رسوایی مخالفان سوریه و رسانه‌هایی مانند BBC ادامه دارد/

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: رسوایی مخالفان سوریه و رسانه‌هایی مانند BBC ادامه دارد/

پست توسط Goebbels »

جناب Sami 1993 گرامی سوالاتی دارم از شما امیدوارم پاسخش رو داشته باشین

یکی از معارضان به اصطلاح مسلمان سوریه به نام "غسان سلوایه" معروف به "ابو نظیر" که به وی به خاطر تكيه كلامش، لقب "ربی یسر" (خدایا آسان گردان!) داده اند ، در حال زن‌بارگي و مستي

سوال اول اینکه چرا وقتی بنده کلمه غسان سلوایه رو در اینترنت جستجو میکنم فقط 6 صفحه آن هم در سایت های داخلی برای من میاورد؟

چرا هیچ منبع انگلیسی و حتی عربی در مورد ایشان و اینکه سرکرده به اصطلاح شورشیان لاذقیه سوریه هستند وجود ندارد؟ اگر دارد شما لطف بفرمایید. چون فردی که سرکرده شورشیان یکی از شهر های مهم سوریه است باید معروف باشد! حداقل در بین شبکه های عربی شناخته شده باشد

بنده ابو نظیر سرچ کردم و همچنین ربی یسر چرا فقط فیلم مربوط به این فرد با آرم مشرق وجود دارد؟؟ و فیلم بدون آرم هیچ جا نیست؟ اگر هست ارائه بفرمایید

تصاویر خاکسپاری قربانیان فاجعه تروریستی الحوله که بدست تروریستهای مورد حمایت رژیم همیشه مدافع حقوق بشر امریکا و دیکتاتورهای ناجی آزادی و دموکراسی عرب به خاک و خون کشیده شدند

تصاویر خاکسپاری صرفا نشان دهنده عوامل فاجعه نیستند دوست عزیز! اگر منبع معتبری دارید مثلا گزارشات سازمان ملل متحد در این باره ارائه بفرمایید تا بنده حق رو از باطل تشخیص بدم دراین جنایت!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

Goebbels نوشته شده:جناب Sami 1993 گرامی سوالاتی دارم از شما امیدوارم پاسخش رو داشته باشین

یکی از معارضان به اصطلاح مسلمان سوریه به نام "غسان سلوایه" معروف به "ابو نظیر" که به وی به خاطر تكيه كلامش، لقب "ربی یسر" (خدایا آسان گردان!) داده اند ، در حال زن‌بارگي و مستي

سوال اول اینکه چرا وقتی بنده کلمه غسان سلوایه رو در اینترنت جستجو میکنم فقط 6 صفحه آن هم در سایت های داخلی برای من میاورد؟

چرا هیچ منبع انگلیسی و حتی عربی در مورد ایشان و اینکه سرکرده به اصطلاح شورشیان لاذقیه سوریه هستند وجود ندارد؟ اگر دارد شما لطف بفرمایید. چون فردی که سرکرده شورشیان یکی از شهر های مهم سوریه است باید معروف باشد! حداقل در بین شبکه های عربی شناخته شده باشد

بنده ابو نظیر سرچ کردم و همچنین ربی یسر چرا فقط فیلم مربوط به این فرد با آرم مشرق وجود دارد؟؟ و فیلم بدون آرم هیچ جا نیست؟ اگر هست ارائه بفرمایید

تصاویر خاکسپاری قربانیان فاجعه تروریستی الحوله که بدست تروریستهای مورد حمایت رژیم همیشه مدافع حقوق بشر امریکا و دیکتاتورهای ناجی آزادی و دموکراسی عرب به خاک و خون کشیده شدند

تصاویر خاکسپاری صرفا نشان دهنده عوامل فاجعه نیستند دوست عزیز! اگر منبع معتبری دارید مثلا گزارشات سازمان ملل متحد در این باره ارائه بفرمایید تا بنده حق رو از باطل تشخیص بدم دراین جنایت!

حق با شماست من همین الان سرچ کردم حتی با V_P N و آی پی کشور دیگه هم همین نتایج بود ، اسمی که بهش معروف بود رو هم سرچ کردم بازهم همین بود

تا قبل از این پست شما و تا صفحه دوم این تاپیک و اصلا نمی تونستم قضاوت کنم کدوم طرف کمتر تو این قضیه داره دروغ میگه ولی الان قضاوت برام راحت تر شد

حکومت با فساد میمونه و لی با ظلم نه! اگر به کسی که این حرف رو زده ایمان دارید نتیجه کار معلوم هست
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

من مسول این نیستم که حق و از باطل را برای دیگران مشخص کنم .

