armanmodern نوشته شده:
با نظر شما در مورد تغییر نظر و آرای مردم اوکراین کاملا موافقم، اما در مورد گرجستان نه. ساکاشویلی در دومین انتخابات (انتخابات سال 2008)هم پیروز شد، منتها میزان محبوبیتش از 90% به حدود 55% رسیده بود، اما باز هم انتخاب اول مردم بود. بخش زیادی از مسایلی که پیرامون مسئله ی گرجستان در کشور ما مطرح میشد به دلیل اخبار یکجانبه و بدون پشتوانه ای بود که صدا و سیما طبق معمول بر علیه غرب و به نفع روسیه منتشر میکرد.
شما اصلا به نکته ای که من اشاره کردم دقت نکردید، بنده عرض کردم حتی با در نظر گرفتن اشتباه بودن جنبشِ مردم ِ این کشورها و فریب خوردن آنها از برخی عوامل غرب، حداقل برآیند جنبش فریب خورده ی اونها این بود که این آزادی بیان و تصمیم گیری رو به اونها داد که به اشتباه خود اعتراف کرده و تصمیم خود را در مورد وضعیت سیاسی کشورشون تغییر بدهند. اما در روسیه و سوریه و ونزوئلا چطور؟ آیا این آزادی وجود داره که مردم سوریه بعد از 40 سال خدمتگزاری صادقانه ی خانواده ی اسد، به وضع خودشون اعتراض کنند؟ حداقل اون سیستم بقول شما فاسد و فریب خورده اوکراین باعث شد که مردم آزادی انتقاد و پذیرش اشتباه سیاسی خود رو داشته باشند، اما سیستم کارآمد و مردمی و لایق سوریه و روسیه و ونزوئلا چطور؟
مگر نه اینه که پیشرفت و ترقی با تصحیح تصمیمات و اشتباهات گذشته و عملکرد بهتر رخ میده و باید همه ی آرا مجال بروز و عرضه داشته باشند؟ حداقل در گرجستان و اوکراین غربزده این بستر برقرار بود که مردم با اصلاح نظر خودشون به خواست خود برسند؟ اما در کشورهای مورد تایید شما چنین بستری برقرار هست؟
د وست عزیز
![تصویر](http://www.centralclubs.com/images/smilies/rose.gif)
موفق باشید