بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

اجرایی سد و نیروگاه کارون 4 گفت:بر اساس جدیدترین آمارها سه چهارم ظرفیت این سد بزرگ ملی پرشده است.به گزارش واحد مرکزی خبر مدیح افزود : هم اکنون بیش از 74 درصد از حجم مخزن سد کارون4 به‌عنوان بلندترین سد بتنی دوقوسی کشور از آب پر شده است.وی گفت: حجم آب موجود در مخزن این سد به یک میلیارد و 613 میلیون مترمکعب رسیده است.مدیح گفت: این درحالی است که از دیگر سدهای مهم افتتاح شده در سال‌های اخیر باید به سد گتوند اشاره کرد که در حال حاضر 21 درصد از حجم این مخزن پر شده و حجم آب موجود در مخزن سد گتوند به 866میلیون مترمکعب رسیده است.وی ارتفاع آب از کف رودخانه را 205 متر اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر 4 واحد نیروگاهی این سد بزرگ در حال تولید برق هستند .معاون اجرایی سد و نیروگاه کارون 4 گفت : سد کارون 4 توان تولید سالانه هزار مگاوات برق را داراست که هر واحد نیروگاهی کار تولید 250 مگاوات برق را بر عهده دارند.سد مخزنی کارون 4 در استان چهارمحال و بختیاری بزرگترین سد دوقوسی بتنی ایران در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد و چهار کیلومتری پایین دست محل تلاقی رودخانه‌های ارمند و بازفت واقع شده است.همچنین این سد دارای یک نیروگاه هزار مگاواتی است که شامل چهار واحد هرکدام به ظرفیت تولید برق 250 مگاوات می‌شود.سد کارون 4 باارتفاع 230 متر در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد قرار دارد.

[HR]
من یه چهارمحالی هستم ، بزرگترین سد کشور تو استان ما قرار داره ، اما کشاورزهای ما تو تابستون با کمبود آب مواجه اند ، 7 ماه سال سرمای زیر صفر درجه داریم ، اما پول گاز برای کوچکترین واحد های خونگی بالای صد هزار تومن میاد ، همین الان که دارم اینا مینویسم ، قطعی برق داریم ، نمیدونم این هزار مگاوات برق داره کجا میره . باورتون میشه برق معابر و پیاده روها در شب قطع میشه ؟

چی بگم ؟  
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

Re: بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

پست توسط DARK.EMPIRE »

اینا روشون می شه در مورد سد گتوند حرف بزنند؟؟؟
به خدا اینا خیلی رو دارند!!!!!
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

sayeh_roshan_1988 نوشته شده:  اجرایی سد و نیروگاه کارون 4 گفت:بر اساس جدیدترین آمارها سه چهارم ظرفیت این سد بزرگ ملی پرشده است.به گزارش واحد مرکزی خبر مدیح افزود : هم اکنون بیش از 74 درصد از حجم مخزن سد کارون4 به‌عنوان بلندترین سد بتنی دوقوسی کشور از آب پر شده است.وی گفت: حجم آب موجود در مخزن این سد به یک میلیارد و 613 میلیون مترمکعب رسیده است.مدیح گفت: این درحالی است که از دیگر سدهای مهم افتتاح شده در سال‌های اخیر باید به سد گتوند اشاره کرد که در حال حاضر 21 درصد از حجم این مخزن پر شده و حجم آب موجود در مخزن سد گتوند به 866میلیون مترمکعب رسیده است.وی ارتفاع آب از کف رودخانه را 205 متر اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر 4 واحد نیروگاهی این سد بزرگ در حال تولید برق هستند .معاون اجرایی سد و نیروگاه کارون 4 گفت : سد کارون 4 توان تولید سالانه هزار مگاوات برق را داراست که هر واحد نیروگاهی کار تولید 250 مگاوات برق را بر عهده دارند.سد مخزنی کارون 4 در استان چهارمحال و بختیاری بزرگترین سد دوقوسی بتنی ایران در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد و چهار کیلومتری پایین دست محل تلاقی رودخانه‌های ارمند و بازفت واقع شده است.همچنین این سد دارای یک نیروگاه هزار مگاواتی است که شامل چهار واحد هرکدام به ظرفیت تولید برق 250 مگاوات می‌شود.سد کارون 4 باارتفاع 230 متر در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد قرار دارد.