خود من حق و از باطل رو بر اساس بیانات مقام معظم رهبری تشخیص می دهم و بر اساس بیانات ایشان در رابطه با سوریه که در صفحه قبل قرار دادم ( به علاوه قرار دادن سرنخ های مانند حمایت امریکا ، اسرائیل و دیکتاتورهای عرب از تروریستهای سوری ، نقض پی در پی طرح کوفی عنان توسط تروریستها ، اصلاحات سیاسی که تا کنون در سوریه انجام شده و........ ) درباره حوادث سوریه اظهار می کنم .

مردم سوریه خواسته های به حقی داشتند از جمله پایان حاکمبت حزب بعث ، اصلاحات سیاسی و تشکیل احزاب و ......... بوده است و کسی این موضوع رو کتمان نمی کند . اما گروهکهای تروریستی که توسط امریکا ، غرب ، رژیم صیهونیستی و دیکتاتورهای عرب مورد حمایت قرار گرفتند این اعتراض را تبدیل به یک شورش مسلحانه تمام عیار کرده و سوریه را به سمت جنگ داخلی پیش می برند .

تا کنون هم دولت سوریه تا توانسته خواسته های به حق مردم سوریه را اجرا کرده است . قانون اساسی اصلاح شد ، حاکمیت مطلق حزب بعث سوریه به پایان رسید و احزاب مختلف تشکیل شدند ، انتخابات شورای محلی و مجلس برگزار شد و طرح 6 ماده ای کوفی عنان مورد موافقت قرار گرفت و تنها توسط دولت سوریه و برخی از گروه های مخالف داخلی ( مخالف دخالت خارجی و شورش وطرفدار گفتگو) که بر اساس قوانین جدید سوریه حزب تشکیل داده اند در حال اجرا است .

من به عنوان یک ایرانی و مطیع امر رهبر از دولت سوریه و اصلاحات انجام شده و همینطور اجرای دقیق طرح 6 ماده ای کوفی عنان حمایت می کنم .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط Zeyroon »

نمیدونم شما چطوری گشتی؟؟؟
چقدر گشتی؟؟؟
ولی من که یه دوتا سرچ کردم
پیداش کردم
تو سایتهای عربی هم همین داستانش بازتاب داشته(کاریکاتورهاو مسخره کردن و...)
عکس مصاحبه هاش هم هست که تو اخبار قناه الدنیا(این از شبکه های رسمی سوریه است)(فکر کنم یه بار گرفتنش داره اعتراف میکنه)
نکنه شما توقع داری تو یه سایتی یا شبکه ای مثل بی بی سی بیاد اینو منعکس کنه(منظورم همین داستان مست خوردن و عرق کردنشهتصویر)
حالا من یه چندتا عکس میذارم و بعد یه چندتا لینک از سایتها و وبلاگهای عرب زبان البته من فقط یه دقیقه گشتم.

تصویر

تصویر

اینم یه عکس از اون ویدئو بدون لوگوی مشرق
تصویر

اینم یه چندتا لینک از سایت ها و وبلاگهای عربی منعکس کننده:

و خیلی دیگه

شما هم سعی کن تو نظر دادن زیاد عجله نکنی
تصویر
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

ممنون از جناب سامان عزیز
کل این تایپیک هر چی هم که بگند رهبر یک کلمه گفته و اونهم هست ف فکرکنم دیگه گفته های رهبر حجت باشه
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

خبرگزاری فارس: گروهگ‌های تروریستی برای جلب توجه افکار عمومی و برانگیختن حس ترحم جهانیان، در جنایتی جدید و هولناک چندین زن و کودک را قتل‌عام کردند و آن را با کمک رسانه‌های غربی و وابسته، به ارتش سوریه نسبت می‌دهند.

تصویر

به گزارش فارس، توطئه در سوریه که مخالفان دمشق، نام «انقلاب» بر آن می‌گذارند، این روزها بسختی نفس می‌کشد. ارتش و نیروهای امنیتی با کمک مردم کنترل نقاط حساسی را که پیش از این، تروریست‌ها بر آن مسلط بودند، در دست گرفته است.

