فاز نخست شبکه ملی اطلاعات بزودی به بهره برداری میرسد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 14937 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
Re: فاز نخست شبکه ملی اطلاعات بزودی به بهره برداری میرسد
سلام
یاد پیش بینی محمد 1985 افتادم.
یاد پیش بینی محمد 1985 افتادم.
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
دیدیم هزینه بیت المال در کمال بی توجهی مون چطور بر علیه مردم استفاده شد و دولت کسری بوده ش رو بر خلاف تمامی اظهارات کنونی و قبلیش از حلقوم مردم میکشه
و اینگونه شد که دسترسی 80 میلیون ایرانی توسط چندهزار نفر بسته شد تا به دنیا و خود مردم ثابت بشه که مردم جدا از همه چیز هستند و نه جزوی از همه چیز
و اینگونه شد که دسترسی 80 میلیون ایرانی توسط چندهزار نفر بسته شد تا به دنیا و خود مردم ثابت بشه که مردم جدا از همه چیز هستند و نه جزوی از همه چیز
-
- سپاسهای ارسالی: 296 بار
- سپاسهای دریافتی: 203 بار
خوب روت میشه از مردم حرف بزنی!پستهای جنابعالی زمان دولت اصولگرای احمدی نژاد موجوده که چطور برای اصلاح طلبان هر کار مثبت دولت اصولگرا را زیر سئوال می بردی فقط چون از باند خاتمی حمایت کنی.اخر هم در 92 موفق شدید و در 96 هم تکرار کردید.حالا که اصلاح طلبان همه جوره گند زدن شدین طرفدار مردم.؟؟Erratic نوشته شده: یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸, ۱:۴۴ ب.ظ دیدیم هزینه بیت المال در کمال بی توجهی مون چطور بر علیه مردم استفاده شد و دولت کسری بوده ش رو بر خلاف تمامی اظهارات کنونی و قبلیش از حلقوم مردم میکشه
و اینگونه شد که دسترسی 80 میلیون ایرانی توسط چندهزار نفر بسته شد تا به دنیا و خود مردم ثابت بشه که مردم جدا از همه چیز هستند و نه جزوی
آخرین ويرايش توسط 2 on جنگال, ويرايش شده در 0.
-
خیلی کار خوبی کردید چون با ان همه فحاشی که کردید قطعا هر کسی حق شکایت برایش محفوظ هست!رعایت ادب در هر شرایطی واجب هست حتی با مخالف!!!
اینکه رای بدی یا ندی.مساله شخصی است ربطی به کسی نداره.اما مرد پای کارش می ایسته.دوستان پست های شما در دوران انتخابات 92 را یادشون هست.الان هم میتونن اگر با موبایل به اینترنت وصل هستند در پست های شما از صفحه 12 به بعد را مطالعه کنند کوبیدن دولت اصولگرای قبل واضح هست.
مشکل امثال شما موافق یا مخالف بودن نیست که فحاشی میکنید مشکلتون ان است که پای عملکردتان نمی ایستید.پس ارام و متین و انتقاد پذیر باشین.اگر اشتباهی کردید و هزینه ای به مردم وارد کردید بایستید.منهم اگر چیزی دارم اماده ام همه را به شما ببخشم حالا داخل کشور قایمش کرده باشم یا خارج کشور!!!چون در پستی که پاک کردید ادعا کردید کلی مال و منال بردم با خودم و...!!!
جنگال, دوستان بنده تازه عضو سایت شدم داشتم همینجوری مطالب رو چک میکردم و هم مطالب شما و این دوستمونو دیدم جناب شما خودت با تندی حرف میزنی و از ارام و متین بودنو انتقاد پذیر بودن حرف میزنی؟ این خودش مشکله...
شما ام سعی کن از یه پر کاه کوه نسازی و حرص و جوشت رو سره کسی خالی نکنی در پناه حق باشین همه یا علی 
-
خب الان بهتر نشد؟من پست قبلی را دیدم کلی تعجب کردم.میشه تند انتقاد کرد ولی دلیلی نداره بهم فحاشی کنیم.
اما بطور کلی ازادی مقوله ای نسبی است.مساله ای مطلق نیست.مثلا الان در مورد گرانی بنزین ازادی برگزاری تجمع برای مخالفت حق مخالفان است اما ایا کسانیکه پمپ بنزین و بانک اتش میزنن تحت عنوان مخالفت حق این کارها را دارند یا نه؟از خودشون بپرسید میگن ما ازادی اعتراض داریم!!حداقل در اینجا فضای کافی برای انتقاد هست اما حتما هر کشوری قانونی داره با قانون شکن هم مقابله میکنه.خیر و برکت احمدی نژاد هم اگر فقط ارزش همون یارانه 45 تومنیش را با توجه به قدرت خرید با الان مقایسه کنید برنامه های گسترده عمرانی و اتمی و فضایی و....را هم بهش توجه کنیم که البته طرفداران خاتمی درش را تخته کردن و حالا بعد 6 سال دارن دوباره راهش می اندازن نشان میده کشور اباد شد یا ویران!!
پس بین افراد تفاوت هست.یادش بخیر بعد پایان خاتمی عده ای همین بحث بین افراد تفاوت نیست و رئیس جمهور هیچ کاره هست و...را پیش کشیدن ولی وقتی احمدی نژاد انهمه کار کرد و نشان داد رئیس جمهوری چه قدرت و اختیاراتی دارد سال 88 می خواستن علیه رای مردم کودتا و فتنه گری کنند که نظام اجازه نداد و از رای مردم محافظت کرد.حالا دوباره میگن همه مثل هم هستند و تفاوتی ندارند!!!