[HR]
من یه چهارمحالی هستم ، بزرگترین سد کشور تو استان ما قرار داره ، اما کشاورزهای ما تو تابستون با کمبود آب مواجه اند ، 7 ماه سال سرمای زیر صفر درجه داریم ، اما پول گاز برای کوچکترین واحد های خونگی بالای صد هزار تومن میاد ، همین الان که دارم اینا مینویسم ، قطعی برق داریم ، نمیدونم این هزار مگاوات برق داره کجا میره . باورتون میشه برق معابر و پیاده روها در شب قطع میشه ؟

چی بگم ؟  

دوست من همه ایران همینطوره

ما توی شمال روستامون از سال 76 تا 80 اب اشامیدنی نداشت
چند بار هم با فرمانداری در موردش درگیر شدیم
تو ایران برنامه ای برای این چیز ها وجود نداره
مثلا سد میزنند کانال نمیزنند
اب خونه ها رو حمع اوری نمیکنند
از 20 سال اینده کشور خیلی میترسم
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط DARK.EMPIRE »

برای دوستانی که در مورد فاجعه ی سد گتوند (که این مردک بهش افتخار می کنه) چیزی نمی دونند مقاله سایت اعتدال و البته در ادامه یک لینک با توضیحات کامل تر..
سد گتوند پایین‌دست‌ترین سد مخزنی رودخانه کارون است که 10 روز پیش توسط رئیس جمهور افتتاح گردید. این در حالی بود که از دو سال پیش اعتراض‌های رسانه‌ای و کارشناسی مبنی بر وجود معادن نمک در مخزن سد، موجب ایجاد تردید در بهره‌برداری از آن شده بود. این مساله موجب می‌شد آب شیرین کارون پس از تجمع در پشت سد، به صورت آب شور از سد خارج شود. پیامدهای فاجعه‌بار این مساله بر زمین‌های پایین سد آشکار بود. همان زمان سناریوی مربوط به احتمال وجود نمک به مشاور طرح یعنی شرکت دی . اچ . آی دانمارک داده شد.

شرکت دی اچ آی اقدام به نمونه برداری از نمک در اعماق مختلف نمود تا درجه خلوص ومیزان انحلال آن را در آزمایشگاه بدست آورد. نظریه کتبی مشاور که تقدیم آب نیرو شد، حاکی از آن است که آب در سناریوهای مختلف به درجات مختلف شور می شود. ماجرا مطالعات دی اچ آی رسانه ای شد و تاکنون نه از طرف آب نیرو و نه از طرف دی اچ آی تکذیب رسمی یا تلویحی و ضمنی نشده است.

پس از مطالعات مشاور، شرکت راه حلی ارائه کرد: گفتند بین دریاچه سد و کوه نمک، یک دیوار حائل یا پتوی رسی احداث می کنیم که خود مثل یک سد خاکی هسته رسی عمل می کند و مانع از انحلال نمک در آب می شود. نمونه آزمایشگاهی دیوار حائل ساخته شد. به این ترتیب که مصالح بکار رفته در دیوار حائل، در ابعاد آزمایشگاهی کمپکت (فشرده) شد و به مدت 24 ساعت در معرض آب قرار گرفت.

ولی آزمایشها نشان می داد که نمک از دیوار حائل (پتوی رسی) عبور می کند و به مخزن سد وارد می‌شود. مدیران آب نیرو، در این مرحله مدعی بودند که دیوار حائل، کارآمد است و آزمایش، گویا نبوده است پس روند احداث را آغاز کردند. سرانجام تصمیمی گرفتند آبگیری را تا تراز 130 متر انجام دهند. پتوی رسی تا این تراز ساخته شدو ادامه آن نیز در دست احداث بود.

آقای احمدی نژاد در تاریخ 06/05/90 برای آغاز آبگیری سد به کارگاه آمد و آبگیری آغاز شد. سه روز بعد، آب از پتوی رسی رد شدو نمک های ناحیه زیرین دیوار حائل، در آب حل شد و دیوار حائل، نشست کرد. همانطور که قبلاً آزمایش نمونه آزمایشگاهی دیوار حائل نشان داده بود، نمک های ناحیه زیرین دیوار حائل بصورت یک جاذب قوی عمل کرده و آب را جذب کردند و حل شدند. در نتیجه در تاریخ 08/05/90 ترک های کوچ در دیوار حائل پدیدار شد.

