فوری/دانشجویان وارد سفارت انگلیس شدند/پرچم انگلیس پائین کشید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: فوری/دانشجویان وارد سفارت انگلیس شدند/پرچم انگلیس پائین

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام بر دوستان

خداوند لعنت کند روباه پیر و حامیانش را

دولت فیخمه! که برخی سنگش را به سینه میزنند از یکی از بزرگترین خیانت هایش یعنی جدا کردن بحرین 40 سال نگذشته است.دوستان فراموش کرده اند کشتار 11 میلیون ایرانی به دست نیروهای انگلیسی را؟
برای کم نیاوردن هم دم از روسیه میزنند،فعلا روسیه متحد ماست،هرچقدر هم در تاریخ به ما خیانت کرده بجایش حساب پس خواهد داد،اما در حال حاضر متحد ماست نه اینکه به بهانه واهی ما را تحریم کند.

شاید در کل حمله اشتباه باشد، اما سفیر انگلیس و سایر کشورهای غربی که همسو با امریکا هستند!! و بر علیه مردم و دولت و حکومت ما کار می کنند را باید مثل سگ از این اب و خاک بیرون انداخت!

این را هم بگویم تا دهان برخی بسته باشد! اگر فردا روزی چین و روسیه هم رویه کشورهای اروپایی و امریکا را پیش بگیرند انها را هم باید مثل سگ بیرون انداخت!

باید به غربی ها و مخالفان ایران یاد بدهیم که ما مستقل هستیم و ازاد و کسی جرات امر و نهی کردن به ما را ندارد،حال اگر عده ای به زیر یوق بودن عادت دارند ان بحثی جداست.تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mr.Amirhessam, ويرايش شده در 0.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14937 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

Mohammad 1985 نوشته شده:
2 اون عکسی که دارن درش نماز می خونن بهترین تصویر هست برای تخریب اسلام !

یاد حرف امام افتادم که فرمود : اخیرا آقای کارتر هم اسلام شناس شده است ... !

کاری با آتش زدن پرچم که نماد ملیت و شیشه شکستن ندارم و ... ندارم اما فکر می کنم اسلام آمریکایی از مصادیق این سخن ممد است!

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

ادغام شد !
آخرین ويرايش توسط 1 on Night_Raven, ويرايش شده در 0.
تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

جناب حاج آقا سید اویس اون عکس رو منتشر می کنن کنار عکسهای تخریب و غارت و بعد خودتون حدس بزنید بقیه مردم دنیا چی فکر می کنن راجع به کسایی که نماز می خونن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

با درود :razz:
اول از همه یاد آوری کنم که در این که دولت انگلیس دشمن ماست و از جانب آن ضرر های فراوانی رسیده شکی نیست و من هم به هیچ عنوان قصد دفاع از انگلیس رو ندارم.
اما همونطور که همه ی دوستان میدونن یک سری قوانین و عرف های بین المللی وجود داره که ما هم آن ها را پذیرفتیم.هرچند شاید به نظر برخی دوستان این قوانین هم مشکل دار باشه ولی به هر حال این چیزیه که قبول کردیم و کاری به خوب و بد بودنش نداریم و شایسته نیست که بر خلاف مواردی پیش بریم که قبول کردیم.
مورد بعدی تاثیراتی هستش که اینطور حرکات بر وجهه ی جهانی ایران میذاره که مطمئنا تاثیرات خوبی نیست و ممکن حتی عواقبی هم برای ما داشته.
و در آخر بگم که چیزی به اسم دیپلماسی وجود داره که کشورا به وسیله ی اون در اکثر مواقع مشکلاتشون با همدیگه رو حل میکنن و در هیچ دنیا اینطور نیستش که تا مشکلی پیش اومد بریزن سفارت خونه ی کشور مقابل و اقدام به تخریب کنن.این نه تنها مشکلی رو حل نمیکنه بلکه به مشکلات ما اضافه هم میکنه و بهانه ای میشه برای دشمنان که بر علیه ما اقدام کنن.بهتره قبل از انجام هر کار کمی فکر کنیم و احساسی عمل نکنیم که به نتیجه ای نمیرسیم.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

Night_Raven نوشته شده:
دوست عزیز ....
خوشبختانه هیچ کدوم از خرف هایی که زدی به من و امثال من نمی چسبه ... من هم قصد ندارم که نظرم رو به شما تحمیل کنم و برای نظرات شما احترام قائلم.... حرف من،همونطور که HS368 در نوشته قبلی گفت اینه که برای خودمون درمقابل اجنبی ارزش قائل بشیم . دلیلی نداره که هموطن هامون رو با یک سری الفاظ زشت مخاطب قرار بدیم.

اولا که جرف های من چسب نیست که بخواد بچسبه ! دوما همین که وزارت خارجه این حرکت را محکوم کرد بسه همه ی حرفای شماست سوم فقط برای اطلاع می گم 300 گروه در آن زمان حرکت ناجوانمردانه آمریکا را در خود آمیریکا محکوم کردن همیشه مرغ همسایه غاز نیست  

بله محکوم کردن اما وحشی نخواندند!!! اون مثال هواپیما مسافربری هم فقط و فقط برای همین موضوع وحشی نخواندن هموطن زدم، لطفا پست ها را با دقت بخوانید. هزاران مثال از ظلم های این چنینی هست که همه فقط محکوم کردند، وحشی نخواندند!

این را هم بگم که با وحشی خواندن و عقده خالی کردن با فحش دادن به دیگران مسئله حل نمیشه!بیخود بحث های بیهوده نکنید.