مرزهای سوریه در اردن، لبنان و ترکیه با دقت بیشتری کنترل می‌شود، بنابراین سلاح و مهمات کمتری از ترکیه و لبنان به دست تروریست‌هایی می‌رسد که حقوق خود را از قطر و عربستان می‌گیرند.

بنابراین این «انقلاب» تروریستی به خطر افتاده است. شورای امنیت سازمان ملل هم که با سد روسیه و چین روبه‌روست. این دو اعلام کرده‌اند که دیگر فریبی را که از فرانسه و آمریکا و انگلیس در لیبی خوردند، در سوریه نخواهند خورد. روسیه اعلام کرده است که اوضاع سوریه آن چیزی نیست که در رسانه‌ها وانمود می‌شود.

پس برای نجات این «انقلاب» باید کاری کرد. بهترین کار، همان ایده‌ای است که در ماه های اولیه بحران سوریه اجرا شده بود. یعنی کشتار فجیع و تصویربرداری از آن و مخابره آن به رسانه‌های مختلف جهانی و معرفی کردن چهره حقیقی ارتش و دولت سوریه.

ماجرا روز گذشته اینطور آغاز شد که رسانه‌های ضدسوری مانند الجزیره و العربیه به طور همزمان دور جدیدی از جنگ روانی علیه سوریه را آغاز کردند و گفتند که ارتش سوریه در شهر الحولة (بین حمص و حماة) مرتکب جنایتی شده که در آن ده‌ها کودک و زن را کشته است.

در اقدام از پیش هماهنگ شده، فرانسه دوباره فعال شد و خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت شد. امارات هم خواستار جلسه فوق‌العاده اتحادیه عرب شد. اما اساس این اقدامات دیپلماتیک چیست؟ تنها چند خبر که در چند شبکه خبری پخش شده است؟

خیر. اساس کار دمیدن روحی تازه به انقلاب تروریستی سوریه است. روحی تازه با جنایاتی که ترحم افکار عمومی را برانگیزاند.

اما در الحولة چه خبر است؟

در دو سه روز گذشته گروهک‌های مسلح با تشدید اقدامات خود، اقدام به کشتار فجیعی در این منطقه که میان حمص و حماة واقع است، کردند.

تروریست‌ها که به جدیدترین ابزار ارتباطی مجهزند و آمریکا با افتخار آن را تجهیزات غیرمرگبار می‌خواند و در اختیار تروریست‌های مسلح قرار می‌دهد، از جنایت خود تصویربرداری و آن را برای شبکه‌های خبری ضدسوری مانند الجزیره ارسال می‌کنند.

نتیجه اولیه: ارتش سوریه تظاهرات کنندگان در الحوله را قتل عام کرد. اما سوال این است که ارتش سوریه چه نیازی دارد که زنان و کودکانی را بکشد که هرگز تظاهراتی نکرده‌اند؟

اما چند نکته که جنایت تروریست‌ها در الحولة را ثابت می‌کند:

1- در هر جنایتی که در دنیا رخ می‌دهد، محققان ابتدا بررسی می‌کنند که چه کسی یا کسانی از این جنایت سود می‌برند و بر اساس آن به دنبال عاملان آن می‌گردند. این اصل هیچ‌گاه در سوریه رعایت نمی‌شود و بلافاصله انگشت اتهام سوی دولت سوریه نشانه گرفته می‌شود.

2- گفته می‌شود مردان ارتش و نیروی امنیتی سوریه تا بن دندان مسلح وارد خانه‌های مردم در شهر الحولة شدند، زنان و کودکان را جمع کردند و سربریدند. سوال این است: ارتش سوریه از این کار چه سودی می‌برد؟

3- گفته می‌شود این جنایت کار ارتش سوریه است. اما ارتش سوریه چرا اجساد کودکان را روی زمین رها کرده است تا مخالفان از آن تصویربرداری و برای همه جهانیان منتشر کنند و نهایت بهره‌برداری تبلیغاتی علیه دولت سوریه صورت بگیرد؟ آیا فرماندهان ارتش سوریه حقیقتا تا این اندازه احمق هستند یا اینکه عاملان این جنایت کسانی دیگر هستند که قصد دارند، عامل، را ارتش سوریه وانمود کنند؟

4- گفته می‌شود، این کودکان سربریده شده‌اند. آیا ارتش سوریه نمی‌توانست با به رگبار بستن زنان و کودکان آنان را یکجا بکشد؟ چه نیازی دارد به ذبح کودکان؟

