بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

Re: بلندترين سد كشور در استان چهارمحال و بختیاری پر آب شد

پست توسط Erratic »

جنای اقای   ,
:razz: :razz: :razz:
من شمارو به ارامش دعوت میکنم :razz: :razz: :razz:
بیشک شما عصبانی هستید...

ولی دوست گرامی...
بذارید بررسی کنیم:

خواهش میکنم توهین نکنید ایرانو ایرانی عزیزه هر جا که باشه
ولی اگر منظورتون از "خواستن" به مردم تهرانه که شاید یکم عجله کرده اید. (منظورتون مغازه دارهان؟ یا پزشکها؟ کارگرها؟خیاطها؟؟یا... . بیشک این اقشار و اقشار مشابه چیزهایی برای اجابت ندارند)

دوست من در تهران همه پی کارهاشونن. به شخصه چندین دفعه منو همینجوری که میگی تحویل گرفتن. والا بدبختی دارن بیچارگی دارن.

اما دوست من اگر درباره ی دفاع مقدس بحث میکنید این بی انصافی ست که یم نقطه ی جغرافیایی رو در نظربگیریدوزمان جنگ از همه جای کشور به جببه ها نیرو اعزام میشده و رشادت ها و فداکاری ها بی پایان بوده و تهرانی ها هم جدای از این مسیر نبوده اند.

اینکه تهران چرا بودجه ش زیاده که من اظهار نظری نمیکنم اما عقل سلیم من میگه تهران پایتخته جایی که بیشتر سیاسیون قرار دارن و رفت و امدهای بین المللی بیشتر قرار میگیره در واقع در بین تقسیم بندی استان ها, تهران به عنوان یک شهر اداری شناخته میشه. البته دلیل بسیاره اما همین یه دونه کفایت میکنه

در مورد امکانات جنوب کشور هم که باید عرض کنم جدا حق باشماست. حتی در همین برنامه نود هم کلی این مسائل رو بازتاب کرده اند و باید بگم گوش شنوا میخواهد!

من باز هم عرض میکنم انسان با انسان فرق ندارد. غیر از این اگه باشه میشه تبعیض نژادی. بیشک مردم جنوب از بهترین مردم ایران اند.

ولی واقعا بی انصافی ست که اگر شما مسول تمام این مسائل رو مردم زحمت کش جامعه بدونید

من خودم یه مثال میزنم.یه مثال ساده.
تا چند روز پیش ماست مارک ایکس رو میخریدم 3300 تومان.جالبه!""به یکباره"" این مبلغ در روز بعد به 3800 تومان ارتقا یافت.
میرید صبحونه بخرید هیچ نباشه 5 تومن خرج میکنید میایید. برای کارگری که در ماه شاید500 هزار تومن به زور دربیاره این انصافه؟؟؟

به خدا این مسائل همه جا هست و انداختن تقصیر های اینجنینی بر گردن هم کاریست... دور از انصاف.

:razz: :razz:
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, جان منم خواستم در چند تا پست مثل خود تهرونیا رفتار کنم ببینم بی انصافی چه حالی داره و الا بیشتر روم به همین سیاستمدارهایی هست که تو تهرون هستند که می خوام سر به تن هیچ کدمشون نباشه این مال مردم خوارها . من به شخصه هر وقت اومدم تهرون پشت دستم رو داغ کدم و تا سالها پامو تو تهرون نذاشتم فقط به خاطر همین برخورد مردم تهرون .
در مورد این که چون سیاسون داخل تهرنند و پایتخته باید بیشتر بهش برسند کاملا باهاتون مخالف این یعنی نژادپرستی مگه سیاسون کی هستند که باید چون تو تهرون هستند امکانات به اون شهر بدن ؟
به هر حال اومدید و منو قانع کردید که نظرم در مورد مردم تهرون اشتباه بقیه مردم جنوب رو چی کار می کنید ؟ مخصوصا استا ن بوشهر آیا می تونید طرز تفکری که به این شدت در بینششون نسبت به تهرونیا رواج پیدا کرده رو عوض کنید ؟
اینا واقعیته خواستم با واقعیت کمی روبرتون کنم که اگر اومدید بوشهر و بهتون بی احترامی شد بدونید از کجا داره آب می خوره والا مهمان نواز تر از استان بوشهری و کلا جنوبی پیدا نمی کنید .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

