مسکن مهر !!! فقط 6 ماه بعد از تحویل !!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: مسکن مهر !!! فقط 6 ماه بعد از تحویل !!!!

پست توسط pedmehr »

هزینه ساخت هر متر مربع در انبوه سازی معمولا بین 100 تا 150 هزار تومان هست ( بسته به قیمت آهن و سیمان و .... ) درحالیکه یکی از دوستان من که از ناظرین مسکن مهر بود میگفت هزینه ای که برای ساختمانهای مسکن مهر میشه حدود متری 50 تا 70 هزار تومان هست . یعنی نصف هزینه ی ساخت یک ساختمان معمولی ... پس انتظار دیگه ای نباید داشت
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

kaveh606 نوشته شده:به این دیگه میگن اوج فرصت طلبی ... حالا به خاطر افتادن چند تا سنگ نما بخوایم یک طرح به این بزرگی رو زیر سوال ببریم ! اونم با این تیتر: مسکن مهر فقط 6 ماه بعد از تحویل !

اين جور نظر دادن ها جز نشان دادن ضعف در خويشتن داري هيچ برداشت ديگه اي نداره.

دوست تازه كار اگه ميخاي دفاع كني راه هاي خيلي بهتر و مدرن تري هست كه بتوني اين كارو بكني . شماالان به جاي دفاع از اين طرح كبيردولت
بد تر مورد تتمسخر قرارش دادي . ما خودمون اين راه هارو كهنه كرديم خواستي بيا ياد بگير . ولي اخر عاقبت نداره

تند نرو اخوييييييييييييي من خودم 6 ماه براي ساختمون ها مهر عملگي ميكردم . ديگه مستند تر از من ميخاي؟

ديواره يه رج سفال رو و با يه خورده سيمان رنگش ميكنن يه ايزوگام روش يخورده سيمان ( بهتر بگم شن و ماسه ) بعد سنگ نما

ما خودمون در وپنجره ساز بومديم . شابلون چهار چوب در خودش مشكل داشت . مهندس ناظر ميومد ميرفت انگار نه انگار به اين

اوستا كاره ما يه چيزي بگه . ششششششششششششابلونه در ناقص بود شما برين حساب جاي ديگه شو بكنين
آخرین ويرايش توسط 1 on HORLIKAN, ويرايش شده در 0.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

حالا درسته که در بعضی جا کم کاری شده ولی در استان ما در یکی از طراح ها که پیمان کارش یه شرکت اسپانیا به همراه یک شرکت کرمانی است بخدا جوری ساختمان را می سازند که به جرئت می توانم بگیم که مثل این ساختمان ها در استان وجود ندارد. این طرح در یک منطقه محروم ساحته می شود و باعث شده حدود 50 نفر از گارگران این منطقه مشغول کار بشن.
علت این جور مسائل در چگونگی انتخاب پیمان کار است .
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
چه خوبه وقتی ما میخوایم یک طرح رو بررسی کنیم نقاط ضعف و قوتش رو باهم ببینیم نه مثل برخی به خاطر بغض شخصی با طراح همه چی رو زیر سئوال ببریم ( انصاف چیزخوبیست )بعد بیایم درنقش معلم اخلاق ظاهربشیم و درس اخلاق بدیم آنچه که من ازپست دوستان دیدم خودطرح مشکلی نداره بلکه ریشه مشکل چیزدیگریست که فقط مختص مسکن مهر نیست دوستان خودشون درپستهاشون ریشه وعلت رو بیان کردن برا پاسخ این مشکل کافی به این پرسش جواب بدیم
چرا مسکن هایی که توسط پیمانکاران خارجی اجرا شده مشکلات وایرادات کمتری داره ؟
چرا تومملکت ما سازه ها اعم از ساختمانها و جادهها عمرشون ازاستانداد جهانی کمتره ؟
آنچه که من ازپست دوستانی که میفرمایند ازنزدیک با این طرح درارتباط بودن برداشت کردم ناشی از عدم وجدان کاری ودلسوزی دربین اغلب پیمانکارانمون هست و ضعف مدیریت وخصوصاعدم نظارت صحیح است
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

برخی دوستان ما در اینجا اهل فن ساخت و ساز بودند،

آیا فقط وضع مسکن مهر اینطور است؟ :-)

من فکر کنم هر کس صادق باشد این حرف من را قبول دارد و بعید است کسی در ایران زندگی کند و منظور بنده را نفهمیده باشد ...