5- مهم‌تر از همه سوالات: انتشار این خبر به سود کیست؟ آیا سوریه که جبهه غرب را متحد اعراب یافته است، در وضعیتی است که چنین اقدامات بی‌توجیه و هولناکی انجام بدهد و موقعیت خود را متزلزل کند؟

اما آنچه در پایان باید گفت، این است که ارتکاب چنین جنایات هولناک و تصویربرداری از آن و انتشار آن، خوراک خوبی برای شیوخ وهابی فراهم می‌کند تا بر اساس آن فتوای جهاد علیه نظام سوریه صادر کنند و جوانان ساده‌ تونسی، لیبیایی، قطری، عربستانی و حتی از دیگر کشورهای آسیایی را با پول قطر و عربستان جذب کنند تا برای جهاد فی سبیل‌الله (!) به مقابله با نظام سوریه بروند که کودکان خود را می‌کشد و اجازه می‌دهد تصاویر آن منتشر شود (!).

این جنایت و پوشش رسانه‌های آن در زمانی رخ داد که انقلاب تروریستی سوریه حتی با وجود سلاح‌های غربی و دلارهای نفتی عربستان و قطر هم دیگر رمقی ندارد به طوری که تروریست‌ها برای نجات توطئه خود در سوریه، روی به کشتار مردم و کودکان بیگناه آورده‌اند.

همچنین این جنایت و فضاسازی زمانی روی داد که فاز جدیدی از جنگ تبلیغاتی و روانی علیه سوریه به راه افتاده است؛ به طوری که هر روز اخباری از ترور شدن و مرگ مسئولان بلندپایه سوریه منتشر می‌شود و حتی زمانی هم که دمشق این شایعات را تکذیب می‌کند، رسانه‌هایی مانند الجزیره بر خبر خود تاکید می‌کنند؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

اقدام انگلیس، فرانسه، کانادا، استرالیا و کانادا برای اخراج سفیر و یا هیات های دیپلماتیک سوریه از کشورهایشان، مثل این می ماند که چند فرمانده در چند منطقه جنگی منتظر اعلام رمز برای حمله به دشمن باشند تا در روز «ر» و ساعت «س» به آنجا حمله کنند. در این عملیات اخیر کشورهای غربی، اسم رمز همان حمله به مردم بی گناه سوریه بود که بدون شک همه دستگاه های اطلاعاتی آنها از آن خبر داشتند و بلافاصله دست به اخراج دیپلمات های سوری کردند. اما این اقدام هم آب در هاون کوبیدن است، اگر شورشی های مسلح و تروریست های القاعده وابسته به اعراب و غرب نیمی از مردم سوریه را هم بکشند باز هم راه به جایی نخواهند برد.
شک ندارم که کسی که اقدام به چنین جنایت هولناکی کرده اصلاً وجدان نداشته و بشر نبوده. این سابقه را تنها می توان در میان تروریست های القاعده یافت که مثل آب آدم می کشند و آن هم شیعیان را، چرا که همه کسانی که در حمله اخیر در سوریه کشته شدند با علوی بودند و یا شیعه. واقعاً متاسفم برای آنهایی که چشمشان به دروغ های بی.بی.سی و الجزیره و العربیه و سی.ان.ان و دیگر رسانه های وابسته به جبهه ضد سوری است.
در زمان جنگ عراق با ایران در حالی که رزمندگان ایرانی سه روز بود در فاو بودند و ماهواره ها و آواکس های آمریکایی هم می دیدند، این خبر را تایید نکردند تا زمانی که دیگر در کاخ سفید همه از توان ارتش عراق برای باز پس گیری فاو ناامید شدند اقدام به تایید این خبر کردند. البته در این مورد می توان مثال های بسیاری زد که شاید جای بحثش اینجا نباشد. هر چه هست، غربی ها و عرب های مفت خور شکم گنده و زن باره حاشیه خلیج فارس بازنده های بزرگ مساله سوریه هستند و ترک ها که از هم اکنون قافیه را باخته و نمی دانند چه کنند.
بیچاره مردم سوریه که دارند تاوان استقلال و عزت خود را می دهند و نمی خواهند زیر یوغ عربستان و ترک های تازه به دوران رسیده و مهم تر از همه ارباب آمریکایی آنها بروند تا امنیت رژیم اسرائیل تامین شود...