طبق فرمایش امام این حرکت غیرقانونیه و نباید انجام میشد باید صبر میکردیم تا طبق روال قانونی روابط با انگلیس کاهش پیدا می کرد.

رهبر انقلاب می فرمایند:
   من برحذر میدارم جوانهاى عزیز را، فرزندان عزیز انقلابىِ خودم را از اینکه یک حرکتى را خودسرانه انجام بدهند؛ نه، همه چیز بر روال قانون.  
آخرین ويرايش توسط 1 on HS368, ويرايش شده در 0.
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط Night_Raven »

این را هم بگم که با وحشی خواندن و عقده خالی کردن با فحش دادن به دیگران مسئله حل نمیشه!

ولی با حمله کردن مسئله حل می شود ؟؟
شما و من حرف هایمان دو روی یک سکه است جفتمان می گوییم انگلیس باید برود ولی حمله به سفارت راه حل درستی است ! ؟
تصویر تصویر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط Night_Raven »

[External Link Removed for Guests]

در پی تجمعات اعتراض آمیز در مقابل سفارت انگلیس و باغ قلهک در تهران که منحر به تصرف این دو مکان توسط معترضین شد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای از برخی "رفتارهای غیر قابل قبول معدودی از معترضین" -که علیرغم تلاش نیروی انتظامی و تقویت نیروهای حفاظت کننده از سفارت - صورت پذیرفت ، ابراز تاسف کرده و از مسئولین امر خواسته شده است تا اقدامات و بررسی های فوری و ضروری در این رابطه به عمل آورند.

وزارت امور خارجه ضمن احترام به قوانین و مقررات بین المللی و با تاکید بر مصونیت اماکن دیپلماتیک ، بر تعهد دولت جمهوری اسلامی ایران به حفاظت و صیانت از اماکن و ماموران دیپلماتیک تاکید می نماید.

وزارت خارجه کشورمان در پایان تصریح کرد: بدیهی است از طریق مجاری قانونی و مبادی ذیربط موضوع مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

تصویر تصویر تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

ممد اینا که 30 ساله کارشون اینه ... باید بهشون گفت :

ای که بر روی ماه چنگ زدی باش تا صبح دولتت بدمد!

[HR]

دوستان عزیز بنده از شما خواهشمندم، ارسال هاتون رو از توهین ویرایش کنید ، همه با هم برادریم و کدورت خواسته دشمن مشترک همه ما

یعنی شیطان است! و واقعیت این است که بحث سیاسی در این انجمن مجاز نیست ، قدری صبورتر باشیم. شب همگی به خیر :razz:

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
فقط یک چیز من رو می سوزونه!!!

چطوره که این همه بلا از روس و انگلیسی و آمریکایی بر سر ما آمد و میاید، صبح تا شب و شب تا صبح تهدید می شویم ، به صورت علنی فرماندهان و مسئول کشور ما ترور می شوند یا تهدید به ترور می شوند و یک نفر از این دوستان دم بر نمی آورد.حالا در جواب این همه ظلم و ستم چند ماشین و شیشه شکسته و آتش گرفته و به ناگاه دوستان به یاد قانون و روابط دیپلماتیک و همین جور چرندیات و توجیحات می افتند. چه نماز بخوانیم یا نه ، چه حرفی بزنیم یا نه آنها کار خود را می کنند ، می گی نه برو این لینک رو ببین:

ببین چه عکسی از اون دو تا دختر دانشجو انداختند.شاید دو روز دیگه گفتند خوب نیست روزه می گیرید، نماز می خونید ، حجاب دارید ، پس بزاریم کنار . همون شیم که اونها می خوان.بعد هم تا یه شیخ احمق یه حرف می زنه بدوید وسط یک مطلب بزارید به عنوان : اعلامیه حقوق بشر کوروش و خلیج فارس و همین چرندیاتی که سالهاست نسل جوان ما باهاش خودش رو سرگرم کرده یا داره پشتش قایم میشه تا ضعفهاش رو بپوشونه!!!!!!!!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

دوستان من فقط یک چیزی رو میگم جاموند اون صفحه! دوستان شما حیفید ، باور کنید دلم میسوزه ، آخه چرا ما باید به جون هم بیفتیم!

حداقل توهین نکنیم ، اون دنیا باور کنید جواب داره! این دنیاشم کمش این که مهدی عزیز میاد پاک میکنه پست هارو ! دوستانی که

نمی تونند ویرایش کنند فکر کنم که کپتن قابلیت ویرایش رو داره ، برای ویرایش به ایشون اطلاع بدن ، یا حق :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 101 بار

پست توسط gerami »

typhoon نوشته شده:سلام
فقط یک چیز من رو می سوزونه!!!

چطوره که این همه بلا از روس و انگلیسی و آمریکایی بر سر ما آمد و میاید، صبح تا شب و شب تا صبح تهدید می شویم ، به صورت علنی فرماندهان و مسئول کشور ما ترور می شوند یا تهدید به ترور می شوند و یک نفر از این دوستان دم بر نمی آورد.حالا در جواب این همه ظلم و ستم چند ماشین و شیشه شکسته و آتش گرفته و به ناگاه دوستان به یاد قانون و روابط دیپلماتیک و همین جور چرندیات و توجیحات می افتند. چه نماز بخوانیم یا نه ، چه حرفی بزنیم یا نه آنها کار خود را می کنند ، می گی نه برو این لینک رو ببین:

جانا سخن ما میگویی...
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”