درود خدمت کاربران محترم به خصوص اقای تایفون که بنده ارادت خاصی نسب به شما دارم
جناب تایفون عرض کنم که شاهین به خصوص تو این اهنگش به هیچ دین و اعتقادتی توهین نکرد. حتی به قول خودش التماس امام رو هم میکرد و در اهنگش میگفت که حضرت مهدی ظهور نمکنه شما بیا و ظهور کن و...
اگر شر اعظم شاهین رو گوش داده باشید درمیابید که خودش هم اعتراف کرده که چه یاس چه هیچ کس چه بقیه همه شون جزو خواننده های زیر زمینی هستن و اشاره کرده اصوات اوناست که روز زمین شنفته میشه
خیلی معتقدند که در این اهنگ شاهین اعتراف کرده که شیطان پرسته

باید بگم که هر کی این حرفو قبول داره سخت در اشتباهه من توضیح بیشتر نمیدم در این رابطه
شاهین سبکش با بقیه فرق دوست داره کاری کنه که مخاطبش به حرفاش فکر کنه نه اینکه. در واقع یه سری جملات بسیار سنگین رو به زبون ادمهای امروزی در میاری و از مخاطب انتظار داره که فکر کنه کجا و به چی اشاره میکنه در واقع اینجوری تاثیرشم بیشتره. دوستانی که روانشناسن احتمالن میدونن من چی میگم.
به جرئت میتونم بگم بعد از شر اعظم این اهنگش سنگین ترین ترانه ش بود که البهت معلوم شد کیا احساسی برخور میکنن. من با چند نفر صحبت میکردم به خاطر کاور موسیقی حتی حاضر نشدن اهنگ رو گوش بدن من هم در زمره همین افراد بودم تا اینکه خودم اهنگ رو گوش دادم و فهمیدم که معنی حرفش چیه و طرف صحبتش با کیاست.
من کاری ندارم چی میخونه. اما یه خواننده خیلی باید بدبخت باشه که هم بخونه هم بیاد توضیح بده که معنی کدوم جمله ش چیه.
درود بر شما دوستان عزیز