بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

پست توسط Solver »

,

بوشهر به راحتی یکی از غنی ترین استانهای ایرانه که 80 درصد بودجه کشور رو تامین می کنه

:-) بابا وطن پرست. مطمئن هستید؟

فکر نکنم در بهترین وضعیتش بیشتر از 7% از بودجه کشور را تامین کند. :D
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

البته هرچند آمار رسمی در زمینه درآمد ارزی هر استان کشور وجود نداره ولی در حال حاظر به نظر سهم استان بوشهر نسبت به دو استان خوزستان و هرمزگان بیشتره...
بوشهر:صادرات گاز و پتروشیمی(عسلویه),صادرات نفت(پایانه نفتی خارک),درآمد گمرگی(اسکله بوشهر)...که البته مورد آخر فکرنمیکنم به یک در صد هم برسه!
خوزستان:منابع و چاههای فراوان نفت
هرمزگان:علاوه برچندین کارخانه عظیمِ فولاد وکشتی سازی و آلومینیوم که هرکدومش توی کشور نظیر ندارن! درآمد حاصل از سکله شهید رجایی این استان با در آمد دو استان بوشهر و خوزستان به شدت قابت میکنه...
این اسکله علاوه بر کار صادرات نفت و میعانات گازی و ... درآمد گمرکی بینظیری رو نصیب کشور میکنه!
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

اشتباه گفتید. بوشهر صادرات پتروشیمی ندارد! چون اصلا ما در این استان پتروشیمی نداریم :x

صادرات نفت هم، خواستگاهش چاه های نفت به حساب میاد نه محل صادراتش، فقط بوشهر را به عنوان بحث بندرگاهی میتوان دارای ارزش دانست و چند جزیره اش که تولیداتی دارند.

اما در مقابل خوزستان بر خلاف تصور شما، هم از نظر کشاورزی، هم از نظر صنایع فولاد، هم از نظر صنایع فرآورده های نفتی مثل پتروشیمی ها، هم از نظر وجود چاه های نفت، هم از نظر قرار گرفتن بندر امام در اونجا و داشتن بیشترین حجم واردات و صادرات غیر نفتی در این بندر به نسبت دیگر بندرها، هم از نظر مناطق اروند و ...

من اونجا فقط 2 شهر را عرض کردم، اگر بخواهیم استان خوزستان را بگیم، باید واقعیت را اینطور گفت که درامد استان خوزستان به تنهایی چند برابر درامد کل استان های دیگر کشور می باشد.

اصلا فکرش را هم نکنید، که خوزستان را با دیگر استان ها از نظر درآمد مقایسه کنید. شما به منابع رسمی مراجع کنید حساب کار دستتان میاد و خواهید فهمید چرا همواره این استان مورد هجوم بوده است.

استان خوزستان صرف منابع نفتیش نیست، از نظر کشاورزی واقعا حاصل خیز است، شاید به خاطر اخبار تصور یک سرزمین بی آب و علف تو ذهن دوستان از این استان است، اما این استان نه چندان بزرگ آن قدرها مناطق سرسبز و حاصل خیز هم دارد که در بسیاری از محصولات تولید کننده برتر کشورمان است.

شما در سایت بورس تهران یک فهرست بر اساس ارزش مالی شرکت ها یا مثلا سود سالانه اونها ایجاد کنید، آن وقت سهم استان خوزستان را نسبت به دیگر استان ها در کشور مقایسه کنید ... :-) تقریباً در اکثر موارد اگر فقط با یک استان مقایسه کنید، شما همواره به نسبت 2 رقمی خواهید رسید، یعنی چند ده برابر ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

MiimA نوشته شده:  ,

اشتباه گفتید. بوشهر صادرات پتروشیمی ندارد! چون اصلا ما در این استان پتروشیمی نداریم :x

دوست عزیزم جناب MiimA
شما اگه یکبار عسلویه رفته باشید متوجه میشید که کلیه صنایع در عسلویه از دو بخش پتروشیمی و پالایشگاه تشکیل شده و فنس بزرگی هم این دو بخش رو از هم جدا میکنه!
تمام فازهایی رو که در اخبار از تلویزیون میشنوید مربوط به پالایشگاه هست و من در بخش پتروشیمی اون خیلی وقته که ساخت و ساز جدیدی ندیدم.
موفق باشیدتصویر
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,
:-) پسر عمو و پدر بنده جزو مدیران منطقه عسلویه هستند. همینطور برادرم هم جزو مدیران پتروشیمی بندرامام. اون پتروشیمی های عسلویه را درست میفرمائید. اما مقصود من پتروشیمی های فراوارده های نفتی بود نه گازی. ضمناً شما درآمد حاضر عسلویه را در نظر بگیرد نه پتانسیلش را :D
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط DARK.EMPIRE »

دوستان عزیز موضوع این نیست که که کدام استان جنوبی تولید بیشتری داره موضوع اینه که چرا اکثر استان های جنوبی کشور دارای وضعیت نابسامانی از هر جهت که بررسی کنیم هستند
چه استان زر خیز خوزستان که از چند قطب تولید کننده ی گندم کشور است (دیگه وارد بقیه محصولاتی مثل نیشکر و دانه های روغنی نمی شم) با دها سد جزو برترین استان های کشور از نظر سد و آب بند است (البته در همین استان بخش های فراوانی دسترسی به آب لوله کشی قابل شرب ندارند از اهواز مرکز استان بگیرید تا شهر های بزرگی مانند آبادان و خرمشهرو...)
این استان میزبان صدها چاه استخراج نفت است به علاوه چندین پالایشگاه از جمله آبادان و بید بلند و... با این همه در کل این استان یک جاده ی نیمه استاندارد هم پیدا نمی شود
خود شهر اهواز هنوز بعد از این مدت یک سیستم فاضلاب استاندارد ندارد دوستانی که باران هفته ی گذشته را دیدند متوجه حرف بنده می شوند که بعد از 2 ساعت اکثر خیابانها تبدیل به آب بند شده بود!!!!
این از خوزستان با این همه رشادتی که مردمش در طول این سالها نشان دادند

استان بوشهر باز به نسبت دیگر استان های جنوبی در رتبه ی بالاتری قرار میگیرد و به جرئت می توان گفت به نسبت جمعیتش بودجه به مراتب بیشتری از دیگر استان های جنوبی می گیرد (برای مقایسه در مورد جمعیت همین کافی است که دقت کنیم شهر های بوشهر گناوه و دیلم که اولی مرکز استان و دو تای دیگر شهرهای بزرگ استان هستند روی هم تنها یک نماینده دارند)
البته استان بوشهر هم تا رسیدن به نقطه ی مطلوب فاصله ی زیادی دارد (هنوز در خود شهر بوشهر مکان هایی مانند امارت ملک وجود دارد که واقعا جای تامل دارد)
ولی به دلیل حالت خاص این استان نوعی بومی گرایی در آن وجود دارد توفیق بیشتری در جذب بودجه نسبت به دیگر استان های جنوبی داشته است

من با این دو استان آشنایی نزدیک دارم و سالها در هر دو شهر بوشهر و اهواز زندگی کردم اما در مورد بقیه ی استان های جنوبی...
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

MiimA, می خواستم اسم استان بوشهر و خوزستان رو بیارم اینقدر عصبانی بودم که یادم رفت می خواستم چه کار کنم .
به هر حال اصل قضیه فرقی نمی کنه این دو استان واقعا در حقشون اجحاف میشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

اقای میما ها ها ها
من میگم خودم چهارمحالیم اون وقت به خود من می گویید من پنج شیش تا شهرش را دیدم جناب من بالا بیست روستا رفتم که هنوز تو نظام ثبت نشده اند تو چهارمحال کارخونه بزرگ نیست مردمش برند سر کار فرخ شهر شهرکرد دو تا قطب صنعتی دارند اونا هم یکی درمیون تعطیل شدند جا دیدم که بچه هاش نمی دونند شکلات چیه هنوز این جامعه امروزی را به چشم ندیده اند برو تو گرو کوهنوردی ثبت نام کن برو اینجاها را ببین هم چهارمحال هم خوزستان یکی از یکی بدتر نیا به من بگو که من ۵ ۶تا شهرش را دیده ام چهارمحال محروم نیست از شهرکرد ۲۰۰کیلومتر بزنی بیرون دیگه همه تو را به عنوان یک کرد می شناسند چهارمحال نه صنعت دارد نه کشاورزیه بدردبخور اون چیزی هایی هم که توش هست برا خودش نیست چهارمحال برا همه باباست برا خودش زن بابا هیچ کس این استان را با۵ ۶تا شهر دیدن نمی شناسد باید بری نقطه به نقطه اش را با چشم ببینی تا بفهمی ادم بدبخت کیه کجاست چیکاره است
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

