اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

Re: اعلام آمادگی عربستان برای جایگزینی نفت ایران

پست توسط جهانبانی »

Sami 1993 نوشته شده:چند صد کارمند :::P :::P :::P :::P :::P

تعداد جاسوسان دستگیر شده در لانه جاسوسی 66 نفر بوده است .

شما بگو 1 نفر

تجاوز به خاک یه کشور دیگه کاریه که لایق صدام هاست نه مردم ایران

البته با توجه به خنده تحقیر آمیزتون فکر نکنم برای شما قابل درک باشه تاوانش رو منی پس میدم که در مقابل کلی آدم استاد میپرسه : شما دیگه چه جور ملتی هستین که از دیوار سفارت انگلیس بالا میرین ؟
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

شعار های هیجانی بود مخصوصا اون قسمتش که فرمودند "تلافی هم کردن ما چیزی از دست نمیدیم‏"‏

چرا با بستن تنگه باید خودمان را وارد چالش بین المللی بکنیم؟
ای خدا به این مسولین بصیرتی عنایت بفرما که وقتی میخواهند حرف جدی بزنند حداقل بدانند چی می گویند.

و در اخر اینکه امریکا و دیگر نوچه هایش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند. . البته اگر بعضی حرفای نسنجیده هی قلقلکشون نده که بخوان فکر غلطی به ذهنشنان راه بدن.
اول علی اخر علی
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

Mr.Amirhessam دو نه دو نه میرم جلو تا شما نگی پستمو نخوندی !

1- که خاورمیانه و خلیج فارس محل زندگی ماست نه اون 8 کشور!

این حرفتون که کلا به رده چون عراق هم محل زندگی آمریکایی ها و متحدانش نبود ولی دیدیم چه بلایی سر نیرو های عراقی رفت !

2- در مورد جغرافیای خلیج فارس و دریای عمان مطالعه کنید

مطمئن باش من به عنوان دانشجو خلبانی خیلی بیشتر از شما در مورد این تنگه و دریاهای اطرافش تحقیق کردم و می کنم کسی که از خلیج فارس دفاع می کنه یه برگ برنده به اسم تنگه هرمز داره که مثل تنگه ترموپیلی عمل می کنه ولی نقاط ضعف هم کم نداره ! یکیش اینه که ما فقط به شمالش اشراف کامل داریم این درحالیه که اعراب به تمام جنوبش مسلطا پس این یه برگ نمیه سوختست !

3- اگر قرار بر درگیری نظامی باشه که اثری از اسکله های نفتی باقی نمیمونه که کسی بخواد نفتش رو صادر کنه،اگر جنگ شروع بشه،شما مطمئن باش در ساعت اول تمام چاه ها و سکوهای نفتی عربستان،کویت و ... بمباران میشه،پاسخ متقابل هم بدن ما چیزی رو از دست ندادیم.

یعنی شما اینقدر ساده ای که فکر می کنی اعراب می ایستن دست می زنند تا ما بیاییم دونه دونه سکو هاشونو منفجر کنیم ؟ مطمئن باش 48 ساعت قبل از در گیری نظامی سکو ها خالی و نیرو های نظامی و گشت دریایی و هوایی اعراب دورش چرخ می زنند
بله دیگه سرمایه ملی و اینا هم کشک شما دوست عزیز خوشحالی ؟ یا شادی ؟ اونوقت می خوای به من بگی چه طوری پول جنگتو در میاری ؟ نکنه مثل طالبان میزنی تو کار خشخاش ؟ تصویر

4-کسی که برنامه ریزی برای بستن تنگه میکنه،100% به چگونگی بستن اون هم فکر کرده،البته ناوگان غرق شده نیروی دریایی امریکا و متحدین تا مدت ها باعث ایجاد مشکل در عبور و مرور خواهد شد!!!

دوست دارم بدونم چه طوری ؟ با سلام صلوات ؟ یا نیروی هوایی فرسوده ؟

5- شما فکر میکنی کسی در صورت بسته شدن تنگه میتونه به خلیج فارس نزدیک بشه،مطمئن باش بعد از بستن تنگه هیچ کشوری نمیتونه از اقیانوس هند وارد دریای عمان بشه چه برسه به تنگه! یکی از اهداف رزمایش ولایت 90 هم همین موضوعه!!

اعتماد به نفست منو کشته آمریکا رو هر ناو هواپیما برش اندازه کل اف 14 ها و میگ 29 ها ما اف 18 سوپر هورنت داره بعد اونوق شما 24 ساعت تمامی یگانای دفاعیت زیر بمباران بود دوست دارم بدون چند ساعت دوام میاری شما مطمئن باش آمریکا اولا تنها نمی یاد دوما اعراب هم کشک نیستن اونا می خوای چیکار کنی که از پشت میان ؟

خیلی خوشبینی از نگاه من شما تو یه سیاره دیگه و عالم دیگه سیر می کنی !