با خود صادق باشیم و آنچه که دلیلش زشتی های کلی مردم کشورمان است را، با جدا کردن خودمان از جامعه یا مثلا دولت به قشر خاصی از آنها نسبت ندهیم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط peyro »

وقتیکه طرف رییس یه کشوری میشه میره سفره استانی و میاد در برابر مردم شعار میده
ای خارجی و ای غربی ها این آت و اشغالی که وارد کشور میکنین و برامون میسازین خودمون هم قادر به ساختش هستیم
این میشه نتیجش
غربی ها درسته دین ندارن ولی انسان هستند
و این مهمه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

1 بعضی ها انگار وکیل خرابکاری و اشتباهات بعضی دیگر هستن و همیشه باید به هر نحوه حتی از کارهای اشتباه هم حمایت کنن !!!
2 تصاویر کاملا واقعیه و منبعش هم کاملا معتبر
3 این دلیل اصلیش برمیگرده به عدم نظارت و مدیریت اگر یکی دو تا از چنین پیمانکاران رو اعدام کنن بقه آدم میشن چون دیگه راهی برای ادم شدن سودجویان تو این کشور نمونده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

پست توسط arash128 »

Mr.Amirhessam نوشته شده:
Mohammad 1985 نوشته شده:1 بعضی ها انگار وکیل خرابکاری و اشتباهات بعضی دیگر هستن و همیشه باید به هر نحوه حتی از کارهای اشتباه هم حمایت کنن !!!
3 این دلیل اصلیش برمیگرده به عدم نظارت و مدیریت اگر یکی دو تا از چنین پیمانکاران رو اعدام کنن بقه آدم میشن چون دیگه راهی برای ادم شدن سودجویان تو این کشور نمونده !

کسی از کار اشتباه حمایت نمیکنه ولی به خاطر یه اشتباه کل طرح مسکن مهر رو زیر سوال نمی برن،یکی از دوستان میگه من خودم 6 ماه اونجا کار می کردم و این عدم تعهد رو هم دیدم،آخه برادر من تو خودت که داشتی اونجا کار میکردی(اگه کار خراب بوده و تو هم میدونستی)تو هم داشتی خیانت می کردی که،پس من و تو و امثال من و تو مقصریم نه طرح مسکن مهر و یا رئیس جمهور
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

من از طرف خودم از دولت 25 میلیونی به خاطر به راه انداختن این طرح عظیم که موجب خانه دار شدن بسیاری از هموطنان که خانه دارشدن براشون رویا شده بود تشکر میکنم.امیدوارم این دولت فارغ از باندبازی های تبلیغاتی راه درستی را که در پیش گرفته همچنان ادامه بده.تصویرتصویرتصویرتصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

Mohammad 1985 نوشته شده:1 بعضی ها انگار وکیل خرابکاری و اشتباهات بعضی دیگر هستن و همیشه باید به هر نحوه حتی از کارهای اشتباه هم حمایت کنن !!!

من تا حالا ندیدم که نمای ساختمان در عرض 6 ماه به این روز بیفته ! باز اون قسمت هایی که یک تکه جدا شدن قابل باوره ولی این جور صدمات در اثر تیر و ترکش و ضربه پتک و یا فرسایش (نفوذ آب درون حفره های سنگ و یخ زدن و شکستن سنگ) به وجود میاد!تصویر

تصویر
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 200 بار
سپاس‌های دریافتی: 288 بار

