطنت را از پدرش به ارث برده است، دیکتاتوری مستبدتر از قذافی و مبارک ایجاد کرده و در اوج قحطی و خشکسالی یک چهارم درآمد کشورش را صرف خرید جت اختصاصی کرده و علاوه بر 11 همسر رسمی، هر ساله در مراسم رقص دختران باکره، اقدام به انتخاب همسران جدید می کند.
 تصویر 
 دیدار احمدی نژاد با مسواتی در نیویورک 

اکنون این پرسش مطرح است چرا جناب احمدی نژاد که بسیاری از نخبگان، علمای دینی و شخصیتهای سیاسی جامعه ایران را با اقدامات خود به حاشیه رانده است، یکی از فاسدترین سلاطین امروز جهان را با عبارت اعلیحضرت خطاب و او را به کشورمان دعوت می کند و اصولا سیاست خارجی ایران چه نیازی به این کشور دارد که ما باید به پادشاه ظالم آن تبریک بگوییم؟
متن پیام احمدی نژاد به پادشاه سوازیلند و جایگاه این کشور در نقشه جهان را که معادل سوراخ پونز نقشه می باشد، در ادامه به همراه واقعیاتی درباره سوازیلند بخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
اعلیحضرت مسواتی سوم
پادشاه سوازیلند
فرا رسیدن روز ملی پادشاهی سوازیلند را به جناب عالی، دولت و ملت کشورتان صمیمانه تبریک می گویم.
اطمینان دارم سفر جناب عالی به جمهوری اسلامی ایران، آغازگر فصل جدیدی از مناسبات و همکاری‌های دوجانبه در تمامی زمینه‌ها میان دو کشور خواهد بود.
از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جناب عالی و بهروزی و سعادت دولت و ملت سوازیلند را مسالت دارم.

  محمود احمدی نژاد
رییس جمهوری اسلامی ایران
 
 تصویر 
 سوازیلند 

پادشاهی سوازیلند کشوری است واقع در قاره" آفریقا، بین آفریقای جنوبی و موزامبیک (طول مرز سوازیلند با آفریقای جنوبی (۳۰ کیلومتر)، بیشتر از طول مرز با موزامبیک (۱۰۵ کیلومتر) است). پایتخت سوازیلند، شهر امبابان با ۹۵,۰۰۰ نفر جمعیت می‌باشد. مساحت سوازیلند ۱۷٬۳۶۴ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱٬۱۴۱٬۰۰۰ نفر است. از مهمترین شهرهای سوازیلند می‌توان به مانزینی ۷۳۰۰۰ نفر، بیگ بند ۹۰۰۰ نفر، ملومه ۱۰۰۰ نفر، مالکرنز 6 هزار نفر و لوبامبا ۵۸۰۰ نفر اشاره کرد.
مسواتی سوم در ۲۵ آوریل ۱۹۸۶ جایگزین پدر شد.
پادشاه مسواتی سوم فعالیت احزاب سیاسی را ممنوع اعلام کرد، او ۱۰ نماینده از ۶۵ نماینده" پارلمان را انتخاب می‌کرد، همچنین انتصاب نخست وزیر نیز وظیفه" او بود. مسواتی هرگونه قوانینی را که کوچکترین اختیاری را از او سلب می‌نمود، وتو می‌کرد، او در سوازیلند یک نظام دیکتاتوری مطلق بنا نهاد. در سال ۲۰۰۲ صدها هزار سوازیلندی در معرض قحطی شدید قرار گرفتند. دو سال خشکسالی، بی برنامگی دولت برای کمک به مردم، همچنین کشاورزی فقیر سوازیلند به شدت بحران، هرچه بیشتر می‌افزود.
در همین حال پادشاه سوازیلند دستور خرید یک جت شخصی لوکس را برای خود صادر کرد، این جت به قیمت ۵۰ میلیون دلار، در آن زمان یک چهارم بودجه�" کشور بود. با تلاش چند قاضی برای این قضیه پرونده‌ای تشکیل شد تا در محاکم قضایی به آن رسیدگی شد که چرا پادشاه درحالی که مردم در فقر و فلاکت و گرسنگی زندگی می‌کنند، وی در فکر خرید جت شخصی است، پس از رد حکم دادگاه توسط پادشاه مبنی بر عدم اجازه برای خرید جت، تمامی قضات کشور از سمت خود استعفا کردند.
 تصویر 
 مردم فقیر سوازیلند 