در تاریخ 09/05/90 ترکها تبدیل به حفره های کوچک در کف دیوار شد. در تاریخ 10/05/90 چهار حفره به ابعادی دو برابر یک خودروی سواری در قسمت انتهایی باند دیواره حائل که پیمانکار آن شرکت کیانکار است، پدیدار شد که به سرعت، بصورت سطحی و نه عمقی ترمیم شد.

در تاریخ 11/05/90 دیوار حائل بطور ناگهانی و به ارتفاع 7 متر نشست کرد و حجم حفره ها به ویژه در قسمت ابتدای باند دیوار حائل که پیمانکارش سپاسد می باشد به حدی بود که ماشین آلان سنگین راه سازی نظیر لودر و بولدوزر نیز در معرض خطر سقوط بودند. در نتیجه کارگاه تعطیل و تخلیه شد. هم اکنون کارگاه دیوار حائل تعطیل میباشد و تدابیر شدید امنیتی در آن به اجرا گذاشته شده تا هر گونه عکس‌برداری مقدور نباشد. حال پرسش این است: اینهمه تعجیل در افتتاح یک طرح خسارت‌بار، چرا؟

تصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

تو این سایت اطلاعات بیشتری برای دوستان وجود دارد

و این است ایران اسلامی ما...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

چهارمحال به اکثر استان ها بهترین اب را می رساند اما مردمش تشنه ترین مردمان کشور است چرا ؟
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

فردا،اعتدال،شفاف و ... اینها از اسموشون معلومه مشغول چه کار شریفی هستند! شما نگران نباش و هر چی سایت ها نوشتند رو هم باور نکن،اگر قرار باشه دولت و شرکت ها برای هر مزخرفی که سایت ها و روزنامه ها مینویسند هر روز تکذبیه و بیانیه بدهند که باید کار و تلاش رو رها کنند و فقط مشغول به جواب دادن به حضرات باشن :P

مثل تمامی خبرسازی های این سایت ها سد ابگیری میشه و رو سیاهی واسه زغال میمونه،البته این سایت ها که از رو نمیرن،البته بنده خداها پول میگیرن که همین ها رو بنویسن! :P

دلم گرفت وقتی تو اخبار گفت چهارمحال جزء سه استان اول ایران توی رای گیری بوده،واقعا چرا برخی توی این نظام و توی این مملکت قدر این مردم رو نمی دونن؟!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

Mr.Amirhessam نوشته شده:فردا،اعتدال،شفاف و ... اینها از اسموشون معلومه مشغول چه کار شریفی هستند! شما نگران نباش و هر چی سایت ها نوشتند رو هم باور نکن،اگر قرار باشه دولت و شرکت ها برای هر مزخرفی که سایت ها و روزنامه ها مینویسند هر روز تکذبیه و بیانیه بدهند که باید کار و تلاش رو رها کنند و فقط مشغول به جواب دادن به حضرات باشن :P

مثل تمامی خبرسازی های این سایت ها سد ابگیری میشه و رو سیاهی واسه زغال میمونه،البته این سایت ها که از رو نمیرن،البته بنده خداها پول میگیرن که همین ها رو بنویسن! :P

دلم گرفت وقتی تو اخبار گفت چهارمحال جزء سه استان اول ایران توی رای گیری بوده،واقعا چرا برخی توی این نظام و توی این مملکت قدر این مردم رو نمی دونن؟!

