اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

Re: اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

پست توسط A3eman »

Night_Raven نوشته شده:
anti-west نوشته شده:
SORENA نوشته شده:جدا تو این چند سال چیکار کردیم که یک کشور فقط یک کشور دوست و متحد هم نداریم

پس سوریه،لبنان،روسیه،عراق،ونزوئلا،چین،کره،هند،پاکستان و...اینا چی هستن؟
تازه فقط همینا به ذهنم رسید و گرنه خیلی بیشتر از ایناست

کاری با این بحث ها و صحبت ها و این حرفا ندارم ولی خدا وکیلی خودت یک بار کشورایی که اسم بردی رو یه نگاه بکن ! فقط 2 تا از این کشورها سرشون به تنشون می ارزه که تازه یکی از همین 2 تا قبلا سابقه ی خنجر زنی به ایران رو از پشتو و جلو عقب و بالا را داره تازه کی گفته هند روابتش با ایران حسنه است ؟

هند دومین خریدار نفت ایرانه
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

دومین خریدار نفت ایران بودن دلیل به داشتن رابطه ی خوب نیست دوست عزیز هند اگر رابطش خیلی خوب بود ما مجبور نبودیم همش با زور و تحدید پول نفتمونو ازش بگیریم زمانی که به بردنه خوب می بره ولی موقع پرداخت یا حمایت از ایران در جوامع بین الملل می رسه ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!

هند دومین خریدار نفت ایرانه

اونم چه خریداری خدا نسیب گرگ بیابون نکنه !
آخرین ويرايش توسط 1 on Night_Raven, ويرايش شده در 0.
تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

همین هند اگه نبود ببین اقتصاد کشور چه وضعی داشت
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط Night_Raven »

خوب پس قبول داری خریدار بودن ( تازه خریداری به این بدی ) دوستی با ایران نمی شه ؟
تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

anti-west نوشته شده:همین هند اگه نبود ببین اقتصاد کشور چه وضعی داشت

فرق سابق و حال این هست که قبلا به یکی دو کشور باج میدادیم ولی در حال حاضر خورشید در دیار کشورهایی که بهشون باج میدیم غروب نمیکنه!

از چین عزیز قاتل صنایع و بی خدا تا ونزوئلای دوستدار جیب و دانش فنی چپ گرا
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

SORENA نوشته شده:
anti-west نوشته شده:همین هند اگه نبود ببین اقتصاد کشور چه وضعی داشت

فرق سابق و حال این هست که قبلا به یکی دو کشور باج میدادیم ولی در حال حاضر خورشید در دیار کشورهایی که بهشون باج میدیم غروب نمیکنه!

از چین عزیز قاتل صنایع و بی خدا تا ونزوئلای دوستدار جیب و دانش فنی چپ گرا

با سلام

دوست محترم، نرود میخ اهنین در سنگ!

منظورم واضح بود،صحیح نیست ذهن یک عده جوون رو با اطلاعات من در اوردی مثل بالا شتشو بدید.تصویر
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

در دنیای سیاست دوستی ها دوستی خاله خرسه هست! فقط و فقط منافع مبنای دوستی است! پس دنبال شریک تجاری ، نظامی و ... بگردید نه دوست! نمونه بارز اون همین کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا.(قضیه یونان و آلمان)
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط Night_Raven »

منظورم واضح بود،صحیح نیست ذهن یک عده جوون رو با اطلاعات من در اوردی مثل بالا شتشو بدید.تصویر

عجب ! تصویر حرف های که مورد علاقتون نیست شستشو شده ! برچسب جدیده ؟

شما دیگه روی یه سنگی رو هم کم کردید !

خوشم میاد به حرف من می رسی ولی بازم می گی : کی من ؟ تا حرف از چین و رفقای کمونیست شد شما سینه سپر در دفاع از این دوستان سرخ پوش جلو پریدین ! حالا حرکی هم مخالف شما حرف زد می شه عوامل آمریکا و غرب !

