همه چیز درباره ماجرای " آب و برق مجانی"

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

Re: همه چیز درباره ماجرای " آب و برق مجانی"

پست توسط R.A.F »

Present نوشته شده:داخل مطلب هم نوشته که همچنین حرفی رو زدن ولی کی و چه موقع و کجا ؟ اگر لینکش هست کامل باشه یعنی از دو یا سه دقیقه زودتر تا 2 تا 3 دقیقه بعد تر یا ترجیحا کامل نه فقط همون کلمه از زبون امام هایلیت بشه و بقیه ...

فکر میکنم دیگه اینکه بگیم کی و کجا این حرف زده شده کمی بی انصافی باشه، مهم اینه که این حرف زده شده.

«علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را میخواهیم مرفه کنیم. شما به معنویات احتیاج دارید، معنویات ما را اینها بردند. دلخوش نباشید که تنها مسکن میسازیم ، آب و برق را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم اتوبوس را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم دلخوش به این مقدار نباشید معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم. شما را به مقام انسانیت می رسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ این قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.»

اصلا یه همچین چیزی نیست، "برای طبقه مستمند" به حرفهای امام اضافه شده، این رو میتونید با پیدا کردن کلیپ سخنرانی امام متوجه بشید و این کار چیزی جز تحریف تاریخ نیست.

خواهشا هر وقت اون کلیپ صوتی امام رو گوش کردین بیایید و اینجا با من بحث بکنید.

البته من بعنوان کسی که یه اطلاع جزئی از علم اقتصاد دارم مخالف باجرا درآمدن یه همچین طرحی هستم، اما بحث ما سر چیز دیگه ای هست.

anybody نوشته شده:خداییش جدایی از این که امام چنین چیزی گفته بود یا نه با نگاهی به نرخ بهای اب و برق و گاز تا همین پیش از هدف مندی یارانه ها و مقایسه اون با کشور های منطقه و البته هزینه منطقی آنها متوجه میشیم که چیزی در حد همون مجانی هم بوده...واقعا وقتی طرف تا همین چند سال قبل برق همه اتاق هارو روشن میذاشت و تی وی و یخچال و فریزر و ماشین لباسشویی و ... در حد افتضاح برق خور بودن و پول برق میومد مثلا 10 هزار تومن ... این بهای واقعی بود؟
برای اینکه بهتر درک کنیم الان با کمی نزدیک شدن بهای انرژی به قیمت واقعی میبینید که چقدر صدای همه دراومده...
نکته جالب اینجاست که همین غرب که بعضیا سنگشو به سینه میزنن درآمد دولتش از این خدمات شهری و مالیاتی و انرژی خیلی بیشتر از نفت ماست و الانشم در بحران اقتصادی بیشترین فشار روی مردمه...
بعد طرف اینو نمیبینه و همش میگه اونا وضع زندگی و درآمدشونم بهتره!
خوب بنده خدا این سیکل معیوب باید از یه جایی درست بشه که دخل و خرج دولت و مردم باهم جور دربیاد دیگه...
نمیشه تا ابد همه چی با یارانه و کمک دولتی اداره بشه و توقع داشت توسعه یافته هم بشیم....

حرف شما رو کاملا قبول دارم، اما اینکه بیان و بگن که اصلا داستان چیز دیگه ای بوده من یکی قبول نمیکنم.
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

سخنان حضرت امام (ره) در بهشت زهرا(ص)

تصویر

سخنگوی دولت : آب و برق برای کم درآمدها مجانی می شود .

تصویر

سخنان حضرت امام (ره) در فیضیه ( به قسمتی که با فلش قرمز مشخخص شده توجه کنید جمله طبقه مستمند خواهید دید )

تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

.A. , منم گفتم که متن سخنرانی امام در اون تاریخ رو کامل بگذارید ، صوتیش رو هم بگذارید تا همه بتوانند استفاده کنند .
شما می گویید در متن دست می برند خوب همون کلیپ صوتی مورد نظر رو بگذارید . منم خودم سعی می کنم از آرشیو دانشکده خودمون به دست بیارم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 297 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط j.ghahraman »

