از روی دلجویی از علی دایی و گله از بعضی مردم قدر نشناس .... یا نه دوست دارین به این افتخار ملی توهین بشه
========================================== ========================================== [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست . [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
حسنی، رئیس راهنمایی و رانندگی کاشان به بیمارستان بهشتی رفت و از دایی عیادت کرد.
توجه به اینکه خودوری وی چپ کرده بود کمربند ایمنی باعت شد تا وی دچار شکستگی و مصدومیتهای بیشتر نشود.بنا بر اظهارات کارشناسان راهنمایی و رانندگی بستن کمربند جهان آقای گل جهان را نجات داد.
دایی، برادر دایی در خودرو حضور داشت که فقط دچار کوفتکی بدن شد و پس از زدن سرمهای تقویتی از بیمارستان مرخص شد.
میاچ مربی راهآهن که در خودروی دایی بود مصدومیت برای وی به وجود نیامد.
از تصادف دایی مقداری از اموال وی که گفته میشود حدود ۵ میلیون تومان است به همراه وسایل شخصی مثل ساعت وی به سرقت رفته که ماموران انتظامی در حال پیگیری این موضوع هستند.
========================================== ========================================== [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست . [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
از روی دلجویی از علی دایی و گله از بعضی مردم قدر نشناس .... یا نه دوست دارین به این افتخار ملی توهین بشه
به ناصر حجازی وقتی تو استقلال بود چقدر بی احترامی شد به حمید استیلی وقتی داخل پرسپولیس بود چقدر بی احترامی شد به علی دایی وقتی داخل تیم ملی و پرسپولیس بود چقدر بی احترامی شد الان دعا کردم فردا فحش میدم
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
::sh منکه به سهم خودم از ته دل دعا کردم و صد هزار بار برای موفقیتش دعا میکنم ... چون یکی از جوونهای با غیرت و تعصب و مدیر ومدبر و شجاع و مومن و وطن پرست و به طور کل افتخار جوونای ایرانه ... امیدوار بودم تو ریاست فدراسیون شرکت کنه که صد حیف به دلیل سیاسی بودن شرکت کنندها ... شرکت نکرد ... ایکاش یه روز رییس جمهور هم بشه ...