خوب آقا امیر حسام بفرمایید به ما بگید شما در مورد "اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران" چی فکر می کنید ؟ فکر می کنید تنگه تا کی می تونه بسته باشه ؟

شما که استاد تحلیل نظامی هستید بفرمایید از قدیم گفتم یه زمین رو می شه راحت گرفت ولی زمینو نگه داشتن سخته حالا ما تنگه را بستیم آیا برای بسته ماندنش هم برنامه ای داریم ؟وقتی از 10 کشور قدرتمند 8 تاشون بر زد ما شدن و لشکرشون دم دروازه های تنگه رسید اونوقت برنامه چیست ؟
تصویر تصویر تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط جهانبانی »

sorena_noshad نوشته شده:

بستن تنگه ی هرمز بیشتر به نظر یک بلوف سیاسی میاد تا یک نقشه قابل اجرا

مطمئنا در صورت تحریم نفت و یا همان پاشنه آشیل ایران مسئله ی تنگه ی هرمز بصورت کلی توسط ناوگان آمریکا حل شده خواهد بود

جدی! یه کم بیشتر توضیح بدید ببینم چجوری حلش میکنن! تصویر

مشکل ما اینجاست که همه ی کشورهای همسایه رو بخصوص کشورهای عربی رو یا مسخره میکنیم یا دست کم میگیریم

شما فکر میکنید تابحال کشورهای حاشیه خلیج فارس و آمریکا اصلا پیدا کردن راه حلی برای فکر بستن تنگه هرمز به ذهنشون خطور نکرده ؟

ضمنا فرض بر محال یه عده برادر سپاه آوردن یه مقدار مین ریختن توی تنگه هرمز و تهدید موشکی کردن

مطمئن باش ما توی تنگه هرمز فقط و فقط 1 نفت کش هدف قرار بدیم 10 برابر تاوان پس خواهیم داد چرا که هیچ دوست و متحدی در حوزه خلیج فارس نداریم

و بستن تنگه ی هرمز حتی برای چند ساعت در وهله ی اول اقتصاد تک قطبی و بیمار ما رو فلج خواهد کرد و در وهله ی دوم تمامی جهانیان را برا علیه ما بسیج خواهد کرد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط جهانبانی »

nasir irani نوشته شده:
MITT ROMNEY نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
دوست عزیز اینقدر سنگ غربی ها به سینه ات نزن.
شما میگی تنها عراق به ما بده کاره خوبه بدونی صدام بچه خود این غربی ها بود مگه عراق خودش بود که بمب شیمیایی می زد ...مگه نه این که غربی ها بهش می دادن
33ساله امریکا دارایی های ملت ما رو بلوکه کرده...می خوام بدونم به چه حقی
33 ساله ما رو تحریم کردن به چه حقی؟
دانشمندان ما رو ترور کردن به چه حقی؟
هواپیمای مسافربری ما زدن و از شغال وامثال ان چنین کار بر می اید
و.............
در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر بی بی سی و صدا امریکا دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

دوست عزیز اینقدر سنگ دین فروش ها به سینه ات نزن.

این حرف شمامثل این هست که یکی بادست بزنه توی سر فلان نفر،وبعدبگه من نبودم،تقصیر آستینم بود،وشمابه دنبال مجازات آستین آن طرف باشید.

درثانی، شماواقعابااون جریان گروگان گیری سفارت آمریکا یعنی انتظاردیگه ای داشتیدتصویر

در آخر من شمارو سرزنش نمی کنم چون انقدر شبکه خبر و شبکه یک دیدی که چشمات رو به حقیقت بستی و مثل طوطی از اونا تقلید می کنی.

حقیقتا هر انسانی از این همه منطق توی این پست لذت می بره!!....