6- عربستان رو زیاد جدی نگیرد وقتی قطر برای سرنگونی این کشور تلاش میکنه دیگه شما تکلیفش رو بدون،عربستان دوست داره جایی بین بزرگان داشته باشه،البته دوست داره اما جایگاهی نداره،عربستان اگر جرات داشت از اوپک خارج می شد.تامین نفت ما پیشکش

می گم شما خوشحالی می گی نه شما اعراب و حتی ذره ای هم نمی شناسی اعراب همیشه دعوا خانوادگی داشتن ولی وقتی یه دشمن خارجی باشه مخصوصا ایرانی ها مطمئن باش پیکان حمله اعرابو همین قطری ها تشکیل میدن
عربستان خالی بدون کمک همسایهاش به اندازه کل ناوگان نیرو هوایی ما اعم از فرسوده نو کثیف تمیز هواپیما آماده به رزم داره هر کودمشون یه پاره آجر هم بندازن به ما آسیب می زنند چه برسه به سلاح های لیزری و کوفت و درد
به علاوه چرا از اپک بیاد بیرون وقتی اپک داره تو سینی طلایی پول میریزه تو جیبش ؟

تصویربله اگر ما تنها در یک جنگ تک به تک مثل جنگ با عربستان باشیم توان دفاع داریم هیچ توان به زانو در آوردنشون هم داریم ولی شما حرف از حداقل 4 جپهه می زنی توان ما بالاست حرفی نیست ولی حق خودمونو خواستن با ادای گنده لات محلو در آوردن زمین تا آسمون فرق داره !! تصویر

چین هم بحثش اینجا جاش نیست و گرنه حرف زیاده !
آخرین ويرايش توسط 1 on Night_Raven, ويرايش شده در 0.
تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

masieh نوشته شده:شعار های هیجانی بود مخصوصا اون قسمتش که فرمودند "تلافی هم کردن ما چیزی از دست نمیدیم‏"‏

چرا با بستن تنگه باید خودمان را وارد چالش بین المللی بکنیم؟
ای خدا به این مسولین بصیرتی عنایت بفرما که وقتی میخواهند حرف جدی بزنند حداقل بدانند چی می گویند.

و در اخر اینکه امریکا و دیگر نوچه هایش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند. . البته اگر بعضی حرفای نسنجیده هی قلقلکشون نده که بخوان فکر غلطی به ذهنشنان راه بدن.

معاون اول رييس‌جمهور با بيان اين‌كه «ما با تحريم به طور جد مقابله كرديم» افزود: آن‌ها زمزمه‌ تحريم نفت را دارند، ولي هرگز به اين آرزو نخواهند رسيد، اگر بنا باشد نفت ايران را تحريم كنند يك قطره نفت از تنگه‌ هرمز عبور نخواهد كرد، ما علاقمند به دشمني نيستيم و شعار ما دوستي و برادري است اما غربي‌ها نمي‌خواهند ما را رها كنند و زماني رها مي‌كنند كه ما آن‌ها را با تمام قدرت سر جاي خود بنشانيم.

معاون اول رييس‌جمهور به ذكر مثالي پرداخت و گفت: انگليسي‌ها سوخت هواپيما‌هاي ما را قطع كردند. ما هم قطع كرديم، آلمان و فرانسه نيز سوخت ندادند، ما نيز سوخت را قطع كرديم. بعضي از كشورهاي آسيايي كه مي‌خواهند شش دانگ نوكر آمريكايي‌ها باشند، تعرفه كالاي‌شان را بالا برديم، از ده جا پيام آمد كه ما مخلصيم.

[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Night_Raven نوشته شده:Mr.Amirhessam دو نه دو نه میرم جلو تا شما نگی پستمو نخوندی !

1- که خاورمیانه و خلیج فارس محل زندگی ماست نه اون 8 کشور!

این حرفتون که کلا به رده چون عراق هم محل زندگی آمریکایی ها و متحدانش نبود ولی دیدیم چه بلایی سر نیرو های عراقی رفت !

2- در مورد جغرافیای خلیج فارس و دریای عمان مطالعه کنید

مطمئن باش من به عنوان دانشجو خلبانی خیلی بیشتر از شما در مورد این تنگه و دریاهای اطرافش تحقیق کردم و می کنم کسی که از خلیج فارس دفاع می کنه یه برگ برنده به اسم تنگه هرمز داره که مثل تنگه ترموپیلی عمل می کنه ولی نقاط ضعف هم کم نداره ! یکیش اینه که ما فقط به شمالش اشراف کامل داریم این درحالیه که اعراب به تمام جنوبش مسلطا پس این یه برگ نمیه سوختست !

3- اگر قرار بر درگیری نظامی باشه که اثری از اسکله های نفتی باقی نمیمونه که کسی بخواد نفتش رو صادر کنه،اگر جنگ شروع بشه،شما مطمئن باش در ساعت اول تمام چاه ها و سکوهای نفتی عربستان،کویت و ... بمباران میشه،پاسخ متقابل هم بدن ما چیزی رو از دست ندادیم.

