سلیمی مدال خود را به آیت الله جوادی اهدا نمود + عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14937 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

سلیمی مدال خود را به آیت الله جوادی اهدا نمود + عکس

پست توسط oweiys »

به نام خداوند بخشاينده مهربان 

تصویر   گزارش قدس آنلاین از قم، بهداد سلیمی وزنه‌ بردار کشورمان روز شنبه با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد و سه مدال طلای خود را که در مسابقات قهرمانی غرب آسیا کسب کرده بود، به این استاد برجسته حوزه علمیه قم اهدا کرد.
سلیمی قهرمان ورزنه‌برداری کشور و قوی ‌ترین مرد جهان است که در مسابقات اخیر غرب آسیا توانست رتبه ششم خود را به رتبه اول ارتقا داده و سه مدال طلا برای کشورمان به ارمغان آورد.
این ورزنه بردار کشورمان علاوه بر کسب این مقام توانست سهمیه المپیک لندن را نیز کسب کند.
‌پرچم ایران را در لندن به اهتزاز درمی‌آورم
بهداد سلیمی پس از اهدا مدال‌ های طلایش به آیت ‌الله جوادی‌آملی در گفتگو با خبرنگاران گفت: بنده ارادت خاصی به آیت ‌الله جوادی ‌آملی دارم و بارها نیز محضر ایشان رسیده و از فرمایشات و دعاهای ایشان استفاده کرده‌ام.
وی تصریح کرد: این مدال‌های طلا را به عنوان تحفه‌‌ای به این علامه بزرگ تقدیم کردم که امیدوارم راضی بوده و برای بنده و همه ورزشکاران دعا کنند.
قهرمان وزنه‌ برداری جهان گفت: ما ورزشکاران نیازمندان دعای خیر مردم و همچنین عالمان بزرگی همچون آیت الله جوادی آملی هستیم که امیدوارم همیشه بدرقه راه ما باشد.
سلیمی در پاسخ به این سئوال که چه قدر برای این مدال‌ها زحمت کشیده بود، گفت: در حدود چهار ماه به صورت شبانه روز برای کسب این مدال‌ها تلاش کردم و تمرین‌های زیادی نیز انجام دادم.
وی در ادامه در خصوص المپیک لندن گفت: 85 روز تا آغاز این مسابقات زمان داریم و باید تمام توان تیم بر این باشد تا بتوانیم بهترین نتایج را کسب کنیم.
سلیمی اذعان داشت: همه تلاش بنده بر این است تا در این رقابت‌ها طلا کسب کنم و امیدوارم به این هدف رسیده و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در آن سرزمین به اهتزاز در بیاورم.

[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”