.در مورد قسمت اخر مطلبتون هم امثال من ادم های ضعیفی مثل شما نیستیم که کسی شیر مون کنه کاری کنیم.عقیده ای راسخ داریم و بهش پایبندیم.پس از توهم شیر و گربه بیا بیرون همه را مثل خودت ضعیف نبین که احمدی نژاد را بکوبی و از خاتمی حمایت کنی بعد که گندش درامد بزنی زیرش کسی به روت هم اورد حرف های زشتی بزنی که مجبور به حذفش شوی.از ابتدا مخالف این جماعت بودیم حالا اسمش خاتمی باشه یا هر کسی از این باند.توهم نداشتن ازادی و همه مثل هم هستند و....هم نداریم.به اندازه کافی ازادی داریم و احمدی نژاد نشان داد تفاوت ها چقدر است و رئیس جمهور چقدر اختیارات گسترده داره.همانطور که قالیباف را میشود با شهر دارهای حاصل لیست خاتمی امروز شورای شهر تهران مقایسه کرد تا تفاوت ها را لمس کرد!!
شما هم موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on جنگال, ويرايش شده در 0.
-
ممنون که تلاش کردید چشم های من را به واقعیت باز کنید اما خدا را شکر من چشمهام کاملا بازه نیازی به تلاش شما نیست.شما نظر خودتون را دارید منهم نظر خودم را.شما گفتید که نظرات من را کسی پشم خودش حساب نمیکنه. در حد خودتون نظر بدید قضاوت در مورد نوشته های ما دو نفر بر عهده مردم هست.نه من نماینده مردم هستم نه شما که از طرفشون خیال بافی میکنید.عذر می خوام مجبور شدم رک و راست پاسختون را بدم!ما در فضای عمومی بحث میکنیم این چه طرز حرف زدنه؟عذر می خواهم ولی شما رعایت ادب را نمیکنید بعد توهم عقل کل پنداری دارید و می خواهید چشم دیگران را باز کنید؟؟!!همین هست که میگم تفکر شما در قدرت نیست اینقدر توهم اگاهی خود و نادانی دیگران را دارید اگر در قدرت باشید حاصل ازادی خواهی امثال شما سرکوب مخالفین هست طوری که تاریخ مثل ان را ندیده.بخاطر همین هست که در اشوب گری هاتون اکثریت مردم شرکت نمیکنن میدانند همفکران شما موفق بشن نسل مخالفانتون را از روی زمین بر میدارید!!
در مورد احمدی نژاد بله قیمت ها را بالا برد اما اگر قدرت خرید 45 تومنی و تاثیرش بخصوص در زندگی طبقات فردوست را به یاد بیارید( البته اگر بخواهید به یاد بیارید )کاملا مشخص هست حالا اینکه سال به سال قیمت ها افزایش پیدا کرد ولی یارانه افزایش پیدا نکرد و بعد از فروپاشی برجام که از اول نقص های ان را دلسوزان بیان میکردند دلار شد 10 تومن تقصیر احمدی نژاد نیست!!
در مورد بحث اشوب ها با این حساب شما عملا دارید از اشوب گران حمایت میکنید.در هیچ جای دنیا حتی مترقی ترین کشورها با کسی که بانک و پمپ بنزین اتش بزنه مماشات نمی کنن پس برخورد با اوباش وظیفه دستگاههای قانونی کشور هست.ان بانک و فروشگاه و غیره فقط مال اوباش نیست که مثلا چون به ته خط رسیدن نابودش کنند مال همه ملت هست.چه کسی راضی میشه مالش را دیگری به هر بهانه ای اتش بزنه؟؟اعتراض بکنند ولی غلط میکنند به اموال عمومی اسیب بزنند حالا به هر بهانه ای.امیدوارم هر چه زودتر نهاد های قانونی این ارازل و اوباش را از سطح شهر ها جمع کنند و مردم را از شرشون نجات بدن.
در مورد خط اخرتون هم ملت تحت فضا سازی های رسانه ای دوباره فریب باند خاتمی را خوردند .فریب خوردن که شورای شهر فعلی تهران حاصل ان هست و انهمه سازندگی زمان قالیباف به تاریخ پیوسته! ولی الان کمی از کوچه و اطراف خانه تان دور بشید حداقل به چندتا شهرستان سر بزنید گذری از مردم نظرشون را در مورد احمدی نژاد بپرسید!!!!
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
سلام
دوستام قضیه این شبکه ملی چی هست؟
یعنی در آینده دسترسی به سایت های جهانی مثل یوتویوب یا وبسایت های علمی بسته خواهد شد؟ اکنون که در حال نگارش این سطور هستم دسترسی به هیچ جایی نیست
دوستام قضیه این شبکه ملی چی هست؟
یعنی در آینده دسترسی به سایت های جهانی مثل یوتویوب یا وبسایت های علمی بسته خواهد شد؟ اکنون که در حال نگارش این سطور هستم دسترسی به هیچ جایی نیست
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
دقیقا همون حرفی بود که چند سال قبل زدم ...
گفته بودم هر وقت اراده کنن ارتباط با شبکه جهانی رو قطع میکنن و میگن کی گفته قطع هستیم ؟!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون