فروش سربازي، تحقير سربازان است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: فروش سربازي، تحقير سربازان است

پست توسط KH.I.A.2500 »

گویا سرباز برای گرفتن موتور سر چها راه کم آمده !
این آقا خودش از مسئولان مربوط به سر و سامان دادن به این نابسامانی هاست ، من نمیدونم داره به کی گله و شکایت میکنه !!!

در ضمن چه اشکالی داره ؟ دو سال میری سربازی دستشویی میشوری در عوض مرد میشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

پست توسط Mohammad Razzazan »

DJ Dani نوشته شده:یکی از دوستان محترم با آن همه دانش در زمینه های گوناگون در حال حاضر نگهبان توالت پادگان شده است...واقعا خاک عالم بر سر چنین برنامه ریزی که به جای استفاده مفید تنها هدف بیگاری و بهتری حمالی است...
بعد این آقا برای خودشان دلسوزی نسبت به جوانان ابراز می دارند,الله اکبر از این همه توجه...!!!!!!!!

جان به نظر میاد منظور شما من باشم! اول این که ظاهرا اطلاعات درست منتقل نشده. توالت نگهبان نیاز نداره، بلکه نظافت می خواد  تصویر  فعلا از هفته اول آموزشی در ساعت نظافت یعنی از حدود 6:15 صبح در نقش ارشد نظافت دستشویی، حمام و آبخوری مشغول فعالیتم! ضمنا بگم این پست واقعا حساسه چون حتی یک معاون هم واسش پیش بینی شده به علاوه چهار پرسنل وظیفه که حداقل مدرکشون لیسانسه  تصویر  (پادگان 01 تنها سربازهای لیسانس تا فوق دکترا رو پذیرش می کنه) البته ابنو هم بگم که الان هیچ کدوم از بچه ها حاضر به عوض کردن پستشون نیستن، چون نظافت مناطق دیگه خیلی سختره. مثل نظافت خیابان بین درب شمالی و جنوبی پادگان در هوای یخ!   و واقعا تعجبی نداره که خیلی از بچه های یگان جز بد و بیراه چیزی به ارتش نگن و به راحتی می تونم بگم حالشون... بگذریم!
فرمانده نیروی زمینی امروز از پادگان بازدید داشت و ما دو روز داشتیم به عنوان اضافه کاری با دست تک تک آشغالها و برگها و خس و خاشاکو زیر بارون و تو هوای یخ ازخیابون اصلی پادگان جمع می کردیم تا آقایان کمی ظاهرسازی کنن.
از اول هفته یه شیر حموم داره شرشر آب می ده ولی تا به حال درست نشده چون هماهنگ کردن با تیم تعمیرات وقتگیره و دانشجویان(اصطلاحی که به خاطر تحصیل کرده بودن به سربازان آموزشی در 01 گفته می شه) حق تعمیرشو ندارن.

حرف زیاده ولی جای گفتنش اینجا نیست. ضمنا 01 ویترین پادگان های آموزشی کشور به حساب میاد.  
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
والا مشکل در ارتش ایران به نظر من لااقل بسیار ریشه ای تر از این حرفهاست.توی لشگر 23 و در دفتر فرمانده آتشبار یک کمدی بود پر از کتاب و مجله و جزوات رو هم تلمبار شده.به بنده ماموریت داده شد تا این کتب رو مرتب کنم.شاید باور نکنید،پر بود از جزوات اداره ضد اطلاعات ارتش شاهنشاهی!!!!!!!!!

ارتش ایران و خصوصا نیروی زمینی از بیسوادی بسیار مفرط در بین پرسنل خود رنج می برند.هیچ تلاشی برای تغییر یا ارتقای این وضعیت نیز صورت نمی گیرد. دوست عزیزمان 01 را دیده اند،من دانشگاه افسری امام علی(ع) را که خودشان می گویند فیضیه ارتش!!! است را دیده ام.