والا من هر چی فکر میکنم میبینم همه ی این مسائل برمیگرده به "شناخت"و سپس "انتخاب"

ما از همون پایه رئیس جمهور و مجلوسو خلاصه بگیر تا پایین رو خودمون تعیین میکنیم
شایداگه یکم تو انتخابمون دقت کنیم تا ثریا این دیوار کج نمیره.
البته در صورتی که واقعا بین این همه کاندیدا در هر ارگان واقعا شخص صلاحی باشه وگرنه باز همان اشو همان کاسه ست

من دست تمام مردم جنوبو میبوسم. ما هموطنیم و همگی ما در یک کشور زندگی میکنیم. ما مثل اعضای بدن همیم.
:razz: :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

شما میدونی 15 که نه همین 10 سال پیش تو اکثر مناطق تهران برق بصورت دوره ای قطع میشد شاید روزی 4بار و بصورت مداوم
دستور از سمت مردم تهران اومده ژنراتور رو ببرن کیش؟
گرمی جنوب تقصیر مردم تهران؟
مردم بوشهر رو از قطب شمال به یک باره به سمت بوشهر اومدن که با آب و هوای محیط ناسازگار هستن؟
شمال کشور چطور اونجا هم هوا بده؟ ساعت 9_10 باز میشن مراکز تا ساعت 14 و دوباره بسته میشن تا ساعت 17؟
مشهد هم هوا بد هست؟ ساعت 13 تا 17 بسته هستن؟ حتی مراکزی مثل الماس شرق ، پروما و آلتون؟
آقا زاده ای که شما نام میبری نماینده مردم تهرانن؟
شما یک شهر رو میتونی مثال بزنی تو ایران غریب کش(هموطن البته!) نباشن؟
بنظر شما اونی که دست به تمسخر میزنه مشکل از خودش نیست که میخواد اون رو پوشش بده وگرنه یک فرد اصیل و با ریشه اینکار رو نمیکنه ، شما چندتا تهرانی اصیل دیدی، شما چندتا ایرانی اصیل از هر شهری دید این کارو کنه ، اونی که این کارو میکنه خودش مورد داره؟
شما میدونی با یکی از همین فشفشه ها تو میدون هفت تیر تهران مرکز فروشگاههای بازرگانی دولتی ایران پودر شد بهمراه خانواده مستخدم اونجا و خود اون فرد؟
شما میدونی این فقط یکی از اون فشفه ها بود که مثال زدم؟
شما میدونی عموی من که هم نام و هم فامیلی من بوده 7 روز قبل از تولدم روی یک توپ ضدهوایی پرپر شد تا دشمن نیاد جلو تر در صورتی که همه تو سنگر پناه گرفتن؟
شما میدونی چندتا از امثال عموی بنده تو جنگ از استان تهران پر کشیدن؟
شما میدونی چند نفر تهرانی تو دولت هستن که باعث جلوگیری از رونق و آبادانی در جنوب میشن؟
شما میدونی در زمان آقای خاتمی تهران آباد شد یا یزد؟
شما میدونی در زمان آقای احمدی نژاد چند نفر از اقوامشون استخدام شدن؟ شما میدونی ایشون اصالتا مربوط به کدوم شهر هستن؟
شما میدونی آقای دانشجو و برادرانشون همگی دارای پست شدند؟
شما میدونی این فقط به قوه مجریه مربوط نیست و در قوه های دیگر هم شاهد استخدام های رابطه ای و فامیلی هستیم که هر کداک دست هم شهری های خود رو یک جوری بند میکنن و به آبادانی اول جیب و بعد شهر خودشون میپردازن؟
شما میدونی وقتی آقای لاریجانی مسئول صدا و سیما شدن بعد از 5 سال از هر 10 نفر که در مرکز جام جم صدا و سیما کار میکردن اهل شمال کشور بودن؟
شما میدونی شهر بازی و مینی سیتی تهران که دو مرکز بزرگ تفریحی تهران بودن از بین رفتن؟
شما میدونی جمعیت شهر تهران چقدر هست و چند مرکز تفریحی داره؟
شما میدونی مردم تهران مسئول بی کفایتی دولت و مسئولین شهر شما نیستن و جلوی پیشرفت شما رو نگرفته کسی بجز دزدان بیت المال و چاپلوسانی که اطراف مسئولین هستند ؟

جناب Present, شما در قسمتهای زیادی از نوشتارتون صحبتهایی از روی عصبانیت،کینه و تعصب کردید که علاوه بر شکه شدنم برام مشخص شد بحث هیچ فایده ای نداره
[External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط colonel1978 »

سلام هموطن ، بنظر من حقير با این اوصاف بايد يک صندوق ملی ايجاد شود و هر استان بر اساس لياقت از اون بهره بگيرند . 60 درصد صنايع خصوصی در تهران است و بقيه کشور از آن محصولات بهره می برند . خود ما عادت کرديم تا چشم به دست مسئولان باشيم خود شما ها که آنقدر به تهران و تهرانی بدبين هستيد توانسته ايد قدمی برای موطنتان برداريد. شما چکار کرده ايد برای شهر خودتان آيا بعد از فارق تحصيلی به خدمت در شهر خودتان مشغول شده ايد يا هوای تهران و خارج کشور به سرتان زده آيا به فکر توليد هستيد تا دست کارگران زحمتکش استان خودتان را بگيريد آيا توانسته ايد مرهمی بر زخمهای شهر خودتان باشيد . آيا سعی کرده ايد تا شهرتان آنچنان زيبا و جذاب شود که به جذب توريست بپردازد آيا به گردشگران روی خوش نشان داده ايد تا خاطره ای خوش از شهر شما به ارمغان بيايد تا سرانجام با افزايش گردشگر به افزايش در آمد شهرتان کمک کند . در ست است که تهران به قول شما مصرف کننده بخش عظيمی از بودجه مملک است اما این را بايد در نظر داشت که 14 درصد جمعيت کل کشور در اين شهر زندگی می کنند( تنها در شهر تهران نه توابع اش ) که با اين اوصاف اين شهر به تنهایی از چندين استان کشور پر جمعيت تر است در ضمن موتور محرکه اقتصاد خصوصی در اين شهر است . سوال شما درست مانند اين است که چرا مغز يک انسان بیشترين مصرف قند و اکسيژن بدن را به خود اختصاص می دهد و چرا ريه که خود توليد کننده اکسيژن است کمتر و ياقلب کمتر ويا پاها کمترين ، تهران همان مغز متفکر کشور میباشدبايد به این اذعان داشت .درتاریخ مکتوب است که دوران قاجار هر گوشه مملکت ساز خود را میزد، حکومتهای محلی ضعيف و بی خاصيت در کل کشور فراوان بود در اين دوران اثری از امنيت در این ديار وجود نداشت آيا یک مسافر جرات می نمود تا از يک شهر غربی به يک شهر شرقی مسافرت کند بدون آکه مورد چپاول دزدان مال و ناموس قرار گيرد . ايا اگر خوزستان خودش يک کشور بود میتوانست در برابر زورگويان و اشغالگران عراقی به تنهایی حرفی برای گفتن داشته باشد يا در همان روزهای اول يک لقمه چرب بعثی ها شده بود . ايا از تمام اين مملکت بويژه تهران جوانان مردم برای دفاع از خاک و ناموس خوزستانی ها بپا نخواستند و چه صدماتی متحمل نشدند . آيا آغوش تهرانی ها بیش از همه کشور برای پناه جنگ زدگان عزيز خوزستانی و کرد باز نشد .
  هو الله احد

Captain
Captain

پست توسط Present »

