ایران تا چند سال دیگر نفت دارد؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

Re: ایران تا چند سال دیگر نفت دارد؟

پست توسط anga2009 »

Lord_Jason نوشته شده:تا چندی دیگه فازهای 15-16 پارس جنوبی بصورت ظاهری توسط رییس جمهور افتتاح میشه، در حالی که از لحاظ فنی واحدهای پالایشگاهی اش تکمیل نشده و تست اکثر واحدهای تکمیل شده نیز انجام نپذیرفته، در بخش حفاری این فاز نیز هنوز 30-40% از پروژه باقی مونده. دقیقاً موردی که در مورد فازهای 9-10 هم اتفاق افتاد. اونوقت یک سال بعد که پروژه واقعاً تکمیل شد برای بار دوم توسط وزیر نفت افتتاح میشه!

من از روش جناب تایفون استفاده می کنم.
دوست عزیز شما امار دادی ولی منبع شما ...بقول تایفون سندت را نشون بده تا ما هم از دانسته های شما استفاده کنیم...تصویر
اما جاج ممد 1985 شما که رابطه خوبی با دوستان انور ابی رابطه صمصمانه داری و خافظ منافع اونها در انجمن لطف کنید بگید بجای این که هی به اهلا و ..کمک کنند بیایند به ما کمک کنند و انوقت درباره برداشت قطر صحبت کنید.
تصویرتصویر
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

anga2009 نوشته شده:من از روش جناب تایفون استفاده می کنم.
دوست عزیز شما امار دادی ولی منبع شما ...بقول تایفون سندت را نشون بده تا ما هم از دانسته های شما استفاده کنیم...تصویر
تصویرتصویر

دوست عزیز و گرامی
بنده بر اساس اطلاعات معتبری که در حیطه کار خودم و از همکارانم در مورد فاز 15-16 دارم و مستنداتی که از فاز 9-10 هر روزه مشاهده می کنم این مطلب رو ذکر کردم. شما برای تایید یا تکذیب این حرفم کافی است چند ماهی صبر کنید و اخبار نفتی مربوط به پارس جنوبی را پیگیری کنید. اگر چنین اتفاقی افتاد که حرف من اثبات شده و اگر نیفتاد خوشبحال شما که مچ من را گرفتید!
تنها منبع برای اثبات صحبت های بنده گذر زمان است، طبیعتاً در محافل خبری داخلی چیزی در مورد نقص یا ناتمام بودن این پروژه ها منتشر نخواهد شد اما اگر پیگیر باشید و حافظه ی خبری خوبی داشته باشید به راحتی متوجه خواهید شد که در آینده این پروژه 2 یا3 بار افتتاح خواهد شد. مردم عادی که اطلاعات تخصصی خاصی ندارند و اخبار را با جزییات پیگیری نمی کنند متوجه این اتفاق نخواهند شد، اما کسانی که در این حیطه مشغولند همه به یاد دارند که فاز 9-10 چندی قبل برای سومین بار (بار اول توسط رییس جمهور، بار دوم توسط وزیر نفت آنزمان و بار سوم توسط رییس شرکت نفت و گاز پارس) افتتاح شد! در حالی که هنوز به دفعات نقص های فنی موجب از کار افتادن آن می شود.
سناریویی که به احتمال زیاد و برای نشان دادن بی اثر بودن تحریم ها در مورد فاز 15-16 هم رخ خواهد داد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

Lord_Jason نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:من از روش جناب تایفون استفاده می کنم.
تصویرتصویر

دوست عزیز و گرامی
بنده بر اساس اطلاعات معتبری که در حیطه کار خودم و از همکارانم در مورد فاز 15-16 دارم و مستنداتی که از فاز 9-10 هر روزه مشاهده می کنم این مطلب رو ذکر کردم. شما برای تایید یا تکذیب این حرفم کافی است چند ماهی صبر کنید و اخبار نفتی مربوط به پارس جنوبی را پیگیری کنید. اگر چنین اتفاقی افتاد که حرف من اثبات شده و اگر نیفتاد خوشبحال شما که مچ من را گرفتید!
تنها منبع برای اثبات صحبت های بنده گذر زمان است، طبیعتاً در محافل خبری داخلی چیزی در مورد نقص یا ناتمام بودن این پروژه ها منتشر نخواهد شد اما اگر پیگیر باشید و حافظه ی خبری خوبی داشته باشید به راحتی متوجه خواهید شد که در آینده این پروژه 2 یا3 بار افتتاح خواهد شد. مردم عادی که اطلاعات تخصصی خاصی ندارند و اخبار را با جزییات پیگیری نمی کنند متوجه این اتفاق نخواهند شد، اما کسانی که در این حیطه مشغولند همه به یاد دارند که فاز 9-10 چندی قبل برای سومین بار (بار اول توسط رییس جمهور، بار دوم توسط وزیر نفت آنزمان و بار سوم توسط رییس شرکت نفت و گاز پارس) افتتاح شد! در حالی که هنوز به دفعات نقص های فنی موجب از کار افتادن آن می شود.
سناریویی که به احتمال زیاد و برای نشان دادن بی اثر بودن تحریم ها در مورد فاز 15-16 هم رخ خواهد داد.