یعنی شما اینقدر ساده ای که فکر می کنی اعراب می ایستن دست می زنند تا ما بیاییم دونه دونه سکو هاشونو منفجر کنیم ؟ مطمئن باش 48 ساعت قبل از در گیری نظامی سکو ها خالی و نیرو های نظامی و گشت دریایی و هوایی اعراب دورش چرخ می زنند
بله دیگه سرمایه ملی و اینا هم کشک شما دوست عزیز خوشحالی ؟ یا شادی ؟ اونوقت می خوای به من بگی چه طوری پول جنگتو در میاری ؟ نکنه مثل طالبان میزنی تو کار خشخاش ؟ تصویر

4-کسی که برنامه ریزی برای بستن تنگه میکنه،100% به چگونگی بستن اون هم فکر کرده،البته ناوگان غرق شده نیروی دریایی امریکا و متحدین تا مدت ها باعث ایجاد مشکل در عبور و مرور خواهد شد!!!

دوست دارم بدونم چه طوری ؟ با سلام صلوات ؟ یا نیروی هوایی فرسوده ؟

5- شما فکر میکنی کسی در صورت بسته شدن تنگه میتونه به خلیج فارس نزدیک بشه،مطمئن باش بعد از بستن تنگه هیچ کشوری نمیتونه از اقیانوس هند وارد دریای عمان بشه چه برسه به تنگه! یکی از اهداف رزمایش ولایت 90 هم همین موضوعه!!

اعتماد به نفست منو کشته آمریکا رو هر ناو هواپیما برش اندازه کل اف 14 ها و میگ 29 ها ما اف 18 سوپر هورنت داره بعد اونوق شما 24 ساعت تمامی یگانای دفاعیت زیر بمباران بود دوست دارم بدون چند ساعت دوام میاری شما مطمئن باش آمریکا اولا تنها نمی یاد دوما اعراب هم کشک نیستن اونا می خوای چیکار کنی که از پشت میان ؟

6- عربستان رو زیاد جدی نگیرد وقتی قطر برای سرنگونی این کشور تلاش میکنه دیگه شما تکلیفش رو بدون،عربستان دوست داره جایی بین بزرگان داشته باشه،البته دوست داره اما جایگاهی نداره،عربستان اگر جرات داشت از اوپک خارج می شد.تامین نفت ما پیشکش

می گم شما خوشحالی می گی نه شما اعراب و حتی ذره ای هم نمی شناسی اعراب همیشه دعوا خانوادگی داشتن ولی وقتی یه دشمن خارجی باشه مخصوصا ایرانی ها مطمئن باش پیکان حمله اعرابو همین قطری ها تشکیل میدن
عربستان خالی بدون کمک همسایهاش به اندازه کل ناوگان نیرو هوایی ما اعم از فرسوده نو کثیف تمیز هواپیما آماده به رزم داره هر کودمشون یه پاره آجر هم بندازن به ما آسیب می زنند چه برسه به سلاح های لیزری و کوفت و درد

تصویربله اگر ما تنها در یک جنگ تک به تک مثل جنگ با عربستان باشیم توان دفاع داریم هیچ توان به زانو در آوردنشون هم داریم ولی شما حرف از حداقل 4 جپهه می زنی توان ما بالاست حرفی نیست ولی حق خودمونو خواستن با ادای گنده لات محلو در آوردن زمین تا آسمون فرق داره !! تصویر

چین هم بحثش اینجا جاش نیست و گرنه حرف زیاده !

هر سه کلمه یا از نیروی هوایی گفتی یا از جنگنده!

مطالعه کن چون نمیخوام ادامه بدم : http://www.centralclubs.com/topic-t44061-432.html#p218081
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اگر با دانش نظامی آشنا باشید، خواهید دریافت ما تنها کشور منطقه هستیم که دانش نظامی را بومی سازی کردیم و اتفاقا آخرین مرحله اون نیز از همین چند ماه پیش شروع شد که یکیش همین هماهنگ شدن با محیط مثلا در نیروی زمینی مباحث گشتی است.

اگر تاریخ را مرور کنید، کلا در تاریخ هیچ یک از ارتش های کشورهای خاورمیانه عملکرد موفقی نداشته اند، از خودمان تا عرب ها یا همین ترکیه و ... . دلیلش هم دقیقا غیر بومی بودن ساز و کار ارتش ها بوده است.

اگر در مدرسه پراوز به شما جغرافیای نظامی هم می آموختند، میدانستید که موقعیت ما در خلیج و دریای عمان و تنگه هرمز نسبت به کشور های جنوبی داری برتری های استراتژیک فراوانی هستیم از جمله کنترل جزایر بزرگ و حساس، در کنترل داشتن ساحل شمالی که با توجه به قرار داشتن ما در نیمکره شمالی تسلط ما را به ساحل های جنوبی در پی دارد و دیگر موارد که هر کدام مبحثی تخصصی می باشند.

البته هر چند همگان عرب ها را هوشمند نمیشمارند ولی بعید است این قدر احمق باشند که ساده ترین اصل نظامی یعنی پراکندگی از نقاط مشخص را رعایت نکنند و به نزدیک ترین و ثابت ترین اهداف ما نیروی گشتی اعزام کنند!

ضمنا قرار نیست کسی با دینامیت بره اونجا را منفجر کند این روزها تجهیزاتی وجود دارد که از همین اصفهان میتوان ترتیبشون را داد.