چه کسی باع ث این عصابنیت است ؟ به غیر از این نیست که لابد یک چیزایی رو از تهرونیا دیدیم که داریم این جور با عصبانیت در مرودشون صحبت می کینم ؟ چه چیز باعث شده که من اسم دولت مردان و سیاسیون رو نیرم و مرتب بگم مردم تهرون ؟ از این فشفشه اگر شما چند سال آخر جنگ می دیدید اونم در روزها و ساعت های خاصی که به قول یکی از فامیلها می گفت حتی می دونستیم که چه روزهایی در هفته و چه ساعتهایی می زنند ما جنوبی ها دقیقه ای روی سرمون خراب می شد ؟ چرا دهاتی ها اونایی که کمی دستشون به دهنشون می رسه فوری میاند تهران ؟ چون استانهای جنوبی همیشه گرم بودن نباید خیلی از مناطقشون برق داشته باشند ؟ در حالی که تنها نیروگاه اتمی کشور در جنوب کشوره و برق می ره برای پایتخت که مبادا مثلا در روز به غیر بعضی از مناطق خاموشی نداشته باشه . اگه شما ها شهید دادید ما جنوبی ها هم شهید دادیم و خونه و کاشانه و تمام سرمایه زندگی و زمین کشاورزی ، تو کل دوران جنگ چندتا از این فشفشها در تهران منفجر شد فکر کنم بیش از دو رقم نره در حالی که جنوب و خوزستان با خاک یکسان شد و... و هزاران تبعیض دیگر که تهرونیا به خاطر پایتخت بودن از آن سود می برند . اصلا چرا باید ترون پایتخت باشه و اصفهان نباشه یا اصلا مشهد نباشه یا شیراز نباشه ؟ چرا فقط تهرون ؟

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
چه خبره بابا یه تایپیک جداگانه درست کنید اینجا بحث راجبه سد بود .
حالا من یه چیزی راجبه سد های کشور بگم سد اگه با مطالعات دقیق بررسی و احداث بشه به غیر از حسنای که همه میدونید تامین آب و برقو... باعث میشه سفره های آب های زیر زمینی ابقا بشن البته به شرط اینکه هر چند وقت یکبار ته دریاچه سد لایه روبی بشه که به لطف دلسوزی و مسولین با سواد و کار بلد این کارم انجام نمیشه بزن اون کف قشنگه رو :smile:
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود بر کاربران عزیز ؛

در اینکه تخصیص اعتبارات عادلانه نیست شکی وجود نداره . برای نمونه عرض کنم که اصفهان رتبه دوم پرداخت مالیات را در کشور داره ولی از لحاظ الویت تخصیص اعتبارات، در مقام هفدهمه . ولی خوب این ربطی به مردم یک شهر دیگه نداره !

مردم از همه کشور به تهران مهاجرت کردن و یک پنجم جمعیت کل کشور در تهران زندگی می کنن که طبیعیه اعتبار زیادی باید به این شهر اختصاص داده بشه وگرنه سنگ روی سنگ بند نمی شه .

دوستان حالا که بحث به اینجا رسید بد نیست این را به خاطر داشته باشید که یکی از دلایل مخالفت ما با استقرار یک نظام سرمایه داری در کشور همین چیزهاست(البته بگذریم که در عمل چقدر موفق بودیم!!!!! ) ؛ یعنی وجود حلبی آبادها در کنار برج های سر به فلک کشیده .

در همین شهر خودمان(اصفهان) قبلا" به این قسمت های شهر خیلی بیشتر می رسیدن ولی بعدا" با فشاری که از بالا وارد شد ، موظف شدند که به تمام مناطق به طور یکسان رسیدگی کنن و این خیلی خوبه .

پس علاوه بر اینکه نمایندگان انتخابی شما در مجلس می تونن تا حدودی در جذب بودجه برای استان شما نقش داشته باشن ، مدیریتی که قراره این پول ها را هزینه کنه هم خیلی مهمه .

