بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

پست توسط Solver »

,

اینجا منظورم ایران است، خیلی چیزها خراب است، برخیش را همه میدانند، برخیش را عده ای که با اون موضوعات سر و کار دارند.

در این میان

برخی فقط میدانند و سکوت کردند، برخی میدانند و فقط اعتراض دارند، برخی هم مشغول رفع مشکلات ...

حالا آنها که نمیدانند را فاکتور گرفتیم، باید دید به عنوان یک فرد که میداند قصد داریم چه کاری بکنیم و چقدر موفق خواهیم بود :D

آیا خود را از جمع جدا کرده و مانند برخی خود را فقط در منافع سهیم می دانیم، و دیگران را مسئول خواهیم کرد یا خودمان را نیز در مسئولیت ها سهیم کردیم.

نشود ان خانه که پسرشان مدام داد میزد چرا در جیر جیر میکند، چرا خانه تاریک است و چرا و چرا ... اما هر روز در مسیرش غافل بود که با خرید یک روغن یا یک لامپ مشکلات خانه حل خواهد شد و قرار نیست همیشه پدر این کارها را بکند !

سو تفاهم نشود، باز یک عده مطلق گرا بگن منظور میما این است که همه چیز را ما باید درست کنیم، معایب حکومت، دولت و ... جای خودش، من به سهیم شدن تاکید دارم و منظور جدا نکردن خودمان از جامعه بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

MiimA نوشته شده:  ,

اینجا منظورم ایران است، خیلی چیزها خراب است، برخیش را همه میدانند، برخیش را عده ای که با اون موضوعات سر و کار دارند.

در این میان

برخی فقط میدانند و سکوت کردند، برخی میدانند و فقط اعتراض دارند، برخی هم مشغول رفع مشکلات ...

حالا آنها که نمیدانند را فاکتور گرفتیم، باید دید به عنوان یک فرد که میداند قصد داریم چه کاری بکنیم و چقدر موفق خواهیم بود :D

آیا خود را از جمع جدا کرده و مانند برخی خود را فقط در منافع سهیم می دانیم، و دیگران را مسئول خواهیم کرد یا خودمان را نیز در مسئولیت ها سهیم کردیم.

نشود ان خانه که پسرشان مدام داد میزد چرا در جیر جیر میکند، چرا خانه تاریک است و چرا و چرا ... اما هر روز در مسیرش غافل بود که با خرید یک روغن یا یک لامپ مشکلات خانه حل خواهد شد و قرار نیست همیشه پدر این کارها را بکند !

سو تفاهم نشود، باز یک عده مطلق گرا بگن منظور میما این است که همه چیز را ما باید درست کنیم، معایب حکومت، دولت و ... جای خودش، من به سهیم شدن تاکید دارم و منظور جدا نکردن خودمان از جامعه بود.

من به شخصه با قسمت اول حرفهاتون موافقم.

ولی جناب اقای میلاد حلقه ی گم شده ی این مسائل یک چیز است اونم اینه که همه ی این مسائل زنجیر وار به هم مرتبط هستد
به تازگی ایده هایی درباره ی مدیریت یکپارچه مطرح شده که به نظر من طرح خیلی خوبیه

اما پیشنهاد شما چیست؟
شما میگید این مردم چه کار کنند؟؟
مردمی که هیچ قدرتی ندارند و از ترس در خانه هایشان پنهان شده اند و صدایشان درنمیاد.(اونایی هم که صداشون در اومد با یه بلیت یک طرفه به ناکجا اباد منتقل شده اند)
ما معتقدیم که خودمان باید این کشور رو بسازیم
اما از کجا شروع کنیم؟
مدیران رشوه بگیر را برکنار کنیم؟؟
بلانسبت انهایی که شعار میدهند را عزل کنیم؟؟
تحسن کنیم؟
اعتراض کنیم؟؟
داد بزنیم فریاد بزنیم؟؟
پیشنهاد شما چیست؟؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اما از کجا شروع کنیم؟
مدیران رشوه بگیر را برکنار کنیم؟؟
بلانسبت انهایی که شعار میدهند را عزل کنیم؟؟
تحسن کنیم؟
اعتراض کنیم؟؟
داد بزنیم فریاد بزنیم؟؟
پیشنهاد شما چیست؟؟

خوب شما انتخاب کردین در کدام دسته باشید.
بفرمائیید داد بزنید و اعتراض کنید . . .تصویر

شما از خودت شروع کن، بعدش نگاه کن چطور دنیا را تغییر خواهید داد. تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام ؛

MiimA ،
فارغ از اون چیزهایی که نوشتید، این را هم حتما" در نظر دارید که هر کسی وظایفی تخصصی داره و دقیقا" برای انجام آن وظایف پول می گیره ؟