بله دیگه سرمایه ملی و اینا هم کشک شما دوست عزیز خوشحالی ؟ یا شادی ؟ اونوقت می خوای به من بگی چه طوری پول جنگتو در میاری ؟ نکنه مثل طالبان میزنی تو کار خشخاش ؟

دوست عزیز یک بحث جالب است که تجربه جنگ ایران و عراق شده برای کشور ما، شاید تعجب کنید اما یکی از فرماندهان نظامی ما گفت، اگر جنگ بشود تنها 3 درصد از بودجه کشور به سهمیه سالانه ارتش و همین قدر هم به بودجه سپاه افزوده خواهد شد و بودجه نظامی ما در حال حاضر طوری طراحی شده که تقریبا ما را در وضعیت جنگی قرار داده است، به همین دلیل ما در تمام رزمایش ها بدون صرفه جویی در حال مصرف گلوله های جنگی هستیم!

شاید ندانید، اما از سال 70 کل یگان های مستقل ما دارای ذاغه مهمات مستقل به خود بوده که ضمن موجودی مصرف سالانه و بار مبنا، ظرفیت 3 رزم نیز در ذاغه ها چه سلاح های اجتماعی و چه انفرادی نگهداری می شود. این ها منهای موجودی قرارگاه های هر منطقه می باشد.

البته جنگ هزینه های اجتماعی فراونی خواهد داشت که به هر حال این هزینه ها در کوتاه مدت (25 سال) نارسایی نظامی ایجاد نخواهند کرد.

برخی نظرات نشان از دانش نظامی پایین دارد اما این نظر شما بیشتر شبیه تصورات کودکانی است که بازی های کامپیوتری انجام میدهند و فکر میکنند با یک بمب کار تمام است!

آیا شما معنای رزم نامتقارن را میدانید؟ تحقیق کنید، احتمالا بعد فهم و درکش، شما هم تشریف میاری روی همین زمین که ما در حال زندگی روش هستیم. :-)

اتفاقا اعراب اثبات کرده اند که اصلا با هم هماهنگ نیستند، اتحادیه عرب خودش همین اجلاس اخیر به این نکته اشاره کرد، البته ظاهرا شما بیشتر از خودشون از احوالاتشان خبر داری.

این تصور شما هم با مطالعه در مورد جنگ نامتقارن اصلاح خواهد شد. :-)

بله اگر ما تنها در یک جنگ تک به تک مثل جنگ با عربستان باشیم توان دفاع داریم هیچ توان به زانو در آوردنشون هم داریم ولی شما حرف از حداقل 4 جپهه می زنی توان ما بالاست حرفی نیست ولی حق خودمونو خواستن با ادای گنده لات محلو در آوردن زمین تا آسمون فرق داره !

در مبحث دیگری مفصل اشاره کرده بودم، تمام طرح های پدافندی ایران بر اساس حداقل 3 کشور مهاجم طرح ریزی شده است. یعنی اصلا ما در هیچ طرحی فرض را بر حمله 1 یا 2 کشور نگذاشته ایم و همواره در هر طرحی حداقل پیش بینی 3 مهاجم شده است!

اساسا دلیل این که شانس جنگ مستقیم با ایران پایین می باشد همین اصل است که نیازمند موافقت و هماهنگی حداقل 3 کشور نیرومند است چرا که جز این باشد شکست طرح قطعیست. مصدافش هم:

اسرائیل منتظر چراغ سبز آمریکا برای حمله به ایران است.
آمریکا منتظر چراغ سبز کشورهای همسایه برای حمله به ایران است.
روسیه و چین هم به خاطر نزدیک بودنشون جرات همچین فکر هایی ندارن که اگه داشتن باز مثل باقی کشورها منتظر چراغ سبز کشورهای دیگه بودند.

بنابراین جنگ مستقیم با ایران به شرط آن برقرار خواهد شد که چند کشور به توافق حمله برسند که در جهان سیاست این چنین توافق هایی بسیار خطرناک خواهد بود، در صورت علاقه علت جدا شدن ایتالیا از آلمان در جنگ جهانی را مرور کنید.

بر فرض اگر این توافق هم صورت بگیرد که 3 کشور قدرتمند بخواهند با ایران وارد جنگ بشوند، اینجاست که شاهد جنگ بین 4 قدرت نظامی جهان خواهیم بود و به قول خودمانی آب گل آلود شده و یه وقت دیدی اون سمت دنیا هم هر کس چهار تا توپ و تانک داره هوس کنه بزنه به کشور همسایه خودش! و این دقیقا یعنی جنگ جهانی.

به همین خاطر تحلیل گران نظامی در مورد جنگ ایران 2 دسته هستند، یک دسته که معتقدند این اجماع شکل نخواهد گرفت و ایران همواره در خارج از مرزهایش درگیر جنگ خواهد بود، دسته دیگر که معتقدند جنگ با ایران دیر یا زود اجتناب ناپذیر بوده و البته جرقه جنگ جهانی سوم نیز خواهد بود. 

جای اشاره دارد، مطالعه همواره سطح اطلاعات ما را بالا برده و قدرت تحلیل ما را فزونی خواهد بخشید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

Mr.Amirhessam نوشته شده:
SORENA نوشته شده:
anti-west نوشته شده:همین هند اگه نبود ببین اقتصاد کشور چه وضعی داشت

فرق سابق و حال این هست که قبلا به یکی دو کشور باج میدادیم ولی در حال حاضر خورشید در دیار کشورهایی که بهشون باج میدیم غروب نمیکنه!

از چین عزیز قاتل صنایع و بی خدا تا ونزوئلای دوستدار جیب و دانش فنی چپ گرا

با سلام

دوست محترم، نرود میخ اهنین در سنگ!

منظورم واضح بود،صحیح نیست ذهن یک عده جوون رو با اطلاعات من در اوردی مثل بالا شتشو بدید.تصویر

انتظار بیشتر از این نداشتم، پاسخ مودبانه شنیدن از بعضی افراد کاملا غیرقابل انتظار هست از پیاز لاله چیزی که بعمل میاد گل لاله هست از بوته خار، چون بنظرم تنها چیزی که شما دنبالشی جدال هست نه گفتگو عمل quote در پستهای جناب عالی بیهوده بنظر میرسه. اگه یه روز شعبان جعفری عوض چماق و چاقو و بلندگو برای عربده کشی با کتاب دکارت، گلستان سعدی، فیزیک هالیدی و ... ظاهر میشد مردم از تعجب قبض روح میشدن

شما وکیل وصی مردم هستی؟ هر کسی حق داره نظراتش رو اعلام کنه و هر کسی هم حق داره بر اساس تحلیل هایی که میکنه هر چیزی رو که میخواد قبول کنه

صرفا جهت مبارزه با سانسور این پاراگراف رو مینوسم نه از این باب که نظر چه کسی درست تر هست و نظر چه کسی درست یا نادرست:
ولی چیزی که مشخص هست نظرات ضعیف تر از این میترسن که نظرات دیگر حتی بیان بشن، به این قضیه هم از نظر عقلی معتقدم هم از نظر مذهبی، نظرات قوی هیچ ترسی از بیان نظرات دیگه که ندارن هیچ اونهارو به مبارزه هم میطلبن برای همین هم کار خدا سانسور نبوده جون حرفهاش انقدر قوی و درست هست که تمام مردم دنیا در تمام زمان هارو به مبارزه دعوت میکنه که حتی یک سوره مانند قرآن بیارن
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

MITT ROMNEY نوشته شده:HASAN BARATY

دیدگاه های شما رابه دقت خواندم،وخوب دیدگاه های شماهم به عنوان یک هموطن ارزشمند است.

امامن ازشما گله ای دارم،حال میخواهداین گله ی من محل داشته باشد ویانداشته باشد.

آن هم این است که شماافراددارای دیدگاههای مخالف باخودتان رادرنهایت به خواندن تاریخ وعبرت گرفتن ازآن توصیه کردید،درحالی که مخالفان بانظرشماهم میتوانند،شمارابه خواندن تاریخ وعبرت ازآن توصیه کنند!
وشمااین افراد راازچرخه ی اداره ی کشورکه می بایست،و زیبنده است که فرد فرد ایرانیها درآن دخیل باشندراحذف میکنید.

حتمامیپرسید که مگرکشورماچندتاریخ دارد؟
خوب ،کشورمایک تاریخ بیشترندارد،وآن هم آن چیزی است که همگان ازآن مطلع هستیم.

امااینجاتفاوت برسرتحلیل وبرداشت ماازتاریخ است. ودرنتیجه روش های مختلف ومتفاوتی رابااین تحلیل های متفاوت پیشنهادمیدهیم.

حال به نظر شما راه حل چیست؟تا به وحدت وهماهنگی رسید؟

که به نظر من راه حل این است که،احزابی با دیدگاه های متفاوت تشکیل شود،وبراساس میزان رای مردم به آن احزاب،دراداره ی اموردخیل باشند.