توی نت یه سرچ راجع به روستای" چین "در چهارمحال بزنید تا معنی محرومیت رو خوب درک کنید . :-P :sad: :sad:
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

razates نوشته شده:اقای میما ها ها ها
من میگم خودم چهارمحالیم اون وقت به خود من می گویید من پنج شیش تا شهرش را دیدم جناب من بالا بیست روستا رفتم که هنوز تو نظام ثبت نشده اند تو چهارمحال کارخونه بزرگ نیست مردمش برند سر کار فرخ شهر شهرکرد دو تا قطب صنعتی دارند اونا هم یکی درمیون تعطیل شدند جا دیدم که بچه هاش نمی دونند شکلات چیه هنوز این جامعه امروزی را به چشم ندیده اند برو تو گرو کوهنوردی ثبت نام کن برو اینجاها را ببین هم چهارمحال هم خوزستان یکی از یکی بدتر نیا به من بگو که من ۵ ۶تا شهرش را دیده ام چهارمحال محروم نیست از شهرکرد ۲۰۰کیلومتر بزنی بیرون دیگه همه تو را به عنوان یک کرد می شناسند چهارمحال نه صنعت دارد نه کشاورزیه بدردبخور اون چیزی هایی هم که توش هست برا خودش نیست چهارمحال برا همه باباست برا خودش زن بابا هیچ کس این استان را با۵ ۶تا شهر دیدن نمی شناسد باید بری نقطه به نقطه اش را با چشم ببینی تا بفهمی ادم بدبخت کیه کجاست چیکاره است

فقط شهر شما نیست که این جوری هست ...اردبیل .زاهدان.ایلام و...
ایران فقط تهران و اصفهان و تبریز و مشهد نیست..... تصویر
وقتی در مجلس بودجه را تقسیم می کنند نمایندگان شهر های بالا همه چیز را برای خودشان بر می دارند ته کیسه بین 20 استان تقسیم می کنندتصویر
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

من نمی دونم استانی که به آبهای آزاد راه داره و دارای خط ساحلی است چرا باید در اون بیکاری و فقر وجود داشته باشه. تمام دنیا خودشون رو می کشن که به آبهای گرم برسند و ما بیش از چند هزار کیلومتر ساحل با آبهای گرم داریم و قدر نمی دانیم.....................................
از این بی کفایتی مسئولین به کجا شکایت ببریم :-? :-P :lol: :lol: :lol:
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

anga2009 نوشته شده:
razates نوشته شده:اقای میما ها ها ها

فقط شهر شما نیست که این جوری هست ...اردبیل .زاهدان.ایلام و...
ایران فقط تهران و اصفهان و تبریز و مشهد نیست..... تصویر

وقتی در مجلس بودجه را تقسیم می کنند نمایندگان شهر های بالا همه چیز را برای خودشان بر می دارند ته کیسه بین 20 استان تقسیم می کنندتصویر

دوست من به همین تهرانش هم درست خرج نمیکنن
هر جایی به اندازه خودش جای کار داره.
شما هیچ وقت از بی ار تی استفاده نکردید تا معنی واقعی له شدن در دمای 40 درجه رو احساس کنید!

اینهمه میگن از وسله ی نقلیه شخصی استفاده نکنید و از ماشین های عمومی استفاده کنید!!!! (خرج کردیم ال کردیم بل کردیم)

کافیه شما یکبار از وسله های نقلیه ی عمومی استفاده کنید تا خاطره ای به یاد ماندنی در حافظه ی شما به ثبت برسد. (شاید برای" یه سریا" اصلا ربطی نداشته باشه اما تو همین بی ار تی تو اون اردحام جماعت 50 هزار تومن پول منو زدن)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”