یهودیان گناه خود را گردن مرغ ها می اندازند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

یهودیان گناه خود را گردن مرغ ها می اندازند

پست توسط samsun »

پانا: یهودیان ارتودوکس طی مراسمی برای بخشایش گناهان خود، مرغی را در بالای سر می چرخانند و گناه را بر گردن این پرنده می اندازند.
تصویر
تصویر فوق یک یهودی ارتودوکس را نشان می دهد که در "تل آویو" مشغول انجام این آیین است.

در این مراسم که در آستانه روز "یوم کیپور" (روز بخشایش گناهان) برگزار می شود یک مرغ بالای سر می چرخانند و همه گناهان انجام شده به گردن آن حیوان زبان بسته انداخته می شود و سپس حیوان را رها می کنند.
-------------------------------------------------
به نظر من همین که این حیوون زبون بسته رو به طرز فجیعی (بخاطر گناهان نکرده) نمی کشن جای بسی خوشحالی داره تصویر

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

Re: یهودیان گناه خود را گردن مرغ ها می اندازند

پست توسط arash128 »

:::P عجب آدمای تعطیلی
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

پست توسط shafagh »

ها ها ها ها ها ها ها ها ها ................... :???:
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

shafagh 2 نوشته شده:ها ها ها ها ها ها ها ها ها ................... :???:

بابا طرف حالش خوش نیست ! بگذارین پس از شکست بزرگی RQ-170 این طوری خودشون رو تخلیه کنند ! :grin:
زندگی چه زیباست تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 414 بار
سپاس‌های دریافتی: 224 بار

پست توسط arman F14 »

خنده دار هست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

با کمال احترام فکر نمی کنید خندیدن به یک آیین الهی (در اینجا یهودیت) کار زشتی است ؟کاری با حرکت و چرخواند مرغ ندارم ممکنه خیلی از کارهای دینی ما هم برای آنها خنده دار باشه به علاوه اینکه هم میهنی های کلیمی ما هم این حرکت تکان دادن مرغ را انجام میدهند !
تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

پست توسط shafagh »

من کاری ندارم که این آیین مربوط به یهودیان است یا غیر اصلا من کاری به یهودیان عزیز کشور ندارم من تا حالا چنین مراسم عجیبی ندیده بودم فقط خنده ام گرفت که ایشان مرغ را مثل اسفند دور سرش می گرداند قصداهانت هم ندارم اما فکر نمی کند مرغه یهو از ترس روی سرش خرابی کند ....... در ضمن چرا انسان باید گناهانی را که خودش مرتکب می شود به گردن مرغ بیندازد یک مرغ زبان بسته که از دنیا هیچ نمی فهمد و غیر از اب و دانه خورد و تخم گذاشتن برای بشر اصلا نمی داند گناه چیست چرا باید گناه دیگران را به عهده بگیرد

خوب شد که خروس نی لبک زد از درد دلش مرغه رو کتک زد

همین کارهاست که به آدم جرات گناه کردن می دهد تا انجا که مردم بیگناه را به رگبار مسلسل می بندد و بعد گناه را متوجه موجودی می کند که چنگ و دندان دریدن هم ندارد (طرف صحبت من یهودیان محترم کشور نیستند) این صهیونیست پلید خبیث که اینطور پشت دیوار های قدیمی اورشلیم و بیت المقدس سقز می جود و دولا و راست می شوند با همین اوهام و خیالات است که سرزمین یک ملت را غصب کرده و آدم می کشند انهم هفتاد الی هشتاد سال نسل کشی و آواره کردن مردم یک کشور در کشور خودشان کدام مرغ است که بتواند جرم و جنایت انها را به گردن بگیرد و زیر بار ان له و خاکستر نشود صهیونیست پلید اگر فیل هم دور سرش بگرداند گناهان انها منتقل شدنی نیست و فیل هم از ترکش ان معصیت های عظیم متلاشی می شود این کارها در خود فرو رفتن و غفلت از واقعیت های امر و جنایاتی است که مسئولیت ارتکاب انها به گردن خود فرد است و هیچگاه ان گناهان با گرداندن مرغ یا هر کوفت دیگری دو سر پاک نمی شود.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”