من نمی دانم چرا مردم خوزستان بعد از این همه سال هنوز (قصد بی احترامی ندارم) باید از آبی بنوشن که طعم لجن میده ! شاید هم برخی از طرحها برای اجرا نیاز به بودجه خیلی زیادی داشته باشن و با این بودجه های معمول که هر ساله اختصاص داده میشن نشه کار حسابی کرد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

جناب پرسنت اگر شما از مردم تهران دلگیریت نباید که وضع استان خود را به مردم تهران ربط دهید که
اقا ما قبول داریم که تهران باید بیشتر از دیگر استان ها بگیرد اما حرف ما این است که چرا به بعضی از استان ها از جمله خوزستان بوشهر چهارمحال کوهکیلویه سیستان بلوچستان ایلام اینها نباید هیچ توجه بشد جناب پرسنت والا بلا اگر شما از گرما عاجز هستید ما از سرما، امکانات نداریم مردم کل خانواده را برداشتند بردند تو یک اتاق با یک بخاری کوچک رو شعله کم تازه چای گرم کردن ناهار و..پ روی همین بخاری انجام می دهند اخرش هم ۱۵۰۰۰۰تومان پول گاز میاد کل چهارمحال است یک بیمارستان که اونم با زور دعوا تازه دوساله که افتتاح شده ابم نداریم این مشگل از مردم تهران نیست اینها همش از مسئولین است بی رودروایسی بگم نماینده ما در چهارسال گذسته اصلاح طلب بود از ان اصلاح طلب های سخت هم بود همش می گفت که چرا فلان طرح عملی نشده یا چرا وقتی ما خودمان اب نداریم باید به یزد اب برسونیم اما خودمون تشنه و.... سر لج افتادند با هم نگذاشتند دیگه صحبت بکند اونم وقتی که احمدی نژاد اومد شهرکرد به پیشوازش نرفت احمدی نژاد هم هیچ کاری نکرد بعدم رفت ما داریم اینجوری چوب می خوریم نه از مردم تهران
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain
Captain

پست توسط Present »

, موافقم اگر مدیران انجمن اجازه رو بدن یکی از دوستان تاپیک رو بزنه تا همه حرفها و درد دلهای خودشون رو بگن به هر حال شاید دیدمون نسبت به خیلی از قضایا روشن بشه

Captain
Captain

پست توسط Present »

به هر حال بعضی از دوستان شاید ناراحت شده باشند که چرا سیاسون رو با مردم تهران قاطی می کنم من از هر دو گله دارم به شدت ولی دلایلش متفاوت هست .
سیاسیون رو که همه می دونند ولی چرا مردم ؟
من کلا چهار بار هر بار به مدت حداقل 4 روز در تهران بودم و هر بار تا چندین سال پام رو تهران نذاشتم تا شرایط خاصی بوده . آخرین باری که تهران بودم برای عروسی برادرم بود ، لابد می گید چه چیزی بهتر از عروسی ولی ...ماجرا چی شد ؟
اول از همه مینی بوسی که قرار بود ما رو از محل اقامت به سالن عروسی ببره تو راه ما گفتیم قراره بقیه رو از خونه عروس سوار کنید ، طرف می خواد پولشو بگیره انگار ارث باباشو خوردیم و هزارتا جر و بحث و با ایشون و تو همین گیر و بیر قبل از ایجاد هرگونه جرو بحث به ما گفت پاینستونی . خاله بنده هم که اصفهانی بود یک حال اساسی از طرف گرفت خلاصه تو روز عروسی حسابی آبرو ریزی کردند و ما که خانواده داماد بودیم حسابی خجالت زده .
فردای عروسی با خال های اصفهانیم سوار تاکسی تلفنی شدیم و در همین حال که داشتم با راننده صحبت می کردم طرف ناگهان به اصفهانی ها توهین کرد که خودتون حالت خاله و راننده تاکسی رو می تونید متصور شوید .
چند مورد دیگه فقط تو سه روز اقامت ما در تهران در حالی که اگر یک غریبه بیاد بوشهر و بدونیم که غریبه چنان باهاش رفتار می کنند که انگار صد ساله می شناسندش و پذیرایی و ... البته قابل ذکره تا 5 یا 6 سال پیش مردم بوشهر با تهرانیا این طور بودن ولی والا الان اگر هم توهین نکنند به احتمال زیاد پشت سر تهرانیا بد می گند و کلا دیدشون به تهرانی ها تغییر کرده و دلیل آن کارهای دولت و ... نیست بلکه رفتارهایی هست که از مردم تهران هنگام حضورشون تو تهران ازشون دیدن

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”