من شمارو به ارامش دعوت میکنم

بیشک شما عصبانی هستید...
ولی دوست گرامی...
بذارید بررسی کنیم:
خواهش میکنم توهین نکنید ایرانو ایرانی عزیزه هر جا که باشه
ولی اگر منظورتون از "خواستن" به مردم تهرانه که شاید یکم عجله کرده اید. (منظورتون مغازه دارهان؟ یا پزشکها؟ کارگرها؟خیاطها؟؟یا... . بیشک این اقشار و اقشار مشابه چیزهایی برای اجابت ندارند)
دوست من در تهران همه پی کارهاشونن. به شخصه چندین دفعه منو همینجوری که میگی تحویل گرفتن. والا بدبختی دارن بیچارگی دارن.
اما دوست من اگر درباره ی دفاع مقدس بحث میکنید این بی انصافی ست که یم نقطه ی جغرافیایی رو در نظربگیریدوزمان جنگ از همه جای کشور به جببه ها نیرو اعزام میشده و رشادت ها و فداکاری ها بی پایان بوده و تهرانی ها هم جدای از این مسیر نبوده اند.
اینکه تهران چرا بودجه ش زیاده که من اظهار نظری نمیکنم اما عقل سلیم من میگه تهران پایتخته جایی که بیشتر سیاسیون قرار دارن و رفت و امدهای بین المللی بیشتر قرار میگیره در واقع در بین تقسیم بندی استان ها, تهران به عنوان یک شهر اداری شناخته میشه. البته دلیل بسیاره اما همین یه دونه کفایت میکنه
در مورد امکانات جنوب کشور هم که باید عرض کنم جدا حق باشماست. حتی در همین برنامه نود هم کلی این مسائل رو بازتاب کرده اند و باید بگم گوش شنوا میخواهد!
من باز هم عرض میکنم انسان با انسان فرق ندارد. غیر از این اگه باشه میشه تبعیض نژادی. بیشک مردم جنوب از بهترین مردم ایران اند.
ولی واقعا بی انصافی ست که اگر شما مسول تمام این مسائل رو مردم زحمت کش جامعه بدونید
من خودم یه مثال میزنم.یه مثال ساده.
تا چند روز پیش ماست مارک ایکس رو میخریدم 3300 تومان.جالبه!""به یکباره"" این مبلغ در روز بعد به 3800 تومان ارتقا یافت.
میرید صبحونه بخرید هیچ نباشه 5 تومن خرج میکنید میایید. برای کارگری که در ماه شاید500 هزار تومن به زور دربیاره این انصافه؟؟؟
به خدا این مسائل همه جا هست و انداختن تقصیر های اینجنینی بر گردن هم کاریست... دور از انصاف.