پ.ن: چند مورد برای توضیح مطالب بالا را لازم می دانم که در پی می آید:

چند دلیل عمده وجود داره که نشان می دهد کسانی که در منطقه الحوله سوریه کشته شده اند سنی نبوده بلکه شیعه هستند:

اول آنکه این منطقه از قدیم الایام تاکنون یکی از مهمترین مناطق سکونت علوی ها و بعد از آن ترکمن های شیعه بوده - که همچنان هم ترکمن های شیعه و نه عرب ها - در این منطقه ساکن هستند.

نکته دیگر الحوله یک منطقه شامل 9 روستای بزرگ و شهر می باشد. اینطور نیست که الحوله یک مکان خاص مانند شهر حمص باشد، یک بخش مستقل است که 123 هزار نفر جمعیت دارد.

نکته بعدی که ثابت می کند آنها توسط شورشیان کشته شده اند، نحوه کشته شدن آنهاست که از فاصله نزدیک و با تیر مستقیم بوده در حالی که شورشیان و کشورهای حامی آنها حتی در بیانیه شورای امنیت از حمله توپخانه ای گفتند در حالی که همه اجساد سالم بودند و معمولاً آدم دروغگو کم حافظه است و نمی داند که اصابت یک گلوله توپ به یک نقطه همه را لت و پار می کند.

سکوت ترک ها در مورد کشتار الحوله بسیار تامل برانگیز است چون اون ها شاهد بودند که کسانی که در این منطقه زندگی می کنند بیشتر ترکمن هستند که بسیار مورد توجه دولت آنکارا بوده و هستند و خیلی از آنها برای تحصیل راهی ترکیه شده بودند........
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

[HIGHLIGHT=#e8edd7] 
[HIGHLIGHT=#e8edd7]  باى ذنب قتلت....   
[HIGHLIGHT=#e8edd7]  [HIGHLIGHT=#e8edd7]  كدامين گناه كشته شدند؟!     

[HIGHLIGHT=#e8edd7] 

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

جناب ***

بنده از جستجوگر گوگل استفاده میکنم و در این جستجو گر چیزی پیدا نشد شاید شما از جستجوگر دیگری استفاده میکنید اما ممنون از کلیپ بدون آرم مشرق که آدرس دادید اما در مورد منابعی که قرار دادین متاسفانه فاقد اعتبار است دوست گرامی! فیس بوک و وبلاگ ها که معتبر نیستند و دو خبرگزاری اینترنتی هم که آدرس دادید از خبرگزاری های زنجیره ای طرفدار دولت سوریه هستند و از تیتر هایی که زدند و مطالبی که عنوان می کنند مشخص است. اما در مورد اینکه این غسان سلوایه رهبر شورشیان لاذقیه است هیچ منبعی نیست جز خبرگزاری های نزدیک به حکومت سوری و هیچ منبع معتبر انگلیسی (حالا نه بی بی سی یا سی ان ان یا هر رسانه آمریکا و انگلیسی) در این مورد چیزی عنوان نکرده یا حتی گزارشگران سازمان ملل. اما مطلب دیگری که هست این اقا بازداشت شده و اعترافاتش پخش شده به تاریخ قرار دادن کلیپ بازداشت ایشان که توجه کردم قبل تر از کلیپ بد مستی ایشان است که .........................

به هر حال مشخص نشد که ایشان دقیقا که هستند از نظر مقام و جایگاه! چون حرف های خبرگزاری هایی که شما آدرس دادی بی اعتبار است از نظر من. حداقل یک منبع بی طرف باید تایید بکنه. از این گذشته بد مستی یک شخص هم هیچ ربطی به سایر متعرضین پیدا نخواهد کرد چون ایشان نماینده همه معترضین نیستند و حتی مشخص نیست که نمایندگی شورشیان لاذقیه را داشته باشند حتی! بنده توصیه کردم به امثال فارس نیوز و مشرق نیزو اعتماد نکنید این دوست گرامی از خبرگزاری های زنجیره ای حامی حکومت سوریه خبر قرار میدند!!!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

دوست عزیزجناب Goebbels
منبع بیطرف وجود خارجی نداره اصولا دردنیای امروز رسانه ای بیطرف موجودنمیباشدچه درداخل چه درخارج میشه لطف کنید چند منبع بیطرف را نام ببرید
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1016 بار
سپاس‌های دریافتی: 483 بار
تماس:

پست توسط malmal1369 »

