عکس‌هایی تکان دهنده از شغل یک پیرمرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار

Re: عکس‌هایی تکان دهنده از شغل یک پیرمرد

پست توسط rad2000 »

Present نوشته شده:"چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است " همیشه درست نیست .
یک استادی داشتیم که می گفت بعضی ها این مثال رو برای کمک به کشورهایی مثل فلسطین و ... می گویند شما فرض کنید که ما به اونا که کمک می کنیم صد ، نه ، هزار ، نه ، چند میلیون نفر بیکار و فقیرند ولی با این کار تو کشورمون امنیت رو تا حذود بسیار زیادی محیا کردیم چون کشوری مثل اسراییل و همپیمانانش رو دور از مرزهای خودمون نگه داشتیم و جایی دیگه مشغولشون کردیم . حالا بر عکسش رو متصور بشو که ما به اونا کمک نمی کردیم ولی به جای عراق کنونی اسراییل و متحدانش بودند و ما هر چی می ساختیم نابود می کردند و ما اون وقت به جای میلیون ها بیکار وفقیر میلیونها کشته و زخمی داشتیم کدومش بهتره ؟
کدومش هزینه بیشتری داره ؟
خودتون هم میدونید که سیاست کشور ما در قبال آمریکا و اسراییل به این راحتی ها تغییر نمی کنه مخصوصا با این همه بلایی که سرمون آوردند.پس انتظار دوستی با این دو کشور رو نداشته باشید.
لابد بعضی ها هم می خواهند بگویند از ماست که بر ماست که بازهم می تونیم بگیم آیا خواستن داشتن استقلال مگه جرمه که 30 ساله به خاطر این موضوع باهامون دشمنی می کنند؟

چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است هميشه درسته و هيچ وقت هم شك نكن مگه شما ميتونين اهل خونه خودتو گرسنه و فقير نگه داري و بعد براي پز دادن بري به كمك فقيرهاي ديگه شما به اين ميگيد كار درست يعني اين به نظر شما منطقيه ؟اين حرفايي كه شما زديد و دليلاتون هيچكدومشون منطقي نيستن كه اسرائيل بياد جاي عراق و هميشه ما رو بكوبه يه طور حرف ميزني انگار ما اينجا دست روي دست ميذاريم تا اونا بخوان هر غلطي كه بخوان بكنن انجامش بدن نه داداش من، اون كشوري كه ميخواد همسايه ما بشه خودشم امنيت ميخواد خودشم دوست داره يه روز خوش داشته باشه پس اينطور نيست كه هر كي همسايه ايران شد قصد داره ما رو بكوبه و بيكاراي ما رو زياد كنه .
يه جوري نظر بديد كه كسي كه مطالبتونو ميخونه احساس بدي بهش دست نده و سعي نكنيد كه نظراتتونو تحميل بكنيد
جانم فدای رهبر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

همون با دیدن عکسا جو گیر شدین اما به محض اینکه صفحه ی مرور گر وب رو بستین و از خانه خارج شدین همه چیز یادتون میره....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 74 بار

پست توسط Ashkani1365 »

تفلکی ...دلم سوخت برای این بنده خدا
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط رضا کلاه سبز »

ای خدا چی بگم ........................ این واقعا درست نیست بعضی سوار بنزو این بنده خدای پای پیاده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است

کجا این ضرب المثل شیطانیست؟

در حقیقت مشکل در تفسیر متفاوت از این جمله است. باید دید در نظر شما خانه کجاست و مسجد کجا ... :-)

من که هیچ تناقض و مشکلی در کمک به کشورهای نیازمند و وجود چنین فردی در جامعه مشاهده نمی کنم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است و با یک گل بهار نمیشه تعابیرغلطی هستند که اولی اساس ایثار رو زیر سوال میبره و

دومی اصل اصلاح رو ؛ پیامبر (ص) و معصومین (ع) هم شده شب ها گرسنه می خوابیدند تا کودک یتیم صغیر نیازمندی با دل سیر بخوابه تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

دولت وظیفه داره به چنین افرادی یا کاری بسیار ساده که در حد توانشان باشه بده و یا اگر توان کار کردن ندارن برای اونها حقوق و بیمه و ... در نظر بگیره .
من خودم شخصی رو دیدم که با وجود نابینا بودن ، چله زمستون نشسته بود کنار خیابان و چسب زخم میفروخت .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”