باتشکر از شما من هم سعی میکنم پیگیری کنم و نتیجه را در همین تاپیک قرار می دم
در مورد شکلک ها هم من اونها بر ای شما قرار نداده بودم.
تصویر
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

احتمالا شما باید از نظر شغلی ارتباطی با این حوزه داشته باشید، اما دچار یک اشتباه شدید. رسانه های ما چیزی را پنهان نمی کنند، اتفاقا اگر دقت کنید به خوبی بیان هم میشود. این خاص صنایع نفت نیست، کلا در کارخانه جات ما گاه تا 5 مرحله افتتاح با حضور مقامات را تجربه میکنیم و البته این خاص ایران هم نیست :D

در مورد پروژه های پارس جنوبی نیز جریان به همین ترتیب است، قطعا قرار نیست مثلا ما در عرض یک سال 2 فاز جدید افتتاح کنیم! مگر فرانسه هستیم ...

فقط حساسیت و شاید قدری پیش زمینه فکری موجب میشود به نظر برسد، وای و امان که دولت در حال دروغ گویی است و اینجا که اصلا آماده نیست، چرا میگن افتتاح شده!

حال آن که اگر درس مدیریت و کارآفرینی را ر رشته تحصیلی خودتون پاس کرده باشید خواهید دانست اساسا از نگاه یک دولت صرف یک متر مکعب محصول هم برابر است با آغاز به کار یک طرح. به مرور با افزایش ظرفیت تولید و نزدیک شدن به ظرفیت نامی (اسمی) اون واحد مراحل ساخت و سازش پایان خواهد یافت و بحث توسعه اش مطرح خواهد شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

MiimA نوشته شده:  ,

این خاص صنایع نفت نیست، کلا در کارخانه جات ما گاه تا 5 مرحله افتتاح با حضور مقامات را تجربه میکنیم و البته این خاص ایران هم نیست :D
در مورد پروژه های پارس جنوبی نیز جریان به همین ترتیب است، قطعا قرار نیست مثلا ما در عرض یک سال 2 فاز جدید افتتاح کنیم! مگر فرانسه هستیم ...
اساسا از نگاه یک دولت صرف یک متر مکعب محصول هم برابر است با آغاز به کار یک طرح. به مرور با افزایش ظرفیت تولید و نزدیک شدن به ظرفیت نامی (اسمی) اون واحد مراحل ساخت و سازش پایان خواهد یافت و بحث توسعه اش مطرح خواهد شد.

با عرض سلام خدمت شما
صحبت شما را با یک متمم کوچک می پذیرم، در رسانه های خبری دنیا زمانی که پروژه ای تنها راه اندازی می شود و هنوز به ظرفیت اسمی خود نرسیده باشد در هنگام افتتاح این نکته عنوان می شود و هیچگونه بزرگنمایی یا غلو صورت نمی گیرد، اما متاسفانه در رسانه های ما بدلیل نبود خبرگزاری های تخصصی (حتی خبرنگار تخصصی!) در زمینه ی مخابره ی اخبار صنعتی یا اقتصادی اشتباهات فراوانی (سهواً) صورت می گیرد. در این میان برخی از خبرگزاری ها نیز در راستای اهداف سیاسی خودشان (عمداً) دست به بزرگنمایی یا کوچکنمایی میزنند. نتیجه این می شود که عموماً اخباری که بدست مخاطب عام می رسد حاوی اطلاعات نادرست می باشد.
نکته ای که من بر روی آن تاکید داشتم نیز همین مطلب بود. شما اگر در صنایع نفت و گاز مشغول باشید حتماً می دانید زمانی که فازهای 9-10 توسط رییس جمهور افتتاح شدند هنوز عملیات حفاری به نیمه ی راه خود نرسیده بود و لوله گذاری در بستر دریا انجام نشده بود و همچنین برخی از واحدهای پالایشگاهی ناتمام بودند. نتیجه این شد که از ورودی لوله های گاز فازهای 6-7-8 برای تغذیه واحدهای پالایشگاهی فاز 9-10 استفاده شد و فاز 6-7-8 تقریباً استندبای شد. بهتر نبود که با کمی تامل و درنگ پروژه ی فاز 9-10 به پیشرفت مناسبتری می رسید و سپس با مجموعه ی خود راه اندازی می شد؟ کما اینکه همین تعجیل در راه اندازی فاز 9-10(بعنوان اولین فاز تماماً بومی) و تسریع در انجام سرویس های مربوط به حفاری موجب وارد آمدن صدمه در بخش چاهسازی شد.
تبلیغات و تزریق روحیه خودباوری در حد معقولش تاثیر گذار است، اما اگر از حد خود فراتر رود جنبه ی تخریبی خواهد داشت و نتیجه ی آن بی اعتمادی به دستاوردهاست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Lord_Jason نوشته شده:تا چندی دیگه فازهای 15-16 پارس جنوبی بصورت ظاهری توسط رییس جمهور افتتاح میشه، در حالی که از لحاظ فنی واحدهای پالایشگاهی اش تکمیل نشده و تست اکثر واحدهای تکمیل شده نیز انجام نپذیرفته، در بخش حفاری این فاز نیز هنوز 30-40% از پروژه باقی مونده. دقیقاً موردی که در مورد فازهای 9-10 هم اتفاق افتاد. اونوقت یک سال بعد که پروژه واقعاً تکمیل شد برای بار دوم توسط وزیر نفت افتتاح میشه!