و اما خود ما این وسط چکاره ایم :
من فکر می کنم حداقل به عنوان قدم نخست، یکی از موثرترین کارهایی که مردم برای بهتر شدن اوضاع شهر یا روستایشان میتونن انجام بدن اینه که با انتخاب نماینده های دلسوز، متخصص و متعهد، مانع از بروز این مشکل ها بشن . وقتی مردم یک شهر یا استان می بینن که فلان شخص چند دوره در مجلس یا فلان مقام بوده ولی کار مفیدی براشون انجام نداده ، دفعه بعدی نباید دوباره اون را انتخاب کنن .
متأسفانه بیشتر مردم ما موقع انتخاب یک مسئول ، فقط فکر اینن که اون شخص آیا جزء دارو دسته آقای X یا Y هست یا خیر !
خودمان با دست خودمان نمایندگان (بعضا")نالایق می فرستیم سر کار ، بعد هم می گوییم چرا همه چیز خرابه ؟!!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

اصلا فکرش را هم نکنید، که خوزستان را با دیگر استان ها از نظر درآمد مقایسه کنید. شما به منابع رسمی مراجع کنید حساب کار دستتان میاد و خواهید فهمید چرا همواره این استان مورد هجوم بوده است.

استان خوزستان صرف منابع نفتیش نیست، از نظر کشاورزی واقعا حاصل خیز است، شاید به خاطر اخبار تصور یک سرزمین بی آب و علف تو ذهن دوستان از این استان است، اما این استان نه چندان بزرگ آن قدرها مناطق سرسبز و حاصل خیز هم دارد که در بسیاری از محصولات تولید کننده برتر کشورمان است.

با سلام

خوب گیریم که فکرش رو هم نکنیم! چه چیزی از این درآمد به ما رسیده؟ هرچی هست میره تهران و وقتی آقایون سیر خوردن اگر چیزی تهش موند میفرستنش مرکز استان اونجا هم دیگه وا مصیبتا.....!

همین کشاورزی رو هم ما مدیون استانهایی مثل لرستان و ایلام هستیم.در اصل سدهایی مثل کرخه و دز که شاهرگ کشاورزی در خوزستان هستند از سلسله جبال زاگرس در استانهای لرستان و ایلام سرچشمه میگیرند.
اگر کشاورزی هم نبود خوزستان(خصوصا شمال خوزستان) میشد مثل استان ایلام و لرستان.(از نظر پیشرفت و آبادانی میگم خدای ناکرده برای دوستان لرستانی و ایلامی سوء تفاهم پیش نیاد گرچه خودم متعلق به این دو استانم)
من نمیدونم فردای قیامت مسئولین رده بالای کشوری چه جوابی دارند! آیا از خدا نمی ترسید؟
آقای استاندار خوزستان جنوبی!(میدونم که دوست ندارید سر به تن مردم خوزستان شمالی باشه!) روی سخنم با حضرتعالی هست.فردای قیامت چه جوابی داری که بدی؟ آیا انصافه که اون ته مونده بودجه ای رو که بهتون میدن تماما در اهواز هزینه کنید؟
پ.ن:شرمنده اگه تند حرف زدم دست گذاشتید روی دلم!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

حالا خوزستان بازم یک صنعتی توش هست هرچند که بیشترش می رود یک جای دیگه این چهارمحال که ۷۳٪درصدش را کوهستان گرفته حدود ۳۰٪از دشت هایش غیر قابل کشاورزیه اون باقی هم که مونده باید هفت ماه از سال را سرمای شدید بخورد طوری که زمستون ها درخت ها را سرما می زند تابستان ها هم اب نیست مخصوصا امسال که اصلا برف نیومد چیزه بدرد بخور هم که نمی شود کاشت با این اوضاع از لحاظ صنعتی که اصلا کارخونه تو این چهارمحال نیست من نمی دونم این بودجه چی طوری تقسیم می شد اصلا چنین استانهایی را می بینند
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار

پست توسط SORENA »

جالبه همه درآمدهای همه شهر ها میره تهران درسته؟!

تهران هم یک شهری هست که مردم نه مالیات میدن نه درآمد زایی دارن نه بخش خصوصی دارن نه جاذب سرمایه هستن و فقط با پول کشاورزان و دامداران و پول نفت تمامی پروژه ها و ساخت و سازهای دولتی انجام میگیره و تمام مسئولین تهرانی اصالتشون برای تهران هست و یک نفر هم توشون از شهرهای کوچیک نیست
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

SORENA, مگه فقط تهرونیا مالیات میدن ؟ مگه فقط تهرون درآمدزایی داره ؟ اگر گمرکات شهرهای جنوبی نباشه تجار تهرونی از کجا می خواهند جنساشون رو وارد کشور کنند ؟ در آمد کشور بیشترش از کجاست ؟ لابد کار کردن سیاست مدارها و مردم تهرون ؟ ولی تمام بودجه حاصل از نفت گاز کجا میره ودست چه کسانی است ؟ کسانی که تو تهرون هستند حالا اهل هرکجایی که می خواهند باشند . چرا باید شهروندی که تو تهرون شهروند باشه ولی مردم بدبختی 9 ماه از سال از گرما می میرند شهروند ایرانی نباشند مگه خون تهرونیا رنگین تره ؟
یک نوع تبعیض دیگه می خواهید ؟
بازی شاهین بوشهر - استقلال تهران در فاینال جام حذفی رو انداختن اهواز چرا چون تو شیراز تعداد خیلی زیادی بوشهری زندگی میکنند و از همین دو روز پیش فقط تعداد زیادی از رفیقای خودمون اومدن شیراز برای تشویق تیم حالا سه روز قبل از بازی مکان میشه اهوازی که تعداد خیلی زیادی از اونا استقلالی هستند به اعتراف خود سایته ای ورزشی . فاصله شیراز با بوشهر 5 ساعته ولی فاصله بوشهر تا اهواز حدود 10 ساعت راه با اتوبوس . آیا اینا تبعیض نیست ؟
همین الا ن برد استقلال رو به هوادارانش و تهرونی تبریک می گم بازم از امتیاز پایتخت بودن استفاده کردن و حق مظلومرو خوردن . اگه زمین چمن خراب بود برای شاهین هم خراب بود . اینا فقط از هوادارهای بوشهری می ترسیدند که اونا هم از دور خارج کردند حداقل تعداد خیلی زیادیشون رو
آقا دست رو دلمون نذارید که از تهرونیا خیلی دلمون خونه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار

پست توسط SORENA »

اینی که درآمدی که شهر شما یا هر شهر دیگه ای داره خرج شهرتون نمیشه دلیل بی مسئولیت و کج دستی مسئولین همون شهر هست و مردمی که فکر میکنن درآمدی که شهرشون داره میره تو جیب تهرانی ها ، این تفکر رو دقیقا همون کسانی تو ذهن مردم کردن که دارن مردم رو سرکیسه میکنن ، میگن همش میره تهران تا شما ازش نپرسی آقا و خانم محترم این بودجه ای که الان داری چی شد؟ چه جوری خرج شد؟ تهران تنها استانی هست که یک مسئولین بومی توش به سختی پیدا کردن آب تو خورشید هست پس چرا کسی باید تلاش کنه از شهر دیگه بدزده و بریزه تو شهری که حتی بومی اونجا نیست؟!

در ضمن دوست عزیز شما کجا دیدی مثل تهران مردمش جون بکنن؟! منظور من اون عده نیست که با کلاه برداری پول دار شدن، منظورم اونی نیست که زندیگش با رانت اقتصادی و اطلاعات(info!!) پر شده، منظور من اون کسی نیست که گاوهاشو فروخته الان شده بساز بنداز، منظور من مردمی که اکثر این شهر رو تشکیل میدن همون هایی که 5_6 صبح میزنن بیرون تا 12_1 شب یک سره یا تو 3 شیفت کار میکنن تا 8تشون گرو 9شون نباشه(چند درصد مراکز اقتصادی بزرگ و خرد تو شهرتون از ساعت 13 تا 16:30 باز هستن؟ و نمیرن پی استراحت و خانواده؟)شهری که 20 ساعت تو روز داره تولید و فعالیت میکنه با اون جمعیت میلیونیش معلوم هست که هر سال جلو تر میافته وقتی شهری 10تا12 ساعت کاری مفید داره یعنی نصف تهران یعنی اگه تهران 10 سال پیشرفت کنه اون شهر 5سال پیشرفت میکنه (حتی با فرض جمعیت مساوی! که اینطور نیست اگه فاکتور جمعیت فعال هم اضافه بشه نفر/ساعت کار بیش از پیش میشه)

چندتا خیابون سالم رو تو شهرتون کندن در طی 2ماه اخیر و دوباره بدون هیچ کاری پر کردن تا بودجه کم نشه و به جیب پیمنکار آشنا و رابطه پول واریز شه؟

مردم این شهر که این همه ازش بد میگید دارن جون میکنن حالا یک عده دارن از بیت المال بالا میکشن به مردم تهران چه ربطی داره؟!
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain

پست توسط Present »