درود بر شماتصویرتصویرتصویرتصویر
واقعیت این است که ایران یک تاریخ دارد.پس از درخواست عده ای برای اوردن دلایل طلبکاری ملت ایران از غرب به سرکردگی امریکا به صورت واضح مثالهایی را اوردم.البته مشخصا افراد با توجه به منافعشون روایتشون از تاریخ متفاوت است.مثلا اگر به حامیان حکومت قبلی نگاهی بیاندازید هیچکدام از وطن فروشی ها و جنایتها و غارتگریها را یادشون نمی اید و حتی کودتای 28 مرداد را اصلا کودتا نمیدانند و حتی در روزی که علت نام گذاریش به گلوله بستن چند دانشجو در زمان حکومت پدرش بود بیانیه در حمایت دانشجویان صادر میکنه صادر میکنه .حتی تا جایی پیش میروند که برخی از انها عقیده دارند علت انقلاب در ایران این بوده که در ان زمان خیلی پیشرفتها سریع بوده ملت عقب مانده نتونسته تحمل کنه زد حکومت را ساقط کرد و...
اما وقتی ادم بیطرفی به مساله نگاه میکند در نهایت سرخوردگی و فروپاشی حکومت را میبیند و قاعدتا هیچ ملتی از روی خوشی دنبال سرنگونی و فروپاشی نظام حکومتی نمیرود.اگر استبداد و استعمار نباشه زندگی مرفه خود را رها نمیکنه و بره جلوی گلوله و خود را در معرض شکنجه قرار بده و این به حدی برسه که به قیام ملی و سرنگونی حکومت تبدیل بشه با وجود همه دشواریها .چنانکه الان در مصر حکومت هر خیانتی کرد تا اینکه فروپاشید ولی در اینده خواهید دید طرفداران همین حکومت سالها بعد از کارهای بزرگ و نادرست بودن انقلاب و ... سخن میگویند ولی کدام دیدگاه تاریخی درست است دیدگاه این عناصر یا دیداگاه کلی که به فروپاشی مبارک منجر شد و در تاریخ ثبت شد!!!! بخاطر همین در اخر پست به روشنی اشاره کردم اگر افرادی حامی منافقین و شاه و....هستند نوع نگاه ملت با اونها همانطور خواهد بود که در این بیش از 30 سال اخیر بوده.
بنابراین من از کلمه ما استفاده کردم و گفتم خوب است که ما تاریخ را بخوانیم و از ان عبرت بگیریم بنابراین من هم جزء این ما هستم و دعوت به مطالعه برای ما ادم هایی بود که وابستگی به این گروهها نداریم.حالا با این استقلال فکری ایا در مورد کودتای 28 مرداد جز سرنگونی یک حکومت ملی به دست امریکا و انگلیس که حتی در اسناد منتشر شده خودشان به ان اعتراف کردند روایت دیگری وجود دارد.ایا در مورد شنکجه و قتل های فراوان ساواک که باز در اسناد به دست امده به روشنی اموزش دیدن اینها توسط امریکا و اسرائیل روشن است شکی وجود دارد.ایا اون سخن معروف رئیس جمهور امریکا که در اثنای انقلاب و اینکه مردم دیگر این حکومت را نمی خواستند و اون حکومت در حال به شهادت رساندن اقشار ملت ایران بود را ندیده اید که حمایت همه جانبه خود را از رزیم وقت در مقابل خواست ملی ایرانیان نشان داد.ایا اسنادی که از لانه جاسوسی امریکا منتشر شد چیزی غیر از توطئه و حمایت از تجزیه طلب ها و تلاش برای به دست گرفتن دوباره امور در ایران بود.ایا این اسناد چیزی است که بشه ازش روایت دیگری کرد.ایا الان امریکا کشوری نیست که مدام ایران را به حمله نظامی تهدید میکند.ایا امریکا فروش هواپیماها و قطعات ان را به ایران ممنوع نکرد و منجر به مرگ هزاران انسان بیگناه نشد و....بنابراین من در همون پست اشاره کردم کاری به عناصری که گفتم ندارم مخاطب کلام من اکثریت است که بدون غرض مسائل را تحلیل میکنن و یک ایرانی است که فقط به فکر منافع کشور خودش است.البته همانطور که قبلا گفتم این مانع رابطه نیست که در غیر اینصورت ما باید با بسیاری از کشورها ارتباطی نداشته باشیم بلکه ملاک با حفظ اگاهی در مورد سابقه اینها نوع رفتار در حال است.نوک پیکان تهدید و تحریم و ....علیه ایران قرار نگیرند میبینید که رابطه با اونها هم اتفاق می افتد وگرنه همون اتفاقی که برای انگلیس افتاد حتی پس از ارتباط مجدد دوباره روی میدهد.
در مورد قسمت اخر عرایضتون
به ظاهر سخن خوبی است ولی حق اکثریت ملت در اینجا چه میشود.اگر به تاریخ برگردید در اوایل انقلاب خیلی از این عناصر در حاکمیت وجود داشتند ولی خودشون از ملت جدا شدند مثل وقایعی که چند سال پیش افتاد و علیه رای اکثریت گروهی ایستادند نتیجش را هم دیدن.در ماجرای اتمی که ملت نظرش را روشن بیان کرد اینها در شبکه ها و رسانه هاشون که با پول امریکا و انگلیس اداره میشه طرف حرف ملت بودن یا نظر امریکا؟؟؟ایران ماله کسانی است که براش کاری بکنن.اون زمان که جوانهای ملت در جبهه میجنگیدن این جماعت کجا بودند.که حالا حزب درست کنن .بالاخره در یک کشور 75 میلیونی ممکنه تعدادی هم حامی اینها باشند ولی قرار نیست مشتی عناصر خودفروخته که هر خیانتی از دستشون برامد انجام دادند حالا که جنگ با موفقیت به پایان رسید و کشور ساخته شده و به قدرتی تبدیل شد حالا اینها هم سهم می خواهند.منافقین و طرفداران ربع پهلوی و مارکسیست و....هم حزب تشکیل بدهند .مطمئین باشید این اتفاق نمی افتد.ملت نمیتونن اگر دوباره جنگی شد در خارج بجنگند و از داخل نگران خیانتها و توطئه های این عناصر باشند.مثل اون سرمایه داری که ایران را محلی برای کسب ثروت میداند ولی بعد که بارش را بست ایران مکان مناسبی برای سرمایه گذاری نیست باید بره در امارات سرمایه گذاری کنه بعد که ورشکست شد دوباره یادش می افته تبعه ایرانه و مسئولان ایرانی باید حقش را از شیوخ بگیرند!!!!حضرت امام در مورد این گروهها که اوایل انقلاب جدا شدند کلامی دارند که مضمونش این است ما نمی خواستیم اینها جدا شوند ولی حالا که نیستند ناراحت هم نیستیم.
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