" گوبلز " در دنیای امروز تمامی بنگاه های خبر پراکنی در جهت خط مشی و سیاست های بنیان گذارهای خود کار میکنند بنابراین دنبال خبر گزاری بیطرف نگرد , گشتم نبود .....در این موارد باید از عقل و تحلیل منصفانه استفاده کرد.....فقط کافیست یک دقیقه با خودتان تفکر کنید که پس از سرنگونی احتمالی بشار اسد چه گروه یا کشوری در دنیا بیشتر از همه خشنود خواهد شد....چه کسی بیشترین نفع را از این اتفاق احتمالی خواهد برد؟ نکته بعد اینکه همین دوستان ژورنالیست و رسانه ای به اصطلاح بی طرف مورد نظر شما در حرکتی خودجوش در چند ماه اخیر حداقل هشتاد درصد اخبار خود را به ماجرای سوریه اختصاص دادند در صورتی که چنین حساسیتی در مورد بحرین اون هم در اوج سرکوب توسط ال خلیفه و ال سعود به خرج داده نشد....از موارد فوق نتیجه میگیریم تمام اینها بازی سیاسی و کشمکش بر سر منافع متصاد طرفین است و در این کارزار هر که زورش بیش حقش بیشتر......یک طرف این زور آزمایی غرب و طرف دیگر چین+روسیه

ضمنا یک نکته را در مورد ترکیب جمعیتی سوریه فراموش نکنید....بشار اسد برخلاف دیکتاتور های مخلوع اخیر دارای پایگاهی مردمی در نزد ملت سوریه هست.....تمامی شیعیان سوریه + به علاوه بخشی از اهل سنت ......به همین دلیل خیال شما را راحت کنم بشار به هیچ عنوان سقوط نخواهد کرد....

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

جناب alibig

دوست عزیزجناب Goebbels
منبع بیطرف وجود خارجی نداره اصولا دردنیای امروز رسانه ای بیطرف موجودنمیباشدچه درداخل چه درخارج میشه لطف کنید چند منبع بیطرف را نام ببرید

این درست است که در دنیای امروز بی طرفی 100 درصدی نیست ولی حداقل میتوان به رسانه هایی استناد کرد که کمتر جهت گیری دارند در ماجرا. مثلا در مورد همان جناب بد مست یک خبر از رسانه های معتبر کشور های نسبتا بی طرف در ماجرا که در سوریه خبرنگار دارند . تمامی خبر های ما استناد به سایت های دورغ پراکنی مثل فارس ، مشرق ، رجا نیوز ، سایت های زنجیره ای حامی بشار اسد یا شبکه های بعضا دروغ پراکن مثل بی بی سی و وی او ای است. مثلا یک منبع بی طرف بازرسان ملل مختلف جهان هستند که در سوریه حضور دارند. مثلا یک منبع نسبتا بی طرف رسانه های آفریقای جنوبی میتوانند باشند
آقای " گوبلز " در دنیای امروز تمامی بنگاه های خبر پراکنی در جهت خط مشی و سیاست های بنیان گذارهای خود کار میکنند بنابراین دنبال خبر گزاری بیطرف نگرد , گشتم نبود....در این موارد باید از عقل و تحلیل منصفانه استفاده کرد.....فقط کافیست یک دقیقه با خودتان تفکر کنید که پس از سرنگونی احتمالی بشار اسد چه گروه یا کشوری در دنیا بیشتر از همه خشنود خواهد شد....چه کسی بیشترین نفع را از این اتفاق احتمالی خواهد برد؟ نکته بعد اینکه همین دوستان ژورنالیست و رسانه ای به اصطلاح بی طرف مورد نظر شما در حرکتی خودجوش در چند ماه اخیر حداقل هشتاد درصد اخبار خود را به ماجرای سوریه اختصاص دادند در صورتی که چنین حساسیتی در مورد بحرین اون هم در اوج سرکوب توسط ال خلیفه و ال سعود به خرج داده نشد....از موارد فوق نتیجه میگیریم تمام اینها بازی سیاسی و کشمکش بر سر منافع متصاد طرفین است و در این کارزار هر که زورش بیش حقش بیشتر......یک طرف این زور آزمایی غرب و طرف دیگر چین+روسیه

ضمنا یک نکته را در مورد ترکیب جمعیتی سوریه فراموش نکنید....بشار اسد برخلاف دیکتاتور های مخلوع اخیر دارای پایگاهی مردمی در نزد ملت سوریه هست.....تمامی شیعیان سوریه + به علاوه بخشی از اهل سنت ......به همین دلیل خیال شما را راحت کنم بشار به هیچ عنوان سقوط نخواهد کرد....

