اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

پست توسط nasir irani »

MITT ROMNEY نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
دوست عزیز اینقدر سنگ غربی ها به سینه ات نزن.
شما میگی تنها عراق به ما بده کاره خوبه بدونی صدام بچه خود این غربی ها بود مگه عراق خودش بود که بمب شیمیایی می زد ...مگه نه این که غربی ها بهش می دادن
33ساله امریکا دارایی های ملت ما رو بلوکه کرده...می خوام بدونم به چه حقی
33 ساله ما رو تحریم کردن به چه حقی؟
دانشمندان ما رو ترور کردن به چه حقی؟
هواپیمای مسافربری ما زدن و از شغال وامثال ان چنین کار بر می اید
و.............
در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر بی بی سی و صدا امریکا دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

دوست عزیز اینقدر سنگ دین فروش ها به سینه ات نزن.

این حرف شمامثل این هست که یکی بادست بزنه توی سر فلان نفر،وبعدبگه من نبودم،تقصیر آستینم بود،وشمابه دنبال مجازات آستین آن طرف باشید.

درثانی، شماواقعابااون جریان گروگان گیری سفارت آمریکا یعنی انتظاردیگه ای داشتیدتصویر

در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر شبکه خبر و شبکه یک دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

حقیقتا هر انسانی از این همه منطق توی این پست لذت می بره!!....

یه سوال خیلی سطحی!؟؟

چند نفر از گروگان های امریکایی کشته شدند؟
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

MITT ROMNEY نوشته شده:
armanmodern نوشته شده:
جدا از محتوای نظری که در مورد صحبت دوستمون ارائه کردید، شما به هیچ عنوان حق ندارید که دیگران و رو مورد تمسخر قرار بدید و با القاب ناشایست اونها رو خطاب کنید. ظاهرا اون شبکه ای که شما اخبارش رو نگاه می کنید علاوه بر اینکه خیلی از حوادث تاریخی رو بهتون نگفته، برنامه ای در باب رعایت ادب و احترام به شخصیت دیگران هم پخش نمیکنه! هر نظری که داشته باشید، حق ندارید که خود رو بالاتر از دیگران بدانید و با کلمات ناشایست پاسخ دیگران رو بدید.

حرفتو بزن ،دلیل واستدلال بیار

من نظرموگفتم،وبه هیچ کسی هم توهین نکردم.

کجامن بی احترامی کردم لطفا دقیق و بارنگ قرمز برام مشخص کنید.تصویر

صحبت من خطاب به دوستمون anga2009 بود، شما چرا به خودت گرفتی؟ کمی به قسمتی که نقل قول کردم بکنید متوجه میشید.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

اگه من به کسی تو هین کردم همین جا عذر می خوام
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

MITT ROMNEY نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:

شما میگی تنها عراق به ما بده کاره خوبه بدونی صدام بچه خود این غربی ها بود مگه عراق خودش بود که بمب شیمیایی می زد ...مگه نه این که غربی ها بهش می دادن
و.............
در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر بی بی سی و صدا امریکا دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

دوست عزیز اینقدر سنگ دین فروش ها به سینه ات نزن.

این حرف شمامثل این هست که یکی بادست بزنه توی سر فلان نفر،وبعدبگه من نبودم،تقصیر آستینم بود،وشمابه دنبال مجازات آستین آن طرف باشید.

درثانی، شماواقعابااون جریان گروگان گیری سفارت آمریکا یعنی انتظاردیگه ای داشتیدتصویر

در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر شبکه خبر و شبکه یک دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

چند تا گروگان از ان ها کشته شدن که 290 زن وکودک کشتن
چرا اونها هر وقت دلشون میخواد مارو تحدید میکنن ولی اگه ما کاری بکنیم...
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

armanmodern نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:
و.............