اگر با دانش نظامی آشنا باشید، خواهید دریافت ما تنها کشور منطقه هستیم که دانش نظامی را بومی سازی کردیم و اتفاقا آخرین مرحله اون نیز از همین چند ماه پیش شروع شد که یکیش همین هماهنگ شدن با محیط مثلا در نیروی زمینی مباحث گشتی است.

اگر تاریخ را مرور کنید، کلا در تاریخ هیچ یک از ارتش های کشورهای خاورمیانه عملکرد موفقی نداشته اند، از خودمان تا عرب ها یا همین ترکیه و ... . دلیلش هم دقیقا غیر بومی بودن ساز و کار ارتش ها بوده است.

این که ما دانش نظامی را 100% بومی کردیم تصور کودکانه ای بیش نیست در کدام زمینه ما تمام دانش را 100% از خودمان داریم ؟ بجز بحث موشکی آیا این در مورد یگان های زرهی هم صادقه ؟ یا یگان های دریایی یا یگان های هوایی متاسفانه شما تصورات ماورایی از بومی سازی داری
فقط یک مثال بزنم در هک و نشوندن مفقیت آمیز ار کیو 170 ایران از سیستم جمینگ و هک 1L222 Avtobaza استفاده کرد که یک سیستم روسی است

همانطور که قبلا هم گفتم یران نیروهای بسیار قوی در منطقه داره ولی تصورات شما از این نیرو یک غولی رو ساخته که می تونه با 10 نفر در یک زمان پنجه در پنجه بشه و سالم بیرون بیاد !

اگر در مدرسه پراوز به شما جغرافیای نظامی هم می آموختند، میدانستید که موقعیت ما در خلیج و دریای عمان و تنگه هرمز نسبت به کشور های جنوبی داری برتری های استراتژیک فراوانی هستیم از جمله کنترل جزایر بزرگ و حساس، در کنترل داشتن ساحل شمالی که با توجه به قرار داشتن ما در نیمکره شمالی تسلط ما را به ساحل های جنوبی در پی دارد و دیگر موارد که هر کدام مبحثی تخصصی می باشند.

خوب این نشون می ده شما از پرواز و نقشه های خلبانی چیزی سرت نمی شه دوست عزیز تمامی نقاط نظامی در نقشه های پروازی ذکر شده و باید از آنها دوری جست پس مطعئن باش من بیشتر از یک سرباز وظیفه در مورد مناطق نظامی ایران می دونم
تسلت ما رو سواحل جنوبی ؟ ببخشید شما فکر کردی هرچی مدارت بالا تر می ره شما هم در ارتفاع بالا تر می ری ؟

البته هر چند همگان عرب ها را هوشمند نمیشمارند ولی بعید است این قدر احمق باشند که ساده ترین اصل نظامی یعنی پراکندگی از نقاط مشخص را رعایت نکنند و به نزدیک ترین و ثابت ترین اهداف ما نیروی گشتی اعزام کنند!

ضمنا قرار نیست کسی با دینامیت بره اونجا را منفجر کند این روزها تجهیزاتی وجود دارد که از همین اصفهان میتوان ترتیبشون را داد.

ببخشید من نمی دونستم اینقدر در مسائل پیش پا افتاده ی نظامی هم ساده اندیشید حتی اگر حرف شما درست باشه و این اهداف از پیش تایین شده باشن چیزی از ارزش اقتصادی نظامی اونها کم می کنه ؟ آیا حالا که از این اهداف مشخص هستند باید آنها را به حال خودشان رها کنند ؟

مهندس دفعه قبل هم به شما گفتم که شما بحث ها رو می پی چونی و بعد می بریش سمت صحرای کربلا و....

یعنی شما اینقدر ساده به حرف من فکر کردی ؟ فکر کردی حرفی که من زدم یعنی نیرو های عرب 100% نیور های خودشونو می چسبونند به اهداف از پیش تایین شده

شما یا نمی خوای گوش بدی یا عمدن داری حرف های می پی پونی تا یه چیز دیگه از توش در بیاد

دوست عزیز یک بحث جالب است که تجربه جنگ ایران و عراق شده برای کشور ما، شاید تعجب کنید اما یکی از فرماندهان نظامی ما گفت، اگر جنگ بشود تنها 3 درصد از بودجه کشور به سهمیه سالانه ارتش و همین قدر هم به بودجه سپاه افزوده خواهد شد و بودجه نظامی ما در حال حاضر طوری طراحی شده که تقریبا ما را در وضعیت جنگی قرار داده است، به همین دلیل ما در تمام رزمایش ها بدون صرفه جویی در حال مصرف گلوله های جنگی هستیم!

