Night_Raven نوشته شده:منظورم واضح بود،صحیح نیست ذهن یک عده جوون رو با اطلاعات من در اوردی مثل بالا شتشو بدید.
عجب !

حرف های که مورد علاقتون نیست شستشو شده ! برچسب جدیده ؟
شما دیگه روی یه سنگی رو هم کم کردید !
خوشم میاد به حرف من می رسی ولی بازم می گی : کی من ؟ تا حرف از چین و رفقای کمونیست شد شما سینه سپر در دفاع از این دوستان سرخ پوش جلو پریدین ! حالا حرکی هم مخالف شما حرف زد می شه عوامل آمریکا و غرب !
خوب آقا امیر حسام بفرمایید به ما بگید شما در مورد "
اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران" چی فکر می کنید ؟ فکر می کنید تنگه تا کی می تونه بسته باشه ؟
شما که استاد تحلیل نظامی هستید بفرمایید از قدیم گفتم یه زمین رو می شه راحت گرفت ولی زمینو نگه داشتن سخته حالا ما تنگه را بستیم آیا برای بسته ماندنش هم برنامه ای داریم ؟وقتی از 10 کشور قدرتمند 8 تاشون بر زد ما شدن و لشکرشون دم دروازه های تنگه رسید اونوقت برنامه چیست ؟
با سلام
حرف از چین نشد دوست گرامی! حرف از سخنان بی منطق به میون اومد
بهتره قبل از اظهار فضل نگاهی به طراز تجاری خودمون با ونزوئلا بندازیم! در مورد چین هم بارها گفتم و شنیدید و گفتند! که این بازرگانان ایرانی هستند که از چین جنس وارد می کنند(اللخصوص بی کیفیتش رو).حالا شما هی به مواضع خودت اصرار کن.
ما هنوز فرق واردات بخش دولتی و بخش خصوصی را از هم تشخیص نمیدیم،اونوقت...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما انگار دوست خوبم فراموش کردید:
1- که خاورمیانه و خلیج فارس محل زندگی ماست نه اون 8 کشور!
2- در مورد جغرافیای خلیج فارس و دریای عمان مطالعه کنید
3- اگر قرار بر درگیری نظامی باشه که اثری از اسکله های نفتی باقی نمیمونه که کسی بخواد نفتش رو صادر کنه،اگر جنگ شروع بشه،شما مطمئن باش در ساعت اول تمام چاه ها و سکوهای نفتی عربستان،کویت و ... بمباران میشه،پاسخ متقابل هم بدن ما چیزی رو از دست ندادیم.
4-کسی که برنامه ریزی برای بستن تنگه میکنه،100% به چگونگی بستن اون هم فکر کرده،البته ناوگان غرق شده نیروی دریایی امریکا و متحدین تا مدت ها باعث ایجاد مشکل در عبور و مرور خواهد شد!!!
5- شما فکر میکنی کسی در صورت بسته شدن تنگه میتونه به خلیج فارس نزدیک بشه،مطمئن باش بعد از بستن تنگه هیچ کشوری نمیتونه از اقیانوس هند وارد دریای عمان بشه چه برسه به تنگه! یکی از اهداف رزمایش ولایت 90 هم همین موضوعه!!
6- عربستان رو زیاد جدی نگیرد وقتی قطر برای سرنگونی این کشور تلاش میکنه دیگه شما تکلیفش رو بدون،عربستان دوست داره جایی بین بزرگان داشته باشه،البته دوست داره اما جایگاهی نداره،عربستان اگر جرات داشت از اوپک خارج می شد.تامین نفت ما پیشکش.