دارم آپ لود ميكنم
لينكش رو ميزارم
فقط كامل گوش بديد
اون موقع يك عده امام عزيزمون رو دوره كردند و نگذاشتند كار كامل پيش بره
مثل الان كه امام وليه فقيه زمان ميگه ولي كو گوش شنوا
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط j.ghahraman »

اينم لينك صحبت هاي امام راحل)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

آقا دستت درد نکنه ویروسی بود nod به عنوا ویروس شناختش و کلا بدون سئوال از من قرنطینش کرد و چندین بار هم گفت دیسکانتش کن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط j.ghahraman »

فايل ويروسي نيست
فايل با پسوندrar
داخلش3gp
يك فايل صوتي كامل هم دارم
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

والا کلیپی که ما شنیدیم توش حرفی از طبقه مستمند نمیزنه.

حالا از همه این حرفها هم که بگذریم بنظر شما مطرح کردن و تکذیب کردن این موضوع بعد از 33 سال یکمی دیر نیست؟
بهتر نبود بجای تحمل کردن سرکوفتهای ضد انقلاب طی 33 سال که این موضوع رو تو بوق کرده و ازش بهره برداری سیاسی میکردن با یه پخش ساده سخنرانی امام تو تلویزیون به تمام حرف و حدیثها پایان بدهند؟

فکر نمیکنید اگه این موضوع صحت نداشته باشه میتونه سوژه تبلیغاتی خوبی دوباره بدست اپوزیسیون لس آنجلس نشین بده؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

R.A.F نوشته شده:والا کلیپی که ما شنیدیم توش حرفی از طبقه مستمند نمیزنه.

حالا از همه این حرفها هم که بگذریم بنظر شما مطرح کردن و تکذیب کردن این موضوع بعد از 33 سال یکمی دیر نیست؟
بهتر نبود بجای تحمل کردن سرکوفتهای ضد انقلاب طی 33 سال که این موضوع رو تو بوق کرده و ازش بهره برداری سیاسی میکردن با یه پخش ساده سخنرانی امام تو تلویزیون به تمام حرف و حدیثها پایان بدهند؟

فکر نمیکنید اگه این موضوع صحت نداشته باشه میتونه سوژه تبلیغاتی خوبی دوباره بدست اپوزیسیون لس آنجلس نشین بده؟

دوست عزیز وقتی من و تو نسبت به خودمون بدبین باشیم دیگه نیازی به فحش دادن اپوزوسیون خارج نشین نیست!
من سخنرانی کامل امام رو توی بهشت زهرا دیده ام!(عجب کتابی شد این جمله!!) به هیچ وجه از اب و برق و این جور چیزها صحبت نمیکنه!
در ضمن مگه این شایعه الان 33 ساله که رواج داره؟ این شایعه قطعا و بدون شک از سالها بعد و به احتمال زیاد در دوران خاصی بیشتر مطرح شده و من و شما شنیدیمش!
این بحث مال بیست و چند روز پس از انقلاب هست که مسئولان لیبرال دولت اقای بازرگان مشغول فریاد رسیدگی به مردم بودند که یه همچین بحثی توسط یکی از اون افراد مطرح شد!
اقای عباس امیر انتظام که به شکل تابلویی جاسوس سازمان سیا بود(که مورد رافت اسلامی قرار گرفت و برخورد شدید باهاش نشد--و البته از چند سال بعد شروع کرد به فحش دادن!!! پر رویی اینها هم جالبه! اعدامش نکردن پررو تر هم شده تصویر) میاد و اعلام میکنه که برای طبقه ضعیف چه وچه و چه رو رایگان میکنیم! بعد از چند روز امام میاد و در جواب اون میگه که مسئله اصلی این چیزها نیست!که مثلا اب و برق رایگان بشه! مسئله این نیست... اینها معنویت شما(مردم) را گرفته اند..ما معنویت را به این ملت و کشور باز میگردانیم و ....

پس لطفا به زور این حرف رو به امام نچسبونیم که امام گفته اتوبوس رو رایگان میکنیم!!!!و چه میکنیم و چه میکنیم... و این بحث توسط اطرافیان اقای بازرگان مطرح شده و امام در سخنرانیشون به اون مسئله پاسخ دادند...
والسلام... تصویر
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

چند سوال ساده....