دوست من داستان گتوند درسته چون با بعضی از نفرات شاغل در اونجا صحبت کردم و همگی کوه نمکی رو تایید کردند تصویر

حالا ماجرا گتوند از یکی از این اقایون این بود که طرح مطالعاتی گتوند و سد های دیگه در دوره پهلوی انجام شده بود

ولی بعد از انقلاب این طرح 14 کیلومتر پایینتر اجرا میشه اونم به خاطر کم شدن هزینه و بعد کوه نمک پیدا شد ولی 14 کیلومتر بالاتر کوه نمک نبود

این بود داستان گتوند با کم بودن مطالعات و اصلاح هزینه که به نظر من هزینه ها با این کوه نمک افزایش یافته است
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

جناب امیرحسام در اینجا رسانه ها دروغ می گویند اما این دفعه با باقیه دفعات فرق می کند چهارمحال اون چیزی نیست که تو تلوزیون نشون می دهدند چهارمحال محروم ترین استان کشور است شما تو استانهای تهران اصفهان همدان فارس و......منطقه ای را نخواهید یافت که مردمش دنبالت بیفتند ازت قرص و دارو بخواهند پول نمی خواهند دوا و قرص می خواهند چهارمحال پر از سد است ولی کمتر سدی است که برا مردم و کشاورزان چهارمحال باشد این سدها باعث شده اب و هوا چهارمحال عوض شود شهرکرد امسال یک برف بیست سانتی هم به خودش ندید دیگه کوهرنگ و ان مناطق دیگه تابستان ها دارای برف نیستند شهرستان شهرکرد دشت شهرکرد مناطق کوهستانی مثل تنگ صیاد با اون همه تنوع جانوری تابستونها یک بیابون سرخ بیش نیستند کشاورزا تابستون اب به اندازه ی کافی ندارند اما تو تلوزیون نمیاند هیچ وقت این چیزها را نشون بدهند همش می گویند بام ایران مهد شیران نمیدونم فلان بمان اما نمی گویند فقیر ترین مردم که از همه ی مردم ایران داند بیشتر ظلم می بینند چهارمحال اینه نه اون چیزی که تو تلوزیون نشون می دهند
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

به قولاً قطار - شیراز تهران زود افتتاح شد و از ریل خارج ... اما من هنوز یک نفر که این حادثه را تجربه کرده باشد در شهر شیراز ندیدم!

ضمن اینکه در حرکت دومش پدر و مادر خودم هم مسافرش بودند ...

جالب اینجاست الان بعد از چند سال، آن طور این کار مهم و بزرگ تخریب شد که در خود شیراز هم خیلی ها فکر میکنند اصلا شیراز قطار نداره و اون افتتاح قلابی بوده! غافل از اینکه قطار هفته ای چند حرکت داره ...

بحث نواقص ایستگاه ها، دور بودن به شهر و دیگر معایب این طرح هیچ کدام از جانب مردم پذیرفته نیست.

اما، دروغ پردازی های بزرگ در مورد این طرح و خارج شدن قطار از ریل و ریزش چند پل، چند تونل! ...

گتوند هم قطعا مشکلات داره، اما به قول امیر حسام اصل را زیر سوال بردن مربوط به یه چیز دیگست و اصلا ربطی به کل ماجرا نداره، آنطور حرف میزنند که شما 20 سال بعد از افتتاح سد هم باورتان نمیشود!

درست همانند قطار شیراز و خیلی از دیگر طرح های کشور ...

چهارمحال محروم ترین استان کشور است

خیر، وضع چهار محال آن قدرها هم بد نیست، حداقل بنده که زیاد سفر کردم به اونجا این را خوب میدانم، تصور اشتباه ازش نسازید. بنده حداقل 5 - 6 شهر و روستاش را رفتم و این سفرها هم موقت نبوده و مستمر هست.

شما یک نگاه به ایلام بنداز، تا بفهمی به کار بردن واژه محروم برای چهارمحالی دور از انصاف است.

اگر کسی چهارمحال را داری محرومیت میبنید فقط دلیلش این هست که هنوز معنای محرومیت را درک نکرده است و فقط ملاک قیاسش سطح رفاه در کلان شهرها است.

