روایت کاندولیزا رایس از دیدارش با قذافی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

روایت کاندولیزا رایس از دیدارش با قذافی

پست توسط Qaher1406 »

سرهنگ مرا شاهزاده خانم آفریقایی خطاب می کرد/قذافی شیفتگی عجیب و ترسناکی نسبت به من داشت
رایس نوشته است که قذافی در طول سفرش به لیبی، به او نوار ویدیویی از عکس هایش با رهبران جهان از جمله بوش، پوتین، هو جین تائو و .. داده است. قذافی اهنگی به نام "گل سیاه در کاخ سفید" را بر روی این نوار ویدیویی گذاشته بود. این شعر برای رایس توسط یک شاعر لیبیایی گفته شده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وب سایت "دیلی بیست" بخش هایی از کناب خاطرات کاندولیزا رایس وزیر خارجه سابق امریکا را منتشر کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR، رایس در این کتاب در مورد اینکه قذافی عاجزانه خواستار سفر او به لیبی برای مقاصد شخصی نه دیپلماتیک بوده، می گوید.

وی نوشته است: قذافی شیفتگی عجیب و ترسناکی نسبت به من داشت و از کسانی که با او دیدار می کردند می پرسید که چرا "شاهزاده خانم آفریفایی اش" او را ملاقات نمی کند.
تصویرتصویر

رایس در ادامه نوشته است: من تصمیم گرفتم این قضیه را نادیده بگیرم و خود را برای سفر به لیبی آماده کنم.

وی در کتاب خود نوشته است: سفر به این کشور راحت نبود مخصوصا با آن درخواست های به خصوص لیبیایی ها مثل دیدار با قذافی در چادرش.

وزیر اسبق خارجه آمریکا در کتاب خاطرات خود آورده است: نیازی به گفتن نیست، اما من دعوت او در چادر را رد کردم و با قذافی در یک اقامتگاه رسمی دیدار کردم.

رایس نوشته است که قذافی در طول سفرش به لیبی، به او نوار ویدیویی از عکس هایش با رهبران جهان از جمله بوش، پوتین، هو جین تائو و .. داده است. قذافی اهنگی به نام "گل سیاه در کاخ سفید" را بر روی این نوار ویدیویی گذاشته بود. این شعر برای رایس توسط یک شاعر لیبیایی گفته شده بود.

کاندولیزا رایس در این مورد می گوید: عجیب بود اما حداقل فیلم پورنو نبود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR،وزیر خارجه دولت بوش نوشته است: زمانی که با او در اقامتگاهش در مقابل خبرنگاران نشستم، قذافی جملات مناسبی به زبان آورد. پس از مدتی خبرنگاران رفتند.

وی در ادامه آورده است: سپس ما در مورد افریفا و مخصوصا سودان صحبت کردیم. او قول داد که لیبی راه هایی برای کمک رساندن به پناهجویان ایجاد کند. من با خودم فکر کردم خیلی دیدار با او خوب دارد پیش می رود و فکر کردم که او دیوانه به نظر نمی رسد. اما او ناگهان دیگر صحبت نکرد و سرش را عقب و جلو کرد و گفت: به بوش بگو که دیگر در مورد راه حل دو دولت برای اسرائیل و فلسطین صحبت نکند.

رایس نوشته است: قذافی گفت که تنها یک دولت باید وجود داشته باشد: اسرائیلتین.

وزیر خارجه امریکا در دولت بوش نوشته است: احتمالا او از چیزی که من در پاسخ به این سخنانش گفتم خوشش نیامد چون دو تن از مترجمانش را از اتاق بیرون کرد.

قذافی در سال 2007 به الجزیره گفت: من از زن افریقایی سیاه عزیرم حمایت می کنم. من او را تحسین می کنم و از اینکه به سران عرب دستور می دهد افتخار می کنم.

رهبر لیبی می افزاید: لیزا .. لیزا ....لیزا. من خیلی عاشق او هستم. من او را تحسین می کنم به این دلیل که او زنی سیاه با اصالت افریقایی است.
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار

Re: روایت کاندولیزا رایس از دیدارش با قذافی

پست توسط azarakhsh45 »

این سرکار خانم رایس هم مثل اینکه عجب چار خود شیفتگی هستند چون علاوه بر این سرهنگ مرحوم ظاهرا پرویز مشرف و چند تا از سران سایر کشور ها نیز به ایشان نظر داشتند . ( مرد هم اینقدر بد سلیقه )
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

قذافی هم به زباله دانی تاریخ پیوست
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

(به همه ویژگی های عجیبش باید بد سلیقه ایش هم اضافه کنیم)
.
..
...
....
.....
......
این بد سلیقه ها رو کرد که آخرش مرد
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

نگین تو رو خدا، ببینین چقدر بهم میان! :grin:
آخه دلتون میاد دو تا عاشق مسخره کنید تصویر
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

عشقش یه طرفه بوده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

Mohammad 1985 نوشته شده:عشقش یه طرفه بوده !

میدونم، فقط داشتم مسخرشون میکردم! تصویر
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

خودمونیم ولی بدش هم نیومده بوده :-)
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”