عکس‌هایی تکان دهنده از شغل یک پیرمرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

عکس‌هایی تکان دهنده از شغل یک پیرمرد

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]در بساط ژنده‌اش رنگ پیدا می‌کنی. رنگ شادی که به زندگی کودکان می‌زند. کاش با فروش بادکنک‌ها، خستگی‌هایش کم ‌شود![/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]  تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

پست توسط reza_glb »

ما خودمون تو ايران همچين ادمايي داريم اونوق هر روز ندا ميدن فلان كشور سيل اومده فلان كشور قحطي
چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت   *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا   *** 
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا  ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

Re:

پست توسط MISSILE »

reza_1990 نوشته شده:چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است

بنظر من این یک ضرب المثل شیطانیه تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 785 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

Re: Re:

پست توسط noktehdaan »

MISSILE نوشته شده:

شمابرو دينتو بهتر مطالعه كن... خوبه برات...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

پست توسط MISSILE »

noktehdaan نوشته شده:
MISSILE نوشته شده:

شمابرو دينتو بهتر مطالعه كن... خوبه برات...

سلام دوست عزیز تصویر

اولا بنده دینمو در حد و اندازه خودم مطالعه کردم
دوما بگمانم یا چشمتون تار میبینه یا اصلا نمیخواد ببینه چون من در اول کامنتم گفتم بنظر من نه چیزه دیگه.

در هر صورت موفق باشید تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 785 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط noktehdaan »

MISSILE نوشته شده:
سلام دوست عزیز تصویر

اولا بنده دینمو در حد و اندازه خودم مطالعه کردم
دوما بگمانم یا چشمتون تار میبینه یا اصلا نمیخواد ببینه چون من در اول کامنتم گفتم بنظر من نه چیزه دیگه.

در هر صورت موفق باشید تصویر
[/quote]

محض اطلاع:
اين انجمن علميه! نظر رو هم در مورد چنين مباحث حساس و مذهبي كارشناسان ميدن! واقعا كه...
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: teh
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 248 بار

Re: عکس‌هایی تکان دهنده از شغل یک پیرمرد

پست توسط راشا »

وای خدای من این صحنه ها خیلی ناراحت کننده است آدم واقعاً اشک توی چشاش حلقه می زنه
آخه الان مگه دیگه وقت کار کردن این پیر مرد معصوم خدای من چقدر این دنیا و صحنه هاش عجیب و بعضی مواقع خیلی ناراحت کننده

خداوندا خودت اینگونه زیبا جهانت را چرا زشت آفریدی
جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد.
بهشت زماني است که شما داراي:حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني،اتومبيل آلماني،و زن ايراني باشي.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار

پست توسط مغمون »

ای وللا ! به این میگن نون حلال در آوردن . حالا یه سری ها که علکی گدایی میکنن برن بمیر ن از خجالت . البته اینهایی که گفتم جدای از این مطلبه که ماها هممون باید بریم بمیریم از خجالت
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

آخه این پسر مرد از فروش بادکنک چه پولی میخواد در بیاره؟؟؟
اگه هر بادکنکی رو هم 500 تومان بفروشه از فروش 5 تا بادکنک فقط 3000تومن گیرش میاد
حالا با 3000 تومن چیکار میخواد بکنه؟؟؟
:-x :-x :-x
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3404 بار
سپاس‌های دریافتی: 5800 بار

پست توسط shafagh »

دوستان خدا میداند من دلم برای افرادی اینچنین پیر و ناتوان می سوزد محال است با ماشین که دارم میروم یک پیرمردی یا پیرزنی فرتوت را در کوچه و خیابان ببینم و کنارش نایستم و نگویم کجا می رود تا او را برسانم مگر اینکه کار داشته باشم که ناچار باشم اما میدانم اگر من هم رد شدم و رفتم خدا هست و وسیله ای برایش فراهم می کند خیلی از این ها وقتی از ادم لطف و مرحمتی می بینند ادم را دعا میکنند و دعا های این ها در دل من خیلی اثر میکند و البته من هم در دل این ها را دعا می کنم که خدایا تو کمک اشان کن این ها پیر و ناتوان هستند البته خدا خودش بی دعای ما هم کمک خواهد کرد ولی خدا به ادم سفارش کرده که برای دیگران دعا کند که البته خیرش به خود دعا کننده می رسد اجازه دهید داستانی را برای شما بگویم البته من این داستان را عین خود حدیث بخاطر ندارم و با زبان و قلم خودم می گویم :