مگه تو جنوب چند تا مسئول بومی وجود داره ؟ از همون تهرون همشون مشخص شدن . اون کسی که روزی 20 ساعت داره کار می کنه رو بیار عسلویه یا بوشهر یا آبادان ببین می تونه با حقوق ربع تهرون روزی 5 ساعت هم تو تابستون کار کنه ؟
تو یک شهری مثل آبادان در 9 ماه سال شما نمی تونی زودتر از ساعت 9 شب بری از خونه بیرون و همیشه به خاطر گرما بازار از ساعت 7 بعد از ظهر تا 1 یا 2 نیمه شب رواج داره . اینا رو هر کسی نمی تونه درک کنه تا با چشم ببینه . مثل شما زیاد بودن که از این حرفها می زدند ولی وقتی اومدن از نزدیک دیدن فهمیدن که تو این جور شهرها واقعا نمیشه در روز رفت بیرون .
در مورد اعتراض کردن هم هیچ وقت یادم نمی ره و با چشمان خودم دیدم . در حدود 15 سال پیش بوشهر 2 عدد ژنراتور سیکل ترکیبی داشت که در تابستان برق مردم رو محیا می کردن اون وقت از تهرون دستور اومد که یکی از ژنراتورها باید بره کیش جزیره آقا زاده معروف مردم ریختن جلوی گمرک و جلوی 18 چرخ حامل ژنراتور رو گرفتند و چند تا از مردم هم رفتند بالای ژنراتور ایستادن و بنزین ریختن رو خودشون و ژنراتور و گفتند اگر ماشین حرکت کنه آتیش می زنیم و مسولین هم بردن که بذارند سر جاش دوباره شبانه از تهران دستور اومد که باید ژنراتور انتقال پیدا کنه و با اسکورت از در دیگر گمرک ژنراتور رو دزدانه انتقال دادن و مردم وقتی فهمدن که ژنراتور 1 ساعته کیش بود . اون سال 4 نفر در اثر برق رفتن تابستانه در بوشهر مردن که سه تاش از آشناهای بابام اینا بودن . حدود دو هفته برق نداشتیم تو گرمای بوشهر و مردم با فلاکت ژندگی می کردند . تهرونیای ناز پرورده کدوم از این صحنه ها رو دیدن و می ببینند که اون بالا نشستند می گند لنگش کن . اون بابای هم که تو تهران 20 ساعت کار می کنه به خاطر اینه که هر روز بیشتر دنبال تجملات می ره که اگر بتونه سطح توقعاتش رو مثل جنوبی ها پایین نگه داره مطمینا با روزی 12 ساعت در روز هم می تونه زندگی به مراتب بهتر از جنوبی های بدبخت داشته باشه .

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

درود بر شما دوستان گرامی :razz: :razz:
من نمیخواستم دوباره در این مبحث شرکت کنم ولی... شما افتادید به جان هم
شاید بهتر باشه نکات مشترک و غیر مشترک خود را ابتداد استخراج کرده و سپش به بحث کردن بپردازید. :razz: :razz: :razz:
Captain
Captain

پست توسط Present »

مگه جنوبی ها از تهرونیا چی می خواهند و می خواستند و خواهند خواست ؟ کمی احترام ، کمی این که مردم مارو الاغ تصور نکنید . شماها وقتی وارد شهرتون هم که می شیم هم جوری با آدم رفتار می کنید انگار از پشت کوه اومدیم . چنان مسخره بابا می کنید که انگار مال باباتون رو خورده در حالی که هر چی تهرون داره از صدقه سری بقیه استانهاست و مثل یک انگل داره مال بقیه استانها رو می خوره . نخیر عزیزان دل برادر اگر جنوبی ها و غرب کشوری ها نبودن الان معلوم نبود تا کجای ایران زیر چکمه های عراقیا بود ؟ در مواقعی که سالهای اول جنگ بود و خوزستان داشت ویران می شد و دقیقه ای نبود که بمب یا خمپاره ای چندین نفرو بی گناه لتو پار کنه تو تهرون مردم به فشفشه می گفتند موشک . تهرونیا چی دارند که باید بیشتر بودجه کشور در این استان خرج بشه ؟
مگه ماها چی می گیم ؟ این همه کلاه سر جنوبی ها می گذارید لاقل برای دلخوشی هم که شده کمی به شهرشون برسید . تو جنوب کشور چندتا امکانات تفریح سالم می تونید پیدا کنید ؟ برای مثال تعداد کل شهر بازی های پایتخت فکر کنم با استانهای بوشهر ، خوزستان ، فارس ، هرمزگان بیشتر باشه چرا ؟ مگه بچه های کوچک جنوبی خونشون متفاوت هست ؟
اگر هم می خواهید بحث اصالت رو پیش بکشید زمانی شهری به نام تهران با برو بیای آنچنانی نبوده و مهمترین شهر اون منطقه شهر ری بوده که برو بیا داشته و تهرانی های اون موقع .... ولش کن
ما جنوبی ها اینقدر حقمون خورده شده که بالا برید ، پایین بیاید لاقل من جنوبی از چشم تمام مردم ترون می بینم .

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”