Present نوشته شده:داخل مطلب هم نوشته که همچنین حرفی رو زدن ولی کی و چه موقع و کجا ؟ اگر لینکش هست کامل باشه یعنی از دو یا سه دقیقه زودتر تا 2 تا 3 دقیقه بعد تر یا ترجیحا کامل نه فقط همون کلمه از زبون امام هایلیت بشه و بقیه ...
فکر میکنم دیگه اینکه بگیم کی و کجا این حرف زده شده کمی بی انصافی باشه، مهم اینه که این حرف زده شده.
«علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را میخواهیم مرفه کنیم. شما به معنویات احتیاج دارید، معنویات ما را اینها بردند. دلخوش نباشید که تنها مسکن میسازیم ، آب و برق را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم اتوبوس را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم دلخوش به این مقدار نباشید معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم. شما را به مقام انسانیت می رسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ این قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.»
اصلا یه همچین چیزی نیست، "برای طبقه مستمند" به حرفهای امام اضافه شده، این رو میتونید با پیدا کردن کلیپ سخنرانی امام متوجه بشید و این کار چیزی جز تحریف تاریخ نیست.
خواهشا هر وقت اون کلیپ صوتی امام رو گوش کردین بیایید و اینجا با من بحث بکنید.
البته من بعنوان کسی که یه اطلاع جزئی از علم اقتصاد دارم مخالف باجرا درآمدن یه همچین طرحی هستم، اما بحث ما سر چیز دیگه ای هست.
anybody نوشته شده:خداییش جدایی از این که امام چنین چیزی گفته بود یا نه با نگاهی به نرخ بهای اب و برق و گاز تا همین پیش از هدف مندی یارانه ها و مقایسه اون با کشور های منطقه و البته هزینه منطقی آنها متوجه میشیم که چیزی در حد همون مجانی هم بوده...واقعا وقتی طرف تا همین چند سال قبل برق همه اتاق هارو روشن میذاشت و تی وی و یخچال و فریزر و ماشین لباسشویی و ... در حد افتضاح برق خور بودن و پول برق میومد مثلا 10 هزار تومن ... این بهای واقعی بود؟
برای اینکه بهتر درک کنیم الان با کمی نزدیک شدن بهای انرژی به قیمت واقعی میبینید که چقدر صدای همه دراومده...
نکته جالب اینجاست که همین غرب که بعضیا سنگشو به سینه میزنن درآمد دولتش از این خدمات شهری و مالیاتی و انرژی خیلی بیشتر از نفت ماست و الانشم در بحران اقتصادی بیشترین فشار روی مردمه...
بعد طرف اینو نمیبینه و همش میگه اونا وضع زندگی و درآمدشونم بهتره!
خوب بنده خدا این سیکل معیوب باید از یه جایی درست بشه که دخل و خرج دولت و مردم باهم جور دربیاد دیگه...
نمیشه تا ابد همه چی با یارانه و کمک دولتی اداره بشه و توقع داشت توسعه یافته هم بشیم....
حرف شما رو کاملا قبول دارم، اما اینکه بیان و بگن که اصلا داستان چیز دیگه ای بوده من یکی قبول نمیکنم.