armanmodern نوشته شده:
با نظر شما در مورد تغییر نظر و آرای مردم اوکراین کاملا موافقم، اما در مورد گرجستان نه. ساکاشویلی در دومین انتخابات (انتخابات سال 2008)هم پیروز شد، منتها میزان محبوبیتش از 90% به حدود 55% رسیده بود، اما باز هم انتخاب اول مردم بود. بخش زیادی از مسایلی که پیرامون مسئله ی گرجستان در کشور ما مطرح میشد به دلیل اخبار یکجانبه و بدون پشتوانه ای بود که صدا و سیما طبق معمول بر علیه غرب و به نفع روسیه منتشر میکرد.
شما اصلا به نکته ای که من اشاره کردم دقت نکردید، بنده عرض کردم حتی با در نظر گرفتن اشتباه بودن جنبشِ مردم ِ این کشورها و فریب خوردن آنها از برخی عوامل غرب، حداقل برآیند جنبش فریب خورده ی اونها این بود که این آزادی بیان و تصمیم گیری رو به اونها داد که به اشتباه خود اعتراف کرده و تصمیم خود را در مورد وضعیت سیاسی کشورشون تغییر بدهند. اما در روسیه و سوریه و ونزوئلا چطور؟ آیا این آزادی وجود داره که مردم سوریه بعد از 40 سال خدمتگزاری صادقانه ی خانواده ی اسد، به وضع خودشون اعتراض کنند؟ حداقل اون سیستم بقول شما فاسد و فریب خورده اوکراین باعث شد که مردم آزادی انتقاد و پذیرش اشتباه سیاسی خود رو داشته باشند، اما سیستم کارآمد و مردمی و لایق سوریه و روسیه و ونزوئلا چطور؟
مگر نه اینه که پیشرفت و ترقی با تصحیح تصمیمات و اشتباهات گذشته و عملکرد بهتر رخ میده و باید همه ی آرا مجال بروز و عرضه داشته باشند؟ حداقل در گرجستان و اوکراین غربزده این بستر برقرار بود که مردم با اصلاح نظر خودشون به خواست خود برسند؟ اما در کشورهای مورد تایید شما چنین بستری برقرار هست؟
د وست عزیز
زاویه وعینک نگاه ما ازدو زاویه متفاوت به یک موضوع است بازتاکید میکنم ماهیت وسرانجام دولتهای حاصل از انقلاب های رنگی ومخملی یکی است اما درمورد گرجستان فراموش نکنید ازدلایل ابقای این دولت حمله نظامی روسیه و قضیه ی اوستیاست و تهدیدات روسیه است که برای توازن باروسیه دولت متمایل به غرب هنوز برسرکاراست این نظر من است اگر نظر شماچیز دیگری است محترم وقابل احترام است اما درمورد سوریه دوست گرامی من درمورد سوریه مطلبی نه درردیاتایید دولت بشار اسد ننوشتم یا ونزوئلا یاروسیه اگر هست لطف کنین نشان بدین پس دوست گرامی قصاص قبل ازجنایت نکنین بنده برای خودم وشما وملتم وتمامی ملتها حق تعیین سرنوشت قائلم ولی درمورد تحولات سوریه توجه شمارو به این نکته جلب میکنم که جنس حوادث سوریه با آن چیزی که شما درمصریاتونس یایمن وسایرکشورهای بپا خواسته میبینید متفاوت است من اصل اعتراضات رو کتمان نمیکنم وشیوه حکومت بشاراسد را نمیپسندم وامیدوارم آقای اسد ازآخروعاقبت محمدرضا پهلوی صدام یزید کافر و قذافی درس عبرت بگیرید واصلاحات لازم ومد نظر ملت خودونه بیگانگان رااجرا کند ودرپایان درمورد ماندن ویارفتن اسد فقط این ملت سوریه است که میتواندتصمیم بگیرد برادرارجمند شما دست بیگانگان را درتحولات سوریه نمیبینید اخبار دروغ و مغرضانه ای که ازرسانه های جبهه غرب ازجمله الجزیره که منجر به استعفای یکی ازسرشناسترین مجریان این شبکه دراعتراض به این مسئله شد ویا حمایت های مالی عربستان از گروههای مسلح که اغلب سلفی هستن بعلاوه حمایتهای سرویسهای امنیتی غرب درحالیکه درهیچ کدام از سایر کشورها ی عرب شما شاهد این حجم ازحمایتهای همزمان مالی وسیاسی ورسانه ای نیستیدهمین عربستانیکه درتمامی جنبش ها نقش ترمز ایفاکرده درتحولات سوریه به عنوان یک محرک عمل میکند موفق باشید