جدا از محتوای نظری که در مورد صحبت دوستمون ارائه کردید، شما به هیچ عنوان حق ندارید که دیگران و رو مورد تمسخر قرار بدید و با القاب ناشایست اونها رو خطاب کنید. ظاهرا اون شبکه ای که شما اخبارش رو نگاه می کنید علاوه بر اینکه خیلی از حوادث تاریخی رو بهتون نگفته، برنامه ای در باب رعایت ادب و احترام به شخصیت دیگران هم پخش نمیکنه! هر نظری که داشته باشید، حق ندارید که خود رو بالاتر از دیگران بدانید و با کلمات ناشایست پاسخ دیگران رو بدید.

مگه شبکه ای شما نگاه می کنید همه چیز و میگه....
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

armanmodern نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:
و.............

وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

anga2009 نوشته شده:
armanmodern نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:
و.............

نخیر. وقت میذارم و منابع دیگر رو هم چک می کنم، عرف رفتار سیاسی بین الملل رو نگاه می کنم و بدون تعصب بی مورد حوادث رو بررسی می کنم.بنده تذکری در مورد کلمات نامناسبی که در نظر خود درج کردید به شما دادم که کاملا مشخص و بجا بود. اگر بحث شخصی و چت گونه مد نظر شماست خواهش میکنم تاپیک رو منحرف نکنید.
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

ببخشید مگه کجای پستم با تعصب بود من فقط تعدادی سوال پرسیدم همین
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

مسئولان کشور بهتر از هر کسی میدانند چه سیاستی را باید دنبال کنند.برخی هستند که پیشرفتها را نمی بینند.خب نبینند.ملت بزرگ ایران نشان داده اند در طول تاریخ به کسانی که سنگ بیگانه را به سینه میزنند چگونه نگاه میکنند.کسانی که حتی حوصله ندارند کمی تاریخ بخوانند تا جنایتهای غرب را بیاد بیاورند. شاید هم نمی خواهند به یاد بیاورند.مثل جماعتی که اوایل انقلاب شعار مرگ بر شوروی می دادند ولی همان امامی که فروپاشی و به موزه رفتن کشور شوراها را پیش بینی کردند با ان مخالفت کردند چون هدف اینها از مرگ بر شوروی به معنای واقعی دشمنی با شوروی نبود بلکه می خواستند ان را جایگزین مرگ بر امریکا و انگلیس کنند.وگرنه اگر کسی غرض ورزی نداشته باشد و اهل مطالعه هم باشد نمیداند امریکا و انگلیس همانهایی هستند که دولت ملی مصدق را با کودتا سرنگون کردند.مصدق که دیگه مخالف غرب و حامی فلسطین نبود.ایا اینها نمیدانند که تعداد زیادی از مردم ایران با شکنجه گری عمال حکومت منحوس پهلوی که اصول شکنجه را در همین کشورها اموختن و مورد حمایت همین ها بودند جانشان را از دست دادن.ایا اینها نمیدانند همین امریکا نبود که کاپیتالاسیون را به ملت ایران تحمیل کرد که اگر هر جنایتی میکردند مردم ایران حق مجازات اونها را در کشور خودشان نداشتند.ایا اینها نمیدانند همین حکومت پلید امریکا بعد که در کشور انقلاب شد هر نوع توطئه ای برای فروپاشی ان انجام داد.ناراحت گروگانهای امریکائی هستند ولی ایا هزاران سند که از این لانه فساد بیرون اورده شد و سرتاسر توطئه برای فروپاشی انقلاب ملت و حتی حمایت از تجزیه طلب ها و ....را ندیده اند یا از ان اطلاع ندارند.ایا اینها از تمام حمایت های اطلاعاتی و تسلیحاتی از عراق در حمله به ایران اطلاع ندارند.ایا نوکرهای عرب خلیج فارس که بدون اجازه اربابان غربیشون اب هم نمیخورند بدون دستور امریکا و انگلیس دهها میلیارد دلار پول نفت را مجانی به جیب ارتش بعث می ریختن تا جنایت کاریش را در ایران ادامه دهد.ایا اینها کورند و نمیبینند همین غرب به سرکردگی امریکا با تحریم قطعات هواپیما موجب مرگ هزارن تن از مردم بیگناه شد.هواپیمای مسافربری برای ملت عادی است یا کارهای دیگر که جزء لیست بلند بالای تحریم ها قرار گرفت.ایا اینها اینهمه تحریم هایی که به بهانه های واهی بر این ملت تحمیل شده را نمیبینند.ایا اینها نمیبینند که همین امریکا و اسرائیل هر روز در فکر حمله نظامی و به راه انداختن یک جنایت بزرگ دیگر علیه ملت ایران هستند. ایا اینها نمیدانند که سران گروهک پست و ادم کش منافقین امروز در همین کشورها چگونه ازادانه هر اقدامی که بخواهند میکنند و......