یه سوال خیلی سطحی!؟؟

چند نفر از گروگان های امریکایی کشته شدند؟

دوست عزیز سوال خیلی سطحیتون جواب خیلی سطحی هم داره

کافیه یه نگاه به [External Link Removed for Guests] که در سال 1975 به امضای کشورمون رسیده نگاه کنی

حالا آمریکا کلی در حق ما بدی کرده قبول ولی آیا این دلیل میشه از در و دیوار سفارتشون که خاک کشورشون محسوب میشه بالا بریم و چند صد کارمندشون رو گروگان بگیریم ؟ در اینصورت چه فرقی با آمریکا داریم ؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Night_Raven نوشته شده:

عجب ! تصویر حرف های که مورد علاقتون نیست شستشو شده ! برچسب جدیده ؟

شما دیگه روی یه سنگی رو هم کم کردید !

خوشم میاد به حرف من می رسی ولی بازم می گی : کی من ؟ تا حرف از چین و رفقای کمونیست شد شما سینه سپر در دفاع از این دوستان سرخ پوش جلو پریدین ! حالا حرکی هم مخالف شما حرف زد می شه عوامل آمریکا و غرب !

خوب آقا امیر حسام بفرمایید به ما بگید شما در مورد "اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران" چی فکر می کنید ؟ فکر می کنید تنگه تا کی می تونه بسته باشه ؟

شما که استاد تحلیل نظامی هستید بفرمایید از قدیم گفتم یه زمین رو می شه راحت گرفت ولی زمینو نگه داشتن سخته حالا ما تنگه را بستیم آیا برای بسته ماندنش هم برنامه ای داریم ؟وقتی از 10 کشور قدرتمند 8 تاشون بر زد ما شدن و لشکرشون دم دروازه های تنگه رسید اونوقت برنامه چیست ؟

با سلام

حرف از چین نشد دوست گرامی! حرف از سخنان بی منطق به میون اومدتصویر

بهتره قبل از اظهار فضل نگاهی به طراز تجاری خودمون با ونزوئلا بندازیم! در مورد چین هم بارها گفتم و شنیدید و گفتند! که این بازرگانان ایرانی هستند که از چین جنس وارد می کنند(اللخصوص بی کیفیتش رو).حالا شما هی به مواضع خودت اصرار کن.

ما هنوز فرق واردات بخش دولتی و بخش خصوصی را از هم تشخیص نمیدیم،اونوقت...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما انگار دوست خوبم فراموش کردید:
1- که خاورمیانه و خلیج فارس محل زندگی ماست نه اون 8 کشور!

2- در مورد جغرافیای خلیج فارس و دریای عمان مطالعه کنید

3- اگر قرار بر درگیری نظامی باشه که اثری از اسکله های نفتی باقی نمیمونه که کسی بخواد نفتش رو صادر کنه،اگر جنگ شروع بشه،شما مطمئن باش در ساعت اول تمام چاه ها و سکوهای نفتی عربستان،کویت و ... بمباران میشه،پاسخ متقابل هم بدن ما چیزی رو از دست ندادیم.

4-کسی که برنامه ریزی برای بستن تنگه میکنه،100% به چگونگی بستن اون هم فکر کرده،البته ناوگان غرق شده نیروی دریایی امریکا و متحدین تا مدت ها باعث ایجاد مشکل در عبور و مرور خواهد شد!!!

5- شما فکر میکنی کسی در صورت بسته شدن تنگه میتونه به خلیج فارس نزدیک بشه،مطمئن باش بعد از بستن تنگه هیچ کشوری نمیتونه از اقیانوس هند وارد دریای عمان بشه چه برسه به تنگه! یکی از اهداف رزمایش ولایت 90 هم همین موضوعه!!

6- عربستان رو زیاد جدی نگیرد وقتی قطر برای سرنگونی این کشور تلاش میکنه دیگه شما تکلیفش رو بدون،عربستان دوست داره جایی بین بزرگان داشته باشه،البته دوست داره اما جایگاهی نداره،عربستان اگر جرات داشت از اوپک خارج می شد.تامین نفت ما پیشکش.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”