حقوق مادام​العمر لغو شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

حقوق مادام​العمر لغو شد

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

سرویس مجلس- مجلس مصوبه هفته پیش خود که شائبه پرداخت حقوق مادام العمر به مسئولان دولتی را داشت، لغو کرد.به گزارش تابناک، نمایندگان مجلس دو فوریت طرح لغو استفساریه تبصره 3 مواد 71 و 117 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 را در جلسه سه شنبه در دستور کار داشتند.این طرح با 24 امضاء تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده است. نمایندگان مجلس پس از استماع سخنان موافق و مخالف با دو فوریت این طرح، با 137 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 20 رأی ممتنع از 195 نماینده حاضر با دو فوریت این طرح موافقت کردند.پیش از بررسی این طرح دو فوریت طرح حذف تبصره 3 ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 در دستور کار نمایندگان مجلس قرار داشت که نمایندگان مجلس در نهایت با دو فوریت و یک فوریت آن مخالفت کردند.بنابراین نمایندگان با رأی به دو فوریت لغو طرح لغو استفساریه تبصره 3 مواد 71 و 117 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 قصد دارند مصوبه جنجالی خود برای حقوق مقامات سیاسی را لغو کنند.
[HR] 
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: حقوق مادام​العمر لغو شد

پست توسط Present »

خاک بر سر مجلس ، این مجلس یکی از مفت خور ترین ، بی جربزه ترین ، خاک بر سر ترین مجلس هایی بوده که داشتیم . قاون دو برادری تصویب کردند بعد از 3 سال سر دوندن جوانهای ملت گفتند اجراش نمی کنیم و با کمترین جزییات حالا یک بدبختی چون این طرح تو مجلس تصویب شده بوده هزارتا برنامه ریزی کرده بوده رو زندگیش ولی الان همه شده پشم و ما هم دو سال کاردانی رو کش دادیم که این طرح اجرا بشه و حالا کارشناسی هستیم یک دفعه ... منم ترم یک هستم از سه سال مهلتی که دارم استفاده می کنم و از اونجایی که شبانه هستم تا ترم هفتم کش میدم تا بالاخره راه حلی برای فرار از سربازی پیدا کنم . :-?
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

من نمیدونم تو این وضعیت اقتصادی این طرههای مفت خوری از کجا میاد . میگن چن سال قناعت کنین کشور داره توسعه پیدا میکنه داریم طرح هدف مند کردن اجرا میکنیم از این طرف اقایان طرح مفت خوری میدن اختلاس میکنن . بابا مردم چه گناهی دارن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

پست توسط shafagh »

من نمی دانم فلسفه ی پرداخت حقوق مادام العمر به مدیران از همان ابتدا چه بوده که در مجلس ان را مطرح کرده بودند؟ چه معنی دارد یکی که برای انجام خدمات به مردم متصدی یک پست بالا می شود بی هیچ دلیل و منطق و برهانی تمام عمرش از یک حقوق مکفی برخوردار شود ایشان بعد از اینکه دوره خدمتشان منقضی شد چه خدمتی در قبال ان پول انجام می دهند که حقوق دریافت کنند مسئولی که که حتی بعد از انقضای دوره خدمتش در یک پست تمام عمرش حقوق خوبی برایش تامین باشد دیگر کجا درد و رنج مردم محروم و ناتوان را حس می کند من نمی دانم این طرح از کدام فردی پیشنهاد شده و در مجلس مطرح گردیده و نمایندگان محترم هم به ان رای داده اند بیت المال مسلمین حساب و کتاب دارد حتی تا ده شاهی اخرش خداوند سبحان در این مورد بسیار سختگیر است و حتی اگر مسئولی تبذیر کند به حساب او زودتر از افراد عادی می رسد حساب اموال شخصی افراد چنانچه ماخوذ از اموال دولتی نباشد و غیر قانونی نباشد با مردم نیست ان چیزی است بین ان فرد و خدای عالمیان که هرجور بخواهد حسابرسی می فرماید اما بودجه های مملکتی نظارتش با مردم است دخالتش هم با مردم است بجای اینکه به مدیری که خدمتش منقضی شده حقوق بیجا بدهند بعد از انقضای خدمتش در ان پست طبق ضوابط و معیارهای قانونی به او یک شغل در جای دیگری بدهند که کار کند و در ازاء ان حقوق بگیرد اگر قرار است لطفی در حق ان مدیران ارشد بشود این است نه پرداخت حقوق بلا فعل . نمایندگان محترم مجلس باید به فکر حل مشکلات مردم باشند نه حل مشکلات مدیران که در اصل مشکل هم محسوب نمی شود بنده جسارت نمی کنم اما مردم را فراموش نکنید زیرا اگر پیش بیاید که مردم کسی را فراموش کنند چنان می شود که تا اخر عمر فرصت مجددی برای جبران ما مضی پیدا نخواهد کرد علاوه بر انکه اگر شان مسئولی در مقابل خدای تبارک و تعالی متزلزل شود شاید برگشتن به ان مرحله اسان نباشد به روستاهای دور سفر کنید ببینید مشکلات درمانی و اموزشی مردم انجاها چیست مردمی که برای عبور از رودخانه از تسمه تقاله استفاده می کنند و انگشتانشان بین سیم های ان قطع می شود در صورتی که فقط نیازمند احداث یک پل بودند چرا باید این کار (ساخت پل) توسط یک فرد خیر و از راه دلسوزی انجام شود این نمایندگان محترم مردم هستند که بایست قبل از هر کس از مشکلات مردم منطقه خود با خبر باشند به بحث و فحص های مجلس قناعت نکنید بین مردم باشید مشکلات انها را جویا شوید رضای خداوند عالمیان ، روح مطهر امام خمینی و ولی فقیه زمان حضرت ایت الله خامنه ای در این کارهاست مردم محروم شهرها هم مشکلات دارند به همه ی مردم ایران اسلامی دست اعانت و یاری بدهید فرهنگ و ادبیات و علم و مباحث کارشناسی جای خود دارد اما همه ی این ها برای خدمت به مردم و جلب رضایت خداست
بنده هم به سهم خود از لغو این مصوبه توسط خود نمایندگان محترم مجلس بسیار خوشحال هستم و امیدوارم از این به بعد نیز رسیدگی به امور شخصی مدیران کمترین نکاتی باشد که مجلس محترم به ان عنایت نماید.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

به نظر من حقوق نمایندهها باید با توجه به میانگین دآمد حوضه خودش باشه جونش در بیاد تلاش کنه درآمد منطقشو ببره بالا بلکه نون حلالی هم گیرش بیاد این طور پولا خوردن نداره مردم تو مصیبت آقایان میلیونی بکشن بالا
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
دوست عزیز جنابmobile_nazari :razz: این طرح رو نمایندگان مجلس فعلی نذاشتن این مصوب سال 86هست نمایندگان فعلی به اصطلاح تبعیضی که درش بودرو برطرف کردن باز خداروشکر اگر این کاررو نکرده بودن نه رسانه ها ونه مردم خبردارهم نمیشدن وتا ابد عده ای حقوق مادام العمر داشتن برای من سئوال این رسانه ها سال 86 کجابودن که این طرح تصویب شد چرااون موقع اینطور جارو جنجال نکردن یعنی هیچ کس خبری ازاین مصوبه نداشت مخفیانه تصویب شد دورازچشم رسانه ها خدامیدونه چندتا مصوبه دیگه ازاین دست وجود داره وکسی ازش خبردارنیست ازهمه مهمتر شورای نگهبان باید پاسخگوباشه چطور چنین طرحی ازفیلترشون عبورکرده؟!
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”