ايلامي كه دختر 13سالهاي را به دليل دوستي با پسر دومي به قتل رسانده است در راهروهاي دادگاه ايلام انتظار قصاص را ميکشد.
ايرج، 27 ساله با ظاهري که حکايت از پريشاني فراوان دارد، در گفتوگو با خبرنگارحقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: يک روز در خيابان با «زهرا» آشنا شدم ما مدتي باهم بوديم، بعد مادرش و دختر خالهاش را در جريان گذاشت و قرار بود با هم ازدواج کنيم.
متهم جوان که ميگفت قرباني اشتباهات خود شده است، افزود: با وصف اينکه بين من و زهرا اختلاف سني زيادي وجود داشت، من 27 سال داشتم و زهرا 13سال، اما او را خيلي دوست داشتم و هرکاري كه ميخواست برايش انجام ميدادم.
وي ادامه داد: حتي يک روز زهرا به من گفت ميخواهم بهم ثابت کني که دوستم داري و 2ميليون تومان پول ميخواست، من هم به خاطر علاقه زيادي که به او داشتم، ماشينم را فروختم و پول را به او دادم.
متهم که به کار مبل سازي مشغول اشتغال داشته است، افزود: رابطه ما ادامه داشت تا اينكه بعد از مدتي متوجه شدم، زهرا با پسر ديگري ارتباط دارد و از او خواستم در مورد اين کارش توضيح دهد، اما جواب سر بالا ميداد و ميگفت من از اول تو را دوست نداشتم، سر کارت گذاشتهام، من هم او رو به مكاني خلوت کشيدم و خفه اش کردم.
محمدرضا نظري، کارشناس حقوقي دادگاه خانواده با اشاره به ماجراي قتل زهرا به ايسنا گفت: در اين پرونده پنهان کاري موضوع از پدر مادر دختر و پسر، همچنين اشتباه پسر در انتخاب دختري که اختلاف سني زيادي با او دارد و تصميم ناپخته پسر عامل چنين اتفاقي شده است.
قتل دختر 13 ساله به خاطر دوست شدن با دومين پسر!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
قتل دختر 13 ساله به خاطر دوست شدن با دومين پسر!
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
Re: قتل دختر 13 ساله به خاطر دوست شدن با دومين پسر!
اخه دختر 13 ساله چه میفهمه از عشق
به کشورم امیدوار شدم دختر 13 ساله هم دوست پسر میگیره
به کشورم امیدوار شدم دختر 13 ساله هم دوست پسر میگیره
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
, این کجاش جای امیدواری هست جای تاسفه که چقدر کمبود داره که می ره با یکی که سن بابا بزرگش رو داره دوست می شه باید به حال خودمون ، مسئولین ،جامعه و آیندمون تاسف بخوریم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
[HIGHLIGHT=#4f81bd]متهم که به کار مبل سازي مشغول اشتغال داشته است، افزود: رابطه ما ادامه داشت تا اينكه بعد از مدتي متوجه شدم، زهرا با پسر ديگري ارتباط دارد و از او خواستم در مورد اين کارش توضيح دهد، اما جواب سر بالا ميداد و ميگفت من از اول تو را دوست نداشتم، سر کارت گذاشتهام، من هم او رو به مكاني خلوت کشيدم و خفه اش کردم.
[FONT=Times New Roman]يارو به رفيق نامردش نوشته بود؛
[FONT=Times New Roman]من و يارم به هم وابسته بوديم
[FONT=Times New Roman]كبوترهاي يك گلدسته بوديم
[FONT=Times New Roman]به هم نبستيم پيمان مودت
[FONT=Times New Roman]نگو كه هر دو خالي بسته بوديم!

[FONT=Times New Roman]يارو به رفيق نامردش نوشته بود؛
[FONT=Times New Roman]من و يارم به هم وابسته بوديم
[FONT=Times New Roman]كبوترهاي يك گلدسته بوديم
[FONT=Times New Roman]به هم نبستيم پيمان مودت
[FONT=Times New Roman]نگو كه هر دو خالي بسته بوديم!

-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
دختر 13 ساله؟!؟!؟!؟!؟
چقد پیشرفته شدیم خودمون خبر نداریم!!!

چقد پیشرفته شدیم خودمون خبر نداریم!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
4 5 ساله دیگه انگلیس که بین نوجوونها وسایل جنسی توضیع میکنه جلو پای ما لنگ میندازه بعد مسوولان فرهنگی ما گیر میده به یک آبازی
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
بااین کامپیوتر وموبایل وفیلو ودیویدی 13 که خوبه الان بچه 5ساله هم از خیلی چیزا سر در میاره بعدشم به نظر من باید مادر اون دختر که از رابطه شون خبر داشته وجلوشو نگرفته محاکمه بشه

- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
واقعا ما داریم به کجا میریم...
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .
-
- سپاسهای ارسالی: 798 بار
- سپاسهای دریافتی: 136 بار
با اینکه ادعای حکومت و کشور دینی داریم ولی معنویات در کشورمان یک فاجعه است.