رضا کلاه سبز نوشته شده:بابا چی بگم والا یه جوری مشکوک می زنه این قضیه شما توجه کنید سفیر عربستان تا قاهره ایران رو حمله نظامی تهدید می کنه ناتو سپر موشکی تو ترکیه می زاره اسرائیل موشک ضد سنگر می خره واسه تاسیسات هسته ی ایران پدافنده عربستان توسط امریکا به روز رسانی می شه چند وقته پیش هم عربستان از امریکا یه سری وسایل نظامی می خره فکرکنم حمله تو راه ولی دیگه ما اینقده بی بخار نیستیم که این عرب ها واسمون رو داری کنن

زدي وسط خال اقا رضا
بزرگوارن خواهشا احساسي جواب ندين. اصل موضوع خيلي مسخره اس ولي اينكه جو بايدن علنا ميگه ايران تقاص پس ميده يعني چي؟
2000 هزارتا كانال شبانه روز دارن اين خبرو تيتر اخبار ميكنن. بالاخره ادم كه سنگ نيست ممكنه اين دروغ شاخ دارو قبول كنه كه اگه قبول كن خدا ميدونه چي ميشه
اين كار يقيينا دروغه ولي به ابعاد ديگر ش نگاه كنيد مظلوم نمايي و بزرگ جلوه دادن بعدش هم انحراف افكار عمومي به سوي ايران هراسي بعدش
امريكا يه عنوان سوپر من فيلم هاي هاليوودي مياد وسط دنيا رو از چنگال ايران در مياره.
نميخام نفوز بد بزنم ولي اين بار قضيه به نظر من جديه . خيلي خيلي خيلي خوش بينانه بش نگاه كنيم تحريم هاي بين الملي عليه ايران روشاخشه(فرستادن پرونده به شوراي امنيت)
ولي اگه بد بين باشيم احتمال جنگ زياده . ولي به نظر من جنگ گزينه دلخواه امريكايي ها نيست