ببین دوست عزیز شما هنوز ایدئولوژی شیعه مد نظر خودت رو برای ما نگفتی!

اتفاقا نظر من هم تاکید بر عقل است و منطق ! مثلا در حمص در مسیر کاروان بازرسان سازمان ملل بمب گذاری میشود یا به طریقی به اونها حمله میشه خوب این کار چه کسی میتونه باشه چه کسی میتونه از این نفع ببره؟ شورشیان؟ یا حکومت اسد که میخواد همه رو تروریست جلوه بده؟ عقل به شما چی میگه؟

در مورد فروپاشی و سقوط اسد هم عربستانی ها بیشتر از همه خوشحال خواهند شد و اسرائیل به دلایلی اصلا مایل به سرنگونی اسد نیست و اسد رو میخواد اتفاقا. یک حکومت سکولار که هر زمان امکان امتیاز دادن و گرفتن داره!و اینکه در رسانه های ما حوادث سوریه رو به اسرائیل هم ربط میدن کمی مردوده چون اسرائیل حکومت سکولار اسد رو بارها به حکومت سنی ها که ممکنه تندرو باشند ترجیح میدهد

در ضمن از جانب بنده صحبت نکنید دوست عزیز ! بنده هیچ رسانه ای رو به عنوان مد نظر خودم عنوان نکردم! اگر به خوبی و با دقت و نه با شور انقلابی مطالبی رو که بنده نوشتم مطالعه میکردید متوجه این مسئله میشدید که بنده از مردم مظلوم بحرین و اقدامات و سرپوش گذاشتن غرب در این مورد صحبت کردم و گفتم که در این مورد حق رو باطل و باطل رو حق میکنن ولی آیا این دلیل میشه که ما هم چون غربی ها فلان کار رو کردن در مورد سوریه هم همان کار را انجام بدیم

من به بازی های سیاسی در جریان دنیا کاری ندارم من میگم سرپوش گذاشتن بر روی برخی جنایات اسد و اینکه از اول رسانه های ما تظاهرات مردم سوریه رو تروریستی خطاب کردند که منافع ما حفظ بشه مردوده و فرقی بین ما و رسانه های ما و آمریکا و رسانه های آمریکا باقی نمیزاره .چون در قضیه سوریه ما هم مشابه غربی ها عمل میکنیم. از حق چشم پوشی میکنیم به خاطر منافع نه چندان ارزشمند!

در مورد ترکیب جمعیتی سوریه هم دوست عزیز کمی بیشتر اطلاعات کسب کنید. قدرت در سوریه در دست علویان است و بس . که کمتز از 16 درصد هستند که حالا شاید این از نظر شما اکثریت باشه! اکثر پست ها و مقامات کلیدی در سوریه رو هم علویان در اختیار دارند از جمله خاندان اسد. تمامی دیکتاتور های مخلوعی که گفتین هم در بین مردم طرفدار داشتند ولی در اقلیت بودند مثل سوریه! همین مبارک ملعون هم طرفداران زیادی داشت در مصر و هنوز هم دارد اگر یک نگاهی به انتخابات مصر بیاندازید متوجه خواهید شد که جریان مبارک هنوز در مصر باقی است ونیمی از آراء رو به خودش اختصاص داده

البته خیال من راحته چون سقوط کند یا نکند سوریه به زودی به جنگ داخلی دراز مدت و بی پایانی گرفتار میشه( که البته مدتی شد که فروکش کرد اما مثل اینکه دوباره داره شروع میشه) که عملا دیگه سوریه ای وجود نخواهد داشت!تصویر

در اخر رسانه های حامی جناب اسد بنده رو یاد رسانه های حامی معمر قذافی مقبور میندازه! در حدود 40 الی 50 سایت به اصطلاح خبری مدام از فتوحات حضرت آقا میگفتن و از سگ و گربه و تروریست بودن مردم ولی با رفتن اقا همه به یکباره منقرض شدند!!!!!! البته در ابتدای کار رسانه های ما تحولات لیبی رو هم تروریستی و آشوب طلبانه میدانستند که بعدها به انقلاب مردم مسلمان لیبی تغییر نام داد!!!تصویر

زیاده عرضی نیست تصویر
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”