پست توسط drs_mehry »

aliamous نوشته شده:دوستان من همين تابستون به عنوان مهندس ناظر سر يكي از پروژه هاي مسكن مهر بودم بايد بگم كه به عنوان استفاده از مصالح و .... لااقل در اونجا از مصالح مرغوب استفاده ميشد اما بهتره اين رو خوب بدونيد كه در يك پروژه ساختماني متاسفانه از اونجايي كه در مملكت ما مهندس فوق ديپلم كم داريم وضعيت ساختمون سازيمون واقعا دچار مشكل شده مثلا ميگم كه يك مهندس معمار مياد يك طرح رو ميده و فكر ميكنه كه ديگه كارش تمومه اما تازه مشكلات شروع ميشه چون موقع كار عملا مهندسي سر ساختمون نيست تا كارها رو براي كارگرها و بنا ها رله كنه و در نهايت ميبينيم كه مصالح خوب چه طور از بين ميره ما هنوز توي كشورمون نتونستيم اين مشكل رو حل كنيم همه مهندسين ما تا يك مدرك ميگيرن فكر ميكنن كه ديگه بايد مثل آقازاده ها فقط توي دفتر كار كنن بنابراين كمتر مهندسي آستين بالا ميزنه بره سر ساختمون خودش صفحه ستون رو كاربزاره ، از كارگر بيسواد هم انتظاري نميره.
يكي از ديگر مسائلي كه به چشم خودم ديدم اين بود كه پيمانكار پول اكيپهاي كارگر و بنا رو به موقع نميداد و اونها هم ناراضي ميشدن ( اين حتي در حالتي بود كه پول توي حسابشون بود اما .....) اون موقع كه ما بوديم خود آقاي نيكزاد وزير مسكن هم تشريف آوردن و كلي از كار ايراد گرفتن اما متاسفانه روال اداري آنقدر كارها رو كند كرده كه مهندس ناظر عملا از دستش چيزي بر نمياد در مواردي خودمون بايد دست به كار ميشديم و بعضي چيزها رو به كارگرها تفهيم ميكرديم البته اين كار وظيفه مهندس ناظر نبود.

حتي در مواردي خودمون با بيل و كلنگ اقدام به تخريب ميكرديم.

با سپاس .من خودم یکی از مدیران مسکن مهر شهرستان هستم.تمام مطالب بالا را تایید می کنم.متاسفانه در مسکن مهر مسابقه سریعتر ساختن برقراره و در مورد بهتر و با کیفت تر ساختن بی توجهی میشه.
از طریق این وب گاه به کودکان سرطانی کمک کنید:
باور کنیم که آنها منتظر ما هستند.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود بر همه ؛

نکته جالب اینه که بیشتر خرابی ها در اطراف پنجره ها و تراس هستند !
اون عکسی هم که خیلی ساختمانش خرابه ، مشخصه که در حال نصب نرده های فلزی(محافظ) بودن و احتمالا" به خاطر ضربه های چکش این خرابی ها به بار آمدن . نصب نرده های فلزی باید پیش بینی می شد(مثلا" جاشو از قبل می گذاشتن) تا بعدا" اینجوری به ساختمان آسیب نرسه . جاها دیگر را هم که انگار با آب دهان چسباندن !

وقتی پروژه ای به این بزرگی تعریف می کردن باید همه جوانبش را در نظر می گرفتن بویژه نظارت بر کار پیمانکاران . به نظر من دستگاه های نظارتی به اندازه پیمانکار مقصرند .
جناب    ، این مسابقه سریعتر ساختن به خاطر ناتوانی در مدیریت شماست . چون بلد نیستید با متخلفان و سودجویان چطور برخورد کنید و یا نظارت درستی ندارید . آنها هم وقتی می بینن به کسی پاسخگو نیستن ، هرکاری می خوان می کنن .

یک خاطره جالبی بگم :
مدتی پیش با موتور سیکلت از یک مسیری عبور می کردم که متوجه شدم موقع عبور ، سنگفرشها به صدا در میان و در حالی که لق لق می کنن انگار دارن از جا بلند میشن . برگشتم و یک دور دیگه زدم . دیدم بله ! در حدود 150 متر از مسیر، زیر سنگفرشها ظاهرا" سیمان نرخته بودن !

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”