با فرض اینکه این ادعا درست باشه و امام چنین چیزی (در بهشت زهرا دیگه) گفته باشن...

کسانی که میگن امام چنین وعده ای داده هدف و منظورشون چیه؟

آیا منظور اینه که مردم با این وعده ها فریب خوردن و انقلاب کردن.؟

خوب اینکه مسخرت چراکه اگر اینطور بود این وعده باید سالها قبل داده میشد و نه بعد از مسلم شدن پیروزی انقلاب ...

دوم اینکه مگر امام مسئول اجراش در کشور بوده؟ پس دولت چکاره بوده؟

سوم ، آیا بعد پیروزی انقلاب همه چی روال عادی و طبیعی سپری کرد و کشور با هیچ مسئله و بحرانی مواجه نشد که توقع داشته باشیم که این یکی اون وسط چرا اجرا نشد؟
نه درگیری های داخلی و نه جنگی و نه تحریمی و ....

واگر همه اینها رو کنار بذاریم...
پس اونچه که امروز در رسانه های خارجی ازش با عنوان ((حذف یارانه ها)) نام برده میشه دقیقا منظور چیه؟

اگر کمکی از طرف دولت در تعدیل بهای انرژی ها و مواد غذایی و چه و چه نمیشده یا اگر میشده کم و بی اثر بوده پس اینهمه پروپاگاندا برای بدبخت شدن مردم و فشار بر قشر کم درامد و افزایش و فقر و ... چیه؟

گاهی اوقات آدما چشم و گوش و حواسشون فقط اونچه که دلشون میخواد رو درک و دریافت میکنه.
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط j.ghahraman »

لينك صحبت ها به طور كامل

حرفي از آب و برق مجاني نمي زنه

توصيه مي كنم كليپ قبلي رو هم دوباره گوش بديد
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

با سلام
اگر هدف دوستان فقط یک بحث تاریخی و نه جهت گیری سیاسی ؛ چند نکته را به اطلاعتان می رسانم:
مرحوم امام در سخنرانی معروف خود در بهشت زهرا در 12 بهمن 57کلمه مستمند را بکار نبردند.فایلهای صوتی و تصویری ان موجود است.در حالیکه این بریده روزنامه مال موقعی است که امام به قم تشریف برده بودند . امام روز 10 اسفند 57 حدود یک ماه بعد از ورود به ایران به قم تشریف بردند.
اما مصاحبه آقای انتظام و تیتر روزنامه کیهان در 8 اسفند
اگر دقت کرده باشید در تیتر آمده است " آب و برق مجانی می شود" اما در متن مصاحبه هیچ چیزی در مورد "مجانی "بودن مشاهده نمی کنید.البته این امر برمی گردد به شگرد روزنامه برا ی جلب توجه مخاطبین که هر روزنامه ایی از این روشها استفاده می کند.
آقای امیر انتظام در خط آخر مصاحبه اشان در این خصوص می گوید : [HIGHLIGHT=#ffff00]در نظر داریم برای ماههای گذشته دریافت وجه آب و برق قسط بندی شود ولی برای طبقه کم درآمد که اکثریت مردم کشور را تشکیل می دهند مثل خانواده هایی که مصرف برق و آب آنها از چند کیلو وات یا چند متر مکعب بیشتر تجاوز نمی کند شامل بخشودگی خواهند شد. 
اگر دقت کنید صحبت از بخشودگی در برابرکم مصرف کردن است نه مجانی بودن.و البته همگی اذعان داریم یکی از روشهای بهینه مصرف کردن همین بخشودگی برای کم مصرف ها و گرفتن حقوق دولت از پر مصرف هاست.
لازم به ذکر است چند روز بعد رونامه ها به نقل از دولت ، جدول مقدار مصرف آب و برق که شامل بخشودگی می شدند را در صفحات خود چاپ نمودند.
اما با تحریفاتی که در تاریخ معاصر بویژه انقلاب در حال شکل گیری است موافقم.همین امروز در شبکه های مختلف با مردم مصاحبه میکردند و همه هفته وحدت را ابتکار امام می گفتند!
آقای ضرغامی عزیز اگر مردم نمی دانند که هفته وحدت ابتکار چه کسی است شما که می دانید چرا اجازه تحریف می دهید؟
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”