اما در عین حال ارتش حرفه ای در ایران ممکن نیست،به چند دلیل:

1)شما برای ارتش حرفه ای به تجهیزات حرفه ای،جنگ افزار - البسه- وسایل مخابراتی و ارتباطی - پشتیبانی هوایی و.............. در حد پیشرفته نیاز دارید. کدام یک در کشور ما موجود است؟

2) شما برای یک ارتش حرفه ای به بودجه زیاد نیاز دارید،آیا اقتصاد ایران توانایی پرداخت این هزینه را دارد؟

3)شالوده و اساس این ارتش برای تامین منافع حکومت بریتانیا و توسط یک قزاق بیسواد پی ریزی شده و همچنان هم به همان سبک ادامه پیدا کرده است،از دم درب یک پادگان تا پشت دفتر فرمانده ، تمام امور به نوعی با پرسنل وظیفه در ارتباط است،چگونه می خواهید در این سیستم پرسنل وظیفه را حذف کنید؟
Old soldiers never die.They just fade away
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

پست توسط arsham33 »

1- میشه لطف بفرمایید و آن دوران مزخرف را به یاد نیندازید. :x
2- همه جای دنیا (به جز کشورهای در پیت) آنرا بیگاری اجباری می دانند و ضد حقوق بشر، اینجا می گویند خدمت :lol: .
2- سال 84 و 85 هنوز قانون نخبگان جدید نیامده بود و نخبگان از طریق ستاد کل اعزام می شدند. قانون ساده ای بود و تقریبا خیلی از فوق لیسانس ها و دکترا ها می توانستند از آن استفاده کنند از جمله من. حداقل اسم نخبه رویمان بود. اما در دوره آموزشی تقریبا 13، 14 نفر را مسوول شستشوی دستشویی ها کرده بودند. دو نفر فوق لیسانس، یک پزشک، فکر کنم 4 یا 5 نفر لیسانس و بقیه فوق دیپلم. یادم نمی رود روز آخر دم دستشویی عهد بستم فردای پایان دوره بیگاری اولین کاری که می کنم گرفتن پاسپورت و پذیرش است. الان با این موضوع دوباره یاد عهدم افتادم. :-? :-? :-?
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

جناب درس خوانده ای که خودتان را نخبه مینامید
دستشویی که شما تمیز کردی دستشویی که خودتون استفاده کردین بوده سربازی خیلی هم خوبه و بعضی ها رو از سوسولبازی در میاره
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

چه بحث جالبی...

منم آموزشی رو 01 بودم! دوره کد رو هم مراتو.... الانم که دارم تو یه تیپ زرهی نامه مینویسم!!

01 واقعاً خاطره انگیز بود...اگه بحث تلف شدن عمر رو کنار بزاریم چیزایی هست که تو زندگی به ما اجبار میشه! مثلاً داشتن خونه مشترک و نظافت اون خصوصاً سرویس ها ... نباید خیلی یه طرفه به قاضی رفت به هر حال فوق لیسانس کشور هم باید بدونه که در زندگی شرایطی ممکنه براش پیش بیاد که باید ظرف بشوره،خونه رو جارو کنه،پنجره ها رو تمیز کنه،غذا بپزه!!!(یه وقت فکر نکنید منظورم زن گرفتن بود !!شما که مرد سالارید بحمدلله!!)

01 خوب بود....

مراتو کمی فرق داشت اونجا جو دانشگاهی وجود داشت چون ما هم با افسران پایور توی یه دانشکده درس میخوندیم(والبته درسهای اغلب مشابه) واز طرفی همین افسران سعی در تحقیر ما داشتند...

الانم توی تیپ کار ما بعد از این همه آموزش تایپ و نامه نویسیه که باز خدا رو شکر که حداقل از سواد خواندن نوشتنم استفاده میکنم...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

marshal1987 نوشته شده:چه بحث جالبی...