روزی مولای متقیان علی (ع) با تعدادی از اصحاب در حال عبور از کوچه ای بودند پیرمردی (مثل همین پیرمرد) را در کوچه ای دیدند که مشغول گدایی است حضرت نظر مبارکشان جلب شد و از اصحاب سوال فرمودند : این پیرمرد کیست که اینجا فقیری می کند یکی از اصحاب عرض کرد یا مولا پیرمردیست یهودی تمام عمرش را کار میکرده حالا پیر و عاجز شده و نمی تواند کار کند ناچار برای امرار معاش گدایی می کند اشک در چشمان حضرت جمع شد و بعد فرمودند از فردا برای این پیرمرد از بیت المال مقرری تعیین کنید سزاوار نیست کسی که عمری را کار کرده امروز که ناتوان شده فقیری کند اصحاب با تعجب گفتند یا ولی الله این پیرمرد یهودی است ادامه حدیث را بیاد نمی اورم که حضرت چه سخن دیگری فرمودنداما میدانم امر فرمودند هرانچه گفته اند اجرا شود .
و شاید بدانید که یکی از نام ها (یا صفات) خداوند تبارک و تعالی یا راحم الشیخ الکبیر ( ای رحم کننده بر انسان های پیر و ناتوان ) است. همین الان یا جای دیگری که دلتان برای این افراد برحم می اید بدانید ان رحم از خداست و به شما لطف دارد که شما را سبب رحمت خود قرار داده است پس هیچ وفت از کسانی که رحم در دلشان نیست دلتنگ نشوید جزایشان همین بس که خدا سبحان انها را مورد عنایت ویژه خود قرار نداده است پس اگر برایتان مقدور باشد شما به رحمت خود عمل کنید که عین خشنودی و رضای خداست در سایر امور هم همینطور باشید وقتی می بینید عمل خیری را مدام بجای می اورید واقعا شاد و شکرگزار باشید که خداوند بزرگ مرتبه انگیزه ان عمل خیر را در وجود شما قرار داده است و ان حال را با هیچ ثروتی از این دنیا عوض نکنید
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

راشا نوشته شده:وای خدای من این صحنه ها خیلی ناراحت کننده است آدم واقعاً اشک توی چشاش حلقه می زنه
آخه الان مگه دیگه وقت کار کردن این پیر مرد معصوم خدای من چقدر این دنیا و صحنه هاش عجیب و بعضی مواقع خیلی ناراحت کننده

خداوندا خودت اینگونه زیبا جهانت را چرا زشت آفریدی

جهان زیباست ما بااین رفتارهای نا بهنجارمون اون رو زشت کردیم خوبه یه لحظه بری تو طبیعت تا زیبایی رو حس کنی تصویر
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

"چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است " همیشه درست نیست .
یک استادی داشتیم که می گفت بعضی ها این مثال رو برای کمک به کشورهایی مثل فلسطین و ... می گویند شما فرض کنید که ما به اونا که کمک می کنیم صد ، نه ، هزار ، نه ، چند میلیون نفر بیکار و فقیرند ولی با این کار تو کشورمون امنیت رو تا حذود بسیار زیادی محیا کردیم چون کشوری مثل اسراییل و همپیمانانش رو دور از مرزهای خودمون نگه داشتیم و جایی دیگه مشغولشون کردیم . حالا بر عکسش رو متصور بشو که ما به اونا کمک نمی کردیم ولی به جای عراق کنونی اسراییل و متحدانش بودند و ما هر چی می ساختیم نابود می کردند و ما اون وقت به جای میلیون ها بیکار وفقیر میلیونها کشته و زخمی داشتیم کدومش بهتره ؟
کدومش هزینه بیشتری داره ؟
خودتون هم میدونید که سیاست کشور ما در قبال آمریکا و اسراییل به این راحتی ها تغییر نمی کنه مخصوصا با این همه بلایی که سرمون آوردند.پس انتظار دوستی با این دو کشور رو نداشته باشید.
لابد بعضی ها هم می خواهند بگویند از ماست که بر ماست که بازهم می تونیم بگیم آیا خواستن داشتن استقلال مگه جرمه که 30 ساله به خاطر این موضوع باهامون دشمنی می کنند؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”