در آوریل ۲۰۰۳ وزیر اطلاعات سوازیلند به تمام رسانه‌ها درباره" هرگونه اظهار نظر منفی درباره" دولت هشدار داد، او تاکید کرد دولت هیچ گونه دیدگاه منفی را در مورد جت جدید پادشاه تحمل نخواهد کرد. در سال ۲۰۰۴، سومین سال خشکسالی، سوازیلند را در معرض یک فاجعه" انسانی قرار داد. پادشاه خوشگذران و عشرت طلب، بی تفاوت به فرو رفتن مردم کشورش در باتلاق گرسنگی و بیچارگی در سال ۲۰۰۴ مبلغ ۲۰ میلیون دلار را برای ساخت کاخ برای ۱۱ همسرش اختصاص داد، این واقعه با محکومیت بین المللی نهادهای خیریه و سازمان‌های حقوق بشری همراه بود.
پادشاه سوازیلند در آگوست ۲۰۰۵ اولین قانون اساسی کشور را امضا کرد که به موجب آن: فعالیت کلیه" احزاب مخالف ممنوع است و پادشاه حائز قدرت مطلقه" کشور است. از ۱۴ نوامبر ۲۰۰۳، آبسولوم تمبا دلامینی به عنوان نخست وزیر سوازیلند منصوب شد.
   تصویر     
  
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸ ق.ظ
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

Re: فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط kalafe2006 »

حتما یک پولی داریم که نباید خرج داخل بشه و به این مردم فقیر کمک کنیم :grin:
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Major I
Major I
پست: 863
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

Re: فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط FARSHAD.ADL »

کارایی میکننا!!! یکی نیس بگه این کشور بدبخت و گشنه که اصلا معلوم نیستش کجاس به چه درد ما میخوره که حالا بیایم به پادشاهش هم تبریک بگیم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1780
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۳:۵۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط typhoon »

سلام
یگ نگاهی به نقشه بیاندازید،این کشور و چند کشور دیگر کوچک در آفریقا که با اون ها رابطه داریم همه ساحل دارند.مخصوصا این یکی که نزدیک دماغه امید نیک نیز هست.دوستان یعنی فکر می کنند مسئولین سیاست خارجی به اندازه اعضای سنترال هم از سیاست سر در نمی یاورند؟!!!! روی همین نقشه به موقعیت سایر کشورهایی که ایران با آنها رابطه نزدیک تر دارد دقت کیند،سومالی ،و یا گینه و چند کشور در غرب آفریقا که در اقیانوس اطلس ساحل دارند.یک مقدار دقیق تر به موضوعات نگاه کنید.در ضمن سایت آینده هم که......
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
پست: 686
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹, ۷:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط saeedjiji »

این روزا که دیگه مد شده هر کسی بیکار میشه یه حرفی به دولت میزنه...

به هر حال این قطار باید هم سنگ بخوره ،

یه روزی قدر احمدی نژاد رو میفهمیم که دیگه خیلی دیر شده
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 43
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۴:۰۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 162 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار

Re: فاتحه سیاست خارجی مان را بخوانید!

پست توسط قاسم فرهاد »

خیلی راحت و ساده روی کرسی قضاوت ننشینیم هر چی باشه اونائی که او بالا هستند و ما انتخابشون کردیم انسانهای باسوادی هستند پس بیایید به بزرگترهای مملکت خود اعتماد داشته باشیم!
[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]تصویر   حضرت پيغمبر اكرم (ص ):

[COLOR=#4f6128]ادب نيكو زيور خرد  است.[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]  [i
[   
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”