آیا شما نام ماهشر / سربندر را شنیده اید؟ میدانید نزدیک به 40% درآمد کل کشور ایران فقط از همین 2 شهر تامین میگردد؟

مسجد سلیمان را میشناسید؟ حتما میدانید اولین چاه های نفت ایران آنجا بوده است، اما میدانید در چه خانه هایی زندگی می کنند؟

بله، گچسارانی ها قطب گاز کشور هستند و تا چند سال قبل گاز هم نداشتند، اما این در کشور ما یک اتفاق نادر نیست ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط DARK.EMPIRE »

دوست عزیزی که این خبر گذاریا رو دروغ گو می نامید
حتما این عکسایی رو هم که گذاشتم ساختگی و فتوشاپ بود نه؟؟
دوست عزیز من خودم مهندس عمران هستم و اتفاقا 3 تا از نزدیک ترین دوستانم در آب و خاک خوزستان هستند و در مورد دها میلیاردها تومنی که تو این پروژه از بین رفته حرفهای زیادی می زنند!!!
شما به خودتون زحمت خوندن لینک دوم و جامع تر و ندادید و گرنه این حرف ها رو نمی زدید
همه ی اینها دروغ می گن قبول آیا به نظرت اون مردم بدبختیم که در پایین دست این سد زندگی می کنند و اب مصرفیشون شور شده هم دروغ می گن؟؟؟
شما راست می گید فقط کیهان تو این مملکت حرف راست می زنه!!!!

فرد خواب و می شه بیدار کرد ولی کسی که خودش و به خواب زده....
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

DARK.EMPIRE نوشته شده:دوست عزیزی که این خبر گذاریا رو دروغ گو می نامید
حتما این عکسایی رو هم که گذاشتم ساختگی و فتوشاپ بود نه؟؟
دوست عزیز من خودم مهندس عمران هستم و اتفاقا 3 تا از نزدیک ترین دوستانم در آب و خاک خوزستان هستند و در مورد دها میلیاردها تومنی که تو این پروژه از بین رفته حرفهای زیادی می زنند!!!
شما به خودتون زحمت خوندن لینک دوم و جامع تر و ندادید و گرنه این حرف ها رو نمی زدید
همه ی اینها دروغ می گن قبول آیا به نظرت اون مردم بدبختیم که در پایین دست این سد زندگی می کنند و اب مصرفیشون شور شده هم دروغ می گن؟؟؟
شما راست می گید فقط کیهان تو این مملکت حرف راست می زنه!!!!

فرد خواب و می شه بیدار کرد ولی کسی که خودش و به خواب زده....

خیر!

اتفاقا کیهان الان شده سر دسته دورغگوها! البته از اول هم راست نمیگفت بنده خدا...
---------------------------------------------
اما شاید نزدیک ترین مثال رو میلاد عزیز زد،رسانه ها و سایت های خبری ما هنوز ... بیخیال به دعوا می انجامه،شما فقط تیتر مشترک اینها را برای هر خبر که بزرگ سازی میشه ببین تا ته خط برو.انشالله سد افتتاح میشه و مشکلی پیش نمیاد.

اتفاقا اسم ایلام هم جز همان سه استان بود،چه کشور خوبی و چه مردمان نازنینی داریم،خدایا این سرزمین و مردمانش را از بلا دور بردار...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

بابا شما کنگان رو ول کردید رفتید کجاها الان بزرگترین منابع گازی دنیا تو پارس جنوبیه یعنی نزدیکترین نقطه هم بهش کنگان و عسلویه اینا تا دوسال پیش گاز نداشتند و تازه امسال برای خود بوشهر گاز کشیدن اونم نه همه جاش فقط جاهای خوب شهر . مردم تو کنگان وقتی میرند گاز می زنند پمپ گازه ازشون 5 تومان میگیره میگم بهش چرا میگه چون پمپ گازمون درجه نداره نشون بده و قیمت بزنه و بعد یک پراید در بیشترین حالات چقدر میشه پول گازش حداکثر 3200 الا 3300
خودتون حساب کارو بکنید دیگه .
بوشهر به راحتی یکی از غنی ترین استانهای ایرانه که 80 درصد بودجه کشور رو تامین می کنه اونوقت تنها تیم لیگ برتریش به خاطر نبود بودجه داشت منحل می شد تا همین چند روز پیش:lol: بابا بیاید بریم رو سر این تهرونیا خراب بشیم جلوی مجلسی ، کاخ ریاست جمهوری ، بیت رهبری اینا چه وضع زندگی در استانهای غیر از کلان شهرهاست ؟ فقر بدبختی و ... تا چه حد .
مردم جنوب و شمال شرق و غرب خون دل بخورند تا تهرونیا راحت باشند ؟ به چه قیمتی ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”