بلاژویچ: همراه با نیروهای بسیجی ایران با آمریکا می‌جنگم!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

بلاژویچ: همراه با نیروهای بسیجی ایران با آمریکا می‌جنگم!!!!!

پست توسط typhoon »

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از باشگاه صنعت مس کرمان، میروسلاو بلاژویچ، شخصیت بزرگ فوتبال جهان، تبدیل به یک بمب خبری در دنیای سیاست شده است و تأکید کرده که هیچ قدرتی حتی آمریکا قادر نیست به ایران حمله نظامی ‌کند، زیرا میلیون‌ها جوان غیور ایرانی در قالب نیروهای بسیجی به جنگ تمام عیار با آمریکا می‌پردازند.

وی اظهار داشت: مواضع احمدی‌نژاد در قبال موضوع استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای بسیار شجاعانه است و من از رئیس جمهور ایران به خاطر چنین شجاعتی حمایت می‌کنم، زیرا من هم مثل احمدی‌نژاد اهل اظهارنظر شجاعانه هستم.

بلاژویچ تصریح کرد: اگر آمریکا به ایران حمله کند، من در خط مقدم جبهه جنگ و با پوشیدن لباس رزم و در کنار بسیجی‌های ایرانی به جنگ با آمریکا می‌پردازم.

از سوی دیگر محسن شریف‌خدایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کرواسی در مصاحبه با نشریه وچرنی لیست چاپ زاگرب، درباره اظهارات بلاژویچ گفت: این اظهارات از سوی کسی مطرح شده که محبوبیت بسیار گسترده‌ای‌ در ایران برخوردار است و مطمئنا منظور چیرو این است که ایران حق دارد در چارچوب معاهدات بین‌المللی از انرژی هسته‌ای‌ به شکل مسالمت‌آمیز بهره ببرد.

ودرانا رودان نویسنده و خبرنگار مشهور کرواسی در مقاله‌ای‌‌ از مواضع بلاژویچ در قبال موضوع هسته‌ای ایران حمایت کرد و نوشت: به نظرم در شرایطی که آمریکا و صهیونیست صاحب بمب اتم هستند، ایران هم حق دارد بمب اتم داشته باشد.

رودان گفت: لذا از مواضع چیرو به عنوان استاد خودم حمایت می‌‌کنم، هر چند که ایران مطمئنا به دنبال استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای است، اما حتی اگر هم ایران صاحب بمب اتم شود، ما از ایران حمایت می‌کنیم.

بلاژویچ بعد از این مصاحبه از سوی‌ جامعه یهودیان کرواسی‌ تهدید به مرگ شده است.

[External Link Removed for Guests]
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: بلاژویچ: همراه با نیروهای بسیجی ایران با آمریکا می‌جنگم!

پست توسط anybody »

بازم دمه این بابا گرم...بعضیا که خیلی ادعای وطن پرستیشون میشه و برای کشور و مردم اشک تمساح میریزن ، در مورد این حق ایران و هر کشور دیگه در استفاده از فناوری هسته ای چنان اظهار نظر میکنن که روی دشمنانمون رو هم سفید کرده و انگاری ما داریم با اینکار دنیا رو به خطر میندازیم...بعدم که با هزارتا دلیل و منطق بهشون ثابت میکنی بابا این حق ماست و اگر تو این کوتاه بیام فردا میگن نیروگاه های برق و اب تون هم تعطیل کنید که خطری برای دنیاست...میگن:اصلا که چی!؟ این ارزشش رو نداره اینهمه تهدید و تحریم... هرجای دنیا میریم مارو به چشم ترورریس نگاه میکنن !!! آبرومونو همه جا بردن !!!

واقعا نمیدونم چی بگم....یکی نیست بگه همونا که سنگ مردم ایران رو به سینه میزنن ( در مواقع خاص ) با پروپاگاندای رسانه هاشون باعث این قضاوت راجب مردم و کشور ایران شدن که شمارو رو اینجوری نگاه کنن...
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”