رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش آغازشد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 228
تاریخ عضویت: جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش آغازشد

پست توسط reza_glb »

9با رمز "یا اباعبدالله"رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش آغاز شدخبرگزاری فارس: رزمایش بزرگ "ولایت 90" نیروی دریایی ارتش صبح امروز به فرمان امیر دریادار سیاری آغاز شد.به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، رزمایش بزرگ "ولایت 90" نیروی دریایی ارتش صبح امروز شنبه به فرمان امیر حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش آغاز شد.رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش با نام "ولایت 90" در منطقه‌ای به وسعت دریای عمان تا اقیانوس هند به مدت 10 روز برگزار می‌شود.این رزمایش از نظر جغرافیا در منطقه‌ای به وسعت حدود 2 هزار کیلومتر از شرق تنگه هرمز تا خلیج عدن برگزار می‌شود.در این رزمایش جدیدترین تجهیزات، دستاوردها و تاکتیک‌های نیروی دریایی به نمایش گذاشته می‌شود.
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت   *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا   *** 
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا  ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
***
Major I
Major I
پست: 863
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

Re: رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش آغازشد

پست توسط FARSHAD.ADL »

اعلام خبر برگزاری مانور دریایی ایران به نام «ولایت 90» که از روز شنبه به مدت ده روز در خلیج فارس و دریای عمان آغاز می‌شود، واکنش‌های گوناگونی را در سطح جهانی برانگیخته است.

به گزارش «تابناک»، «سان انتونیو» در این باره نوشته است: مانور دریایی ایران که از تنگه هرمز و دریای عمان تا خلیج عدن و دریای سرخ برگزار خواهد شد، جایی است که یگان پنجم نیروی دریایی آمریکا نیز در آنجاست و ایران جلوی چشمان آمریکا می‌خواهد اقتدار دریایی خود را نشان دهد؛ مانوری که در آن ایران از زیردریایی‌ها، هواپیماهای بدون سرنشین، موشک‌ها و کشتی‌های جنگی استفاده خواهد کرد.


 تصویر
 «عرب نیوز» هم درباره مانور دریایی ایران نوشت است که این مانور از شرق تنگه هرمز آغاز شده و به سمت خلیج عدن گسترش خواهد یافت.

این نشریه همچنین سخنان حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ایران را که گفته است این مانور، حامل پیام صلح و دوستی برای مردم منطقه است، پوشش داده است.

نشریه صهیونیستی «آرتز شوا» هم در این باره بر گسترش این مانور دریایی تا نزدیکی عربستان سعودی تأکید کرده است.

«آسوشیتدپرس» هم نوشته است: در این مانور نظامی، نیروی دریایی ایران بیش از پیش به نیروی دریایی آمریکا مستقر در خلیج فارس نزدیک می‌شوند.

هرچند تقریبا همه خبرگزاری‌ها و نشریات بین‌المللی، خبر این مانور و اهمیت را بازتاب داده‌اند، اما بیشتر آنان، تحلیل‌های خود را بر توانایی ایران در بستن تنگه هرمز به عنوان شاهراه حیاتی انتقال نفت خلیج فارس به کشور‌های غربی متمرکز کرده‌اند، این در حالی است که حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ایران تصریح کرده که هرچند ایران توانایی چنین کاری را دارد، در صدد انجام چنین ماموریتی در حال حاضر نیست.

کارشناسان امنیتی و انرژی پیش‌بینی می‌کنند که اگر ایران بتواند یک ماه تنگه هرمز را ببندد، قیمت جهانی نفت به نزدیک 300 تا 500 دلار در هر بشکه خواهد رسید و هزینه ای بالغ بر 75 میلیارد دلار بر اقتصاد آمریکا تحمیل خواهد کرد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”