اتفاقا در یکی از این افتتاح های نمایشی بود که انفجار یکی از مخازن باعث مرگ چند نفر شد و اگر ریس جمهور و هیات همراه فقط چند دقیقه دیرتر محل رو ترک کرده بوده احتمالا تعداد تلفات خیلی بیشتر میشد !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

بنده مشغول نیستم اما خوب برادرم، پدرم، عموم و 2 فقره از پسر عمو هام در صنایع نفتی مشغول به کار هستند. برخی در ماهشر و برخی عسلویه و البته اکثرا در رده های مدیریتی. بنده به خوبی از روند اجرایی کار، مسائل موجود بین پیمانکاران و پرسنل یا پیمانکاران و ناظران دولتی و رسمی اطلاع دارم. شما درست فرمودید اما بنده اشاره کرده به علت داشتن پیش زمینه ذهنی. چون در اکثر اخبار ما نیز همینطور بیان میشود: افتتاح اولیه ...

چون این نکته بین بنده و برادرم مورد بحث بود که با دقت در چند مورد خبری، ایشان که خودش مدیر یکی از یونیت های بزرگ پتروشیمی بندرامام (ایران - ژاپن) هستند مثلا در مورد افتتاح چند واحد پتروشیمی رجایی و فارابی توسط رئیس جمهور پذیرفتند، هرچند پس از مدتی به علت همان پیش زمینه ذهنی و میل درونی به دروغ گو دانستن دولت در برخی گفتگو ها به این نکته اشاره می کنند :-)

شما نیز اگر دقت کنید، در اخبار به طور دقیق ذکر می شود که افتتاح مرحله اول، یا افتتاح اولیه، یا حتی گاهی ذکر میشود که مثلا این واحد قرار است این قدر تولید داشته باشد و در این مرحله این قدر تولید دارد.

صد البته رسانه های زیادی در کشور ما شکل گرفته که به طور غیر استاندارد اخبار را منتشر می کنند و اصلا در این قسمت ها ظرافت و دقت لازم را به خرج نمی دهند. هنچنین کم نداریم رسانه هایی که با سو نیت چنین قلو هایی می کنند. مثلا مهر یک زمان در مورد کارخانه جات فولاد به شکل عجیبی اخبار منتشر کرد که در دیگر خبرگزاری ها اینقدرها بهش پرداخته نشده بود، اما بعد از یک هفته اخباری در مورد دروغ بودن رتبه های جهانی این کاراخانه فولاد منتشر شد و البته توسط خود مهر ! خوب این شیطنت های خبری + غیر حرفه ای بودن برخی خبرگزاری ها و غاقل شدن از این نکته را که در نظر بگیرید اون وقت قبول خواهید کرد دولت ما خیلی بیشتر از حد مجاز در حال دروغ گویی نیست. :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

mojtabba نوشته شده:
m1234 نوشته شده:
mojtabba نوشته شده:به گفته ی زیر نفت تا 100 سال آینده مشکلی نداریم :razz:

با سلام
وزیر نفت یه چیزی گفت شما چرا جدی می گیری الان بهترین کار و ساده ترین روش ممکن برای افزایش برداشت واحیای چاهای مرده نفت تزریق گاز هست اما کدوم گاز پارس جنوبی که مدت هاست خوابیده و قطر داره چند برابر ما گاز برداشت میکنه باقی میدان ها گازی هم که همین طور

به این دلیل جدی میگیرم که کسی که گفته وزیر نفت مملکت هست و اگه شما بیشر از ایشون میدونستید باید الان شما اونجا بودید و اگه شما وزیر نفت نیستید چون کمتر از ایشون میدونید
البته من این متن رو با زبانی و لحنی آرام و دوستانه نوشتم تصویر تصویر

با سلام
بله ما وزیر نفت نیستیم اما همین وزیر نفت فعلی هیچ سابقه نفتی نداره شاید به اندازه ایشون از چیزی سر در نیارم اما گاگول هم نیستم.
اگه ما به تنهایی قادر به توسعه میدان گازی پارس جنوبی بودیم الان جزء کشور های صنعتی بودیم .
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”