شاید ندانید، اما از سال 70 کل یگان های مستقل ما دارای ذاغه مهمات مستقل به خود بوده که ضمن موجودی مصرف سالانه و بار مبنا، ظرفیت 3 رزم نیز در ذاغه ها چه سلاح های اجتماعی و چه انفرادی نگهداری می شود. این ها منهای موجودی قرارگاه های هر منطقه می باشد.

البته جنگ هزینه های اجتماعی فراونی خواهد داشت که به هر حال این هزینه ها در کوتاه مدت (25 سال) نارسایی نظامی ایجاد نخواهند کرد.

اگر شما سربازی من سربازی برام خاطرست از این حرفها فرمانده ی ما هم در لشکر زرهی زیاد می گفت ولی خودتم خوب می دونی وضع اقتصادی مملکت مثل کشتیه وسط طوفان

شاید ندانی ولی زمانی در همین چند سال اخیر در سوله یخچال پادگان عجب شیر گوشت با مهر شاهنشاهی هم پیدا می کردید همین حالا بعد از گذشت بیش از 30 سال بعضی از مهمات و نارنجک های مورد مصرفی پادگان عجب شیر دارای نماد شیر و خورشید است

این حرف های شما صالا جواب منو نداد بعد از ازدست رفتن منابع ملی و تنها راه درامد ایران شما هزینه جنگی رو از کجا تامین می کنی ؟

برخی نظرات نشان از دانش نظامی پایین دارد اما این نظر شما بیشتر شبیه تصورات کودکانی است که بازی های کامپیوتری انجام میدهند و فکر میکنند با یک بمب کار تمام است!

آیا شما معنای رزم نامتقارن را میدانید؟ تحقیق کنید، احتمالا بعد فهم و درکش، شما هم تشریف میاری روی همین زمین که ما در حال زندگی روش هستیم.

مهندس جو سربازی گرفتت بد همون سیستم من نمی تونم جواب بدم میزنم تو صحرا کربلا آخرشم نتیجه گیری می کنم که طرف اشتباه می گه درسته ؟

شما واسه من تعریف کن چرا هواپیما های آمریکایی نمی تونند یگان های پدافند ساحلی و دفاع دریایی سنگین ما رو مورد حمله قرار بدن ؟

اتفاقا اعراب اثبات کرده اند که اصلا با هم هماهنگ نیستند، اتحادیه عرب خودش همین اجلاس اخیر به این نکته اشاره کرد، البته ظاهرا شما بیشتر از خودشون از احوالاتشان خبر داری.

با اجازتون من میون اعراب برای چند سالی زندگی کردم دعوا ها و دوستی ها شونو از نزدیک دیدم

این تصور شما هم با مطالعه در مورد جنگ نامتقارن اصلاح خواهد شد.

یعنی خداوکیلی ثابت کردی یک ذره در مورد حنگ نامتقارن نمی دونی جنگ نامتقارن در دریای بسته که یک سمتش یک تنگست !!!! انگار بخوای تو یه اتاق چند متری که هیچ راه فراری نداره با چند نفر جنگ نا متقارن بکنی اگر دریای آزاد بود می شود ولی داریم در مورد خلیج صحبت می کنیم !
تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

پست توسط f-35 »

چون نمیخوام دیگه پستی بدم این رو ویرایش میکنم.
ولی دونکته یکی اینکه طبق گفته یکی ار دوستان که حرفش 100 درصد معتبر هست به دلایلی , روسیه تازه پیشنهاد فروش این سامانه روسی رو به ایران داده. ( البته اصراری بر پذیرشش ندارم.)
دوم اینکه سیستم الینت و جمینگ روسی فرضی نمیتونه باعث فرود هیچ پهپادی بشه.
با تشکر از تمام دوستان .

این پست رو کلی نوشتم و خظاب به هیچ کسی نیست. چون قراره این اخرین پستم باشه در سنترال. این مدت اوقات خوبی در سنترال داشتم. تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

دوستان درجنگ ما تنها نیستم ما حزب الله و حماس و القاعده داریم بیشتر از چندین ارتش قدرت دارند اسرائیل مال حماس و حزب الله که ابش میکشنش. عربستان مال الحوثی ها(البته اگه یه کم بیشتر تجهیزش کنیم) بقیه اعراب مال خودمون چون بیشتر از یه جیره نیستن به همراه پایگاه هواییشون.(باوجود 2000شهاب سه) دفاع هوایی به عهدهی نیروی هوایی و پدافند.دربعد بین الملی القاعده داریم _(البته زیاد مطمئن نیستم) در اخر کسی که بیشتر ضرر میکنه اونها هستن :? :? :? :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: شاید هم پیروزشدیم خدا چه دیدی.
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

MITT ROMNEY نوشته شده:HASAN BARATY

درود

شما،بازهم برگشتیدبه تحلیل تاریخ ازمنظر خودتان ونتیجه گیری براساس این تحلیل های شخصی.

ومتاسفانه نظرات مخالف باخودتان راقبول نمی کنید،وگویا خودراایرانی ترمی دانید.

متاسفانه این عادت ماست . عادتی که هم شما دارید هم ما
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”