چگونه است که اینها را میبینند ولی باز خواهان دلیل اوردن برای اثبات جنایتها و طلبکاری ملت ایران هستند.البته دیگران هم در طول تاریخ علیه ایران کارهایی کردن ولی همانطور که با انها میشود رابطه ای نسبتا عادی داشت اگر روزی اینها هم ادم شوند و دست از توطئه علیه کشور ما بردارند ایجاد ارتباط با انها هم مشکلی ایجاد نمیکنه نه مثل انگلیس که مثلا رابطه داشتیم ولی هر غلطی که هم میخواست انجام داد تا در اثر فشار افکار عمومی ناچار شدند سفیرش را با لگد بیرون کنند.

اونهایی که اینها را میدانند ولی غرض ورز هستند مثل خیلی ها که منافقین بخشی از انها هستند یا طرفداران ربع پهلوی که با دهها میلیارد پول ملت ایران در فرنگ مشغول گذران عمر است و...باید دعا کرد خدا شفاشون بده وگرنه همینطور که در بیش از 30 سال اخیر ملت اونها را به خفت انداخته این روند ادامه میابد!!!!! ولی اونهایی هم که مشکلی ندارند فقط نظر شخصی خودشون را ابراز میکنن برای همه ما خوب است که تاریخ را بخوانیم و عبرت بگیریم انچه بی بی سی و من و تو .رادیو امریکا و..بقیه لمپن ها میگویند با توجه به اینکه حقوقشون را مستقیم از اربابان امریکائی و انگلیس شون میگیرند باید سیاستهای اونها را دنبال کنند پس ارائه دیدگاه اونها دردی را از کسی دوا نمیکنه.بی بی سی همان شبکه ای است که رمز کودتای 28 مرداد را بیان کرد.بقیه هم وضعشون مشخص تر است.سرنوشت پهلوی و بن علی و مبارک برای همه درس است که تا توانسته منافع غرب را تامین کردند ولی وقتی مردم علیه اونها به خروش امدن حتی به سرزمینشون راهشون هم ندادن.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

جدا تو این چند سال چیکار کردیم که یک کشور فقط یک کشور دوست و متحد هم نداریم
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

SORENA نوشته شده:جدا تو این چند سال چیکار کردیم که یک کشور فقط یک کشور دوست و متحد هم نداریم

پس سوریه،لبنان،روسیه،عراق،ونزوئلا،چین،کره،هند،پاکستان و...اینا چی هستن؟
تازه فقط همینا به ذهنم رسید و گرنه خیلی بیشتر از ایناست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

anti-west نوشته شده:
SORENA نوشته شده:جدا تو این چند سال چیکار کردیم که یک کشور فقط یک کشور دوست و متحد هم نداریم

پس سوریه،لبنان،روسیه،عراق،ونزوئلا،چین،کره،هند،پاکستان و...اینا چی هستن؟
تازه فقط همینا به ذهنم رسید و گرنه خیلی بیشتر از ایناست

کاری با این بحث ها و صحبت ها و این حرفا ندارم ولی خدا وکیلی خودت یک بار کشورایی که اسم بردی رو یه نگاه بکن ! فقط 2 تا از این کشورها سرشون به تنشون می ارزه که تازه یکی از همین 2 تا قبلا سابقه ی خنجر زنی به ایران رو از پشتو و جلو عقب و بالا را داره تازه کی گفته هند روابتش با ایران حسنه است ؟
تصویر تصویر تصویر
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”