منم آموزشی رو 01 بودم! دوره کد رو هم مراتو.... الانم که دارم تو یه تیپ زرهی نامه مینویسم!!

01 واقعاً خاطره انگیز بود...اگه بحث تلف شدن عمر رو کنار بزاریم چیزایی هست که تو زندگی به ما اجبار میشه! مثلاً داشتن خونه مشترک و نظافت اون خصوصاً سرویس ها ... نباید خیلی یه طرفه به قاضی رفت به هر حال فوق لیسانس کشور هم باید بدونه که در زندگی شرایطی ممکنه براش پیش بیاد که باید ظرف بشوره،خونه رو جارو کنه،پنجره ها رو تمیز کنه،غذا بپزه!!!(یه وقت فکر نکنید منظورم زن گرفتن بود !!شما که مرد سالارید بحمدلله!!)

01 خوب بود....

مراتو کمی فرق داشت اونجا جو دانشگاهی وجود داشت چون ما هم با افسران پایور توی یه دانشکده درس میخوندیم(والبته درسهای اغلب مشابه) واز طرفی همین افسران سعی در تحقیر ما داشتند...

الانم توی تیپ کار ما بعد از این همه آموزش تایپ و نامه نویسیه که باز خدا رو شکر که حداقل از سواد خواندن نوشتنم استفاده میکنم...

البته عزیزم همه ی فوق لیسانس ها مدرکشون رو خونه باباشون نگرفتن بعضی ها تو دوران دانشجویی شون سالی یکی دوبار هم به سختی میرن شهر شون هزار تا مشکل از اینی که شما هم میگی بیشتر دارن از هم اتاقی نفهم گرفته تا کم اومدن پول برا هزینه ها و افراد محلی که به هر نحوی در حال اذیت و سو استفاده بر میان و غذای افتضاح دانشگاه و ..... غذا و پخت پز و نظافت خونه تفریح حساب میشه!
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

خوب عزيزم
معمولا كسايي كه دانشجويي سختي داشتن(مثل خودم) اموزشي در01 براشون سخت نبود با تمام مشكلاتش_
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

پست توسط hadi021 »

saied tomcat نوشته شده:جناب درس خوانده ای که خودتان را نخبه مینامید
دستشویی که شما تمیز کردی دستشویی که خودتون استفاده کردین بوده سربازی خیلی هم خوبه و بعضی ها رو از سوسولبازی در میاره

یعنی فقط جونای ایرانی سوسولن و این 180 کشوری که سربازیه اجباریو برداشتن، جووناشون از ما ها خیلی با فهم و کمالات ترن؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

پست توسط arsham33 »

saied tomcat نوشته شده:جناب درس خوانده ای که خودتان را نخبه مینامید

با سلام
1- مشکل همین تفکر شماست که به دنبال استحاله یک رفتار ضد حقوق بشر است.
2- من خود را نخبه ننامیدم و ستاد کل این کار را انجام داده بود.
3- هدف من از نگارش آن مطلب شفاف سازی بخشی از رفتاری بود که با افرادی به نام نخبه انجام می دادند و ادامه آنرا مفید نمی دانم.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzaddavaji »

چه تحقیری آقای احمدی مقدم. بنده با یک زن و بچه با 21 سال سن و بیکار با پدر بیکار و پدرزن معتاد بگویید چگونه با 50 هزار تموان خرج خانواده را بدهم وقتی کرایه خانه ام 150 هزار توامن است.شما در بهترین خانه ها با بهترین امکانات و بهترین حقوق غرق شدید،اگه فقط یک بار جای من بودید از این اراجیف مقدس بازی نمی گفتید. مقدس !!!!!!!!!!!! فقط بگید کجاش مقدسه ؟ 10 ساعت پست متوالی دادن + 4 ساعت خواهش کردن برای دو ساعت مرخصی برای دیدن بچه ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”